110825

Ja ni, nu är det inte långt kvar tills det bär av mot varmare breddgrader! Klockan 03.00 bär det av till Arlanda, o 06.45 går planet. Allt är färdigpackat o klart o resfebern ligger på en stabil nivå, nu återstår det bara att vänta! :)

O tills dess tänkte jag släppa ytterligare en liten bildbomb med bilder från pappas födelsedagsmiddag förra lördagen :) Enjoy!



Översöta Ebba ♥



Fina fina Annica! :))



Mitt hjärta ♥





Jag o Ebba hade en liten tävling om vem som kunde göra den snyggaste grimasen. Vem vann? You decide xD
Ebba vs..



..Bea hahah!



Söta lilla Johanna! :)



Storasyster o lillasyster :)





Kan man bli mer sötare!? ♥



Jag o Emy ♥



Jepp. We're both equally nuts n' crazy! :D



Resultatet blev en mycket trevlig middag med hela familjen o dessutom med älskling o hans mamma, vilket var ett tag sen, så det var mycket uppskattat! ♥ Nu återstår bara mamsens 60-årsfirande i oktober, hmm haha.
Nej, nu fokuserar vi på semestern först! :D

Happy Demon!

Idag säger vi grattis till allas vår favorit demon/basist Gene Simmons! :D
62 år idag, and still alive and rockin'! Bra gjort må jag säga, o det är spännande tider för oss KISS fans nu, när det blivit officiellt att nya studioplattan kommer att släppas tidigt 2012 o den kommer att bli titlad "Monster" (det är bara KISS som kommer undan med en sån titel haha) o att The Monster World Tour kommer att sträcka sig från 2012 till 2013!! I liiiike IT, o när biljetterna släpps så jädrar!
Men som sagt, happy 62th! :D


LONDON

Nu, NU, mina kära läsare är jag äntligen klar, finished and done med alla bilder o all text till den mycket härliga Londonresan! Better late than never har blivit ett av mina starkaste motton (iaf relaterat till bloggen), så det är det jag gått efter här med. Enough talking, se, läs o njut! :D (för min skull är ni så snälla :D)



Jag o darl började redan känna oss bekväma i våra roller som framtida bussluffare på första bussen ner mot Malmö ;D



Precis just sådär såg resvädret ut både till o från London, rätt så ironiskt med tanke på att det borde varit tvärtom, kanske!



Sådär såg inredningen ut i restaurangen vi lunchade på i Tyskland, rätt så nice om ni frågar mig!



On Autobahn



Vi kände oss definitivt hemmastadda under våra hotellövernattningar i Tyskland, då båda hotellen låg belägna strax intill IKEA haha.



En fjärdedels vinglas räckte i Tyskland :D



Park Inn Hotel i Kaarst, Tyskland



The bus!



Påväg till färjan mellan Calais o Dover



O till slut kom vi fram till England!! Port of Dover





Så fint.. England i ett nötskal! ♥



On our way through the suburbs of London..





Not everything in London is red! :D



National Gallery



Glada o exalterade resenärer! :]



Första kvällen åkte vi på en kort sightseeing genom staden, bland annat förbi London Dungeon när vi åkte över till den andra sidan om Themsen. Frågan är om jag någonsin kommer våga entra det stället när jag inte ens ville gå igenom skräckdelen av Madame Tussaud's haha! Det visar sig till nästa Londontripp! :'D



Tower Bridge



Big Ben! Bland det vackraste man kan fota if you ask me!





Musikalen We Will Rock You spelades bara ett stenkast från vårt hotell som låg på New Oxford Street.



Vårt hotell - St Giles Hotel



HMV!! Ett måste att besöka om man är en fanatisk musikälskare som mig o min darl!



Jag åkandes i en engelsk taxi, det smidigaste sättet att ta sig runt i London! :D



Inne på Madame Tussaud's!



Fruktansvärt lik, den där Tom! Även Julia Roberts längre bort till vänster



Marilyn.



haha, that short moment of enormous power däruppe var obeskrivlig ;P



hahaha, jag har aldrig sett min snälla älskling så pissed! :)



That short moment of bright cleverness you'll never experience again



För er som undrar: ja, jag tittade faktiskt på hans vänstra öra






Överlyckligt MJ-fan!



Just me and Robbie!



Lady Diana



Prince William



Prince Harry



Charles & Camilla



Självaste Madame Tussaud



Efter besöket på Madame Tussaud's åkte vi vidare mot Notting Hill. Ett superhäftigt ställe, där det känns som att tiden nästan står still! Tyvärr kunde vi inte stanna sålänge, men det var inte sista gången jag var där!!



The Travel Bookshop - känd från filmen Notting Hill



Vi åkte även till Windsor, beläget en timme utanför London för att se slottet med samma namn



Efter att ha sovit en timme på bussen kan en konversation se ut såhär:

T: Vi är framme nu :)

B: mm :) Va?? Kan man se London Eye ända hit!?

T: (Asgarv) Älskling.. Vi befinner oss en timme utanför London.. Det där kan inte vara London Eye då eller hur? xD

B: Nej.. Det är det nog inte då.. x')


- The awkwardness of falling asleep on a bus and not knowing where you are -





Slottet Windsor





Kan ni tänka er att Drottningen o hennes make åker till Windsor emellanåt för att få lite ensamtid? Jag förstår absolut inte vad de menar, nej.



Mina fina föräldrar i Windsor :)











Den jättevackra trädgården!



Glada älsklingen ♥





In case you had missed it :D





Efter att ha gått o tittat på slottet så drack we Cream tea (precis samma som Afternoon Tea, det kallas olika beroende på vart i England man befinner sig) på ett ställe som hette The Drury House, ett hus från 1600-talet som gjorts om till ett fik. O gammalt var det minst sagt! Extremt smala trappor, sneda tak, väggar o golv som lutar.. Men det är ju det som är charmen! Ett superhäftigt fik med en skön atmosfär. Det häftigaste var när de skickade upp scones o mjölk med en låda som de hissade upp från nedervåningen!!



The Drury House



Sista heldagen i London blev en ren o skär shoppingdag. O jag tror att vi hittade det mest inbjudande skyltfönstret den dagen med 8]



Vid Piccadilly Circus



Piccadilly Circus!





Standing in the heart of London ♥









Allt poserande vid telefonkiosker blir visst aldrig tjatigt! :D



haha.. Trött o hungrig kanske? :)



Cool Britannia är en superhäftig affär som ligger precis vid Piccadilly Circus, som specialiserar sig på souvenirer o all things British! Det är lätt att shoppa ihjäl sig därinne om man är en stor London o Englandsälskare som mig själv! :D



Captured in a phonebooth



Inne på Garfunkel's - en modern engelsk restaurang



Där åt jag min första äkta Fish n' chips, vilken var god, men inte så god som jag trodde. Ett måste att bespisa i England iaf! :D



Loooving the dessert haha



Vi hittade en favoritrestaurang under vår korta vistelse - som såklart var italiensk haha! Vi fann den efter att ha blivit halvt utkastade från en pub då darl då "bara" var 17 år o 10 månader o man var tvungen att vara 18. Riktigt töntigt, men den kvällen blev bra ändå till slut! Jättetrevlig personal, supergod mat o visst kände man sig väl omhändertagen när kyparen kunde uttala mitt namn helt utan problem - italiensk accent </3





haha, happy italiano!



Den rosa limon parkerade utanför restaurangen, åkte sedan iväg o när vi var tillbaka på hotellet stod den parkerad precis utanför. Vi såg ingen av de där kända krabaterna tyvärr..



Påväg från England till Frankrike med Eurotunneln







Tunneln är tydligen byggd 40 meter UNDER havsytan, fråga mig inte hur de lyckats med ett sånt bygge..! Var inget speciellt egentligen, kändes som att åka tåg, men nu har man gjort det också :D



När vi gjorde ett lunchstopp i Brügge i Belgien hittade vi en ren o skär godisaffär, vilken var rätt SÖT :D haha, självklart hette den "Candy Shop"



Sött o gulligt!



Near a fountain in Belgium





Påväg från Tyskland till Malmö stannade vi till o åt på en grekisk (ja, ni läste rätt) restaurang. Fin utsikt precis vid hamnen







På en bensinstation nära Hamburg befann sig även ett par grannar från Kalmar, vilka får avsluta det här inlägget!

Att färdas med buss till London var verkligen en upplevelse o värd på så sätt att man fick stanna till på flera ställen dit o hem o just att det var en kul grej att prova på när jag annars mest flyger. O jag menar London, bara det var ju värt alla tidiga mornar o sovande ben o allt vad det heter! London är verkligen världens bästa stad, för finns det nån annan stad som har så mycket att erbjuda, men som ändå är så lugn, stilla o alla går runt i sitt egna tempo? London är en storstad med en småstadscharm, o jag älskart! ♥

110822

Bättre sent än aldrig heter det ja! :D

Jag har hunnit med en hel del de senaste dagarna vilket gjort att bloggaktiviteten fått stryka på foten, igen. Men nu tänkte jag vara tillräckligt aktiv tills på fredag då jag åker till värmen o Cypern!
I torsdags åkte jag, darl o hans mamma hemåt mot Strängnäs då vi skulle fira pappas födelsedag på lördagen. Det blev en riktigt lyckad helg med undantag för gammalt groll som tydligen aldrig blir gammalt, men det får de två stå för, namn förblir osagda :D O igår åkte de hemåt, o det var lika svårt som vanligt att säga hejdå, då det nu gäller ett par veckor framåt.. Men det skall gå det med! :)
O jag kan ju inte direkt påstå att resfebern minskar med vädret som just nu råder.. Molnigt, regnigt o kallt.. Så att ligga o glassa i en solstol med en bra bok i 35 graders värme ska nog gå! :D

Men nu blir det blogg för hela slanten, håll utkik under dagen!

                                                                  





O ovan; ettårspresenten jag fick av min älskling ♥ Underbart fint!


110817

Godmorgon!
Just nu befinner jag mig i darlings rum, rättare sagt i hans säng o vaknar till. Alldeles nyss åkte han iväg till skolan, vilket jag aldrig mer behöver göra - enorm skadeglädje med en nypa sympati på det! :) Så medans han blir borta ett tag ska jag äta frukost, mysa med hundarna o katterna o fortsätta med det massiva Londoninlägget som är på g!
O igår firade vi som sagt vår ettårsdag, som inte kunde varit mer lyckad! <3 Mys på morgonen o sen åkte vi vidare mot Örebro o Marieberg där vi gick runt o bara var o shoppade.. lite halvt :] Det behövdes inte mer än så, för lite ensamtid tillsammans är så oerhört dyrbart o härligt! Dagen avslutades med tacopaj o presenter, bild på det jättefina halssmycket o örhängena kommer!
That was all for now, nu ska jag snart ta itu med den här dagen! :D
Later!

Ett helt år! ♥

16 augusti 2010 - 16 augusti 2011.

Idag har jag o min fina Tobias varit tillsammans i ett helt år. Ett helt år! O jag tänker inte vara mycket annorlunda än de som säger att det är helt ofattbart, sjukt härligt, o att det senaste året har varit det bästa på länge, för det har det varit! Allting föll helt enkelt på plats den dagen (snarare natten), det kändes rätt allting. O det känns lika rätt idag, för det ska bara vara du o jag. O det mest underbara av allt är att vi får tillbringa vår ettårsdag tillsammans ♥



haha gud vad små!!














Grattis till dig min älskling, jag älskar dig, o vill föralltid fortsätta att göra det ♥♥


Hurra!

Idag ropar jag glatt 'hurra hurra hurra', för idag är det ingen vanlig dag, utan min kära fars födelsedag! :D
66 år idag, den unge karln börjar bli gammal tror jag, men inte märks det inte! :D



Grattis på dig, snart bär det av till Cypern igen ♥

En liten inflikning

Tjohej, jag tänkte komma med ett litet mellaninlägg innan bildbomber o så vidare i den stilen ni vet!

Som den stora musik - o TOTO - älskare jag är så spenderade jag i princip hela gårdagskvällen med att lyssna på delar ur TOTOs stora o breda diskografi, inte bara för att jag gör det annars, utan för att det igår var 19 år sedan bandets original o legendariska trummis, Jeff Porcaro tragiskt gick bort. Det slog mig hur Jeffs trumspel utvecklades från de första albumen till, exempelvis, Isolation som kom ut 1984. Det var lite jazzigt i början (jämför KISS förste trummis Peter Criss' förmåga att inte kunna spela riktig rock n roll) o blev sedan lite mer hård o mer progressiv. Det är rätt vanligt att främst rock/soft rock band går från en ganska så enformig stil till att bli mer lättpåverkade ju längre fram de kommer i karriären.
Dock så har ju TOTO alltid varit mycket breda musikaliskt, o när man går från platta till platta så kan man faktiskt inte tro att man lyssnar på ett o samma band! Det är få band som besitter den talangen, men de som väl gör det vågar sticka ut o vägrar gå mainstream o/eller via den säkra o trygga stilen som många andra gör (*host* Metallica, AC/DC mfl *host*)

O just därför ska ni få lyssna till fem olika låtar som skiljer sig totalt från varandra, sticker ut på sina egna små vis o som utklassar de rent utsagt skitlåtar ni hör på radio som erm, ursäkta, In the club, Popular, o er, ursäkta, hörde jag Kärlekens tunga o Mikrofonkåt!? :D

1. Manuela Run - från debutalbumet TOTO, 1978.

 

2. Mr. Friendly - från femte albumet Isolation, 1984.



3. Home Of The Brave - från sjunde (yes, indeed) albumet The Seventh One, 1988.



4. The Other Side - från åttonde albumet Kingdom Of Desire, 1992.



5. King Of The World - från tolfte albumet Falling In Between, 2006.



That was all, good ears, people! :D

110801

I love my life!
- Klyschigt men så sant det kan bli! Vi har varit hemma två dagar nu o igår kom världens finaste hund hem till oss igen, käraste Siri :] Hon ska bo hos oss nu, då syrran har fullt upp ändå o eftersom vi ändå velat haft en hund tidigare o har tid för henne så why not!? :] Det känns jättehärligt o mysigt! :))
Just nu befinner jag mig dock  med älskling i Eskilstuna o vi har uträttat lite ärenden. Nu blir det att luncha mexikanskt o sen bär det hem o invänta Emy o Alma som ska bo hos oss några dagar, så det är fullt upp, and I don't want it any other way! :D
Ciao!

RSS 2.0