My hands are turning into icecubs. BRRRRRRR

Det blev inget fotande igår för jag köpte nya batterier o batteriladdare igår, o de har fortfarande inte laddat klart haha.. Men ikväll blire lite fotande - det är ju nyårsafton föfan!

Tobbe me döttrar sov över här till idag, o det var trevligt som vanligt :) Var nere på stan som bekant både igår o idag, igår hittade jag en klänning att ha på mig ikväll.. Tar kort på mig i den sen så får ni se hur den ser ut på!

Jag tänkte infoga me länkar till KISS Army Swedens hemsida, där jag just nu håller på att "utbildas" till nyhetsreporter. Vi är cirka tio stycken som ska få pröva på hur det är att lägga upp nyheter på hemsidan o de fem bästa blir sen permanenta nyhetsreportrar på KAS. Jag gör mitt bästa för jag vill verkligen bli en av de fem som blir valda! Jag har lagt ut tre nyheter hittills, vilka ni kan beskåda nedan:

KISS årets händelse i Peru. - Destroyer- Kiss Army Sweden

Bruce Kulick lättad över att ha sluppit axla över ”Spaceman” rollen.. - Destroyer- Kiss Army Sweden

Nya limiterade upplagor av “Rock And Roll Over” och “Sonic Boom” omslagen - Destroyer- Kiss Army Sweden

För min skull vore det snällt om ni (KISS intresserade eller inte) ville läsa dessa nyheter o ge feedback om jag borde ändra nåt i mitt skrivande eller liknande.. Är alltid upplyftande me feedback!

Om jag inte hinner skriva ett inlägg innan tolvslaget så GOTT NYTT ÅR allesammans!! :DD

Black Diamond♥

Har det nånsin hänt er att man slår på datorn o ska "bara" gå in på mailen, o sen "råkar" man gå in på Facebook, diverse bands hemsidor, diverse bloggar, o sen när man är klar me allt det så har det gått två timmar? Det händer mig dagligen, o jag vet inte hur jag ska göra för att undvika det.. haha i-landsproblem indeed!

Idag blir nog en rätt så händelserik idag för som jag skrev igår ska jag ner på stan me päronen o fixa lite grejer, sen kommer kanske Tobbe, Emy o Alma hit o sover över till imorn, så det blir en hel del skratt o lek skulle jag tro.. Kanske kommer det lite bilder på det senare, men jag lovar inget.

Nä, är nog bäst att dra sig tillbaka o fixa sig, mamma slutar jobbet snart!



Darkness will fall on the city
It seems to follow you too
And though you don't ask for pity
There's nothin' that you can do, no, no




"Vad väntar du på kompiiis?"

Min käre bror Tobbe var förbi här ett tag förut o berättade lite lättande saker. Tänker inte gå in på detalj vad det är just nu, men när allt är klart så gör jag det. Kommer bli mycket bättre nu :)
Vi lekte vår speciella lek när han spelar en låt på gitarren o jag ska komma på vad det är för låt. Som vanligt spelar han låtar som jag inte alls känner igen - typ Gary Moore, Eric Clapton o såna grejer, buhu ;/. Sen fick han syn på mina KISSology DVDer jag fick i julklapp o han snodde den första volymen så jag får kolla på den andra först men det gör mig ingenting :D

JAG VILL TILL LANZAROTE NU!!!
En massa härligt folk är där just nu, bland annat Johanna :))) Men jag far ju iväg den 30 juli so I'm not the one to complain.

Tredje inlägget idag - way to go! ;D



Mindre hårspray nästa gång Axl..



Do you know where you are? YOU'RE IN THE JUNGLE BABY!

Change of plans.

Mamma ringde från jobbet o sa att vi kunde åka till stan imorn istället för hon kom på att hon hade lite andra ärenden att ta itu me hemma först, så vi tar det imorn. Jag klagar inte, för då får jag chans att fortsätta läsa GN'R boken♥. Jag ska ärligt medge att trots att jag lyssnat på GN'R i ja, vad kan det bli? Fyra år eller nåt sånt, inte haft sån värst bra koll på deras historia. Jag har hört de flesta av deras låtar o haft koll på medlemsbytena efter originalsättningen, men efter att ha läst lite mindre än halva boken så kan jag säga att Guns legat nere i skiten - big time. Fan, Izzy var ju Hollywoods största knarklangare!! Vad hade sena 80 o tidiga 90-talet varit utan GN'R? Seriöst..

Nä, nu måste jag kommentera färdigt bloggar o sen blire att städa - mitt rum ser ut som ett bombnedslag.

Skriver kanske mera sen! Hajdoo!




Här kommer en bild från julfirandet i Västerås.. Min bror Tobbe har två katter, Gustav o Mojje. På bilden ser ni Mojje, världens mest gosigaste katt♥♥


#@@@@@@@@####!!!?!?!??!####

Rubriken ska sammanfatta alla svordomar jag rabblar ur mig just nu för min internetuppkoppling är SÅÅÅÅ SEEEEG för tillfället. Ibland hajar jag bara inte grejen me mobilt bredband - suck.
IAF så tänkte jag me detta inlägg presentera vad jag fick för julklappar i år. Jag är väldigt nöjda me dem, best so far tror jag fan :)




2009 års julklappar blev alltså:
- KISSology 1 & 2
- Latin lexikon
- Guns N' Roses: Welcome To The Jungle bok (Har redan kommit till sidan 140 xD)
- 500:- i kontanter
- Nitarmband
- KISS live @ Staples Center fick jag inte i julklapp, men jag har inte sett den än så den får räknas som julklapp :D
- Svart linne & skjorta
- O den sista bilden föreställer en laptopkudde. Hade ingen aning om att det fanns men den är skitskön att ha när man sitter me datorn i knäet :)

Efter mamma slutat jobbet ska jag fara ner på stan me henne o pappa o fixa lite grejer, bland annat köpa nya laddningsbara batterier till kameran o försöka hitta nåt att ha på mig på nyårsafton, för vi är bortbjudna då..
Till sist måste jag bara få säga det att jag längtar såååå tills gymnasiet är över, för jag är såååå pepp på att åka utomlands o få jobba som reseledare! Jag har sagt det miljontals gånger o jag säger det igen: Det är ett av världens bästa jobb!! Att folk inte fattar det?!

O NU helt plötsligt så har hastigheten på mitt internet höjts avsevärt, för nu går det i turbofart. Keep that going.. HAR'E!


My way your way anything goes tonight

Jag är hemma!

Det var egentligen det ovanstående jag ville få me i det här inlägget, så ni inte tror att jag spruckit efter all julmat eller nåt.
Jag har iaf haft det bra när jag varit borta, jag sov över i Västerås till Annandagen för bror C o company kom dit på Juldagen så därför stannade jag en dag extra. Jag har fått en massa goa julklappar som jag tänker lägga ut bilder på senare då jag planerar att göra ett speciellt julinlägg. You'll just have to wait ;D

Just nu stör jag mig på en viss tjurig människa hemma - inga namn nämnda o att da pic uploader @ Facebook är såååååååå lååååååångsam........ Men det ska väl gå ändå =D

Återkommer senare.



GOD JUL!

Tjoho!

Nu är det inte långt kvar till jul, de sista julklapparna ska inhandlas o en uppesittarkväll skall genomlidas innan klockan slår 00.00 den 24 december o det officiellt är julafton igen! Själv inleds mitt julfirande redan klockan 16 i eftermiddag då jag ska till systeryster o fira jul där - utbyta julklappar, klä granen o så. Ska bli kul! :) Sen kommer jag tillbringa julafton o juldagen hos bror T i Västerås, så det blir inte mycket bloggande de närmaste dagarna.. Därför önskar jag er redan en GOD JUL o hoppas att ni får en massa goa julklappar!

För att avsluta detta inlägg lägger jag in bilderna jag tagit på allt julpynt hemma o återkommer i mellandagarna me bilder från mitt julfirande!

Tjohej!


Grattis katten!

Som galet o inbitet KISSfan måste jag uppmärksamma originaltrummisen Peter Criss som firar sitt 64 jordår idag! May you have a rockin' day!





Inte för att jag tror att nån av er kommer att lyssna på det här men jag lägger in en video me låten "Baby Driver" från plattan "Rock And Roll Over" för att ni ska få chansen att höra Peters kickass röst back then. Året var 1976.

ABBA blev invalda i Rock and roll hall of fame men inte KISS. Varför heter det ROCK AND ROLL hall of fame nu igen?

Yep, jag har varit off me bloggen nu några dar men det har me julförberedelser att göra. I torsdags klockan 17 fick jag jullov o sen under både fredagen o lördagen har jag hjälpt mamma att julpynta o slå in julklappar. Idag har jag bara chillat; läst, skrivit o sånt..
Just därför tänker jag inte skriva så mycket mer nu än att jag lägger in lite bilder på julpynt i nästa nästnästa inlägg.

Hajdoo.

Diemotherfuckermotherfuckerdie

HELLO!

Jag har haft både överraskande o riktigt irriterande upplevelser me Strängnäs taxi idag. När jag skulle åka till skolan var det nån snusk människa till chaffis som skjutsade mig o när vi kommit halvvägs till skolan slår han på Rammstein på högsta volym i bilstereon! För er som inte hört Rammstein kan jag säga att öronen får sig en knockout redan på halva volymkapaciteten men när Rammstein ljuder på full volym - JIKES. Fan om jag får åka me den idioten igen.
Sen när jag skulle åka hem var den idioten till chaufför en kvart försenad. Jag är inte that kind of person som vill klaga, fem minuter är fine, tio minuter är maxtiden man kan vänta, men en kvart?! Hur svårt är det att passa tiderna??! AAAH.

IAF så tänkte jag lägga in bilderna jag tog igår här o nu, så enjoy!



PS1: Ja, min mamma tycker om att julpynta.. DS1
PS2: You lucky bastards, ni fick bilder på min elektriska ljusstake o min mini julgran också ;p DS2




Quiero...

- Quiero vacaciones de Navidad
- Quiero regalos de Navidad
- Quiero tocar la batería
- Quiero hacer muchas cosas!!!!


Försök att lista ut vad det ovanstående betyder muaha :) (Utan Google translate)

Tänk att den efterlängtade snön nu kommit! Det har snöat non-stop idag, så himla nice :D Tog lite bilder ute efter skolan, lägger in dem i nästa inlägg.

Är bara två dagar kvar i skolan o sen äre jullov! JIPPI! Jag är inte direkt trött på kurserna jag läser utan jag är trött på att gå upp tidigt o åka me den förbannade taxin till skolan.. Jag kommer verkligen uppskatta sovmornarna nu den närmaste tiden :DD

NU ska jag nörda Aerosmith HAJDOO!

"Hur tycker du att det går?"

Droppar in lite snabbt för att önska er alla en Glad Lucia! Lucian i år känns dock inte lika påtaglig då den inträffar på en söndag, men varför klaga?..

För övrigt är jag klockan.är.03.39.I'd.better.fall.asleep.trött så jag kommer nog somna tidigt ikväll..

Ha det. =)


Vad vore livet utan SRS??!!

Besökte SRS hemsida nyss bara på skoj för att kolla in om de fått in några nya prylar o gissa vad jag fick syn på?!?!
En massa diverse signaturgitarrer i miniatyr o ett trumset! I love 'em, så coola!! Visserligen är de rätt dyra, gitarrerna kostar 339:- styck o trumsetet kostar 500 nånting, men jag ska köpa dem i lagom takt! Får hoppas att de inte är slutsålda efter jul bara.. Jag delar me mig av bilder på dem, Gene's axebas o Stanleys Washburn blir de första att inhandlas, o trumsetet såklart ♥♥ Älska Eddie Van Halen guran också!!!! (Det märks inte alls att jag är exalterad va?!!!)

Joe Perry gitarr.
Michael Poulsen gitarr.
Trumsetet!
Gene Simmons axebas.
Jimmy Page dubbelhalsad gitarr.
Slash gitarr.
Paul Stanley Washburn gitarr.
Zakk Wylde gitarr.
Angus Young gitarr.
Eddie Van Halen gitarr.

Idol 2009 fortsätter NU! (Föreställ er Jihdes position me ena pekfingret upp i luften när han säger den välbekanta meningen - just så ser jag ut just nu.)

Yep, ikväll ska 2009 års Idol utses. Jag håller på Erik, jag menar, rösten? Woawoawoa. Men låt bäste man vinna!

Återkommer imorn! HAJDOO.


Uppdatering från Thomasgymnasiets bibliotek 12.19

YO!

Jag sitter i biblan o dödar tid då tyskan inte börjar förrän om femtio minuter.. Teija är inte i skolan idag så jag har hängt me Lars o Daniel istället, det har varit kul :D Eller iaf för dem xD I matan så mobbade de mig för att jag inte sett lika många filmer som de har, o för att jag inte sett 'självklara klassiker' som Karate Kid, Star Wars - o Terminator filmerna. Ursäkta då för att jag inte skolkade från geografilektionerna i ettan för att gå hem o titta på film.. ;p
IAF så äre nicebice för latinlektionen är inställd idag då vår lärare ska gå på nån föreläsning eller vad det var. Så därför slutar jag 14.15 :DD

Till sist så skulle jag vilja säga att jag är riktigt jävla frusterad över att jag inte kommer kunna gå på Sonisphere festivalen i Stockholm den 7 augusti!!!!!!!! Jag åker nämligen iväg på en två veckors semester till Cypern me start den den sista juli, så ja.. Jag kommer missa MAIDEN, ANTHRAX, MÖTLEY o COOPER!!!!!! LIKSOM HALLÅ!!!!!

Well, now I'll lay the frustration aside and focus on something else..

HAJDOO


I'll steal all the love that I can, to fill up the need of my heart. Till Cupid's Arrow strikes again. ♥

Jag har suttit o drogat (=lyssnat huhu) på Gotthard ända sen jag kom hem, vilket var vid halv fyra tiden. Vet inte hur många gånger jag lyssnat på "Cupid's Arrow" denna veckan, minst 80 - Jag överdriver inte.

Skolan idag har varit helt bra, skrev upp mitt släktträd på tyskan, skrev översättningar på latinet, skrev lappar på matten xD o hade världens mest oseriösa spanska lektion. Visst, ingen av mina spanska lektioner är seriösa, men lektionen idag fick betala priset.. haha, vi satt o väntade en kvart på att några skulle redovisa, sen babblade lärarn om gauchos (=kopojkar=cowboys lol) o ingen lyssnade.. Folk satt till o me pillade sig i naveln, hahaha. Går inte att förklara bättre, för att förstå måste man gå i min spanskaklass, we're truly one of a kind.
Appropå spanskan så slipper jag spanska lektionen imorn bitti för min lärare ska gå igenom säkerheten på skolan, hon är tydligen en av skyddsombuden. Me andra ord betyder det att jag har sovmorron till 11.55 :DDDDDDD

Jag avslutar me min favvo sekvens från Made In Switzerland DVDn, go kväll!


X-mas soda - a rip off of Coca Cola



TJA!

Jag var bara tvungen att lägga in Ace intervjun från Robins i lördags, rockar fett göre om den ;) Missa för allt i världen inte andra delen av intervjun, när de ska dricka julmust, haha, bästa på länge!

Annars är det ju måndag idag vilket oftast betyder slödag. Idag har inte varit något undantag. Skolan har vart okej, missade dansen på gympan... Men jag har bestämt mig för att börja träna lite smått nästa gympalektion, jag måste ju få börja bygga upp mina muskler igen!!
Sen skrev jag datakunskap provet idag också, det gick okej, men inte mer..

Sovmorron imorn - börjar 11.10 o slutar 13.30 :DDD

HAJDOO!

Robins, SVT1, 21.30!!

Don't forget!

Ace Frehley är gäst hos Robin Paulsson i programmet Robins i SVT1 klockan 21.30 ikväll i o me Ace spelning på KB i Malmö. Missa inte det alla Ace/KISS fans!
Jag ska iaf sitta bänkad!!

Bara för att lägger jag in några nostalgiska SpaceAce foton:






Viernes en mi corazón♥

Äntligen är det HELG! :DDD Det är inte det att jag inte gillar vardagarna, skolan är för det mesta kul, men lite ledighet är ju inget man tackar nej till precis! Har fått höra av vissa idag att de inte fattar hur jag pallar gå från 8.30 till 15.50 på en fredag, men det är ju språk hela dagen, so why not? :DD Skrev tyskaprov idag, gick som förväntat - bra, hoppas jag får bättre betyg den här gången.. Sen höll jag på att garva ihjäl mig på lunchen, kan inte riktigt förklara här i bloggen, då min humor är så sjuk :DDD
Jag har ingenting speciellt planerat nu inför helgen, blir väl att slappa o bara ta det lugnt :) Det är nån vinterfest på skolan imorn kväll - palla, så himla fail. Kommer nog att börja julpynta o försöka komma in i den rätta julstämningen, trots the lack of snow.

NU blire Idol o sen muuuuusik!

PS. Skolkatalogen kom idag o på ekonomiarnas spexfoto hade en sminkat sig som Paul Stanley.. Tack för att du stal min idé till spexfoto...... DS.

Uppdatering från Thomasgymnasiets bibliotek 15.46

Tänkte skriva ett blogginlägg då jag blir tvungen att hänga i skolan tills min taxi kommer, om 45 minuter.. -.- Kan inte ringa o ändra tiden heller då de har så mycket körningar.. Det är lika gärna bra att börja plugga här, har kinesiska tecken o tyskaprov imorn. Kinesiskaläxorna blir man aldrig av me btw, vilket känns lite tungt, men men, det går bra :D

Äh, jag sticker nu, kanske hinner köpa en macka i kafeterian, är hungrig!

HAR'E!


http://www.youtube.com/watch?v=nwMpLHaDAq4

Jag älskar videon som är länkad ovan. Det passar att lyssna på den låten nu när det blir mörkt så fort ute, o också då låten är så mörk i sig själv.. Jag saknar Revenge eran!!! O skriket i slutet är ju bara ♥♥♥.

Jag har namnsdag idag förresten, det är Beata&Beatrice så ja, grattis till alla er Beatar (det där lät fel.. xD) o Beatriceor därute haha. (Mig inkluderad då såklart ;p)

Till sist tänkte jag meddela att jag fått mandarin/clementin sjukan, tack så mycket TOTO, det uppskattas... Nu får du köpa en till såndär låda full me mandariner på Lidl, haha.

NU ska jag dunka musik :DDDDDDDDD

Hejdååå.


Hejhåhejhåhejhå

Jag älskar när man börjar sent, slutar tidigt o bara kan chilla när man kommer hem då man inte har läxor till dagen efter.. Det är precis så det är idag, *mmmmm*

Jag har inte så mycket mer att skriva, så ni får 'njuta' av den här listan istället.. Hejhopp go galopp!

SENASTE
1. Kompisen du träffade: Teija :)
2. Personen du pratade i telefon med: Nån snubbe från Tvättex, lol.
3. Du fick SMS av: Bror C
4. Du kramade: Pappa


IDAG
5. Kläder: Det duuuu
6. Bättre än igår: Lika bra tror jag :)


IMORGON
7. Är det: onsdag
8. Planer: Skola o sen kinesiska tecken
9. Något tråkigt som händer imorgon: Vill egentligen inte skriva kinesiska tecken här men jag gör det för jag får så ont i nacken efteråt..


FAVORIT
10. Nummer: Don't have one.
11. Färg: Svart, vit, lila, röd, grön, brun..
12. Årstid: SOMMAR!
13. Saknar du någon?: Men alltid
14. Humör för tillfället?: Melankolisk


FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde i morse?: Vaknade duh....
16. Vad åt du sist?: Chili con carne
17. Vad irriterar du dig på?: Två av mammas arbetskamrater som är helt fucked up i sina ärthjärnor!!!
18. Tror du på distansförållanden?: Visst.
19. Vem tänker du på just nu?: Mamma haha
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Men alltid ;DD
21. Vart reste du sist?: Utomlands så vare Cypern :)
22. Vad gjorde du igår kväll?: Kollade på min Grey's Anatomy DVD för typ miljonte gången.. Säsong ett är bäst!!
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Båda, men definitivt mamma till utseendet
24. Ler du ofta?: I try to :DD
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: Skönkreativkärlek ;)
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Nä
27. I vems säng sov du i igår natt?: My owwwwn
28. Vilken färg har din tröja?: Svart


SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Ja
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Jorå
31. Gråter du när du skadar dig?: Inte nu längre


GLÄDJE

32. Är du en glad person?: Jorå :D
33. Vad gör dig glad?: Familjen, kompisarna, musik.. :)))
34. Önskar du att du var lyckligare?: Ibland, men då ska något speciellt vara på gång..
35. Är lycka överskattat?: O nää
36. Kan musik göra dig glad?: De klart :DDD


KÄRLEK

37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Ja
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Jaa
39. Har du en flick/pojkvän?: Nepp
40. Är du nöjd med det?: Så in i havet :)
41. Är du kär?: Nä


HAT

42. Vem hatar du verkligen?: Hata är ett starkt ord, men det finns två personer som passar in i den kategorin..
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: haha?! Nä så långt har jag inte gått..
44. Är du en mobbare?: Hoppas jag inte.
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: M-ja
46. Har du blivit sviken någon gång?: Jepp....


SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Jorå :D
48. Favoritämne?: Engelska, tyska, latin o kinesiska :D
49. Värsta ämne?: Matte, men Majonen är rolig :D
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Det är samma mat, men morots o kikärtsbiffar äger ^^.

RSS 2.0