101229

Nämen tjena! Om ni undrar varför det inte kommer nån uppdatering så är det för att jag dels är upptagen med att umgås med mitt pulver o dels för att jag har en hel del foton att lägga in, o det görs inte på ett ögonblicks verk :D Men det kommer, tro mig! Imorn åker vi hem till mig, med tåg, så vi får se hur det kommer gå!! :D Hörs när vi hörs!

101226

God fortsättning på er!
Hoppas att eran julhelg varit lika bra som min! Har ätit supergod mat o fått en massa härliga o välbehövliga julklappar, så jag är mer än nöjd! :D Tänkte bara säga att jag lever, ska försöka få in lite bilder från dagarna som gått o även bilder på mina klappar lite senare.

Nu blire till att packa lite till morgondagen, åker ju hem till pulver imorn♥

Skriver mer sen! (*lovar*)

GOD JUL!

Nu har man fått i sig lite kvällsmat o sitter o taggar inför morgondagen tillsammans med mor o far framför tvn. Har det med andra ord rätt bra! :D Börjar bli skapligt trött på mamma som ska sjunga julsånger lika högt som Gene Simmons vrålar, men det är en annan sak! :D Passar på att säga God Jul redan nu, för kommer nog inte finnas tid till det imorn, så härmed önskar jag er en:

God Jul
Merry Christmas
Feliz Navidad
& Frohe
Weihnachten! :D


101223!

23 december o förväntningarna inför morgondagen blir högre o högre för var minut som går! :D Allt julpynt o julbak är nu klart, ska bara dammsuga o finputsa lite i mitt rum, sen är allt klart inför den härliga julhelgen! Mamma o pappa är på stan o köper de sista julklapparna, bland annat till mig, så jag är ensam hemma o spelar KISS på allra högsta volym så städningen skall nog gå smärtfri :DDDDD



Här har ni den professionellt tagna bilden som mamma tog när jag läste i kyrkan på julavslutningen haha. Så nu har ni bildbevis på det! :) O lite kul att jag läst på alla tre julavslutningarna!



Swedish ginger snaps made by me! :D Det vart faktiskt en 90 stycken så de ska nog räcka ett tag haha! O goda vart de också! :D



O när jag hämtade posten i förmiddags hade jag fått en julklapp av min fina vän o BV-polare Johanna! :DDDDD Är nog inte andra förutom jag o Johanna (o eventuella andra galna BV-tokar) som förstår budskapet med klappen men det gör jag o det räcker gott o väl för mig! :D Tack till Johanna! ♥

Det var det, nu över till städningen, ha en fin dageninnandopparedagen sålänge! :D

101221

Nu är det JULLOV :DDDDDDDDDDDDD Huuuur trevligt som helst är det! :D Gårdagens julavslutning i kyrkan gick bra också, jag läste högt o tydligt o mamma lyckades få en bild på mig när jag läste också haha, lägger in den här senare. Har inte så mycket mer att skriva för tillfället, ska strax ner i köket o göra i ordning en god frukost o sen blire lite mer pyssel under dagen, bland annat lite pepparkaksbakning! Wihi! Bilder kommer troligtvis i nästa inlägg, ha det fint sålänge!

Friday!

Hello!

Mamma o pappa har köpt en ny digitalkamera, en Lumix o ja, jag erkänner att jag faktiskt är avundsjuk på dem, för jag vill också ha en sån! x/ Även om min Olympus är bra, men har inga batterier till den för tillfället, så har lånat (utan att fråga :]) Lumix kameran. Den är riktigt bra, ställer in olika lägen automatiskt beroende på vilka objekt man riktar fokuset mot. Har iaf fotat runt lite i huset för att testa den o bland annat en hel del julpynt! Efter en tids julpysslande i mitt rum ska ni härmed få se resultatet:




Min alldeles egna julgran med tillhörande klappar, som jag gillar allra mest mihihi!




Ni kanske hajar att jag älskar julen o dessutom är rätt pysslig av mig!? :D Wihihi!

Resten av fredagen blir till att sitta i fåtöljen o äta ett x antal pepparkakor o dricka ett x antal glas med julmust :]

Ha en fortsatt underbar fredag!

101216

Hallojsan! :D

Ett inlägg kommer här, woho! Ibland kommer det många inlägg, ibland inte. But you know the drill, så tänker inte gå in mer på det!
Nu är det iaf snart lov, o ni anar inte hur efterlängtat det är!! På måndag skall två prov skrivas, sen bär det av till domkyrkan i ett mysigt fackeltåg, o i kyrkan ska jag sen läsa en bit av julevangeliet på spanska. Skall bli kul! :) O efter måndagen är det bara nåra dagar kvar till jul o sen blire julfirande o allmänt mys. Sen fortsätter myset när jag åker till Degerfors den 27:e :) Blir kvar där nåra dagar o sen åker jag hem med pulvret mitt till mig o firar nyår o sen blir han kvar här nån vecka till :DDD Så lovet kommer bli urbra, ett av de bästa på länge!

O imorn tänkte jag faktiskt ta lite kort på allt julpyssel som jag åstadkommit i mitt rum! Vart lite mer i år faktiskt, but I don't mind, tycker det är så mysigt så :DDD

haha, mobbat o tråkigt inlägg men det får bli nåra såna ibland!

I'll write more tomorrow!

Återkommer snart!

Kass uppdatering jag vet, men klaga inte! :D Hade ganska fullt upp i helgen o har lite grann i skolan nu att fixa innan lovet, en eventuell uppdatering kommer nog på onsdag, har bara en lektion då vilken är filosofi o då äre prov också, på kunskapsteori. Önska mig lycka till för det kommer behövas! :D Tycker filosofi är överdrivet, o för komplicerat! Jag lever iaf, så oroa er inte för det! (Like you would worry..)

Hmm, ha det sålänge!


101209

Sicken produktiv skoldag jag haft! :D ..or not. haha, nästan sorgligt att jag ens cyklade iväg imorse.. På latinet fick vi titta på en film som handlar om Romarriket o dess imperium, inte så vidare intressant men det funkade. Sen lunch, fick vidrigaste pannkakorna nånsin, eller ska jag säga pannkaksdeg? x) Sen steg ett spanska som jag inte behöver gå på men gör det iaf för det är så kul att äga alla ;D haha, nä men det var rätt kul faktiskt! Sen var det meningen att jag skulle haft psykologi o svenska också men eftersom alla UF:are på skolan ska ha sin UF julmarknad så var de lektionerna inställda. Så jag kom hem halv tre nån gång, skönt det iofs. Har inte gjort så mycket sen dess, mest chillat o ätit en grymt god vardagsmiddag bestående av pappas bedårande spagetti o köttfärssås, mums mums! Har inte tänkt göra så mycket resten av kvällen faktiskt, ännu mer chillande antar jag!

Btw så känns det som att jag skrivit lika många blogginlägg den här veckan som jag brukar göra på en månad, går framåt haha!

O så äre bara 15 dagar kvar till jul! :*



Just a cosy xmas pic for y'all :)

Nostalgi haha!

haha är bara tvungen att dela med mig av det här klippet, har ni skådat nåt gulligare!? Tror faktiskt inte det! Mina sötnötar.. :* Synd bara att en nojig faster står o filmar x)




Hörreni, ni borde testa på att hitta nån som ni tycker om o är djupt kär i o tycker om väldigt mycket, för det är grymt trevligt ♥

Ville bara ge er det tipset, såhär i vintermörkret o i väntande stunder för julen :) O så ville jag också uttrycka mina starka känslor ♥

101208

Ja, här sitter man då igen o febern har ännu inte försvunnit. Jag hade nästan 1,5 grader igår o idag är det 1. Iofs gör det väl inte såå mycket att jag inte går på min enda lektion idag som är filosofi, men men. Det är ju sagt att man inte ska anstränga sig något märkbart om man har feber, jag låg ju halvdöd i sängen mestadels av dagen igår så, det kanske stämmer :) Dock måste jag till skolan vid två i eftermiddag, för ska skriva matte prov då, o prov missar jag helst inte. Så förhoppningsvis hinner jag friskna till ännu lite innan dess, o imorn ska jag bara till skolan!

haha, feberbloggen.org eller vad säger ni? x)

Innan jag säger hej för nu så kollade jag min mail nyss o läste då bland annat att The Ark släpper ett Greatest Hits album o åker ut på en avskedsturné i mars. Jag kan inte direkt säga att jag är förvånad, för det senaste albumet var för experimentellt o lät inte som Ark ska låta, plus att alla i bandet har sina familjer o de tog ett års paus efter deras medverkan i Melodifestivalen. Så jag tycker, faktiskt, att det är rätt av dem att snart lägga ner. Jag har ju faktiskt aldrig sett dem live (konstigt nog!), men hade tänkt att försöka se dem den 15:e mars på Cirkus i Stockholm. Nån som vill följa med?? :DDD Att se dem en gång innan de lägger ner efter att ha varit ett fan i tio år? Nja, det sitter på sin plats tycker jag. O senast som igår så deklarerade SRF att Judas Priest också åker ut på en avskedsturné nästa år, o att Sweden Rock Festival blir den sista Sverigespelningen nånsin för bandet. Blir 2011 avskedsturnéernas år må tro?

NU blire frukost o sen lite plugg inför provet.

Ha en fin dag!

This is me, myself and I

Då är jag taggad inför ännu ett inlägg, tjoho! :D Fikat satt riktigt bra också, en varm kopp jordgubbste o en helt vanlig äppelmunk, känner mig redan lite mindre febrig :D Men nu över till nåt helt annat:

Läser en hel del bloggar, o majoriteten är bloggar om tjejer i min ålder o över, som jag både vet vilka de är o har träffat o vissa jag inte träffat. Det som sammankopplar dessa tjejer är att de går ett studieinriktat program på gymnasiet/universitetet, de har drömmar om att bli högt uppsatta skribenter, de ska åka utomlands o plugga, göra karriär - de är målmedvetna o om deras drömmar går i kras lär de gå under jorden. De är så hårt hållna till sina drömmar o idéer att de nästintill tar kål på sig själva. De klär sig i kläder som kostar minst 500:-, mycket smink, fin portföljväska.. O jag sitter o skrattar för mig själv när jag läser deras inlägg, för jag inser att jag verkligen inte är lik nån av dem, att jag inte är lik nån annan än just mig själv. Misstolka mig inte nu, jag säger inte alls att det är nåt fel på de typ av tjejer som jag beskrivit ovan, de gör vad de själva vill o om de lyckas så är det jättekul för dem, men tycker bara det är så klyschigt med just det som de gör. Jag har alltid gått min egen väg o haft mina drömmar, som alltid varit realistiska. Jag har alltid klätt mig som jag vill, har inte följt nån trend, inte köpt det senaste sminket eller lyssnat på Rihanna för att hon blev korad som årets artist 2000-whatever-år på MTV. O det känns så himla skönt ska ni veta! Det må finnas flera Beatrice Lundin därute, men det finns bara en jag. Jag behöver inte inspiration från Blondinbella eller Kissie, jag kan inspirera mig själv.
Nästintill alla ungdomar idag säger att det är viktigt att vara sig själv - men visa det då! Gör inte allt många andra tjejer väljer att göra, om ni inte förstås vill det. Var inte rädd för att hamna utanför "tjejgänget" o ta er inte vatten över huvud bara för att erat CV ska se perfekt ut.

Let me put it like this: I'm glad to be me!



Photo credit: TOTO

Frustration!

Usch säger jag bara!

Idag är den andra tisdagen i rad jag är sjuk o hemma från skolan.. Förra tisdagen hade jag feber o idag är inget undantag! Ni vet det jag skrev igår? Att jag kände av influensasymptom? Det har inte blivit bättre direkt. Jag somnade tidigt igår för att försöka tillfriskna till under natten men det blev tydligen bara värre. Är riktigt trött på det här att vara lite småsjuk hela tiden, varför kan jag inte bara få vara riktigt risig en två dagar o sen är det över sen!?? Visserligen är det många fler än mig som går runt o är småsjuka vid den här tiden på året but still! Pappa väckte mig halv sju imorse för att se om jag kunde gå men jag hade alldeles för hög feber.. Sov sen non-stop till halv tolv, så jag känner mig iaf något utsövd. Är så tråkigt att missa tisdagarna för det är bara roliga lektioner då!! Aja, finns inte så mycket man kan göra, är bara att försöka friskna till o göra lite skolarbeten, de man har tillgång till hemma.

Nu ropar pappa att det är fika, det piggar förhoppningsvis upp mig lite mer! :D

Kommer fler sjuklingsinlägg senare under dagen kan jag tänka mig haha.. Hörs sen!

Here I go again:

Får påtryckningar om att jag ska blogga o jag gör det så ofta jag kan o vill, har ett liv utanför bloggen också vetni! :D

Göteborg var iaf jättetrevligt! Fick en riktigt bra vibb av Götet, innan föreställningen på kvällen så var jag, mor o far in till Avenyn o Nordstan o kollade runt i lite affärer :D Riktigt kul! Vi bodde på Lisebergshotellet Heden, superfint hotell! O Robert Gustavsson var bara så kul som det kunde bli, har fått ett x antal nya magrutor nu av alla skratt tror jag haha! Så alltihop vart väldigt lyckat! Sen vart jag grymt taggad när jag åkte förbi Ullevi med bussen, ska ju dit i juli o se Iron Maiden! :DDDDDDDD Kommer bli riktigt mäktigt det! Är inte sista gången jag var i Göteborg, om allt går som jag o mitt pulver vill så ska jag dit tre gånger till under 2011 :DDDD Det lilla mindre roliga var bussresorna, sex timmar till Göteborg o sju timmar hem. Men det gick det med, o jag åkte bland annat igenom ställen som så fina namn hade: Ödeshög o Köttkulla xD Men ska det vara fina namn så ska det ;D

O skoldagen idag var helt okej också. Spanskan var riktigt lyckad, all grammatik sitter riktigt bra nu o jag verkar ha lärt mig all den grammatik jag behöver nu, efter sju års spanska studier. Så provet som skall skrivas nästa tisdag lär gå bra! :) Var dock tvungen att ställa in idrotten för började känna mig sjuk efter lunch.. Typ influensaliknande symptom.. Men mamma ligger ju hemma sjuk i influensa så kommer kanske därifrån.

Imorn är en annan dag som det så fint heter! Ha det fint! :D



I'm off --->

Yes, då har jag hunnit med detta sen jag skrev sist:

- Dammat av mitt rum
- Kollat igenom samtliga av mina smycken (var en del.. :D)
- Ätit übergod hämtmat
- Packat klart inför Göteborg imorn!

.. För yes! Ska som sagt till Göteborg imorn, bussen går klockan 06.00 från station o är framme i Göteborg 14.00 tror jag det var, så åtta timmars bussresa har jag framför mig.. Men jag har ju åkt buss till Skåne förut så det borde nog bli en baggis! :D Har ju med mig iPod o lite läxor man kan göra så jag ska nog hinna fördriva tiden! :D Blir kvar i Götet i 1 ½ dag kan man säga, för ska gå på Robert Gustavssons krogshow på kvällen, är därför jag, mor o far åker dit. Skall bli überkul, lär bli en hel del skratt om jag känner mig o mina föräldrar rätt! :DDD Åker hem på förmiddagen dagen efter så blir ju en blixtvisit men ska till Göteborg fler gånger så det blir ett fint första besök iaf!

Skall fota lite o ha det underbart skönt en Strängnäsfri helg, jippi!

I'll write again on Monday, ha det! :D

It's out with the old and in with the new!

haha, jag hoppas att ni som läst det föregående inlägget förstod ironin.. För det var verkligen ingen "yeey"-dag igår. Allt negativt som hänt mig de senaste två åren bara slog ner mig igår, en total knockout. Jag är känd för att ha ett starkt psyke men igår orkade jag helt enkelt inte stå emot längre. Jag har också alltid varit känd för att ha varit den som alla går till när de har problem, men det måste bli ändring på nu, för jag knäcker mig själv om jag fortsätter vara "för snäll". Jag ska inte bli nån svinig bitch, det förstår ni, men jag måste välja bättre.. De senaste tre veckorna har mitt humör varit som en galen berg-o-dalbana, ena stunden var jag som vanligt, på bra humör o sprallig o sen kunde jag helt plötsligt bli jättearg o ledsen över diverse negativa upplevelser.. Jag tänker inte ta upp dem, för det är slut med all negativitet nu, iaf av den allvarligare sorten. Jag har varit rädd de här senaste veckorna, då jag inte känt igen mig själv när jag varit på det humöret jag inte velat, så nu är det back to basics som gäller!

Så. Nu har jag skrivit av mig, pratat med de jag behövt prata med så, my work is done! :D True happyface! :DDDD

Däremot fick jag ett halvt raseriutbrott imorse då jag insåg att jag inte kunde ta mig till skolan för all snö som låg, o fortfarande ligger kvar utanför fönstret! Gaaaahhhh, sjuukt irriterande! Nu är det bara att hoppas på att man kommer iväg med bussen till Göteborg imorn, för jag, mor o far ska dit för att se Robert Gustavsson :D Det skall bli kuul!

Men, jag får se till att göra nåt av den här dagen med, typ städa, göra klart eventuella läxor o lite sånt.

haha, långt o skiftande inlägg men så fick det bli! :D Skriver mer sen!

Tack för att ni orkar läsa.

Yeey!

Jepp, jag har haft namnsdag idag! Yeey! O typ fem pers har grattat mig, o jag har fått två små presenter också! Yeey! Tänkte bara informera om det, om någon nu skulle vara intresserad! Yeeey..

Up and down..

It's just that time of the month.. and something else. Har varit väldigt lättretlig o irriterad de två senaste veckorna.. Är nog en kombination av det som alltid kommer varje månad o sen vissa människor som inte tänker på att de är störande. Är ingen i min närhet men när det är random personer som skriver nåt som de inte menar på ett visst sätt men som jag tar på ett mer negativt sätt kan jag vara riktigt förbannad i nån halvtimme, men sen går det över. Riktigt skumt o jobbigt, o jag brukar inte direkt vara sån. Men så är det! Försöker bortse från det..

haha, var riktigt trött förut så gick in på YouTube o sökte på Melodic Death Metal. Det här vart resultatet:



Kan väl inte direkt påstå att det är det vackraste jag hört men men x) Skulle inte kalla det melodisk dödsmetall heller, är mer melodisk folk metal, som inte direkt är bättre men ändå haha! Syntarna stör nåt fruktansvärt btw! :DDDD

haha, ha det.

RSS 2.0