Cyprus, here I come!!!

YES, det här blir sista inlägget på ett tag! Halv tre åker vi me taxin till Arlanda, kvart i sju går planet. Jag är verkligen HYPERTAGGAD just nu! Känner på mig att det här kommer bli den bästa semestern hittills! :DDDD Lovar att ta en massa bilder, filma o äta mig fetto :) Om det nu går? haha.

Ha det underbaaaaaart så hörs vi igen den 13:e augusti!

Yeeeeeeeeeeeey!

Guess what!? Bea har packat klart! Kan knappt fatta det själv, känner mig duktig ^^ mahaha. Kläder, smycken, keps, simglasögon, solglasögon, sunlotion you name it är på plats. Är nästan klar me att ladda mp3:n också and when that's done I'm ready to go!
Kalla mig en tönt men allting känns så konstigt, overkligt! Imorn vid den här tiden sitter jag förmodligen på bussen på väg till hotellet, i 40 graders värme! :D Imorn kommer jag äta underbart god mat! Imorn kommer jag.. vara på CYPERN!!!!! :DDDDDDDDDDD

Vet faktiskt inte vad jag ska göra nu.. Typ längta sönder, kolla på friidrott, fördriva tiden helt enkelt!

Skriver nåt inlägg till innan jag åker! Har'e så länge :D

Snaaart sååå...

Tjenare!

Här sitter jag, helt slutkörd o halvt sovande framför datorn.. haha, jag klagar på resfebern. Det är bara så mycket att fixa innan man kan åka iväg, jag ser stranden o en paraplydrink framför mig hela tiden, vill bara dit!!! Men är inte så hypertaggad just nu för måste som bekant, packa vilket jag ogillar så in i bomben! Visserligen har jag hela dan på mig imorn att göra det, men jag ska börja lite ikväll tänkte jag. Tidigare under eftermiddagen var jag på stan me päronen o inhandlade det sista inför resan, tog en lunch också, som vi fick vänta på i en halvtimme. Dålig service i Stränkan! Men snart nog(?) kommer jag härifrån, YEEEEEEEEEY :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Blä.... Ser alla kläder som ligger på sängen, ORKAR INTE! Aja, KISS får hjälpa mig att härda ut ;D


Trean, here I come!

Aloha!

Jag gick ut på min skolas hemsida idag o såg att de äntligen lagt upp mitt nya schema! Min klass kommer tydligen heta SPESK3, vore det inte något smartare me SP3ESK eftersom vi hette SP2ESK förra året!? Tydligen inte. Iaf så tänker jag kalla min klass för SPSK3, palla ekonomi :D

Hur ser schemat ut då? Alltså.. helt okej, det suger jämfört me tvåans men aa. Rätt så sena dagar, slutar som tidigast 15.45. De här kurserna kommer jag läsa i höst:

Engelska C
Spanska steg 5
Tyska steg 2
Naturkunskap B
Svenska B
(fortsättning från tvåan)
Psykologi A
Latin B

Sen står det att jag ska gå på steg 4 lektioner i spanska också men fan eller! Det läste jag förra året så dröm o glöm! Sen HATAR jag håltimmarna vi språkare kommer få för att ekonomerna ska ha sina fuckade lektioner mitt på dagarna! Men vi är ju bäst på att döda tid så =)))))

Men jag struntar i schemat nu, det kommer ändras typ 3956836 gånger innan det är klart så!

Good MORNING!

Jag kanske ska börja lösenordsskydda min blogg? Så jag kan få skriva det jag känner för o vad jag tycker utan att få en massa frågor? Hmm.. Nä, det tänker jag inte :)


Jag vaknade för en halvtimme sen vilket är lite underligt me tanke på att jag brukar vakna typ halv tolv varje dag men ja.. I guess I'm normal again :D haha. Det är nån elektriker här som ska kolla vårt proppskåp & tvättmaskin just nu så får vänta me att käka frulle ett tag. Senare under dagen ska jag äntligen få klippa mig! .. Eller, aa, toppa håret är väl mer korrekt. Ska bli myycket skönt, hatar slitna toppar!

Ha en toppendag så länge! :D

Untitled

...


100725

Yes! Tänkte lägga in bilder på gårdagens inköp, enjoy:

 

Sollinne/tunika/topp - you pic the name! Är perfa att ha me sig på semestern i vilket fall! :)

 

Örhängen, bara för att jag är besatt av dem! :D

Sen ville jag vara snäll o dela me mig av en bild på moi också.. ;P



NU ska jag tagga ännu mer semester & BV!!!! :DDDDDD 6 dagar kvar bara!♥♥♥♥♥

100724

Tjaba! :D

I've been loving and am loving this day! Gjorde stan me mamma på eftermiddagen. Vi gick bara runt o myste, köpte lite grejer o så. Bilder på inköpen kommer imorn! Var jättehärligt att bara umgås me mamma. Det var skönt att slippa få höra allt gnäll från pappa som hatar att gå in i affärer ;) Vi handlade en massaaaa godis o annat ohälsosamt så jag har tjockat mig massor framför teven sen vi kom hem :D

Jag & mamma tittade på en dokumentär på TV4 Plus som handlade om övergivna/handikappade barn i Bulgarien. Seriöst, jag har aldrig sett nåt mer hemskare. De skulle bo på ett "behandlingshem" men ett mer passande namn är HELVETE! Bodde barn där från 0 till 18 års ålder, helt undernärda, understimulerade, vissa var helt sängliggande o hade kallbrand.. Fyfan. Satt bokstavligen o grät från början till slut. Barnen satt o slog på sig själva o skrek för att de inte kunde prata, röra sig, ingenting... De fick nån j**vla gröt till mat.. Alla fucking feta idiotiska kontorsnissar o rikemansbarn kan åka till norra Bulgarien o bo där i en vecka så kanske de inte klagar över att deras nagellack är slut eller att de inte har råd att köpa ett 101:a armbandsur! Det var hemskt att titta på men samtidigt väldigt nyttigt då det, tro det eller ej, är verklighet! Det var dessutom mer påtagligt för mig att titta på då jag har syskonbarn i den åldern.. Usch :'( Man ska vara glad för det man har!

As I said before, me very much like this day. NU: Chips & film! :D

Update!

haha. Jag fick en söt kommentar på mitt förra inlägg så tänkte informera er om att:

- Jag älskar att få kramar, men att få det direkt när man vaknat o är helt snurrig i huvet, nja, det är väl okej xD
- Äggmackorna var gryyyymt goda men jag är fortfarande hungrig!
- Jag är världens bästa mänska på att peppa mig själv o annat folk o jag har peppat mig själv massor nu så är nästan "normala Bea" igen :DDDD
- NU ska jag hoppa in duschen!

BYE :D

I'm Swedish, and nothing but Swedish.

http://sweden.of-cour.se/ <- Vad jag älskar den hemsidan! Det sjuka är att allt stämmer in så bra också! Någon har sammanfattat en massa fakta om oss svenskar till icke-svenskar så de ska förstå hur vi verkligen beter oss o är. Mina favoriter idag är:

You know you're Swedish when...

...Everybody applauds when your flight lands. What we would do if it crashed? Boo, perhaps?

...You get up from your seat one stop early; the train might leave before you’re off!

...Your non Swedish friends take the piss out of you speaking Swedish on the phone because every second word you say is “bra”.

...You know that there must be some sort of difference between “Plopp” and “Center”, since they´re both made by Cloetta, but you can´t figure out what it is.

...You eat pancakes with jam, not lemon and sugar like the English.

...You know that a sandwich consists of only one slice of bread.

...You find the ads for Coca Cola during Christmas completely useless since no one would consider drinking any other soft drink than “julmust” during Christmas anyway.

...You get upset by the fact that a free second cup isn’t included in the price, when ordering coffee abroad.

...You’ve never seen a Starbucks and find it terribly “exotic”.

ahaha ta en titt på den sidan, är hysteriskt roligt!!! :D


Språknörden talar:

Tjaba!

Snacka om att jag vred o vände på mitt språksinne i förmiddags. När jag käkade frukost satt jag o mamma snackade engelska. Eller aa, hon frågade mig en massa som hon inte fattade o jag hjälpte till ;P Turistengelska alltså, inför Cypern x) Jag konstaterade att jag är helt okej på engelska. At least over average.

Sen hörde jag grannens 13-åriga son snacka om hans spanska studier som han ska påbörja nu till hösten. Han ba: "När jag kan spanska sen kommer jag kunna prata portugisiska o italienska också". Man ba: ÄR DU HELT FRÅN VETTET? Jag förstår inte hur folk kan säga att spanska o portugisiska är så lika. Visst, man ser likheter men man ser desto fler skillnader! Några exempel:
Hej: - spanska: Hola
       - portugisiska: Éi. Olá betyder Hej på dig.

Vad heter du?: - spanska: Como estás?
                      - portugisiska: Qual é seu nome?

Jag är 17 år gammal: - spanska: Tengo diecisiete años
                                - portugisiska: Estou dezessete anos

Vill inte agera som nån besserwiesser men så äre! haha. Jag läser inte italienska men jag får intrycket av att portugisiska o italienska är mer lika än vad portugisiska o spanska är.

Jag förstår inte heller amerikaner som typ ba: Bor du i Sverige? Men är inte Sverige o Finland samma sak? UHM HALLÅ!? Jag vet att en viss finne som jag känner kommer reagera över det x) haha!

/Allt från språknörden för nu!

Lugnet efter stormen

Hej!

Jag ska börja me att skriva att jag inte är på ett sånt toppenhumör som jag vanligtvis brukar vara på idag. Jag kan ju också berätta vad det beror på. I lördags när syskonen var här o vi hade fest så kom min syster hit. Jag har aldrig haft nån bra relation me henne men jag har accepterat henne så mycket som det går vid släktträffar o så. Iaf så sänkte hon stämningen en hel del under de två timmarna hon var här, men så fort hon åkte så hade vi andra det superkul! Det säger en hel del om henne o hennes sociala kompetens. Iaf så fick jag ett meddelande på Facebook senare på kvällen där hon skrev att hon sagt upp bekantskapen me mig, mamma o pappa. Ärligt talat så gör det mig ingenting för jag har ingen som helst nytta av henne i mitt liv, jag klarar mig bra utan henne. Sen om några år när hon kanske ångrar sig över all den skit hon åsamkat genom åren kanske jag kan förlåta henne men ja. Det här är alltså anledningen varför till jag är lite nere men snart känner jag mig nog bättre! :D Inte för att jag tror att ni bryr om det här men jag behöver få ur allt o jag har redan pratat sönder mamma & pappa xD Jag är glad för det jag har, min familj o mina vänner, ni vet vilka ni är!

Nu äre bara att blicka framåt! Cypern om drygt två veckor! Ni anar inte hur taggaddddddddddddd jag är :DDDDDDDDDDDDDDD



Får se om jag får en kram av Lille Skutt när jag kommer fram/åker hem i år också ;D

Här kommer typ.. en update.

..juste! Eftersom jag fått påtryckningar från Teija att jag ska blogga så får jag väl ta o lyda! Det här inlägget skulle kommit igår men jag fastnade på Facebook o msn så ja.. Förlåt :D

IAF! Jag & mamma beställde lite kläder för ett tag sen o i måndags kom dem! This is what I got:



En dimrosa (jag föredrar att säga ljuslila. Blixten sabbade färgen lite men aa) klänning o lila topp. Behövde några till plagg att packa ner till Cypern så aa! Mycket nöjd me dem! En sån modell på klänning vill jag definitivt ha till studenten, väldigt stilren o den passar mig klockrent :D

SEN så tog jag o gjorde en hållare till mina flaggor jag köpt. Så nu står de så prydligt på hyllan ovanför sängen:



Snyggt va? :D De enda flaggorna jag saknar är Cyperns o Danmarks. Sen äre komplett! ;D

Imorn kommer syskonen hit (utan syskonbarn :/) för att fira Tobbe som fyller år på måndag. Ska väl bli någorlunda trevligt! Rostbiff, potatissallad, tårta o kakor tackar man ju inte nej till nödvändigtvis :D

Det här var uppdateringen! Byyyyyye!

We're gonna glow like cats in the dark.. When things have gone too far

Tjaba!

Inte mycket bloggande i den här tropiska värmen. Återkommer senare, tänkte lägga in lite bilder på nya kläder o lite ny inredning! ;D Stay tuned!


Statistics!

Kollade nyss in min lyssnar statistik på last.fm. Det här har jag lyssnat mest på de senaste tre månaderna:



Det är ingen underdrift att KISS, H.E.A.T o Aerosmith är mina absoluta favvoband :D

Får kolla statistiken igen om tre månader o se om det är detsamma då!

WHAT THE HELL WERE YOU THINKING?

Tjaba igen!

Jag kollade igenom lite bilder förut o hittade några foton som fångade min uppmärksamhet. Jag sammanfattar dem me What the hell were you thinking!? Ni kommer förstå vad jag menar när ni skrollar nedåt..



David Bowie. Visst, han porträtterade Ziggy Stardust vid den här tiden men hallå? I'm gonna say no more.



Jag älskar Steven Tyler men ta av dig din dotters solbrillor! Hatten räcker -.-



Ace Frehley looking bad. Inget "modefel" utan "alkoholmissbruksfel".



Jag ser inte demonen här. Om inte Gene hade tungan framme här hade jag inte känt igen honom. Mörkrosa glitterskjorta eller vad är det!? På me sminket TACK!




Asylum eran för KISS var inte den bästa klädmässigt. Skivan är bra men omg.. En sak är säker: Jag kommer inte komma ihåg KISS som hur de såg ut här! haha ._.





Stanley under just Asylum eran. WHAT THE HELL WERE YOU THINKING INDEED.



Paul under Lick It Up tiden. Jag som trodde de lagt av me sminket då!??!?


Något photoshoppad bild men byxorna????????? Emot min natur!!!!!!!!



Inget fel på Stanley här men Ozzy? What the hell's going on!? Jag trodde han var metal, inte nån cirkusartist =P

Ni förstår min poäng va? ahaha men lite underhållande är det ändå :D

FINALLY!

YEEY!

Jag är så happypappy för nu har jag också Spotify! Kommer lyssna sönder öronen idag :D

.. tänkte bara säga det.. Ha en bra dag! :D

Åttondejulitvåtusentio!

Tjenare!

Idag har jag varit iväg till Taxinge me Maria, Inger, Ida, Emy, Emilia, Alma & Neo! Det var supertrevligt! Vi åkte dit tidigt på förmiddagen o åkte hem på eftermiddagen! En hel dag me fika, sol o bad! Det var inte så varmt i vattnet faktiskt, o då är jag INTE en badkruka.. Jag badade två gånger, förmådde inte mer haha.. Inger fick vi inte i, hon doppade bara benen sen fick hon nog haha.. Jag har också gungat, byggt sandslott, ja sånt som mina syskonbarn tycker om! Älskar att vara faster♥ Sen lekte jag också kull me Alma & Neo men det vart rätt så kortvarigt för Neo vart skitsur då jag sprang iväg o han inte hann ikapp.. skitungen ;D
Så nu är jag rätt trött & röd som en effing kräfta på ryggen! Jag behöver inte sola på ett tag kan jag säga..
Btw här kommer bilder! :D



NEO! (Det syns att han är busig va? hahah)



Världens sötaste Alma♥♥♥



Trivs bäst hos mamma =)



Vadå mattjuvar!?




Ida & Emy!




haha krig om riskakan ;P



haha Maria tyckte det var kallt x)




Ja.. Vad ska man säga? ahahaha

NU ska jag lägga mig i sängen o bara däcka :)


Bring the stars

Tjena!

Sitter här o lyssnar på H.E.A.T - som vanligt. Spelar deras första platta minst två gånger om dagen iaf, haha, har blivit som ett naturligt inslag varje dag.. Sen vet jag inte hur mycket jordgubbar jag ätit de senaste dagarna, känner mig som ett fetto! Äter en massa frukt hela tiden, kiwi, banan, you name it. O nu hoppas jag att ni använder era sunda hjärnor o inte era snuskiga. Please. Thank you.

Idag äre lite sämre väder än det som har varit den senaste tiden, molnigt o så men det är fortfarande varmt. Är skönt att ha en "mellandag", är lite less på att vara ute i solen hela tiden, blir långtråkigt i längden men aa, haha. Blir bara att chilla idag, ska pyssla lite me bilder o så tänkte jag :)

Skriver nog mera senare, ha en kanonbra dag så länge!


100703

Tjaba tjena hallå!

Idag har jag rört på mig, ska ni veta! Cyklade till stan me pappa efter lunch för att handla lite mat. Gick till ICA & Lidl o fick me oss en sex kassar eller nåt O.o Sen skulle vi cykla hem me dem, vilket är lättare sagt än gjort! Orkade inte vänta på pappa så cyklade hem fort som fan xD Sen var Maria hemma hos oss så vi fikade lite.. Käkade morotsbakelser (ungefär som morotskaka) o jordgubbar, mums! Sen fick jag cykla ner till stan igen för skulle hämta blommor åt mamma -.- Sen hem igen! Har varit hemma ända sen dess o bara moffat jordgubbar o en massa vit choklad :DDD Btw så snackade jag & Maria om att jag kanske ska hänka på dem ner till Astrid Lindgrens värld nästa lördag. Hon, Tobbe & alla fyra flickorna ska ner dit o jag är tydligen eftertraktad av småflickorna hihi.. Vore kul :D Får se hur det blir!



CP bild tagen igår.

100702

Nu är ännu en lovdag avklarad! Istället för att skriva det gamla vanliga "Har läst det o det, lyssnat på den o den låten o solat" så tänkte jag att en dagens lista kunde vara roligare att läsa. So here you have it:

DAGENS VILL HA: Pengar. Vill ha & måste ha pengar! Varför skaffade jag inte sommarjobb?
DAGENS KLÄDSEL: hmm. Intressant att veta!
DAGENS SMINK: NADA!
DAGENS FRISYR: Hästsvans
DAGENS HÄNDELSE: När mamma moonwalkade på soldäcket xDDD
DAGENS LÅT: Jump - Van Halen
DAGENS PLANER: The day is soon to be over! Ska bara ladda min iPod. (FUNKA!)
DAGENS SAKNAD: Mina brorsor..
DAGENS DUMMASTE: Grannens telefonsignal som låter precis likadant som våran. Stackars pappa får springa till telefonen helt i onödan x)
DAGENS SJUKA: Kommer inte på nåt!
DAGENS DROG: Citronvatten!
DAGENS ROLIGASTE: Chandler Bing a.k.a Matthew Perry!
DAGENS FAVORIT: Mammaaaa för hon är sjuk i huvet :D
DAGENS KÖP: Inget.
DAGENS GODIS: Räknas chokladpuffar i filen till frukost som godis? :D
DAGENS HUMÖR: BOMBA! :DDDDD
DAGENS ORD: Cypern.Rom.Cypern.Rom


Weei!

Halloj! Ville bara berätta att så här roligt har jag på msn varje dag:



Me like very much :DD Plus att nu har jag äntligen nån jag kan snacka me KISS om, utan att bli mordhotad ;D

RSS 2.0