Africa forever, always through stormy weather!

kan någon förklara för mig varför jag är så förbannat glad?.. (tro mig, jag har ingen speciell anledning..)

förresten, Fox On The Run me The Sweet är min nya dampgladlåt just nu. äre kanske den som gör mig glad? hum.. ingen psykologi Bea, ingen psykologi.. musik är inte psykologi.

förresten, finns det nåt tråkigare än att städa? jag ska anlita städhjälp, lol.

USA runt!!!

HOLY SHIT.

jag gick nyss in på en hemsida kallad rosabussarna.com. hmm tänker ni, visst, rosabussarna låter väl kanske inte som ett seriöst buss/resebolag, men kolla in deras hemsida ffs!! RB erbjuder riktiga äventyrsresor, inget charter så långt ögat når. en av resorna jag fastnade för direkt var "USA runt". då flyger man till USA o åker me buss från Chicago till Memphis på sex veckor. en massa stopp gör man längs vägen för att se olika slags sevärdheter som till exempel Universal Studios o fängelset Alcatraz. hur spännande o kul vore inte DET?!?! men det kostar.. typ 47000:- per person, ehm, hoops. x) jag ska spara ihop pengar o sommarjobba så in i helskotta för att åka på en sån här resa efter studenten, LÄTT! nån som vill hänga på? ;D

här kommer listan som Thessan o Fanny ville se:

A. Fyra band:
1. KISS
2. AC/DC
3. Queen
4. Aerosmith

B. Fyra artister:
5. Alice Cooper - jag vet att AC egentligen är ett band, men me brist på fantasi..
6. David Bowie
7. Danny Saucedo - bara för att jag såg han på Nyhetsmorgon imorse..
8. Michael Jackson

C. Vad betyder dom för dig?
1. KISS betyder nästan ALLT för mig. är bara familjen o kompisarna som kommer före..
2. jag quotar skribenten Carl Linneaus citat från SRM: "AC/DC är AC/DC är AC/DC.." what's there more to say?! AC/DC means AC/DC to me.
3. Bohemian Rhapsody fick o får mig fortfarande att rysa varje gång jag hör den. Freddies underbara röst, Rogers taktfasta trummande, Brians grymma gitarrsolon o Johns coola basspelande, vad mer kan man begära?!
4. jag lyssnar mycket på Aerosmiths texter, de är så grymt komiska en del av dem, diggar det som faen. vågat av Tyler o Perry att driva me Vince Neil i Dude (Looks Like A Lady)!
5. jag hade värsta fobin för spindlar tidigare, but not anymore. tack Alice the spider för att du bota min fobi!
6. kamelonten som får mig att dansa asset av mig varje gång jag hör Let's Dance. Bowie får mig alltid på danshumör!
7. man kan ju inte komma ifrån att Danny är snygg. men hans musik tilltalar mig inte ett dugg. alltså betyder han ingenting för mig :D lol
8. fyfan så han ser ut now-a-days, men han betyder.. THRILLER!

D. Har du köpta skivor från alla?
nepps, har inte köpta skivor från alla, men de jag har är:
KISS: Paul Stanley solo 1978, Love Gun, KISS Greatest Hits & Psycho Circus
AC/DC: If You Want Blood You've Got It
Queen: Greatest Hits II & III
Alice Cooper: Trash & The Beast of Alice Cooper
Michael Jackson: Thriller (okej plattan är morsans, men det är typ bara jag som lyssnar på den x))

E. Sett live?
only KISS so far

F. Bilder så vi vet vilka du pratar om!

MINA GUDAR<3333


AC/DC. okej, detta fotot är väl inte så nutid men.. till o me jag har bättre hållning än vad Malcolm Young har!!


Queen. det är sant: only the good die young..


Aerosmith. Steven Tyler näst längst bort till höger har lätt den coolaste sångrösten!


Alice Cooper 2008. kolla in Eric Singer näst längst bort till vänster<33 en fråga: varför ska Eric ha sin enormt störande peruk a'la Peter Criss i KISS? it drives me CRAZY!


David Bowie: the rebel rebel!


Danny. lol


Michael Jackson. seriöst, hur kan man hålla på så me sitt ansikte?! håll dig till sången o håll dig borta från kniven säger jag!


Mamma Mia! here I go again

kollade nyss på The Mamma Mia Story, dokumentären om ABBA, musikalen o filmen Mamma Mia!. den var rätt bra, hade faktiskt rätt kul medans jag tittade. något som ni kanske inte visste om mig är att jag har varit värsta brutala ABBA - fanet. jag började lyssna på dem när jag var 9 kanske, o lyssnade fanatiskt tills jag blev 12, för då kom rocken in i bilden. jag lyssnar fortfarande på dem, en av Sveriges största stoltheter, men inte lika mycket. vissa låtar är rätt fjantiga, men vissa låtar kommer alltid att vara klassiker för mig, som typ "Knowing Me, Knowing You", "Dancing Queen", "The Winner Takes It All", "Voulez - Vous".. jag har en live - VHS me dem, ska kolla på den igen kanske? nåväl, skitsamma x) dokumentären var iaf helt bra, o ni som inte sett Mamma Mia! - the movie borde ta o se den, likaså musikalen, för det har jag gjort ;D

jag tänkte egentligen göra en lista (jepp, en som Thessan gjort tidigare) men då kommer detta inlägget bli typ 200 sidor lång, o det pallar ni säkert inte (eller vill inte) läsa. därför så tänker jag slutligen skriva att jag funderar på att gå me i KISS Army Sweden för då får man deras tidning "Destroyer" hemskickad, en tidning som till 100% handlar om KISS. (tänk att det knappt går ett inlägg utan att jag nämner dem x)). jag ladda ner nåra Destroyer gratis från deras hemsida o shit vad roligt det är att läsa! intervjuer me både KISS medlemmar o exmedlemmar själva, fans o managers.. förresten så äre skamligt att jag inte ens är me i KISS Army Sweden, höhö. nä, det fåre bli ändring på minsann.

för att inte tjata ut er me bilder på KISS så laddar jag nu upp en bild från Kairo, Egypten. 2007 var jag o päronen där o kolla på pyramiderna, det var lätt en av de coolaste grejerna jag hittills varit me om!






julbilder & Körslaget. grattis till det intressantaste inlägget ever.

tjenare!

gissa vilken innehållsrik dag jag haft idag? jag har kollat på reprisen av Körslaget o sorterat bilder på datorn. can life get any better?! :DD
jag måste säga lol. ni vet att jag är en Angelhead o älskar Arken, men hur normalt äre på en skala att ha 200 bilder på dem på datorn? o då har jag inte räknat me bilderna på var o en av medlemmarna heller, jag kanske har 250 bilder på Ola exempelvis. men nåjo. nu har jag tagit bort en massa bilder som jag inte längre vill ha kvar. är nog bra det, för datorn skulle säkert pajat igen om jag haft en massa bilder legat o tagit upp allt utrymme.. btw! den tveklöst bästa kören i Körslaget är Team Wells! jag menar, vem kan slå Robban and the gang? huhu. kalla mig tönt om ni vill, men det är faktiskt ett kul program!

just det! de där julbilderna som jag lovade, here they come! (me ursäkt för jävligt dålig bildkvalité:)






 ignorera hon i rött o titta på sötaste Johan istället!
 broder Christoffer likes schnapps ;D
 kan ni urskilja Ior? är syrrans nya hund, den finaste<33

 avslutar me en bild på Arken gjord av Sara - "Love", en annan angelhead.


and so this is christmas..

*pfffffft* = lättnadssuck.
släkten gick hem för en halvtimme sen, skönt är det. inget ont om att fira me släkten, men gud så skönt det är när de går hem xD har liksom umgåtts me syskon o syskonbarn två dar i rad. de närmaste dagarna ska jag sova, glo på film, lyssna på min underbara iPod o käka julrester. lol. nä, men det blir väl oxo att gå på mellandagsrea. älskar rea, speciellt nu när man fått så många presentkort i julklapp o cash i form av 500 svenska kronor. shoppashoppashoppa!!!

det där julinlägget me bilder får vänta tills imorn, (palla lägga in bilderna i datorn ikväll), men här nedan kommer en lista på vad jag fick för julklappar julen 2008:

- en iPod Nano, i metallic/silver
- ett nytt täcke till sängen (duntäcke!)
- 500 kronor från brorsan Christoffer<3
- presentkort på Vero Moda, Guldfynd & Stränkans lätt coolaste affär; Beckman's
- nya tofflor
- smycken från syrran

jag är apnöjd me mina julklappar, kanske inte verkar som så mycket, men tänk er hur mycket bara iPoden o duntäcket kosta tillsammans? liksom dööh. snacka om sweet dreams from now on<3 lol. har inte fått nån julklapp från Tobbe än though, men han ska vara uppe i fjällen tills på söndag, så FKU på han :D

tänkte avsluta me nåra ord till bästa bloggaren Thessan: SLUTA INTE BLOGGA o deppa inte ner dig!

o gissa vem som me vill till Hawaii?!?! humhum. I'll miss yah A!

fan, körslaget har ju börjat, vill egentligen kolla på det, men PALLA.
höres imorn, go'natt.

merry christmas!

sorry för VÄLDIGT dålig uppdatering nu under julen, men jag har inte kunnat sätta nån av mina båda fötter vid datorn nånting, det har alltid varit nåt på G! på självaste julafton var det julklappsutdelning så det stod härliga till, på juldagen var jag hemma hos syrran o fira, o nu idag på annandagen så ska syskonen hem till mig o päronen, så ja, busy Bea!
men iaf, jag hoppas att ni haft en go' julafton, o att ni kommer få ha en god fortsättning på julen! jag återkommer me pics o liknande i nästa inlägg, men något jag kan avslöja redan nu är att jag fått den bästa julklappen ever i år; en iPod!!!snacka om att jag är happy!! nu kan äntligen alla mina låtar få plats i en o samma musikspelare. HALLELUJAH!

if you want blood, you've got it!

det är tydligen inte bara Gene Simmons som diggar blod, Angus Young gör det oxo! (eller gjorde..). igår så kirrade jag de sista julklapparna, köpte skivor till morsan o farsan, men sen kom jag på mig me att jag hade pengar kvar att köpa en skiva till mig själv, så då tog jag tillfället i akt att göra det. stod o kolla på AC/DC - skivor läääänge, fan, jag har som blivit nykär i dem, jag diggar främst skivorna från Bon Scott - eran, men jag har inga problem me Brian Johnson, hans röst är helt cool den me! tänkte först köpa nya Black Ice, men den vet jag att jag kommer få i julklapp, för pappa råkade försäga sig om det, så istället köpte jag en liveplatta! AC/DC:s svar på KISS Alive!, nämligen If You Want Blood, You've Got It! jag har inte hunnit lyssna på den än though, men tänkte göra det ikväll. omslaget är helt klart det bästa AC/DC - omslaget jag sett hittills, jag menar, vem tackar nej till en blödande Angus Young?! nä, imorn blire fan till att kirra biljetter till Ullevi!!

jag o mamma pynta granen nyss, det känns verkligen som att julen är i antågande. jag börjar få den här härliga julkänslan nu, det känns helt kalasans! jag längtar som faen till julafton, o inte bara för alla paket, faktiskt. julmaten! Kalle Anka! liksom allting! julen 2008 kommer bli helt kalas, I swear!

förresten, funderar på att ta bort min bdb, jag börjar bli rätt trött på den där sidan..  för det första, jag fotar inte så mycket, lägger bara in lite bilder då o då, o sen tycker jag inte att bdb direkt är så kul, får mest ångest när jag loggar in där.. tycker ni jag ska ta bort den eller? isåfall kan jag koncentrera mig på bloggen endast då.. får se hur jag gör.

förresten, en rekkad AC/DC - lyssning kan ni få; Hell Ain't A Bad Place To Be. lyssna på den!

JAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu på måndag äre extra biljettsläpp till AC/DC - konserten på Ullevi! GLÄDJETJUT från Bea!!!!!!!!!!!!!!!!!

(sorry för missbruk av utropstecken)


egentligen, vad är det för fel på Absolute (samlings) - skivor?

ni förstår inte hur lycklig jag är över att det FINALLY är jullov! YEEYYEEYYEEY!!! sovmornarna har varit efterlängtade kan jag säga..
julevangeliet igår gick kalas! (iaf enligt min engelskalärare o päronen.. o en del klasskompisar :D). jag tyckte själv att det gick skit, för jag kom på mig me att jag stammade tre gånger när jag skulle säga "registered", men det märktes tydligen inte. efter att jag läst klart ville jag bara gå upp igen o läsa för det var verkligen skitkul! jag brukar inte gilla att tala inför folk, men julevangeliet tycker jag tydligen om att läsa upp.. x) nästa år ska jag bara läsa spanska, finns inge annat!!

appropå AC/DC - biljetter, nej, jag fick inte tag i nåra på Ticnet, men det finns ju andra biljettföretag som säljer, plus Blocket. så det ska nog lösa sig ;)

imorn ska jag förresten ut o julhandla i underbara Stränkan, ska handla presents till the parents. ska köpa en Absolute 60's skiva till pappa o en Absolute 80's till mamma, sen blire väl nå mer.. för att återkoppla till min rubrik, vad äre för fel på "Absolute" - skivor egentligen? jag har nördlyssnat Absolute Christmas hela dan, o mobbas inte, jag tycker det är lite mysigt att lyssna på jullåtar nu näre ankas jul o allt.. Last Christmas me Wham! är fan bästa jullåten!

nä, nu ska jag klippa ut lite bilder från SRM.. brukar klippa ut bilder på de banden jag gillar o sätta upp på min dörr.. kanske låter riktigt knäppt, jag förstör ju tidningarna på det sättet, men ändå. It's time for Bea to be a: scissorsister!

merry KISSmas

YEEY! finally äre julavslutning imorn, I'm sooo happy for that. jag längtar till julen nu faktiskt.. är dock lite nervös inför att jag ska läsa upp julevangeliet på engelska imorn, men det går säkert bra! morsan & farsan ska ta kort mig imorn när jag läser upp. ehm, lol.

nu ska jag skriva klart om KD inför redovisningen imorn om ideologier o partier. jag ser inte fram emot det.

till sist; alltså, finns det nån snyggare layout än denna just nu?! KISS Army Sweden FOREVER!

 <- hahaha, kolla bilden på S o the candle xDD

sweet pain, my love will drive you insane

alltså, jag har inte en blekaste aning varför det står me stora bokstäver i min blogg.. nåt weird måste ha hänt. men jag kan iaf säga att jag inte har gjort det me flit. får fixa det senare isåfall, jag varken orkar eller har nån lust just nu..

egentligen har jag inget vettigt att skriva om, (o det brukar jag inte ha heller?! xD), så skriver bara för att säga att jag lever.
igår var jag hemma från plugge för att min läkare ringde mig från Akademiska o skulle diskutera operation. (hmm, den går av stapeln i mars, palla vänta!!!) vi satt säkert i 1 ½ timme i telefon o prata, så hann inte till plugge, men det gjorde inte så mycket!! sen stack jag o pappa o hämta Ludvig o Ebba (annars mer bekanta som mina systerbarn) från skolan. we were babysitters för att syrran skulle åka o hämta deras hund de köpt. en New Foundland!! jag älskar såna hundar!!! hade en sån förut, Rambo hette han, lol. saknar Rambo som faaan, så när Linnéa kom in me den åtta veckor gamla mörkbruna NF - hunden som har döpts till Ior vart jag helt knäsvag!!!! Ior var inte finare än Rambo, men inte långt ifrån! alltså iiiiiiih!! nu tänker jag tvinga syrran att låta mig vara hundvakt så ofta det bara går! hann dock inte ta kort på Ior, men ska göra det så fort jag får tillfälle till det :DDD

just nu är jag nervös, jääävligt nervös, för jag ska kirra tre AC/DC - biljetter imorn, till deras konsert på Ullevi den 21 juni. jag har inga förväntningar, liksom jag inte hade nåra förväntningar inför biljettersläppet till KISS på Stadion. så håll tummarna för mig!! x) o boka inga biljetter ni, för då tar de slut för snabbt, lol.

 <- jag hoppas denna jultomten kommer hem till mig i år.


ehm, HALLÅ?!? o nu blev texten i detta inlägget litet, o resten av inläggen i bloggen är skrivna me stora bokstäver? comprendo nada? sí.

SRS!
Sweden Rock Shop är både på gott o ont. det finns hur mycket schyssta grejer som helst, o jag menar, en CD - skiva kostar typ 99:-, värsta billigt, men om man vill ha många skivor så kostar det.. jag har bara prickat för de KISS skivor jag skulle vilja köpa;

KISS
Destroyer
Rock And Roll Over
Love Gun
Paul Stanley
Creatures Of The Night
Revenge
KISS: Konfidential & X-treme Close Up (DVD)

gissa vad allt detta gick på sammanlagt? 882:-!!! liksom? OMG! sen äre en miljon saker till jag skulle vilja ha i den där katalogen.. fuck. men det är bara att önska sig pengar i julklapp o spara.. o ni som undrar varför jag inte bara laddar ner skivorna? well.. jag har nästan alla KISSlåtar på datorn, men fattar ni känslan att hålla en KISSskiva i ens egna händer liksom? what a feeling!! speciellt när man föddes 19 år efter att KISS bildades..

gissa vad?! AC/DC ska spela på Ullevi den 21 juni, biljetterna släpps nu på onsdag den 17 december klockan 9. mina brorsor vill följa me, o därför ska jag försöka kirra biljetter! YEEY! wish me luck!

för att avrunda detta inlägg (hmm, vad KISSigt det blev igen, lol) tänkte jag bifoga en bild. denna tröja vill jag fett ha! fast det enda som suger me den är att Stanley ser ut som ett fyllo. Criss håller ju fan i han för att han inte ska ramla. (under Hotter Than Hell - photoshootsen fick Stanley, Criss o Frehley i uppdrag att bli fulla för att de skulle se bra ut på bild. Simmons är ju nykterist, fast han ser ju bra ut ändå).


death metal alright



their lives decay before their eyes
there is no hope of cure
among their own kind they live
a life that's so obscure
first an arm and then a leg
deterioration grows
rotting while they breathe - death comes slow




keep up the VOL. and the BEAT.!

YES YES!! Volbeat är klara för SRF!!! dansk heavy metal näre är som BÄST!!!



-btw, shit vad jag längtar till Luciarocken som är på fredag!!!-

Viva Espana!

japp. länge leve Spanien!

jag o Vickan satt o skrev den här texten under spanskalektionen idag, det var kul.. x) try to traduce you guys ;p men jag bifogar översättningen sen i slutet av inlägget.

El fin de semana:

Por la tarde en Viernes vamos a saltar con paracaídas sobre Estocholmo.
Después vamos a comer en un restaurante, pero vamos a escaparse nos de la cuenta.

En Sábado vamos a ir al aeropuerto en Estocholmo se llama Arlanda y vamos a ir al Espana.
En Espana vamos a visitar "El Botellón".

En Domingo vamos a nadar con muchas tiborónes.



översättningen:

I helgen:

På fredageftermiddag ska vi hoppa fallskärm över Stockholm.
Efteråt ska vi äta på en restaurang, men vi ska ta en springnota.

På lördag ska vi åka till flygplatsen i Stockholm som heter Arlanda och åka till Spanien.
I Spanien ska vi besöka gatufester.

På söndag ska vi bada med många hajar.



lol tänker ni säkert, men jag o Vickan har bra fantasier.. x)

nu ska jag skriva klart om asaguden Tor, för vi har redovisning om asagudar på svenskan imorn.. hmm.. intressant, inte.

Teija snodde Africa från mig idag, eller hon glömde att lämna tillbaks den rättare sagt. hur ska jag kunna somna ikväll? det går inte att somna om man inte har Africa hemma.. lol. får väl ta fram min gamla fina freestyle som jag fick när jag var 10 xD

 checka in senaste numret av SRM! vill ha den NU!!!

krajs kardiack!!!!

holy shit!

jag höll seriöst på att få en huge krajs kardiack nyss när jag skulle skicka min historiauppsats till min lärare via mailen. jag hade suttit o skrivit uppsatsen sen typ klockan 17 till kanske 19, o så hade jag sparat dokumentet flera gånger, o när jag skulle öppna det så var jag tvungen att gå in via min hotmail där jag hade skickat det från skolan (jobbigt att förklara x)), o då när jag öppna upp det var det inte alls sparat! jag blev fett skraj men sen kunde jag öppna upp det från Word via senast sparade dokument. TUR DET! hade inte haft nån lust att skriva om allt..

kul att två andra pers har börjat komm. min blogg btw, Fanny o Maria, båda KISS-fans. you rock on! ;D

PS. även non-KISSfans får oxo komm. ;D

don't give me that terror eyes of yours

shit vad jag vill ha jullov! är sååå trött på att behöva gå upp tidigt varje morron o sätta sig på cykeln o cykla till plugge i detta fittkalla väder o sen gå på lektioner utan nån som helst motivation.. jag som brukar gilla plugge (oopsy). nåväl. det är väl alltid så här under höstterminen, vårterminen blir säkert mycket roligare + att då blire mycket varmare o ljusare ute, (det börjar ju skymma redan vid 15 - tiden nu på eftermiddan.. urgelpurgel.)

men iaf! idag fick jag veta från min engelskalärare Mona att om jag vill, ska jag få läsa julevangeliet på avslutningen. jag känner mig rätt pepp inför det faktiskt! engelska är dunderkul tycker jag, så, lol. jag hade anmält mig både till att läsa på engelska o spanska, men jag valde engelska, för jag är inte så dunderbra på spanska, än.. spanskan tar jag nästa år ;D så man får väl börja träna ganska så snart nu.. mamma o pappa ska komma o titta på avslutningen när jag ska läsa. pinsamt or what?! x)
idag börja vi även me att läsa ett nytt tema i svenskan/historian; medeltiden. det är faktiskt inte så tråkigt som det låter. hoppas det blir kul!

mja. nu ska jag skriva klart/skicka min historiauppsats som skulle vart inne i fredags, (hups!) o sen plugga geografi (världens tråkigaste ämne!!!), befolkningsfrågor läser vi om där. yuuuuck.

o helvete! jag glömde min mp3 i plugge idag, dumma fanskapet! hur ska jag nu somna ikväll? x')

ha en fortsatt trevlig tisdagskväll.

 <- bästa bilden fan

"jesus christ! Ola är en superstar!"

oh yes. Ola's sure a superstar.

jag kom hem från Malmö igår. denna helg har varit den bästa helgen på väääldigt länge! för det första så är Malmö en helt underbar stad, jättefina byggnader (Turning Torso kanske inte är en fin byggnad, men shit vad coolt det skulle vara att bo där!!), schyssta affärer, trevliga människor. skåningarna är så mjuka i sättet, men det kanske beror på att betoningen i skånskan är rätt mjuk? ehm, lol. kan sammanfatta de två dagarna i Malmö så här:
på lördan åkte vi tidigt me bussen från Eskilstuna till Malmö, det tog åtta timmar. checka in på vårt hotell, Hilton hette det, jättefint hotell, men jag kände mig dock inte hemma där. när man såg sig omkring var det typ brats överallt, o jag är som raka motsatsen till det. där gick jag me mina nitar, inte så passande va? x) anyways. vi bodde på sjunde våningen, var rätt högt, men inte jämfört me 25:e våningen, som var den högsta. vi gick o shoppa sen nån timme innan det var dags att ge sig av till Malmö Operan (som btw bara låg 150 meter från vårt hotell!) Malmö Operan är såå fin, både utvärtes o invärtes (x)). föreställningen började klockan 18 o höll på till ungefär klockan 20.. o hey, hey, what can I say?! JCSS var sååå bra, går inte att beskriva me ord! det enda jag fick ur mig efteråt var bara: "OMG OMG OMG OMG!!!", o det säger jag inte bara för att Ola Salo spelar huvudrollen, utan allt me musikalen var helt underbart! o att nu ha sett Ola live är ju bara såå ballt! men jag längtar förstås efter Arkkonsert.. köpte programmet efteråt, där står allting om föreställningen, o visste ni att Oskar Humlebo/Moto Boy spelar gitarr i bandet? o att Leari spelar bas i bandet?! snacka om att jag blev förvånad!
den andra dagen bestod typ bara av att äta frukost o att sitta i bussen åtta timmar för att komma hem..

vet inte mer vad jag ska säga.. ni får nästan åka o se JCSS själva för att förstå hur bra den egentligen är. JCSS slår Mamma Mia! me hästlängder!

jag bifogar lite bilder här nedan, fick dock inte ta nåra bilder under själva föreställningen, men har nåra på själva scenen.. detta var helgens memoarer, hoppas ni digga ;D

 the stage!
 utanför Operan
 jag efteråt, rätt så nöjd ;D

 me the day after. happy ;DD
 Turning Torso. vad coolt det skulle vara att bo där!!
 the tickets!
 and finally, here's ugly me ><

här kommer en lista innan jag åker iväg. den är tråkig, men iaf. enjoy!

Om mig
vad heter du? Beatrice
mellannamn då? Isabell
vart bor du? Strängnäs
trivs du där? njaaa..
antal kuddar i sängen? två
kan du baka bullar? jorå :D
har du varit med i scouterna? nä.. hah
mcdonald's eller burger king? har aldrig ätit på Kingen :(
äger du ett busskort? japp. använder det aldrig dock
nästa mål i livet? studenten
hur svarar du i mobilen? är lite olika. typ "ja, det är Bea?" "hallå?" "tja" "hej". depends on the mood
antal timmar sömn inatt? typ tre..
sover du ensam? mhm
vad har du för favoritmat? vet inte. typ spagetti o köttfärssås. fan vad fail =D
när blev du fotad senast? längesen
vanligaste färg på dina kläder? oj. väldigt olika
är du smart? nja. smart på språk iaf :D o KISS :DD lol
vad saknar du? en SRF-biljett

är du blyg? ibland
vilka instrument kan du spela? kan spela flera instrument, men väldigt dåligt x) kan vissa basgångar, vissa ackord på gitarr, vissa drumbeats.. but I'm learning :D
vilken idrott/sport har du sysslat med? friidrott, fotboll & tennis. but not anymore
tror du på kärlek vid första ögonkastet? det vetifan..
har du spytt offentligt? japp..
är du nöjd med ditt liv? rätt så. men pallar inte att gå o vänta o vänta o vänta..
vad vill du jobba med? vill jobba utomlands, som reseledare typ
vad i livet ångrar du? en massa saker. men palla bry sig om the past, jag ser framåt istället
är du musikalisk? liiite kanske. musikalitet finns i familjen, no doubt

Har du någonsin...
sagt 'jag älskar dig' och menat det? de klart. varför skulle jag annars säga det?
tagit droger? nä fifan
vem är din bästa vän? det du
varit kär? japp. I am too ;D
vart vill du gifta dig? jag vill inte gifta mig. giftermål verkar bara vara ett stort jippo som kostar pengar.. älskar man varandra mer för att man gifter sig?..
vill du gifta dig? humhem?
vill du ha barn? someday
De senaste 48 timmarna, har du...
gråtit? inte vad jag kan minnas
köpt någonting? nä
varit sjuk? japp
sjungit? 24/7
sagt 'jag älskar dig'? ja
velat säga till några att du älskar dem? jeppSenaste...
film du såg? Detroit Rock City!!
dryck du drack? mjölk
mat du åt? köttbullar & makaroner (x))
gången du åt en 7-elevenkorv? palla 7-eleven fan


Personligt...
vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Beatrice
vilket stjärntecken är du? jungfru
vilken årgång är du? 92:a
vilken skola går du på? Thomasgymnasiet
vilken klass? SP1B


Utseende...
hur lång är du? för lång, vilket då betyder 170,7 cm
hårfärg och frisyr? typ brunt, medellångt
ögonfärg? blå
skostorlek? 40-41
vad lyssnar du på just nu? ingen musik. kollar på Idol x)
vad gjorde du förrgårkväll? pluggade antagligen
vad är det senaste du ätit? vad har den här frågan me utseende att göra? hah. men köttbullar you geek
kan du nudda din näsa med tungan? nä, men the demon kan! ;DD

 una fotografía de Ola


yellow snow

hahah, jag o Teija har gjort om texten till We Built This City, vi gjorde det idag på engelskalektionen. fan vad kul det var! :D xD yellow snow is the word for that.. x)

just nu är klockan 23.15 o jag ska gå upp om cirka.. åtta timmar o 15 minuter. kan inte sova, trots att jag legat o lyssnat på musik i en timme.. farsan är iväg till sjukan me Tobbe för att Tobbe har fått nån rejäl magsjuka som inte vill ge vika. är nog därför jag inte kan sova. blogga kanske hjälper? hmm.. I hope so.

anyway. ända sen jag kom hem från fannyplugge så har jag pluggat historia, vi ska skriva en uppsats om migration. jag skriver om hur det var att emigrera från Sverige till Amerika under 1800/tidiga 1900-talet. det är sååååå kul, ehm, not. mamma är ju sån där typisk historianörd (tänk Herman Lindqvist typ), så hon har hjälpt mig jättemycket me att skriva uppsatsen. det tackar jag henne för! morsan kan man alltid lita på, lol. nästa tema vi ska läsa i historian är medeltiden. liksom GAAAH! om det är nånting jag absolut INTE vill läsa om så äre medeltiden. jag menar, finns det nåt spännande att läsa om det?! jag läser hellre om dinosauriernas tid än medeltiden. URGEL!! jag vill att ettan ska vara över! vill ha tvåan o trean NU! jullov välbehövligt..

but enough about school. tidigt på lördag morron bär det iväg till Malmö o jag är sååå pepp!! har laddat batterierna till kameran, så ska fota som fan, lol. iiih! äntligen få komma bort från Stränkan!! o btw, jag kanske ska på The Rasmus-konsert me Teija på Debaser den 22:a januari. men bara kanske. det är på en torsdag, o päronen vill inte att jag ska missa en massa skola. (yeah, en dag). anyway. that's what's going on in my life.
nu ska jag försöka sova.

gonatt.

I'm gonna give you every inch of my love

för det första vill jag säga att jag är JÄVLIGT trött på folk som ska trakka ner på min musikstil - bara för att ni inte har nåt bättre att göra. ja, jag älskar hårdrock, glamrock o glammetal, men vad stör det er?! lyssna på eran hiphop eller pop eller schlager or whatever - jag dömer inte er! låt mig vara FÖRFAN!!!!

så, men det sagt så skriver jag vidare om vad som har hänt i Beas liv idag. kan säga att idag, tisdagen den andra december så har jag namnsdag - är nämligen Beatrice som har namnsdag idag. jag hade även namnsdag i torsdags förra veckan, för då var det Astrid. så ja. beautiful names right? lol. Astrid skulle jag helst vilja slippa.. xD
annars har denna dagen varit rätt så medelbra.. har haft fucking skoliossymtom hela dagen, lyssnat på en übertråkig genomgång på geografilektionen, haft matteprov.. men sen så blev jag tillfrågad om jag ville läsa julevangeliet på engelska av min engelskalärare. jag tacka självklart ja! ska isåfall läsa upp det på julavslutningen den 18:e.. men det är många som har frågat om de får läsa just på engelska, så är inte alls säkert att det blir jag. jag vill även läsa evangeliet på spanska, men det vetifan om Felice tillåter x) (my spanishprofesora). anyway. you can tell that I'm a languagefreak. läääängtar så tills tvåan o trean - få läsa latin o en massa stuf! iiih! lol2.

imorn har jag sovmorron till 10.45, FETT skönt. slipper dramat. sen vill jag oxo tillägga att jag HATAR regnväder!! det får hellre vara snöstorm - I don't care! så länge jag slipper allt regn! urgelpurgel!!

nu ska jag återgå till att lyssna på Robert Plant o resten av Zeppelingänget.

see yah!

GRATTIS!

"First off, congratulations on the future new addition to your family. Do you have any fatherly advice you'd like to offer to our readers who are first-time dads?

Yeah, I'm expecting a daughter in January. If you're not prepared to surrender the center of the universe, don't do it."

gick in på KISSOnline o där hade de lagt upp en intervju me Stanley. han ska få sitt tredje barn i januari! (not with me though, LOL!) grattis mannen! en dotter, yeey! alla säger grattis! ;DD

 en fråga: vem diggar inte Criss shorts på denna bilden?!

PS: lägg märke till de nya länkarna jag lagt till till vänster i min blogg. kolla in dem vetja!


JESUS CHRIST!

SUPER STAR! det känns så jäkla kul att säga "Jesus Christ" som svordom eftersom att jag ändå ska på rockmusikalen nu på lördag!!!! längtar som FAEN! ska bli sååå kul! Julita Buss ringde förut i eftermiddags (det bussbolaget som vi bokat resan ner till Malmö me) o berätta lite om ändringar som gjorts inför resan. man kan ju ändå kalla det en resa, eftersom jag bor i Stränkan o ska ända ner till Skåne, vilket me buss tar ungefär åtta timmar att färdas. bussen går från Eskilstuna 05.50 på lördagsmorronen, vilket betyder att jag måste gå upp jääävligt tidigt, men whatta hell, kan ju ändå sova på bussen, så spela roll? så är vi framme nån gång vid tretiden på eftermiddan o checkar in på Scandichotellet som ligger precis bredvid Malmöoperan (!) ja, anyway. palla berätta allt nu i förväg. berättar sen när jag varit i Malmö. sorry om jag tjötar om JCSS, men jag är såå uppspelt just nu! :DDDD

igår btw så var jag hemma hos Inger o Crille för att Inger fyllde år i fredags. det var trevligt! vi snacka mycket om London av nån konstig anledning.. fråga mig inte hur vi kom in på det x) Crille o Inger var ju i London för nåra år sen me två av deras kompisar, o nu vill de dit igen. vi snacka om att jag o päronen skulle följa me dem då, me Neo of course. så vi kommer antagligen att åka iväg till London i vår!! JIPPI! London är en av de städerna jag sagt att jag bara mååååste besöka nån gång under min livstid, så jag hoppas VERKLIGEN att det blir av! vill oxo åka till new York, but one thing at a time.

jag borde sluta skriva så här långa blogginlägg, räcker me att jag skriver uppsatslånga bloggkomm. på Thessans blogg, lol.
FKU förresten. har matteprov imorn, omprov på ekvationer. alla i klassen måste göra om det, lol. även de som fick VG. yea, Tigern har höga krav på oss stackars små ettor. FKU igen. bäst att man läser en gång till om ekvationer i sin älskade mattebok. gotta love it.
jag avrundar detta inlägg me en bild på Jesus ;D


RSS 2.0