111027

Tidigare i eftermiddags trampade jag iväg till käre herr Tand för att genomgå en vanlig rutinundersökning, första besöket på över ett o ett halvt år. Efter cirka en halvtimmes besök kunde det konstateras att mina tänder aldrig varit friskare, att de hade behållt sin fina färg o att inga hål kunde hittas! :D Perfekt, o jag som egentligen behandlar mina tänder som om jag inte visste om att de fanns haha! Ibland har man tur :D

Men den här veckan har jag inte bara hunnit med att besöka tandläkaren, utan jag har även hämtat ut mitt paket från La Redoute bestående av lite härliga nytillkomna plagg! :)









Allt ovan + två polotröjor +  + 200 kronor att handla för, till allt av den helt godtagbara summan 899 kronor! 
Det ni, det är - Parlez incroyable! :D

O imorn far jag vidare till Värmland o min kära tok, stannar där tills på onsdag då vi gör sällskap hem till mig en sväng, kommer bli lika underbart som vanligt! :))

Au revoir!
(Börjar bli mer o mer sugen på att läsa franska, kanske ska satsa på ytterligare en hobby?)

You are indeed, a masterpiece

O så vill jag också passa på att ta tillfället i akt o hylla allas vår (ni har alla er egen favorit) KRÄM. You have no idea what you've done for us! Ni kan förneka det, men ni vet att ni alla en gång i tiden åt det som mellanmål varje dag efter skolan, det bara var så. O det är lika gott idag, det är barnsligt gott med kräm! Mmmm!




Dagens andra mästerverk!


Om sanningen ska fram:

Innan jag påbörjar mitt ursprungliga inlägg vill jag bara att ni alla ska veta att Eric Amarillo är en av många anledningar till att jag inte alltid är stolt över att vara svensk. För jag menar, om sanningen ska fram, vill du ligga med mig nu på 50 kvm? HELLO, good luck with all the translation mr. Synthman! :)

Men hörni, nu är det faktiskt torsdag kväll o imorn är det fredag o en härlig helg är på intågande, vilket ska bli trevligt eftersom kära T ska hit över helgen! ♥ Veckan som gått har inte varit speciellt innehållsrik dock, det har inte blivit något jobb, även om jag skulle behövas därnere, men det blir förhoppningsvis jobb nästa vecka om de har lika mycket att göra. Istället har jag gått på härliga långpromenader med finaste vovvan, fortsatt med det förbannat tråkiga, tidskrävande men ack så viktiga jobbsökandet, utvecklat mina matlagningsskills o äntligen läst klart Män som hatar kvinnor! Haha, jag har varit otroligt seg med att läsa den.. På Cypern sov jag praktiskt taget med den under den första veckan, sen la jag undan den när jag kom hem, o nu i måndags började jag läsa på allvar igen.. Men den har varit värd all lästid, för den är så förbannat bra!!! Jag har aldrig tidigare läst en så genomtänkt o pålitlig deckare, med en så underbar skrivstil o prosa, den är så trovärdig! Jag kan bara konstatera att det är en STOR skam att Stieg Larsson hann avlida innan böckerna kom ut, o att hans plan om att ge ut ytterligare sju böcker i Millenniumserien aldrig kommer att få se dagens ljus.. Nu ska jag med glädje läsa de två andra böckerna, o jag hoppas inte att jag är ensam om att tycka att Lisbeth Salander är den coolaste karaktären sedan Astrid Lindgren började skriva om Pippi?

Det var väl ungefär allt för nu, ja.

På återseende, om inte en viss Tobias tänker stjäla all min uppmärksamhet under helgen! :) :) :)



Ett mästerverk!

Just sayin'

Jag funderar starkt på att börja lösenordsskydda vissa inlägg, för det finns SÅ mycket som jag vill säga som aldrig når fram. O vi vet alla, att det är aldrig är bra att hålla för mycket inom sig, I'm right, right?

Så bli inte förvånade om ett sånt inlägg eventuellt kommer upp här i framtiden.


111015

Buenos dias todos los contentos! :D

Idag är det lördag o jag ligger just nu o snoozar med lite musik o med en galen hund som hoppar omkring i mitt rum, så jag antar att det är bäst att jag går upp snart heh!
Idag hade jag bland annat tänkt att hjälpa pappsen med att lacka lite träpaneler, för vi ska snickra ihop lite fina hyllor att sätta upp, o som en stolt dotter till en före detta välkänd snickare hjälper jag gärna till!
Så om det ska bli nåt av den här dagen bör jag pallra mig upp nu! :D

Buen fin de semana!


Ni vet det här problemet med fredagsunderhållning?

Eftersom vi varken har digitalbox eller antenn i vårt hushåll än så får vi stå ut med ett väldigt begränsat kanalutbud, som mer eller mindre består av ettan, tvåan, trean o fyran. O när man en fredagskväll sitter själv utan sin älskling så får man förlita sig på annan underhållning, i detta fallet Idol. O låt mig bara få fråga: vad är det för meningslös skit?? Jag startade en relativt hetsig debatt om det på fb, o jag förstår inte vad det har med musik att göra? Tolv UNGdomar ställs på prov varje fredag för att stå o sjunga till förinspelad musik i en knapp minut, o ska på så sätt förberedas att skickas ut i den stora, tunga musikindustrin? Det är inte rättvist, utan det är falsk marknadsföring mot tolv ungdomar som må ha musikaliska talanger o må ha stor chans att lyckas om de fick den rätta coachingen. Nä, jag ser hellre på Fångarna på fortet två kvällar i veckan än att se på nått meningslöst "musik" program som är till för att skämma ut o håna ungdomar med musikaliska drömmar, o för att Sveriges fjortisar ska ha nåt att skrika åt. Jag unnar dessutom Anders Bagge o Laila Bagge Wahlgren ett annat jobb med deras tunga erfarenheter!

O jag vet, jag vet att jag inte har tvingats att titta på det, men allt för att reta gallfeber på er, right? :D


111013

Jag är fortfarande begeistrad över appen att jag ger er ett kvällsinlägg, o DET NI, det händer inte varje kväll! :D
Under kvällskvisten kom några bekanta på besök över lite smörgåstårta o kaffe, vilket var trevligt. Allra trevligast var smörgåstårtorna, muuuums! Hehe, matglad o glad ska man vara, för nu blev jag helt plötsligt på ett dunderbra humör, mer gladare än vanligt, o varför vet jag inte, but who cares?! :DD Det är som roligast att vara på bra humör när man inte har någon större anledning!

Nu hade jag tänkt att förflytta mig till musikens underbara värld innan läggdags, med lite Dynazty som en brittisk fb vän bad mig kolla in o så lite Sir Paul McCartney eftersom jag förmodligen ska gå på hans konsert i Globen i december tillsammans med min Beatles & Paul - galna kille! :D

Godnatt på er!


Första inlägget från appen!

Äntligen, ÄNTLIGEN har blogg.se lanserat sin iPhoneapp!! Det var efterlängtat minsann! Nu är den nedladdad o redo att användas flitigt må ni tro! Nu kan jag snabbare o smidigare förmedla mina tankar, nyheter o välkända galenskaper - var jag än må vara, perfect!

Första inlägget från appen, and there's more to come!

iSeeYouLater :D


Another week has begun!

Jo ni, som ett brev på posten väcktes man imorse av nyheten att det skulle bli jobb idag, 9-15. Det kändes riktigt härligt att få vakna upp till en arbetsdag, jag tyckte det var snudden på deprimerande att förra måndagen vakna till vetskapen att man inte skulle iväg o jobba, iaf för en sekund. Dagens arbete var lika trevligt som vanligt o den här gången blev det att hjälpa till lite på småbarn. Jag har en förkärlek till att jobba med mindre barn, kanske för att det är en sån tillfredsställande o härlig känsla att få ett litet barn att le o skratta. Det bara ryser i hela kroppen, hihi! Sen kan ju det där härliga skrattet snabbt växla till ett ilande skrik, men det är så de små liven fungerar! Imorn blir det jobb också, från 9-16.30.

O om drygt två veckor får man sin efterlängtade lön, som bland annat ska gå till att fixa mitt nuvarande solblekta o på tok för långa hår. Sen klickade man hem lite nytt att ha på sig tidigare ikväll också, alltid kul med lite nytt att gå runt o glänsa med :) Men sen får det bli stopp på shoppandet, för om jag ska tjäna än lite mer vuxenpoäng bör jag starta upp ett bra sparande, vilket kommer att behövas inför framtiden!

Ha det gött ni gott folk, o ta hand om de ni tycker om!




111009

Idag är det söndag o helgen lyder mot sitt slut, men vad trevlig den har varit! :)
I fredags kom älskling o Annica hit o då blev det fajitas, fredagsmys o en massa roligt prat o skratt, sen på lördagen var det marknad för hela slanten i gamla hederliga Strängnäs, vilket var lyckat. Man fick med sig det gamla vanliga hem - munkar, chokladbollar, godisremmar, strumpor samt en megaöverdrivetskööön tjocktröja som jag fyndade, så NU kommer jag att överleva vintern utan de annars obligatoriska köldskadorna! En skön o avkopplande helg med ett av de absolut finaste sällskap som finns - det är så en helg ska vara! ♥ Så det får snart göras om! :))

Annars finns det väl ingen som har undgått att se att hösten har kommit för att stanna, vilket var speciellt märkbart i lördags när solen försvann bland molnen o det blåste o kom riktiga köldvindar.. Så då blev mannen som sålde de inbjudande vinterhandskarna glad när jag blev tvungen att inhandla ett varmt par av honom i lördags ;P True lifesavers kan jag säga!! Trots kylan så är hösten så vacker med alla varma färger o fina löv.. När jag var iväg på en långpromenad med Siri häromdagen stod jag för ett ögonblick o beundrade allt med hösten, o det här blev resultatet:









Det var dä, dä, snart ny vecka o förhoppningsvis lite jobb!

Tjohejsan!

111005

Guten abend!
Just nu ligger jag halvt om halvt utslagen i sängen med Mr. Kimball o tidiga TOTO som sällskap. Är helt slut efter jobbet idag, varför förstår jag inte riktigt, för jag avverkade inte så många timmar idag, fem o en halv för att vara exakt, men å andra sidan tar det lite kraft att springa runt med en missnöjd ett o ett halvt åring i famnen medan de större barnen vill ha hjälp med nåt annat! :D Men min förkärlek till barn har omformats till en arbetsskada nuförtiden hehe :D O inget jobb är inbokat för morgondagen iaf, men allt kan ändras. Dock skulle en rejäl slappdag med musik o läsning tillsammans med en härlig långpromenad med vovvan inte vara helt fel, but time will tell som det så fint heter.
Annars längtar jag till helgen då älskling o Annica kommer på besök, bland annat för att gå på marknaden här i stan! :) O klyschigt nog så träffades jag o min älskling för första gången vid förra årets marknad, så det blir lite nostalgi i helgen också hihi :)
Now if you excuse me - I'm going back to doing nothing! Auf Wiedersehen!

REPEAT

Den här går på repeat, repeat, BLOODY REPEAT! En av de där riktigt in-i-märgen beroendeframkallande låtarna med en ihärdig o återkommande melodi o dunderhärlig refräng! Precis så som en bra låt ska låta, helt enkelt. O det är bara så, att TOTO kicks everyones asses, helt enkelt!! :D

Now, let me hear what you think!



What you're sayin' it never really crossed my mind
I hear playin' and everybody's keepin' time
I'm recallin' that girl I met in London town
She was strange, young and tender and narrowed all my choices down

We ran away into the night hypnotized
You carved your name right next to mine
English Eyes


111003

Glad måndagskväll på er!

Jag, till skillnad från er flesta andra, har haft en skön ledig dag, vilket kändes lite udda imorse när jag jobbade hela förra veckan, men det finns väl inte någon som har skadats av lite sovmorgon? :D Dagen har gått till lite allmänt pyssel, jobbsökande, bakning o musik, o om inte nån uteblir från förskolan blir det förmodligen en likadan dag imorn också.

I lördags for iaf jag, älskling, mina kära föräldrar, syrran, Ebba, Carina, Emy o Alma till Stockholm för att fira mammas 60-årsdag! Det blev en riktigt lyckad dag fylld med shopping, god mat o allmänt skôj! :) Huvudsaken var att mamsen blev nöjd o det blev hon med goda marginaler ♥ Hon fick även sin efterlängtade Michael Jackson tavla som hon önskat sig så länge, dessutom i 3D! Nu gäller det bara för henne att hitta en perfekt plats för den ;P

Jag avslutar med lite trevliga bilder från lördagen:



Födelsedagsbarnet! ♥









De blir alltid lika fina på bild o är alltid lika fina i verkligheten, mina älskade o bästa o finaste brorsdöttrar o systerdotter! ♥♥

Fortsatt glad måndagskväll! :D

RSS 2.0