100429

YO!

Dagen har varit rätt random.. Eller inte. Skrev som sagt nationella i engelska på morronen, var hur enkelt som helst - rena A provet if you ask me! Uppgiften var att man skulle svara på en arbetsplatsannons. Jag skrev det på en timme o är mycket nöjd me resultatet, så, det borde bli ett bra betyg på det! Efter nationella skulle vi ha engelska igen men vi slapp det så jag hade lunch i tre timmar istället.. O ja, det var rena rama bananlunchen idag igen! Tyckte synd om Teija faktiskt, för hon fick ta en massa skit från killarna vid bordet.. Men vi två tjejer håller ihop, vi är de enda som går språk så haha! Efter lunchen hade jag kinesiska, var sådär lagomt kul. Fick tillbaka provet o det gick superbra, full pott ^^. Vi fick även i uppgift att skriva siffrorna 1-35 me både pinyin & tecken, asjobbigt! :O O som om inte det vore nog skulle vi skriva en uppsats på 30 tecken! Hallå!? En uppsats me kines tecken? So not OK! Men det hann jag inte me, så ska göra det i helgen istället.. Men det lär inte bli så svårt, så länge man har boken me alla tecken framför sig haha..
Sista lektionen var engelsk kultur, gjorde inte direkt vad jag skulle, satt o snackade me random människor på omegle.com istället, mycket roligare ;D

När jag kom hem tvingade mamma & pappa ner mig på stan för att de skulle handla lite inför Valborg imorn, snällt va? Tobbe, Maria & alla barnen kommer hit imorn o ska fira, ska bli jättekul! Blir grillning, så får hoppas på fint väder!

NU ska jag moffa chokladbollar, hejdååå :D

100428

Hey!

Jag brukar alltid skriva om hur skolan har varit, men är inte på skrivhumör så gör en kort lista istället:

Tyskan: Skrev provet, gick kalas, tog 40 minuter.
Engelskan: Lärarn berättade lite om nationella som är imorn, är dags för uppsatsskrivningen. När han flabbat klart gick jag o åt lunch.
Lunchen: Ehm, ja, lunchen idag var nog den weirdaste lunchen jag nånsin varit me om! Jag, Teija, Daniel, Lars & Oguzhan satt o käka. Var skitäcklig mat - laxpanetter & potatis. Nåt ännu äckligare (o som fick mig att tappa aptiten) var att Oguzhan skar en banan i småbitar o blandade dem me panetterna & massa dressing. Jag höll på att dö av garv! Sen snackade alla om bananer, vilket kunde tolkas på flera olika sätt.. hahaha, fyfan xDDDDD
Svenskan: Vår lärare snackade om en massa prylar, lyssnade på hälften av vad hon sa.
Spanskan: Fick tillbaka mitt prov, gick som det alltid går, vilket betyder mycket bra i de flesta fall, men jag är ändå inte nöjd. Blev skitförbannad på en viss tjej i klassen också som fick "bästa resultatet". KONSTIGT! Hon hade boken framme när hon skrev provet o kluddrade en massa skit på handen!! Idiot.

Det var skoldagen det. Har inga speciella planer för kvällen, typ chilla o kanske göra kinesiska om jag orkar, är så trött på läxorna!!!! Föredrar att läsa Ark tidningen istället. Äh, vi får se hure blir!

Har'e!

PS. Även fast jag inte var/är på skrivhumör blev det ett rätt långt inlägg ändå.. Failat :'DDD DS.

In Full Regalia!!!

Tjenixen!

Är på braaaa humör för pappa ringde när jag var i skolan o sa att Arks nya skiva + tidning hade kommit hem idag!! Jag var tvungen att genomlida en sista mattelektion innan jag slutade för dagen, sen cyklade jag fort som tusan hem, o på köksbordet låg detta:



Visst, kalla mig pucko som lyssnar på "bögarna" (:@@@@@@) The Ark men jag är fortfarande en Angelhead, o me stolthet!!! Jag har varit ett Ark fan sen jag var åtta år o tänker för alltid vara det! De har betytt mycket för mig, o att kunna läsa om inspelningen av nya skivan & om hela deras historia i en specialtillverkad tidning av bandet gör mig inte less a fan direkt!!! Lyssnar på "In Full Regalia" för första gången just nu o intrycket hittills är att det låter fortfarande som The Ark, fast kanske lite mognare.

IAF, strax ska jag dra mig ifrån datorn o plugga till tyska provet som är imorn, o eftersom jag har ny musik i skivspelaren ska det nog inte ta emot så mycket!

Innan jag publicerar detta vill jag uppmärksamma Johanna som fyller 17 år idag! Grattis tjejen! :DDD

100426

Hallå!

Jag är på superhumör, för på latinet idag sa vår lärare att de som läser latin & italienska kommer få åka till Rom nästa år!!! JIPPI! :DDDD Ska bli asnice! Vi kommer förmodligen åka i slutet av september, iiih! Jag är superglad över detta för enda sen i ettan när vi pratat me vår latinlärare om Rom har han sagt att "ja, vi får se hur det blir, om skolan har råd osv, bla bla bla..", men nu skall det bli av! Så nu får globalarna dela me sig av pengarna, MUAHAHA!!! ;PppPPPpPpP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Ni kanske märker att ogillar global så in i helvete? :)

Hur som helst så har skoldagen varit helt okej, datakunskapen var faktiskt acceptabel, naturkunskapen ett undantag (mina hjärnceller dör av den effing kursen!!) & latin var som sagt hur nice som helst :DDD

Resten av dagen kommer ägnas åt musik, lite plugg & läsning utav Slash boken!

Här är en bild på mina & Teijas naturkunskapsanteckningar från idag. Behöver jag nämna än en gång att vi är bäst? :))))) Mikroskop HAHAH!!!!

These are the days!

Halloj folket!

Jag skrev ju igår att jag skulle lägga upp bilder på det jag handlade igår idag så det tänkte jag göra nu!

Jag hann me en hel del på stan igår, vandrade runt i olika affärer o käkade nachotallrik på Prinsen. Såklart träffade vi ju på Tobbe & Maria på Prinsen, känns som att vart jag än går är de i närheten haha! Men det är alltid kul att träffa dem! :) Jag & mamma såg skitsnygga smycken på Smycka också, döskallesmycken, skitsnygga var de verkligen!!! En del av er kanske känner till smyckekollektionen som Laila Bagge står bakom? Så här se de ut:

Tänker önska mig hennes smycken i födelsedagspresent, effing nice alltså!!!

Men nu över till mina inköp, här kommer de på bild:



Jag köpte alla kläderna på Lindex, behöver fler linnen/toppar o så! De hade fler snygga kläder men vafan, måste ju spara cash till London! Klockan köpte mamma till mig, för den jag hade innan har varit paj jättelänge o är dessutom väldigt ful =P. Slash boken hittade jag inne på Bokia för 99:-, ordinarie pris var 299:- så jag kände mig tvungen att köpa den, o jag har velat ha den länge så nu är den äntligen kirrad! Ska börja läsa den på en gång! Classic Rock tidningen köpte jag bara för att ja.. Kolla in mannen på omslaget ;P Jävligt bra tidning äre också!

Det var allt, nu blire chill framför msn en stund! HAR'E! :D

Happiness ♥♥♥ oh yes.


GOD BLESS YOU GENE SIMMONS!

Nu behöver man inte vara orolig längre över att KISS ställer in något eller att någon av band medlemmarna är sjuka, då Gene nyligen skrev detta på sin Twitter:

"NOT TRUE: Recent reports of anyone in the band being sick & unable to appear at an event is nonsense. Shame on KISS fan sites & others for reporting this complete bullshit. No one checked their sources. Which is another reason the internet, Twitter, Facebook & other areas are garbage filled rumor mills. Shame. Tonight, band is taking fotos at undisclosed site to promote upcoming Summer tour. Meantime, Mon…off to Europe for the Stadium shows. Yesterday, met regarding 3 separate TV projects. Rehearsed with band. Then at end of day, met with broadcaster Re: a kid’s TV show. Tomorrow, meeting with writer & my co-producing partner Re: our new film project."

12 juni here I come!!!!!!!!!!!!!!!



Har för övrigt haft en jättetrevlig dag, har varit på stan från sena förmiddagen till sena eftermiddagen me päronen. Älska kvalitetstid me mina bästa föräldrar! Köpte en hel del grejer men jag lägger upp bilder på det imorn för orkar icke nu!
Btw så blire ingen konsert ikväll för det strulade sig me biljetterna. Men det går fler tåg!

Follow me, into my dreams where our love will survive

Hello!

Dagen har gått helt enligt planerna: Jag lyckades efter några försök få liv i iPoden o nu är alla låtar synkroniserade! Jag tror jag har cirka ja.. 1500 låtar synkroniserade, I'm a NERD I know :DDDD Naturkunskapen är jag också klar me, det är inskickat så nu har jag det avklarat. Svenskan har jag skrivit hälften ungefär, då Tobbe kom hit o då kände jag mig tvungen att dra mig ifrån svenskan o vara social me han istället. Maria kom också lite senare o fikade, alltid trevligt!

Imorn ska jag till stan me päronen o shoppa lite, mamma har lovat mig att jag ska få ett nytt armbandsur för den jag har nu har varit paj jättelänge o den är ful dessutom, lol. Sen ska vi väl fika också, det är som en ritual att vi gör det varje gång vi är på stan x) Senare på kvällen ska jag tillsammans me Teija till min skolas gamla aula o titta på estet treorna som ska ha konsert, ska bli nice! Det är 80-tals tema, o då kan det inte gå fel!

NU blire Så ska det låta!

Enjoy! :D

God morgen!

God morgen alle piger og drenger! (OMG, danskan tar över mitt liv :OO)

Jag vaknade vid nio o har ända sen dess försökt få liv i min iPod vilket inte går så bra. Seriöst, så fort jag ansluter den till datorn så synkroniserar den 100 låtar, sen kopplas den ifrån o så håller det på hela tiden!!! Blir sååå irriterad!! Den där sägnen "Tekniska saker fungerar bättre om man slår på dem" är fan sant. Nu ska jag slå på datorn & iPoden ännu mer så börjar det förhoppningsvis funka.
IAF så ser det ut att bli kanonväder ute idag så ska nog plugga ute sen :D

NU blire frukost! Ha en kanon fredag!

Feel the H.E.A.T!



Den här skivan gör min värld just nu!
Jag tackar H.E.A.T för att de infört melodisk rock på kartan igen!! Det här är vad jag kallar MUSIK!

Attention!

En Karolina S har kommenterat ett av mina senaste inlägg utan att lämna en e-postadress eller någon URL, om du vill ha svar på din fråga får du skicka iväg en kommentar till!

100422

Hallå!

Är på BRA humör idag, trots att pissvädret håller i sig. Jag fick cykla i regn till OCH från skolan, not nice. Skoldagen har däremot varit nice! Spanskan var kul, engelskan kan man egentligen ha kallat norsk lektionen, för jag & Teijis snackade norska the whole lesson - till Lars & Daniels förbannelse. Sen kom vi på nya ord till vårat språk, som ingen annan än vi fattar :D Man kan säga att vårat språk är en blandning av isländska, norska, danska, finska, svenska, engelska, latin, tyska, spanska & franska. Typ xD Lunchen var flum as usual, tänker inte gå in på detaljer x) Sen slapp vi kinesiskan för Strängnäs nior kom till skolan idag på besök så vi språkare snackade om inriktningen för.. TVÅ PERSONER. Årets Strängnäsnior är så jävla tråkiga, välj språk förfan!!!! Jag blev ju inte alls mindre irriterad då Daniel hela tiden sa att han hatar språkinriktningen. Varför valde du det då!?!? Hur som helst så gick vi på sista lektionen - Engelsk kultur, älska den kursen!! :*

O nu är jag happy as a hippo för långhelgen startar från o me imorn, kalaskalaskalas!!! Har inga direkta planer för morgondagen förutom att skriva klart naturkunskapen & svenskan. I ♥ A-dagar!

See yah later! :D

En något positivare uppdatering..

Halloj igen goda folket. Jag är ledsen att mina två senaste inlägg har varit rena deppinläggen rent utsagt, var inte meningen, men om jag känner mig nere o deppig bör jag inte skriva att jag mår kalasbra? I think you understand my point. Jag är på lite bättre humör nu för det har slutat att snöa/regna o jag har lyssnat på überbra (= förstärkt ord, inom ungdomsspråket, om ni nu inte visste det muaha! Svenska B, språksociologi, never mind!) musik. Är helt såld på H.E.A.T för tillfället, especially this song:





Kenny Leckremo är kung!


WHAT IS THIS!?!?

Halloj folket!

Idag har inte varit nån superrolig dag. Det har varit pissväder hela dagen, molnigt, snöigt & regnigt. Typiskt aprilväder. Lektionerna har inte varit speciellt rofyllda heller. På tyskan dog jag av tråk för att jag är den enda som är muntligt aktiv!? På engelskan räknade jag matte, svenskan bestod av att lyssna på redovisningar, på spanskan tittade vi på film: Nils Holgersson me spanskt tal. Behöver jag säga nåt mer än att det är ren elevtortyr? Sista lektionen var matte: skrev prov, klarade av tre tal ungefär. Tänker ta bort matte B kursen så det skriker om det! Helt onödig kurs!!!!
O som grädden på det äckliga moset funderar KISS management på att ställa in Europaturnén som startar i maj på grund av det äckeläckliga askmolnet från Island!!!! De har inte tänkt på att molnet är på väg bort från Europa o att aktiviteten i Vulkanen lugnar ner sig? Om de ställer in blir jag riktigt riktigt ledsen, so, KISS, if you happen to read this: DON'T CANCEL THE TOUR!!!

Kakka, vad less jag är på den här dagen!! Uuuuuh. O inte blir det bättre av att ;PppPPppPPP grupperna förökar sig för varje minut som går på Facebook!?

..



Tell me why I don't like Tuesdays?

Hello people!

Jag är inte speciellt glad för tillfället, jag är rätt irriterad faktiskt. And then you may ask "Why?", and I will tell you that: Jag missade matte provet imorse för att jag drog till tandläkaren i Eskilstuna för att han skulle titta på en av mina tänder som sitter lite ceep, o han kunde inte komma till Strängnäs så det var därför JAG var tvungen att fara till grannstaden. Jag hade tid 8.30 men han tog inte emot mig före 9.10, dadibahnada eller vad? Iaf så satt jag o snacka me han i typ 40 minuter o sen drog jag tillbaks till Stränkan o cyklade till skolan. Hade svenska, gjorde ingenting för att det var gruppredovisning. Gick sedan till matsalen o åt efter en 20 minuters väntan för att det "brann" i matsalen!? Brandkåren kom dit o allt var bara FUCKED UP. Sen skulle jag haft naturkunskap men jag gör klart frågorna hemma istället!
Fun Tuesday you may ask, and I'm like: NO!!!! Något positivt är iaf att jag skrev latin provet igår o det gick kalasbra. Något mindre positivt är att jag ska skriva matte provet imorn istället o mina klasskamrater som skrev det idag sa att det var quote on quote: "skitsvårt". GRRRRREAT.

NU ska jag tröstäta, hejdå!

100418

Hey hey hey!!!

Idag har jag lekt moster. Eller inte lekt, jag har varit moster like I always am, men jag fick passa min yngsta systerson Johan, vilket inte är det lättaste.. Seriöst, den ungen kan inte ens stå stilla i tio sekunder! Överenergisk eller vad? xD Ludvig & Ebba, mina äldsta systerbarn var inte vilda när de var små.. Hur som helst så är jag rätt trött efter barnpassningen haha. Men jag gör allt för mina syskonbarn♥ so it dosen't matter!

NU sitter jag o taggar 12 juni som faen! Nu längtar jag mer än NÅNSIN!!!!



55 dagar kvar IDAG!!!!

100417

Nu tycker jag att jag varit duktig! Har pluggat latin o matte som utlovat! Det känns som att jag börjat få grepp på den latinska grammatiken - ÄNTLIGEN! Det har tagit ett bra tag, men nu kan jag iaf skilja på de olika formerna vilket kändes helt omöjligt i början.. Så provet ska nog gå bra! :D Men jag har fortfarande en massa svar på filmfrågor som jag måste trycka in i skallen.. Blä :/ Men det får bli imorn! Sen har jag räknat lite matte också. Måste hålla minnet intakt haha.

O nu skiner solen! Iiiiiih :DDDD HAPPYFACE!



O nu blire Unmasked KISS (Observera: Plattan Unmasked x) för hela slanten!


No me gusta este tiempo..

Hola!

Jag steg upp vid halv elva o har inte gjort så mycket sen dess.. Bror C, Inger & Neo kom hit en stund o visade sin nya bil de köpt. En Toyota, jättesnygg! Inger är jätteglad över sitt färska körkort, o det förstår jag mycket väl :D
Nu sitter jag o rensar papper, en två meter hög trave me papper har legat på mitt skrivbord för länge, så nu är det på tiden att jag rensar o sätter in dem i pärmar.. När jag är klar me det måste jag börja plugga på latinet o eventuellt lite matte..

Tycker inte om det molniga vädret, I want sunshine!!!

Voy a escribir más tarde. Adíos!

Faaaaaaaaaaairytaaaaaaaaaaaaaaaaale!!!!

Efter att ha tittat på Så ska det låta tror jag min pappa har blivit kär i Alexander Rybak.. Han applåderade o hyllade honom för varje sång han framförde.. God dammit -________-

100416

Halloj folket!

Hoppas ni mår bra för det gör jag! Jag har försökt bloggat i två timmar nu men mitt internet har fuckat ur hela tiden o jag har fuckat ur lika mycket jag. Jag HATAR när tekniska prylar inte vill funka!!! Men nu ska det funka, hoppas jag!

Jag har lite att berätta faktiskt! Igår hade jag första nationella provet i engelska, det muntliga. Jag var lite nervös innan för ämnet var values, alltså värderingar, så jag satt i en halvtimme o bara tänkte över vad värderingar betyder typ, haha.. Men jag & Teijis som är min partner i det mesta av skolarbetet satt o förberedde oss väl inför provet. Vi satt o pratade i ungefär en halvtimme eller nåt sånt o det var rätt kul faktiskt :D Vår lärare satt o pratade me oss fast han egentligen inte fick haha. Allt gick iaf skitbra o vi fick båda MVG, :* på det!
Sen skrev jag kinesiska prov idag, vilket gick super det också! Jag tycker det här provet var enklare än det förra.. Okej, inget kinesiska prov är direkt svårt, då svaren till frågorna oftast står i proven, men än dock.

I helgen händer inget speciellt tror jag, chilla ute i solen o plugg. Har latin prov på måndag o matte prov på tisdag o matten kommer gå mer åt helvete om jag inte pluggar till det. O så har jag tyska prov nästa fredag också.. Varför ska det vara så mycket nästa vecka för?! :((((

Strax blir det Så ska det låta me mamsen & pappsen, nicebice!

Ha en kalasans fredag kväll!

PS. Om inte det där askmolnet från Island går upp i rök (lol) snart vetifan vad jag gör!! Jag vill kunna flyga till London i maj vafan!!!!! DS.

Statistics

Här kommer lite statistik då jag har börjat spara vissa mail i min inkorg för att se hur mycket mail jag egentligen får x) Efter nio dagars sparande har jag fått:

- 171 mail från Facebook
- 29 mail från The Detention Hall
- 35 bloggkommentarer (You're doing gooood ;D)

Vet inte hur länge jag ska spara mailen men skulle vara intressant att se hur många man kan få på två månader iaf! Hey ho, let's go..!

100414

Jag skulle precis till att skriva ett nytt inlägg här när jag gick in på min hotmail nyss o såg att en viss TOTO ville att jag skulle uppdatera. Så ta't lugnt, du får som du vill ;D

Dagen skulle kunna sammanfattas me ett enda ord: bra. Dagens lektioner har varit chill (Okej, spanskan var pisstråkig & matte är alltid matte men än dock!). Jag redovisade svenskan idag o det gick just bra! Lärarn hade inga klagomål o ingen i klassen somnade. Visst, en kille i min grupp var inte närvarande men han är aldrig i skolan, o jag bryr mig faktiskt inte om det heller. Är inte mitt problem. När jag kom hem solade jag en god timme eller så, riktigt skönt!

Som sagt, dagen har varit bra me medelmåttigt b. Ikväll äre Grey's igen and that always makes me happy!

Take care dudes!



I♥this pic & the guy in the pic. 59 dagar kvar idag!!!

Lovely weather today!

Hallojsan!

Till att börja me så är jag sååå glad för nu är det snart vår! Har varit jättefint väder hela dagen idag, sååå nice! I skuggan har det inte varit så varmt, men det kommer! I'm happy :DDDD

IAF, igår var jag hemma o var sjuk för jag råkade på en dunderförkylning nån gång mellan fredagen/lördagen. Den har inte försvunnit ännu, är fortfarande hes, snorig som tusan o ont i huvet, but it's improving. Jag tvingade mig till skolan imorse för vi hade en jätteviktig(?...) labb på naturkunskapen att göra o jag trodde vi skulle redovisa svenska idag men det visade sig att vi ska göra det imorn istället.. Skoldagen gick iaf rätt fort som tur var. Labben på naturkunskapen var riktigt fail, vi skulle studera kompostjord i ett mikroskop.. Ni anar inte vad det är för äckliga kryp i kompostjord alltså haha.. Vissa fjortisar i klassen var ju lite väl hyper över det men aja.. Nu borde jag förresten sluta skriva ".." efter alla meningar typ".." haha.

Efter skolan följde jag me Teija till stan för hon skulle lämna in lite böcker o sen hängde jag me henne tills hennes buss gick. Mamma & pappa skulle ner på stan för ett ärende inte så långt efter Teijis åkte hem så jag stannade kvar o väntade på dem. Efter de var klara me sitt gick vi till Ugglans Grill o käkade köttbullstallrik, gott ^^. Ugglans är bästa 'restaurangen' i stan vafan! Sen åkte jag buss hem för pappa ville cykla hem den skurken :(

Imorn äre onsdag, en dag närmare helgen! WOHO!

Hejdå.

I want to play a game...

God morron alla glada!

Bloggade inte igår för jag pysslade me annat o sov den mesta av tiden för jag har fått värsta brakförkylningen.. Inte kul, speciellt inte nu när skolan börjar igen imorn.. BIG FAT DISLIKE. Tar näsdroppar varje kvart känns det som haha.. Men men, är bara att tänka positivt!

Hur som helst så hade jag skitkul i Nykvarn! Kom dit vid 15 tiden på torsdagen tror jag, o vi bänkade oss direkt för att se första SAW filmen. Jag o Teija var typ skiträdda innan, haha. Fast de första tre var inte alls så läskiga eller äckliga, de tre sista var dock riktigt äckliga faktiskt.. En kille fick sina lemmar vridna i nån ceep maskin, en kvinnlig polis fick bröstkorgen (eller revbenen vetifan x') utrivna, en manlig polis fick sitt huvud krossat av två isblock o en annan manlig polis blev krossad mellan två väggar.. Fast jag spydde inte en enda gång o filmerna var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde de skulle vara. Nu längtar jag faktiskt tills sjuan kommer upp på biograferna ;D Efter vi sett klart på alla SAW filmerna tittade vi på nån chick flick fast jag var så trött så jag brydde mig inte om den xD Vid 6 eller 7 på morronen fick jag nog så då gick jag o la mig, Daniel, Teija & Annica var uppe till 8.30 :OOOO Hur orkar man liksom!??
Jag tog 13.19 tåget hem till Strängnäs efter några timmars sömn o somnade så fort jag kom hem typ haha. Jag hade det som sagt skitkul o det måste göras om! :DDDD

NU blire frukost o sen duschen. Ha're!!



Jigsaw wants to play a game with you..


What dosen't kill you makes you stronger!

YO dudes!

Har haft en jättebra dag! Sov länge, vilket resulterade i att jag vaknade vid halv elva, käkade frukost, läste lite, gjorde mig i ordning o cyklade till stan o fixade lite prylar. Köpte påskpresent till Teija (I think you're gonna love it :D), köpte lite prylar åt pappa o godis till imorn då jag ska till Nykvarn me Teija för vi ska hem till Daniel o ha SAW film maraton. Har bara sett ettan, o den är tillräckligt läskig, men jag ska se alla! Så det så! Utan att spy o gömma mig på toaletten x)
Vi ska sova över i Nykvarn så kommer nog inte blogga förrän på fredagen.

Ikväll äre äntligen Grey's igen, var ju uppehåll förra veckan.. Jag har Grey's abstinens hela tiden typ haha. Världens bästa serie hallå!?

Have fun dudes!



Jag saknar serien o jag längtar tills det är min tur att få bära den blåa uniformen!!!!

You make me talk, you make me feel and you make me show what I'm trying to conceal

Heyyyy!

Jag var o cyklade en runda förut, var hur skönt som helst! Kändes inte så mycket mer annorlunda än när jag cyklade ute senaste gången.. Visst, jag fick lite blodsmak i munnen men sånt får man ju tåla ;) Men det märks att operationen gjort underverk - Jag var inte alls lika anfådd som jag brukade vara innan, nu blockeras ju inte ena lungan av en dum jäkla krök längre!!!

Tobbe var här förut o fikade en sväng, kul, as usual. Han retade mamma till 'vansinne' också haha. Det är min bror det :*
Jag har också fördrivit tiden me att läsa boken om ABBA jag fick av mamma & pappa i påskpresent. Den är riktigt bra faktiskt! Jag är en riktig musiknörd o djupdyker mer än gärna ner i olika bands biografier, so I don't mind :D

Imorn äre onsdag o då ska jag ner till stan o fixa lite prylar - tar cykeln såklart! ;D

Har'e!

BOKEN!

100406

Jag har fått 23 mail från Facebook på två dagar.. Muy divertido. Sen undrar jag varför jag har vissa personer på FB som "vänner" när jag inte ens pratar me vissa (som är gamla klasskompisar) o varför jag har kvar person(er) som tar bort allt jag skriver? Jävla idiot(er).

Jag vaknade iaf innan åtta imorse, helt klarvaken. Varför ska man göra det just när man har lov?! Så typiskt! Sen jag vaknade har jag käkat frukost, kollat Grey's o suttit här ett tag.. Pappa har fixat min cykel så jag ska ut o cykla för första gången utomhus sen september förra året, senare! Ska bli asnice! Lär kännas jättekonstigt till en början men det ska nog gå kalasans!

Skriver mera sen! Ha det kanon så länge!


Vision

Hey! Är på bättre humör nu faktiskt, mina päron vet hur man får mig på bättre humör :) Har pysslat ett tag nu, så nu sitter jag o slötittar på Pearl Harbor för femtonde gången i ordningen eller nåt sånt.. Muahaha.


Glad Påsk/Happy Easter/¡Felices Pascuas!/Frohe Ostern!

GLAD PÅSK allesammans!

Skriver det redan nu, för imorn på självaste Påskafton ska jag först iväg till stan o köpa påskpresenter o sen åka till Tobbe & Maria o fira påsk! Have fun you guys!


LOVDAG #1

GUD VAD JAG ÄLSKAR LOV. Sovmornar, ingen tidspress, kunna göra vad man vill.. I'm lovin' it. Första lovdagen har varit hur skön som helst, sov till elva, gick o hämtade posten som precis hade kommit, and guess what? Nya SRM hade anlänt, so nice. En stor artikel me Slash kan man läsa denna gång, riktigt intressant.
Förresten så var det ju ingen Grey's igår, det var Criminal Minds istället.. I must've missed something men ja.. Får kolla upp det där heh..

Resten av kvällen blir dator & musik as usual, imorn måste jag städa mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag.. Just to say the least.. O som ni kanske märker så pratar jag nästan mer engelska än svenska, lite skumt det där haha.

Enjoy!



RSS 2.0