Imorn fyller jag år :DD

Sådär, nu har jag svarat på fyra av de fyra tävlingarna i senaste SRM numret. Jag är helt säker på svaren så jag hoppas att jag vinner någon av dem x)

Det har inte blivit så mycket bloggande på senaste tiden på grund av förkylning o operationsångest, men det lider ingen av, not of any I know of anyway.

I helgen var Emy o Alma här, så jag fotade o filmade till o me, bilder får ni nedan o filmer kommer kanske senare.. Jao, sen videobloggade jag också i fredags, men det blev schiesse så den får ni inte se.

Innan ni hugger in på bilderna tycker jag ni kan läsa rubriken en gång till ;D






Pics från semestern!

Sådär, nu kan ni äntligen beskåda mina vackra(?) semesterbilder. Jag har hållt på me dem ett tag, so you better be satisfied. Bilderna ligger inte i kronologisk ordning, men det får ni stå ut me.
Bilder från barnkalaset får ni inte, för då drunknar ni i bilder.

NU ska jag gå o lägga mig, är trött som en jagvetintevad.

Gonatt!






































Stress stress stress.

YO!

Just nu händer det mycket grejer. Teija berättar sitt livs historia om vad jag missat i skolan, men jag måste ju uppdatera mig ;D Min första skoldag börjar imorn, så då blir jag officiellt tvåa. Det ska bli askul! Fick reda på att jag har engelska glosor, inte bra, men det ska nog lösa sig!

Jag är dessutom stressad för om en timme ska jag iväg på barnkalas så ja, I'm full of stress. Bilderna från semestern kommer i nästa inlägg samt lite bilder från kalaset. Dessutom hoppas jag att jag o mina brorsor ska boka biljetter till Alice Coopers spelning i Västerås i december idag, vore så fucking kul :DDDD

Men nu ska jag göra mig i ordning. Vi höres senare ikväll.


Hemma igen!

Japp, nu är jag hemma igen, men ni får höra mer om min utlandsvistelse senare, för här kommer en nyhet som jag bara måste få ur mig!!!

Efter att ha kollat igenom mina mail i cirka en timme så har jag nu fått reda på att KISS nya platta är betitlad "Sonic Boom" o kommer att släppas den sjätte oktober. Plattan innehåller 11 spår som heter följande:

1. Modern Day Delilah
2. Russian Roulette
3. Never Enough
4. Yes I Know (Nobody's Perfect)
5. Stand
6. Hot And Cold
7. All For The Glory
8. Danger Us
9. I'm An Animal
10. When Lightning Strikes
11. Say Yeah

Första spåret "Modern Day Delilah" blev jag skrämd utav, jag menar, det lät inte som en titel på en KISS låt först, men jag har nu lyssnat på den, o den är grym! Stanley's röst är grym (okej, han kommer aldrig sjunga lika bra som på 70-talet, but who in the jam jar cares?!!), riffen är grymt sköna o Tommy's solo är (bli inte förvånade) grymt. Om någon som läser den här bloggen är det minsta intresserad, lyssna då på den här:

<- Stäng först av iPoden tack.



Ni fattar inte hur mycket jag längtar efter plattan o de kommande Sverigekonserterna, alltså GAAAAAAAAH!!!!!!!

Som sagt, ett inlägg kommer lastat me mina semesterupplevelser väldigt snart, just hold on..



Album covern.

Greetings from Protaras, Cyprus!

Tjena tjena!

Har kommer sola halsningar fran ett mycket varmt Cypern! Det ar skitvarmt, MINST 42 grader.. Men jag ska inte klaga! Jag har det jattebra, ater god mat, badar, solar om vartannat. Det ar fjarde dagen jag ar har nu o what can I say? Everything's great! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, ar sa stressad for att surfttiden tickar ner fort som sjutton o tangentbordet irriterar mig!! Jag har iaf tagit en massa bilder sa de ska ni fa se nar jag kommer hem! Nu kanner jag att detta inlagget blir ganska innehallsfattigt, sa det ar nog bast att jag slutar har, hehe.
Iaf, ha det sa bast nu tills den 21, vem vet, jag kanske skriver lite mera i bloggen igen under vistelsen har.

ROCK ON!

Hasta la vista/So long!

Yeap, klockan 03.00 bär det iväg till Arlanda o Cypern! Ska bli så fucking nice!! 40 graders värme, god mat, utflykter, you name it! Allting är packat o klart, mamma är dock jätteorolig (som hon är varje år) över att resväskorna ska väga för mycket.. Orka bry sig =p

Jag kommer som sagt hem igen den 21, så har'e kalas tills vi höres igen!



Ni får ett videoklipp innan jag drar. Fan vad bra demonen o stjärngossen är på svenska.. "Jag älskar surkål" xD

Take it or leave it

Till vänster i bild <- finner ni en ny iPod me en ny låtlista, då jag hade lust att uppdatera me lite ny musik. Eller ny o ny, ingen ny musik för mig precis, men ny för er kanske. Enjoy! (Notera också att spelaren nu är me shuffle, så nu spelas inte samma låt varje gång ni går in på denna blogg ;p)



Röda heta chili frukter.

Photographs!

Nu ni, nu blire fotandes minsann! Jag åkte till Onoff tidigt imorse o hittade precis den kamera jag ville ha, fast i en finare färg. Det blev alltså denna; en OLYMPUS FE-45 Blå:
Jag är väldigt nöjd me den, jag kan dock tillägga att den jag köpte har en ännu mörkare blå nyans, så det så ;p

Som sagt, nu blire mer foto o video i bloggen framöver. Jag funderar på att börja videoblogga då o då, vi får se hur det blir me den saken.
Här har ni iaf de allra första tagna bilderna:                                                                              

Vad skulle man göra utan sina syskonbarn?<3
Bilder på mig kommer.. senare.    



HAPPYFACE :DDDDDDD

Alltså ni fattar inte hur GLAD jag är just nu!!! Jag fick veta av en viss Africa hur skolan kommer se ut under tvåan nu, o ja, det kommer bli det bästa skolåret NÅNSIN! Nu tycker ni säkert att jag är helt dum i huvet, hur kan skolan vara kul, MEN nu börjar äntligen språkinriktningen :DDDDD Dessa kurser kommer jag läsa under höstterminen:

- Svenska B
- Matematik A eller B, är osäker..
- Idrott och hälsa A
- Latin A
- Engelska B
- Spanska steg 4
- Tyska steg 1
- Kinesiska steg 1
- Engelska speech

Som sagt, happyfaces :DDDDDDD

SP2ESK<3

They're beyond beautiful!!

Okej, bandmedlemmarna är väl inte de snyggaste, men musiken är en av de bästa!!! Aerosmith har gjort ballader lyssningsbara o helt underbara! Aerosmith har the-one-and-only Steven Tyler o de har Joe Perry!
Jag ska ärligt säga att jag absolut inte har stenkoll på medlemsbyten hit o dit, o jag har heller inte koll på diverse färder till diverse rehabiliteringskliniker - men det har ingen som helst betydelse, vi snackar ju om Aerosmith!!

Så, fuck off ni wannabefans som enbart lyssnar på Dude (Looks Like A Lady), I Don't Wanna Miss A Thing o Walk This Way, lyssna in er på Mama Kin, Jaded, Fly Away From Here o Sweet Emotion (me flera) istället!!






Mama Kin<3



Alright, det blev lite mycket Steven, men det finns en anledning till det :*

Sist men inte minst så riktar jag ett tack till Ross Halfin , en helt awesome fotograf som även han är ett inbitet Aerosmithfan!

Laurel Wreath

Nu äre bara fyra dar kvar!! Shit, ni skulle bara känna hur resfebern stiger här hemma, haha. O att det är underbart sommarväder ute gör ju inte saken sämre!

Hursomhelst så åkte Emy hem igår kväll, efter att ha bott hos oss i fyra dar. Det märks verkligen att hon åkt, för det är så tyst o lugnt hemma, o då menar jag inte av negativ art.
Idag har jag städat hela mitt rum o hallen på övervåningen; dammsugit, dammat av hyllor, moppat golven.. Tråkigt, men välbehövligt. Imorn tror jag att jag ska dra till Onoff, om inte måste jag dra till biblan o låna böcker, har inga böcker hemma att läsa!! Typ bara en massa Kitty o Bertböcker som jag redan läst tusen gånger om..

NU ska jag läsa ikapp lite bloggar, så tjarå!



Alltså när man tänker Whitesnake så tänker man endast David Coverdale.

RSS 2.0