Advice of the day!

Nämen tja!

Har ett litet tips till er som läser eller ska läsa filosofi någon gång i framtiden. Om ni ska ha prov på existentialism o/eller etik, välj att skriva om Immanuel Kants pliktetik (regeletik) då, för ni kan lätt skriva åtta sidor om det, o få en riktig "feeling" o personlig åsikt om det. Jag tänker inte skriva en lång harang om det, men kort o gott innebär det att alla ska leva efter grundprincipen: "Handla endast efter den maxim genom vilken du tillika kan vilja att den blir en allmän lag". Alltså att alla handlingar o situationer ska handlas efter handskrivna regler. Vadå goodbye freedom!? :D
Förhoppningsvis kan detta tipset hjälpa er någon gång i framtiden! :D

Min skoldag är över klockan två, sen äre loooooov :DDDD Ska efter skolan åka med mamma o köpa ny vinterjacka, sen blire hem o chilla o packa, för imorn bär det av till Degerfors :) Skriver mer innan jag åker, ha det sålänge! :D

Blue Village♥

Har suttit o samlat på mig ännu fler bilder från Fritidsresors hemsida o ja.. Kan inte påstå att jag längtar mindre till Cypern, Turkiet, Grekland, whatever, vill till BV hursomhelst! Tror många av er tänker: Bamse, en clown, underhållning, sol o bad? Vad är det för speciellt med det? Men åk till ett BV så kommer ni förstå den underbara stämningen som råder där! Är myyyycket mer än bara en vanlig semester!

En vanlig dag på BV:









De två veckorna jag är utomlands på ett BV är de bästa två veckorna på hela året.. ♥

Ont, det gör ONT!

Jag kan inte beskriva tillräckligt hur ont det gör att se klippet här nedan. Har aldrig diggat idén med att Erik ersatt Kenny som sångare, men ett bättre jobb trodde jag ändå han skulle göra! Här fullkomligt slaktar han låtarna, med sin skrikiga röst! Han som sjöng bra förut!?? Åååh så tragiskt det här är! H.E.A.T som band är ju riktigt bra, de är kanonduktiga musiker men hallå!? Om det ska hålla så får du fan skärpa dig Erik Fjompvall!




Det är så här det ska låta!:



Hoppas på bättre tider för H.E.A.T!

Fact or fiction?

Tjo!

Jag gjorde ett test på Facebook för en stund sen, för att se vilken amerikansk stad som bäst skulle passa mig. And guess what I got? Seattle! Coincidence?! x) För er som levt under en sten medan Grey's Anatomy gått på tv de senaste sex åren så utspelar sig Grey's i just Seattle. Hur som helst så visas ett nytt avsnitt ikväll, can't miss it, som det inbitna Grey's fanet jag är. Dock har det varit mörkt o dystert sen säsong sju började, pga. skottlossningarna o allt, så nu tycker jag det kan börja ljusna igen, tack! Plus att om Cristina lämnar serien kommer den dö fortare än fortast, för serien bygger ju på hennes o Merediths vänskap, egentligen!

Anyway, nu ska jag fortsätta loda som jag gjort sen jag kom hem från skolan, halv tolv i förmiddags xD Ibland har man tuuuur! Måste bara säga det att den här veckan verkligen flyger iväg, är redan torsdag imorn!! O snart äre lov också :DDDDDD


I ♥ my pulver!

Tjaba tjena hallå! :D

Mitt pulver var ju här i helgen o ja.. Vad mer kan man säga än att det var helt underbart? Bara en massa mys, skratt o chillande! Kan inte begära så mycket mer än så faktiskt! Fick lite halvt hets (eller 100% hets kanske? xD) när vi tittade på Idol o Geir höll på att åka ut! Sickoooo! Men han klarade sig som tur var!
På lördag åker jag till Degerfors för att hälsa på honom o se hur han bor o sen åker vi tillbaks hem till mig på torsdagen för att sen gå runt i Stockholm på fredagen! :D Kommer alltså vara med mitt pulver hela höstlovet, me like a looooot!

Måste säga att veckan går fort nu, är redan onsdag imorn! :O O lovet kommer väldigt passande, känns som att många är skoltrötta nu x)

 Bild från i lördags ♥ Fler bilder kommer från lovet sen!

Förresten så vill jag bara klargöra att vi inte säger pulver till varann irl MEN aa här är det sött!

Läget 11:39 25/10-10

Hallå!

Sitter i skolan o har det DYNGtråkigt. Hade engelska som första lektion, o eftersom spanskan är inställd så börjar inte min tyska förrän 13.35. O imorse kom jag på att jag har utvecklingssamtal efter tyskan, jippi :DDDDDDDDDD Men det lär nog gå bra, om det blir som förra gången kommer pappa o min klassföreståndare sitta o prata om annat i 30 minuter o sen pratar vi om min skolsituation i tio minuter.. Men hellre det x) Ska döda tiden med att läsa min underbara svenska bok, önska mig trevlig läsning! :D

Skriver mer om den gångna helgen senare, kommer nån bild också.. ♥


I remember you

Sitter i mitt äckligt ostädade rum o försöker vara social men det går inget bra för inga är inloggade på Facebook! :'D Så lyssnar på musik istället, är gott sällskap det med! Apropå musik så är jag totalt beroende av att lyssna på musik när jag cyklar, speciellt på mornarna så jag hinner vakna till någorlunda. Vet inte hur många gånger jag hade den här på repeat idag när jag satt på biken:



En power/rock ballad är väl inte direkt det första man lyssnar på när man cyklar/tränar men den här funkar nåt enormt bra! :D O videon är inte så fel heller!

Imorn kommer iaf bli en bra dag! Eller, en sån där riktig dröm dag! Har bara en latin lektion imorn bitti, sen cyklar jag hemåt o storstädar mitt rum, sen vid tvåtiden bär det av till Eskilstuna för att möta upp mitt pulver som kommer hit i helgen! Så, det kommer nog bli relativt lite bloggande i helgen men på måndag så! :D

Ha det!

Blogg aktivitet på hög nivå!

Rubriken säger allt, här får ni en tråkig lista! :D

Var är du nu?
Hemma.


Lakrits eller choklad?
Choklad!



Barndomsidol?
Oj haha.. Bamse kanske?


Vilken tid gick du upp idag?
Halv sju -.-



Vad ska du göra i helgen?
Umgås med mitt pulver! ♥

Hur brukar du ta dig fram?
Oftast med cykel eller till fots!


När kräktes du senast?
I somras.


Din favoritlåt just nu?
http://www.youtube.com/watch?v=XcP-mQdxAr8 ♥


Var fick du dina senaste pengar ifrån?
Pappa xD


Har du sovit i din egen säng inatt?
Japp!


Det roligaste i ditt liv på länge?
Idag.. hahah!!


Vad är Gud?
Nåt påhittat som man är tvungen att läsa om när man läser religionskunskap.


Senaste alkoholintag?
Bacardin i Rom!


Vad tycker du om sex före äktenskapet?
haha orka bry sig. Alla har egen bestämmanderätt, gör vad ni vill för FAN!


Har du haft mörkt hår?
Nä, inte jättemörkt.


Vad har du för färg på väggarna i ditt sovrum?
Rosa, tyvärr.. ><


Det starkaste du druckit?
Öh.. Typ vin antar jag? haha har inte smakat så mycket alkohol! 


Vad såg du senast på tv?
Lyxfällan haha


Vad ska du göra idag?
Dagen är snart slut, ska titta på Grey's ikväll sen!


Har du bott i något annat land?
Nej, men det kommer nog kanske snart! :D


Är du morgonpigg?
Bara om jag går upp direkt efter jag blivit väckt, annars somnar jag om x)


Vad är du beroende av?
Te!!


Vem snackade du med senast?
Mitt pulver :D ♥


Tycker du att det är jobbigt att ringa någon du inte känner?
Nä, är väl annorlunda om man känner den man ringer? Eller? haha random frågor -.-


Vad luktar gott?
Nytvättat hår! .. o MAT!


Har du borstat tänderna idag?
aa


Tycker du om broccoli?
Ja faktiskt :D


Vad är du snabb på?
Att springa muaha!


Väx upp!

Här kommer ett inlägg med mina tankar om fjortisar o andra omogna ungdomar!

Igår när jag o pappa satt på bussen påväg hem från Eskilstuna sitter det ett gäng tjejer i 15-17 årsåldern o pratade, eller de skrek rättare sagt. O vad är det man hör? Jo, det jag kan urskilja att höra mellan allt fnitter o garv är "fitta vad dum i huvet du är", "asså cp vad håller du på med!?", "han ba, jag ba, sen ba, asså vadå ba!?"... Börjar bli redigt småtrött på det här.. Visst, jag var inne i en liten fjortisperiod när jag var 14-15 med rosa kläder o ungdomsspråk men hallå, det finns gränser! När man kommit upp i en ålder av 16 år så borde man kunna vårda sitt språk någorlunda o ha mognat lite. Stör mig extra mycket på tjejer som verkligen är smarta o kan gå långt men som umgås med såna här fjortisar bara för att de är rädda för grupptrycket o att bli ensamma. Hört talas om självständighet kanske? Sen två kilo idomin på läpparna, övernaturligt mycket brunkräm o urringade kläder kanske inte är så suuupersnyggt heller? Kalla mig fjortisrasist om ni vill men det här är vad jag tycker o det är inget ni kan påverka. Jag har också humor o kan fnittra sönder men jag beter mig inte som en idiot för det, o jag utmärker mig inte på ett sånt sätt! Var likadant när jag satt i biblan idag för att fördriva tiden, då satt två åk 1 tjejer o flumma runt, där vartannat ord var antingen "fan" eller "helvete". Väx upp, är det så svårt!???? Ni går på gymnasiet!

Håller ni med eller tycker ni jag har helt fel? :D


Laugh and a half.

haha jag o Tobbe sms:ade igår, o jag kom på den roliga idén att vi inte skulle prata på nåt sätt, på 24 timmar, för att se hur mycket vi skulle sakna varann. Tror ni inte pulvret skickar en bloggkommentar 08.nånting52 imorse eller? hahah! En riktig pulverloser är vad han är♥ Kommer sitta o fnittra ihjäl mig över det hela dagen nu :))))

Iaf, tackar för två kommentarers feedback om vad jag kan skriva om. Ni tycker alltså att jag ska skriva som jag gör nu, dela med mig av mina tankar o åsikter om allt o ingenting? Det skall bli! Kommer säkerligen komma ett till inlägg lite senare för har världens mest ovärda lektioner idag: nk imorse, ingen filosofi då det är textdiskussion (jag ska ha min nästa vecka) & 40 minuters nk som sista lektion. Från o med nu kommer jag ogilla onsdagar ääääännu mer :D Eller, till o med hata faktiskt :)

Nu tycker jag TOTO kan bli klar med sin filosofi så vi kan gå o äta fisk med cornflakestäcke :DDDDD

haha, hörs.

PS:

PS: My black days are over. Jag menar det verkligen nu, jag ska inte älta allt jämt, inte tänka för mycket, inte.. vara fööör snäll. Det kommer bli svårt, men jag ska försöka! Men, tro nu inte att detta kommer bli nån Extreme Bea Makeover, behöver bara fixa detta så allt blir ännu bättre än vad det redan är! :D

Ville bara säga det, ha't bra! :D

Svart.

Hellu!

Har varit en rätt så seg idag, o inte blir den bättre av tjat från mamma o äckligt höstväder -.- Peppar ihjäl mig just nu för att bli på bra humör men det går tyvärr inte så bra.. Var iaf ledig från skolan idag för att följa med pappa till ögonkliniken i Eskilstuna, då han genomgick en gråstarr operation för tre veckor sen. Resultatet var någorlunda bra, men tydligen så sitter det en hinna ivägen vilket gör att hans syn inte är den ultimata. O vad fick han som svar då, JO: "Tyvärr kan vi inte utföra det ingreppet här, utan isåfall får vi skicka dig till Örebro." Nä men se på FAN! Det har ju inte alls hänt förut! Blir så himla irriterad.. Själv gick jag med min fittskolios i Etuna i elva år för att röntga mig o undersökas cirkus tio gånger per år. Sen när min fd. ortoped kommer i insikt med att det såg ganska illa ut för mig så skickade hon mig till Akademiska i Uppsala, så de fick åtgärda allt. Typiskt fucking Mälarsjukhuset att göra såhär, Sveriges sämsta jävla sjukhus. Men men, det ska nog allt fixa sig det här, men tycker ändå det är dålig stil, o det får mig på så fittigt dåligt humör! O som om inte det vore nog kommer man hem, o ser att mamma (med visserligen goda avsikter) dammsugit mitt rum o har flyttat om alla mina möbler som hon alltid gör! FÖRIHELVETE låt mina grejer vara! Åååååh är på sååå dåligt humör just nu x))))

Ska iaf fortsätta peppa mig själv med en massa power/rockballader, lär nog hjälpa lite grann iaf :)

(Lovar att vara mer positiv imorn, jag måste också få leva ut min ilska ibland..)


:'D

Alltid ska det va nåt! Nu när jag vill skriva ett inlägg så kommer jag inte på nåt att skriva om! haha jag är misslyckad ._. Nu får ni i era kommentarer skriva (seriöst nu) vad ni vill att jag ska skriva om, o jag kommer skriva om ALLT! Bidra nu vafaaaaaaaan! :D


Vad gör man när man har tråkigt/har hål i skolan: B-I-B-L-I-O-T-E-K

Sitter just nu i biblan i skolan o skriver på min engelska analys, går rätt så bra! Min spanska börjar inte förrän 12.05 så aa, fördriver tiden med lite skolarbete i skolan, vilket även fast det borde vara så, inte händer så ofta x) Ser inte fram emot spanskan, tycker verkligen inte om läraren längre, hon är bra på att lära ut visst, men ett leende på läpparna vore inte så dumt kanske!? Tyskan är väl okej.. haha får peppa mig igen känns det som! :D Imorn förblir jag iaf ledig då jag ska med pappa till sjukhuset, han ska operera om sitt öga, igen. Men det ska nog gå bra!

Skrev förresten ett prov i engelska C på första lektionen, typ inga hade förberett sig så man hörde lite nervösa skratt då o då under provskrivningen.. x) Men jag improviserade allt, som jag nästan alltid gör på prov så. Det har gått bra förut, o jag improviserar alltid i engelska, då jag aldrig pluggar till nåt i engelska.. Men vi får se hur det gick!
Shit vad mycket skola det vart i det här inlägget då haha! Jag vill verkligen att den här skolveckan ska gå FORT, för vill att det ska bli helg så jag kan få träffa mitt pulver igen.. Den kommande helgen kommer bli bäst ♥♥♥

Men nu ska jag nog återgå till analysskrivandet så det blir klart nån gång! :D

Hörs sen!

Video från igår!



Yes, här kommer en av många videor från igår! Som ni ser har jag, Emy o Alma det lite kul o dansar loss! Livet som faster är härligt, ska inte klaga! ♥ (Sålänge de inte väcker en med att skrika ens namn o sjunga Eric Saade låtar :'DD)

Enjoy if you can haha!

Meanwhile..

Jag hade en jättehärlig dag igår, med Emy o Alma o med mitt sötpulver över telefon ♥ Jag o sötnötarna filmade igår när vi dansade loss till High School Musical (Hatälskar verkligen det :'DDD) så tänkte lägga upp nåt klipp här sen! Medans videoklippen långsamt men säkert överförs till YouTube får ni en tråkig lista att underhålla er med:

Tre namn du går under
1.
Beatrice

2. Bea
3. Stanley

Tre saker som skrämmer dig
1.
Getingar, spindlar

2. Efterlyst, programmet alltså, tror nån kommer mörda mig så fort jag tittat på det :(
3. Döden

Tre saker du har på dig just nu
1. Svart, mysig långkofta :DD
2. Sockor!
3. Klocka

Tre av dina känslor just nu
1.
Hunger xD

2. Kärlek ♥♥♥
3. Längtan

Tre sanningar om dig
1.
Jag är besatt av te, om jag inte får den dagliga dos jag behöver blir jag galen!
2. Jag är ödmjuk o vill helst inte tycka illa om någon.
3. Jag kan stå i duschen en tre kvart bara för att få sjunga min favoritlåt för tillfället om o om igen.. :D

Tre av dina intressen
1.
Musik.

2. Umgås med de jag tycker allra bäst om ♥
3. Resa

Tre saker du verkligen vill ha
1.
Pengar till ny(gammal) musik!!

2. KISS tillbaka hit!
3. Studenten!!!

Tre saker du sparar pengar till
1.
Meet & greet biljett till KISS haha

2. Kläder
3. Musik

101016

Today's gonna be one of those good days! :D Är på riktigt bra humör, and me like it! Mot eftermiddagen kommer Emy o Alma hit, då blire myspys med lördagsgodis :)) Ska innan ut o cykla i det fina, fina vädret, får ångest annars om jag bara sitter inne. Jag älskar verkligen mitt liv just nu, mycket kärlek o aa! Hoppas min glädje sprider sig till andra! :D

Men nej, nu ska jag från datorn o göra lite nytta! Skriver mer senare!



Den här låten har ingenting med mitt humör att göra men lyssnade på TOTO hela kvällen igår o hade totalt glömt bort den här! Så den lär sitta kvar i huvet ett tag nu :*

I suck I know, don't need a reminder.

Ber om ursäkt för usel uppdatering. Har ingen förklaring varför faktiskt, o det är väl bra det, vill inte trötta ut er med dem! :D Kanske kan berätta att jag har en hel del inplanerat de sista två veckorna innan höstlovet, under lovet o efter lovet. Sen ska jag på Iron Maiden på Ullevi den första juli också, kom på att jag glömt att skriva det här! :D Det kommer bli awesomeeee! Har inte så mycket värst intressant att berätta, förutom att min förkylning håller på att lägga sig o att jag tycker om mitt pulver :) ♥

Imorn kommer just det, Emy o Alma hit o ska förgylla min dag. Ska bli kul, har inte träffat dem på ett tag så!

Tråkigt inlägg? Svar: Ja. Ha dock en fortsatt trevlig fredagskväll, ska se om det kan bli lite fotande imorn! :D

:*



Här har ni mitt sista skolfoto förresten! Vad tycks? :D För stooort smile kanske? :'D

Wihihi!

Kan ju iofs skriva att jag blivit så förkyld så jag skulle kunna hoppa från Strängnäsbron. haha nejdå men jobbigt är det iaf ._. Men jag muntrar upp mig själv o er andra med bilder på mig o mitt diamantpulver till pojkvän:



Never mind the fact att jag ser ut som en hejkomohjälpmig! :'D

Bilderna togs i söndags :)

Längtar tills höstlovet då vi ses igen ♥

O jag vet att det här inlägget är totalt ointressant för er andra som inte är min pojkvän men det skiter jag fullständigt i! :DDDDDD

Jo tjena! Jag tänkte bara berätta att jag är ihop med världens finaste kille, Tobias heter han. Vi har varit ihop i två månader cirka o vi träffades för första gången nu i helgen. Behöver kanske inte skriva att det var mer än underbart.. Jag är världens lyckligaste tjej ♥ Bilder på honom o mig kommer snart!

Cause I feel so secure when we're together.
You give me life direction,
you make everything so clear. ♥

'Appy days!

Sicken bra dag det har varit! :D Det började lite knackigt dock, med feber o jobbig hosta på morgonen men sen vart det bättre! Var lite segt i början på latin lektionen men sen gav det sig, skrev klart mitt svenska tal på en timme o redovisade det senare under eftermiddagen - gick mycket bättre än vad jag tänkt mig! :D På steg ett spanskan skrev jag prov o tror det gick bra, med tanke på att det de hade prov på lärde jag mig i sexan x) Sen fick jag tillbaka psykologi provet jag skrev för ett tag sen o det gick över förväntan! :D

Sen att jag fick cykla hem i regn både till o från skolan är ju en annan sak..

Är taggad inför imorn!!! Rockmusikal o sen händer lite andra roliga saker också... ♥

Vet inte när jag skriver igen, men nån gång nästa vecka blire iaf!

Ha det bäst sålänge!

RIP Steve Lee!

Jag skulle bara logga in på Facebook en snabbis då en av mina vänner skrivit nåt om Steve Lee, sångaren i Gotthard.. Gick in o googlade på honom o då stod det att han dött idag, i en motorcykelolycka!!! Seriöst, vad är den här dealen med rocksångare som dör som flugor!?!? Hatar detta, snart får man väl dödsbesked om Paul Stanley liksom!! Det räckte tydligen inte med att den störste av dem alla, Ronnie James Dio dog i maj..

Steve Lee vart bara 47 år.. Han kommer bli enormt saknad bland de melodiska rockfansen.. Rest in peace, you were one of the best!

(Skall tillägga att dödsbeskedet inte är bekräftat än, men Gotthards manager har sagt att det hela är tragiskt o att ett uttalande kommer snart).

Blir till att lyssna massor på Gotthard resten av kvällen, tycker ni ska göra detsamma:



Kommer lyssna om o om igen på den sista..




En sjuklig uppdatering.

Tjena, här kommer en liten uppdatering:

Jag har fått världens jobbigaste förkylning + feber, så är hemma idag, var hemma igår också. Det är inte speciellt trevligt, o jag tråkar ihjäl hemma! Inte hjälper det att jag ska ha filosofi prov på fredag, o svenska redovisning imorn.. Visserligen är jag klar med svenskan men ändå! Aja, är bara att ta fram mitt positiva humör så ska det nog gå! :D

Så, Rom inlägget får vänta några dar till, be patient! (Krävs mycket tålamod till att läsa den här bloggen..) För övrigt längtar jag ihjäl mig till helgen, varför kommer ni få reda på på söndag eller måndag♥

Hörs!

Hemma igen!

Yes, nu var jag tillbaka i Sverige igen, efter en väl spenderad tid i Italien! Jag har ätit pasta, pizza, godaste glassen nånsin, gått tills fötterna blödit o ja.. Bara tagit in hela Rom. Det var lätt värt det, o mycket bilder togs också, de kommer i nästa inlägg.

Jag är positivt överraskad att jag överlevde flygresorna med Ethiopian Airlines, a effing miracle is what it is! Men jag föreslår att de skrotar 757:an vi åkte med o kirrar ett nytt plan, då så fort de startar igång motorerna skakar hela planet o det börjar stinka bensin! Nä, tacka vet jag TUI Fly Nordic, eller hur Johanna? ;D

Nu blire chill resten av kvällen, berättar mer om Rom senare! Ha det!! :D

RSS 2.0