congrats Ace!

hups, hade ingen koll på detta, men självaste Ace Frehley fyller år idag, grattis! 58 bast....



hur kan man kalla Since You've Been Gone me Rainbow en rock anthem??!

alltså FAN jag har inte tid att blogga?! wtf är det här? there's no excuses for this.. kan inte nån ta över mina sysslor för en vecka kanske? jag vore evigt tacksam.. strunt samma, nu nystartar jag här me the DRC blogg.

kom nyss hem från skolan, hade bara samhäll o geografi för var inte me på hälsodagen som tog upp halva skoldagen, orka det när man liksom har hållt i en idrottslektion för klassen o dansat frivilligt utanför skoltid. hoppas att jag får mitt VG i idrott till slut.. gjorde inte så mycket på de lektionerna jag hade, på samhället diskuterade vi alkohol. jag har lovat Roland lärarn att jag inte ska dricka på min studentdag, vi får se hur det blir me det ;p på geggan fick vi återkoppla våra geologiuppsatser.. jag måste komplettera en liten sak på uppsatsen, annars var det tydligen kalas.. URGEL vad jag hatar gegga </3 varför kan det inte finnas ett renodlat språk/estet program på gymnasiet??

hups, nu har jag inte tid att blogga längre, ska uppdatera mig i cybervärlden o sen läsa tio sidor i da gegga book. life's sooo good :DDD

den här boken köpte jag förresten i lördags, bästa boken jag nånsin köpt!! varför levde man inte på 70-talet?! helvetti. en massa ABBA, KISS, Aerosmith, Sweet, Thin Lizzy.. o den där superpostern man fick me boken, den sitter på väggen me KISS på utsidan. tredje affischen nu, lol.




Elected



cool video. bästa Cooper låten. sötaste apan. bästaste Alice.
behöver jag säga nåt mer?

DEMAND FÖRFAN!!!!



DEMAND DEMAND DEMAND SWEDEN FÖRFAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

samhällsvetenskapsprogrammet - inget för skoltrötta..

nu börjar kommentarerna rulla in igen så om nåra av er kommenterar o era kommentarer inte kommer fram; kolla om det är nåt fel på era datorer för det är sannerligen inte nåt fel på min blogg. :)

aja måndag idag, har vart rätt kul idag, ledde en gympalektion tillsammans me Teija, vi visade våran jazzdans vi lärt oss, våra klasskompisar lärde sig den jättesnabbt, aplause to you! hah.
jag satt o skrev anteckningar till geografin på engelskan, jättetråkigt men vad ska man göra om man ska skriva en fackuppsats anpassat till 14-15åringar? alltså vilken ceep uppgift från första början! nämn nåra 14-15åringar som läser om det geologiska kretsloppet? so fucking unlogic.. började även skriva på fackuppsatsen idag, hann skriva om bergarterna, så är iaf klar me det.. har nu BARA endogena o exogena krafter kvar att skriva om o ännu lite till.. JIPPI :DDDD ända sen jag kom hem har jag suttit o skrivit på min samhällsuppsats, den ska vara inne på onsdag. är klar me brödtexten (=innehållet för er som är så dumma som inte fattar vad brödtext betyder :D ironic) nu, så fucking nice! har nu endast analysen kvar, skriver den på lunchen imorn.. I can't wait till Thursday, då börjar LOVET!!!

nu ska jag slå på iPoden o sen förhoppningsvis somna - är astrött.

pedal to the metal föfan!!

fuck off and die you're the evil in my eye

det funkar tydligen inte att kommentera min blogg - igen. hur många gånger ska man behöva spamma blogg.se för att de ska rätta till skiten?! men ni som kommenterar fast kommentarerna inte kommer fram; kommer det upp ett 404 felmeddelande då? isåfall ska man tydligen bara behöva publicera om inlägget.. det är ÜBERTRÅKIGT att inte kommentarerna kommer fram..

aja, har bara chillat den här helgen, varit ute mycket eftersom det varit superfint väder! våren är äntligen här!
jag kollade på Grillat igår, haha det var faktiskt kul, Dregen är så cool! trodde inte han var så sympatisk som han tydligen är.. måste se han o resten av bebisarna från bakgården live detta året! diggade dock inte hans kompis kisskämt, så jävla sämst.. lol
när jag väl snackar om TVprogram så kan jag säga att jag totalt fastnat för Robinson. vet dock inte varför, men det är nånting me pakter o svältande människor som tilltalar mig.. har dock agg på den där Christian, han bara snackar loads of crap o jag hatar hur han uttalar sina R!! hm, i-landsproblem det där, inte.

avslutar me dessa bilder;

världens bästa o coolaste Dregen!
o just det, Stanley har börjat uppträda me en ny slags scenkostym, en ny väst. rätt så kul fan.

x-ray is grey

BLAH jag varit på Mälarsjukhuset idag, tråkigt som vanligt. ortopedkliniken där ringde igår kväll o sa att min ortopedkirurg vill ha en till röntgenplåt på mig, ganska förståeligt eftersom den senaste togs förra sommarn.. hade två val; antingen att jag skulle röntga mig idag eller en månad senare, valde det första valet. så, var tvungen att gå från skolan tidigare, inte kul faktiskt, eftersom att torsdagar är rätt så roliga egentligen, men men.. x-ray saken gick som vanligt snabbt o smärtfritt, hoppas på att jag får slippa sjukhus tills det är dags att lägga sig under kniven..

aja man kanske ska förbereda inför engelska & svenska redovisningarna imorn? it's a good thought anyway.

PS. FAN att Addison återvände till Seattle igår i Grey's, hon kommer förstöra allt ännu en gång.. DS.

I guess I wouldn't qualify for the Titanic swim team, but you gotta love the T - shirt

wow, detta blir det tredje inlägget idag! enjoy för ovanlighetens skull.
kollade lite på SRS hemsida, på roliga T - tröjor, tänkte dela me mig av några stycken:










Ctrl.Alt.Del kanske verkar lite PCgeek, men rätt rolig ändå tycker jag.
KISS me är helt slutsåld, men någon om jag måste ha en sån!!! ska kolla me SRS om de inte kan köpa in ett nytt lager. annars......... :@
Titanic kanske är rätt taskig, men är det mitt fel att den då "säkerheten själv"  - båten sjönk på grund av ett isberg? nej. sen finns det såklart en MASSA skivor man vill ha, säkert över 100 stycken, I'm not kidding.. för er som tycker om rockprylar, gå då in på Sweden Rock Shop , de är minst lika bra som Shock eller Blue Fox eller vad man nu vill.. you won't be dissapointed!

ska som alltid på onsdagar titta på Grey's 21.00, tycker den serien har fått ett uppsving nu femte (?) säsongen, förra säsongen kändes lite för tjatig. är det bara jag som tycker att förhållandet mellan Meredith o Derek är väldigt likt Rachel o Ross förhållande i Vänner?


The doctor of love is calling..



haha, alltså detta är nästan bara för mycket.. men det är kul att se Nick äga sin farsa sådär ;D
förresten så vill jag som FAAAAAAAN till Sydamerika nu o se gissa-vilket-band live... kanske kan få åka på studiebesök till Peru den fjärde april, kan ju fan spanska.. *SMOOTH*

april april! [jag lovar att inte dra nåra onödiga men passande aprilskämt]

jag är nästan skrämmande dålig på att blogga just nu, o det finns det inga ursäkter för. jag är helt enkelt lat. jag tänker inte lova att jag kommer bli bättre nu, för det har jag lovat förut, and look how that turned out. men nu har det blivit dags igen att dela me mig av mina skruvade tankar.

den senaste tiden har det varit mycket sommarjobbsletande o fikapauser. sommarjobbsletandet har gått lite sämre än förväntat, men inte alls dåligt. har lämnat in CV till två caféer o sen Lidl. på ICA Bengtsson var det redan fullt o Resia kan ta sig i naveln. men huvudsaken är att jag får ett jobb, vilket som helst, pengar är vad jag vill ha!! ahaha vad pengatokig jag lät där, men face it, vem vill inte ha pengar liksom?

annars flyter livet på me skola, ännu mer sommarjobbsletande, plugg, musik o böcker. var på Multeum igår me Teijis o hon hittade såklart Hårdrocksboken! wiho, äkta happy jag blev då :DDD (titta i föregående inlägg, boken på bilden är den jag pratar om). har redan kommit till sidan 140 nånting av 220 nånting sidor, jävligt kul att läsa! den ena författaren till boken hade träffat självaste mannen Paul Stanley mitt i centrala Stockholm under Psycho Circus turnén (?) o fått hans autograf skrivet me en IKEA - penna, det är inte många som kan skryta me det!

till sist tänkte jag ta upp Ipredlagen, är det nån som bryr sig om den överhuvudtaget? jag tog me datorn till skolan idag ovetandes om att Ipred trädde i kraft idag o laddade ner tre låtar. så typiskt mig; så ovetande o så galen i Limewire. lol.

RSS 2.0