Uppdatering..!

Nämen hej hej!
Jag är frustrerad över att Glocalnet inte kan koppla på vårt internet..! Först var det som bekant en/flera kablar som var av o nu är det fixat fast nu har tydligen fakturorna gått om varandra vilket innebär ännu mer krångel.. Men imorn ska jag få fason på det, yes I will :DDD
Annars har livet flutit på, jag har fått reda på några betyg o jag är nöjd med alla så det känns bara bra! Sen fick jag ett trevligt mail igår där det stod att jag är välkommen att jobba på förskola tre veckor i juni/juli, o självfallet tackade jag ja! :D Det är ett roligt o socialt  jobb o innebär dessutom cash så det är jag förväntansfull inför! :D Sen närmar sig studenten med stormsteg också, o nästintill allting är fixat! Klänningen är hämtad o skor o väska inhandlades så sent som igår :) Allting är helt i min stil o jag är verkligen SUPERnöjd!! Nästan allt småplock är klart också, o på onsdag väntar mösspåtagningen! :DDD Jag är så ivrig, förväntansfull o taggad till tusen till studenten, men ändå känns det fortfarande så overkligt.. Haha, good times :)
O älsklingen min kom hit i torsdags o åker hem imorn. Lika trevligt som vanligt har vi haft, jag o min älskling <3
There you have it, en liten uppdatering. Hoppas det duger så länge tills internet funkar igen (skriva blogginlägg på iPhone is some awesome shit <\3)
In the meanwhile, ha det fint sålänge!
/Bea

Update!

Äntligen har jag tillfälle att skriva ihop ett inlägg!

Jag har nämligen inte haft nåt internet sen i torsdags då både det o vår hemtelefoni släcktes ner för att nåra idioter till grävmaskinister inte kunde undgå att kapa av en ledning. Enligt killen på support på Glocalnet kommer våra tjänster fungera som vanligt igen inom två-fyra dagar, o det har gått två dagar nu, så förhoppningsvis fungerar det när jag kommer hem! Jag fick lite smått panik då jag skulle skicka in två viktiga arbeten i torsdags men det fixade jag med ett USB-minne från skolan så det ordnade sig. Apropå skolan så sitter jag nu o skriver på mitt religionsarbete som ska in nästa vecka, vilket går riktigt bra, snart är det bara avslutningen kvar. Sen är det latin o då vankas det prov, sen äntligen hemgång. O nu är det bara en helvecka kvar av skolan, o två skoldagar veckan efter, sen är jag klar med allt i skolan!! Känns så ofattbart, nu ser man äntligen ett slut på det hela :O Det ska bli sååå underbart, iiih, JAG ska ta studenten. haha, jag vet att jag har en tendens till att tjata om det men gaaah, it's actually happening!

För övrigt så ska KISS medverka på en "KISS Kruise" den 13-17 oktober!! Kryssningen avgår från Miami till Bahamas, o världensbästaband kommer bjuda på två konserter, varav den ena kommer vara inomhus, där de kommer spela akustiskt UTAN SMINK! Det blir som MTV Unplugged all over again! Men det ska ju såklart kosta nååågra tusenlappar för mycket.. Wuuuääää! But still.. vilken grej, men allt för att Gene o grabbarna ska få pengar, men visst jobbar de fört!



NU ska jag återgå till skrivandet, får se när jag skriver här igen, om det blir till helgen.. Ha en kanon helg hur som helst!

Bye!

110516 ♥

Tjoho, dags för en liten lista!

1) Igår åkte jag, mycket motvilligt hem från min älskling efter en kanonhärlig helg hemma hos honom.
2) SJ trotsade fredagens otursdag o jag kom fram i tid o hem i tid!! *Applause*
3) Hos älsklingen grillade vi grillspett, åt mjukglass, bakade världens godaste chokladmuffins o åt i princip hela tiden, som vi jämt gör haha..
4) Eric Saade kom trea i Eurovision o alla schlager-svenskar har kommit ur sina svåra depressioner :D
5) Finland var inte värda VM-guldet igår, vi ägde matchen o turneringen från första början.
6) Jag sitter o pluggar psykologi inför provet imorn o är sugen på choklad.
7) Idag firar jag o T nio månader vilket känns helt galet o helt galet underbart ♥♥
8) Nu ska jag ner o slänga ihop en smarrig kladdkaka!

Adíos!

110512

Tjohej, kanske är dags att ta sig tid till att skriva om de senaste dagarnas bravader!
Jag jobbade både tisdag o onsdag vilket var riktigt kul! Det är väl ingen som har missat att jag fullkomligt älskar barn så ett jobb på förskola är inte helt dumt då hehe! Jag jobbade på småbarnsavdelningen o vi var mest ute i det fina vädret. Igår, onsdag jobbade vi alla övertid då vi hade fixarkväll o alla barn o föräldrar var där o hjälpte till o grillade korv, så då var man rätt mör i kroppen, efter nio o en halv timmes jobb i sträck, men det var det värt! :D Lönen kommer in på kontot nästa månad o det var riktigt kul att få ett break från skolan o få jobba praktiskt för en gångs skull. O jag gör gladeligen om det! :D

Dagen idag har varit skön med skapliga lektioner o jag har spenderat tiden hemma med lite plugg, musik o glass. Snart blir det till att packa inför helgen då jag åker till älsklingen, dock blir det ingen intervju då han som skulle intervjua mig ringde tidigare ikväll o ställde in den för att de redan hade anställt tillräckligt med folk. Lite drygt kan tyckas då man kallar någon till intervju för att de är intresserade, so I call it bad planning.. Men så är det med det o det går inte att göra så mycket åt det, är bara att se framåt istället! :D O helgen blir ljuvlig oavsett intervju eller inte!

Hope y'all are having a good week, o att ni får en skön helg, med Eurovision också, vi får nu se om herr Saade lyckas med sin oerhört ambitiöst skrivna Popular ;P

Jag avslutar med en bild på min studentklänning! Let me know what you think!


110509

Som nämnts tidigare, så hade Publishme/Blogg.se driftproblem i helgen vilket gjorde att inläggen inte publicerades när de skulle osv. Men nu ska det vara fixat!

Imorn ska jag iaf iväg o jobba på mammas jobb, då en ur personalen på småbarnsavdelningen är hemma o vabbar, så då ringde de mig o frågade om hjälp, ska bli riktigt kul! :) Jag kanske får tillfälle att jobba på onsdagen också, det visar sig imorn! Jag mailade min klassföreståndare o begärde ledighet vilket gick perfa, så nu vet ni att jag faktiskt är ledig o inte skolkar, för er petiga nissar som annars kanske skulle velat påpeka det :D

Jag avslutar med några bilder på lite kläder o accessoarer som inhandlats, dock inte de från Stockholm, men de kommer sen haha!



SUNday

Halloj halloj!

Vilken skön helg det har varit! O synd att den tar slut imorn.. Blä, varför kan jag inte ha studiedag imorn!? haha, synd om mig, jupp! Nä, men det har verkligen varit en jätteskön helg med skönt väder o gott sällskap. Igår var jag som sagt till Stockholm med mamma o hennes arbetskompisar, vi åkte med tåget tjugo över nio o kom hem strax innan åtta, så det blev en heldag i vår vackra hufvudstad. Vi gick in o ut i affärer, fikade o åt asiatiskt. Jag testade sushi för första gången, o det smakade inte illa, dock är det en väldigt speciell smak så det kommer ta tid att vänja sig vid den, men jag kan absolut tänka mig att äta det fler gånger (dock aldrig wasabin haha..). Mitt önskemål var ju att hitta studentskor o väska men vi gick in till de största skokedjorna o jag vill ha ett par personliga som inte alla andra kommer gå runt i, så jag ska in till en specialaffär i stan nu snart o eventuellt till Eskilstuna. Däremot hittade jag lite kläder o annat smått som jag kommer lägga ut här de nästkommande dagarna.

Idag gick jag upp sent o gjorde i ordning en god frukost till mig själv o vilade de dunkande hälarna o benen innan jag marinerade kött o skar upp grönsaker till grillspetten som blev dagens middag. Tobbe, Maria o alla barnen kom hit o grillade vilket var riktigt mysigt! Lilla Saga var på gott humör o vaken o sötnötarna Emy o Alma likaså. En lugn o skön söndag har det varit vilket kändes välbehövligt efter gårdagens bravader.

Nu laddar jag upp inför en ny vecka o nya uppgifter. Först blir det en medioker skolvecka o uppgifter att göra o sen på fredag åker jag till Degerfors över helgen bland annat för arbetsintervjun på lördagen. 'Appy days all around :D

Hoppas ni haft en lika skön helg som jag o att ni laddar upp för ännu en arbetsvecka!

Ttyl.

Om inlägget publicerades senare än beräknat så berodde det på driftproblem hos Publishme, jag har alltså inte blivit senil!

Sjätte juli!!



Dessa biljetter håller jag håååårt i min hand, o jisses vad jag längtar dit!!! Maiden ska såklart också bli grymt kul för deras scenshow sägs vara spektakulär and all that, men TOTO är ett av mina favoritband o hos dem är det musiken som till 100% står i centrum. Det var ett tag 2008-2009 där det bara var KISS i princip hela tiden, men sen kom TOTO in i bilden igen o då på fullt allvar. Jag trodde det var kört att få se dem live efter "avskedsturnén" 2006 (både KISS o TOTO verkar ha svårt att lägga av :D) men när de utannonserade den kommande Europaturnén blev jag så gryyymt lycklig! Jag fick biljetterna av min käreste o hans föräldrar i studentpresent,  perfekt present!! Den sjätte juli bär det av till Trädgårn för att se dem, det kommer definitivt vara en av höjdpunkterna i sommar!

Det känns som att jag bara lyssnat på dem den senaste veckan haha, här är några av favoriterna just nu:



O försök att bortse ifrån de enormt moderna musikvideorna haha, det enda de aldrig lyckades få till!

We can make it tonight
If you give me the sign
And I'll be by your side
I've got the feeling it's right
We can make it in time
We can make it tonight

110205

All the job hunting seems to finally be paying off! :D

I skolan under lunchen fick jag ett samtal från en tjej från ett företag som jag sökt jobb hos i Stockholm. Hon informerade om jobbet o frågade mig vad jag tyckte om det, o jobbet låter riktigt roligt o spännande, men då tjänsten är på 50% under provanställningen känner jag att det iaf inte just nu, är mitt förstahandsval. Men jag kunde återkomma senare när jag har mer kött på benen om andra jobb, o det känns ju tryggt o bra! Det närmaste jag är i jobbväg nu är i Karlskoga, dit jag ska på arbetsintervju nästa lördag. Om jag tar jobbet vilket kommer sträcka sig från juni till augusti kommer det vara på 75% Inte fel så långt, men då London inträffar under den perioden behöver jag ta ledigt, o enligt den killen som ska intervjua mig så är företaget till 98% helt emot att begära ledigt för sommarjobbare, o jobbet är inte såå mycket värt för mig så att jag tänker ställa in London. Men om det går att kompromissa med ledighet ändå så lutar det åt att jag tackar ja. Så det är spännande tider nu, o då har jag inte fått svar på andra jobb jag sökt än, så jag får spänt vänta o se hur allt ter sig! :D

Annars har dagen varit helt okej med skola o dyl, o det är riktigt skönt med fredag imorn! Jag längtar till lördag då det bär av till Stockholm med mamma, bara gå runt en hel dag o koppla av o få njuta lite. Mina förhoppningar är att hitta studentskor o ev. väska i das Hufvudstad, o det ska nog inte bli så svårt :D

Bis morgen!

It is finally finished and handed in!!!

Lyckan är total, obeskrivlig, fantastiskt härlig och lättande!!! O varför då, you may ask!? Jo, för att jag lämnade in mitt projektarbete idag, yes I did!
Efter närmare 5 ½ månads jobb på den så blev den till slut 20 sidor plus loggboksredovisning på två sidor. Ämnet är det brittiska språket med fokus på dialekter o accenter, o med viss tyngdpunkt på de så kallade non-native English speakers, yes indeed! :DDD haha, det var trixigt att få ihop en snygg layout, men till slut så gick det o jag är verkligen helnöjd! Tycker jag fick med det mest väsentliga o det mest intressanta o viktigaste, o det var oerhört utvecklande att få skriva det hela på engelska också.
Det är en stor börda som släppt nu, när projektarbetet hela tiden legat o gnagit i en under hela trean, den har alltid funnits där som något stort o viktigt intill de andra uppgifterna man har haft att göra. Men nu är den som sagt klar, finished, finito, und alles som det können kallas! Nu är det bara att spänt vänta på betyget, förhoppningsvis blir det som jag tänkt mig.

För er som eventuellt vill ha ett ex hemskickat kan ni ju höra av er ;P

haha, nu blir det fortsatt chill med Spotify, jag tycker jag förtjänar lite vila i eftermiddag!

110501

Jisses vilken produktiv helg det har varit! :D

Igår åkte jag först o handlade lite till maten o gjorde även middagen på egen hand vilket blev potatissallad med överdrivet goda grillspett! Snacka om att grillningen kom tidigt i år, redan i april! O två grillningar har det redan blivit, o fler skall det bli! Sen har jag jobbat febrilt med PA:t, som jag i överenskommelse med min handledare ska lämna in på onsdag. Kan knappt fatta att det efter ytterligare några finjusteringar kommer vara klart!! Sammantaget hamnar det på en 15, 16 sidor, så det blir en del haha! Sen har jag även gjort klart en massa svenska uppgifter som är inskickade. Det är bara att beta av allt som är kvar nu, en efter en ska de in. I tvåan var man vid den här tiden coollugn o bara vandrade runt i skolan i vetskapen om att det snart var dags för ens sista sommarlov. Det är nååågot annorlunda det här året.. Men attans vad det kommer vara värt det när jag står i skolan, i full studentmundering o redo att springa ut! Dagen D, come fast, will you!?

O just DET, i fredags kom Tobbe o Maria med bebisen o våldgästade, supermysigt var det!! :] O den lilla heter nu Saga, Saga Lundin. Lilla Saga är helt underbart söt men sååå grymt liten! 43 cm o väger bara 2,2 kg.. Jag trodde nästan jag skulle tappa henne när jag höll henne haha. Bilder på henne kommer i slutet av inlägget :]

O imorn är lovet slut o skolan börjar igen. Jag trodde jag skulle vara mindre taggad än vad jag faktiskt är, men jag har en bra känsla, för pluggandet går verkligen urbra just nu. And let's keep it that way, shall we!? :DD

Här har ni söta, söta Saga:









Lyckliga föräldrar! :)


RSS 2.0