She's got the voice!!

Kollade nyss på Allsång på Skansen, den där Malena Ernman do have the voice. Jag är inte stort fan av opera direkt (undantag rockopera: JCSS<3) men jag skulle nog kunna gå på en opera där Malena är me, hennes röst är så skön att lyssna på! O sen diggar jag hennes personlighet som fan. Fuck off ESC, she's got the voice!



Nu: Hell's Kitchen. Gordon Ramsay is da fucking lovefucking chef in da fucking fuckcooking buisness.

I'm falling in between

Tjolahopp tjolahej!

Kom hem för en stund sen från stan, efter att ha åkt i den satans stadsbussen i typ en o en halv timme - jag skojar inte!! Här i Stränkan har nu bussarna tagit bort den kontanta betalningen, så nu måste man antingen betala me bankkort eller me någon form av busskort. Jag o päronen glömde bort det, så vi fick åka gratis, haha. Men iaf, bussen stod typ stilla vid varje hållplats i säkert fem minuter för att kortautomaten inte funka o bla bla bla.. Jag tänker aldrig mer åka buss om jag inte måste! Cykel är bäst!! Aja, lol. Gjorde också ett desperat försök i att nå bror C på stan så han kunde få pengar för skivorna, men det vart misslyckat.. Fast jag har en känsla att han kommer hem till oss imorn.. Käkade även Ugglans mjukglass på stan *mums* o köpte Close-Up, men SRM är sååå mycket bättre, tycker jag, Close-Up behandlar mer metal i all dess former, inte hela rock o metal spektaklet.. Lite besviken faktiskt..

Men men, nu ska jag fixa lite käk, see yah!

She's such a fuckin' Domino

Halloj alla glada!

Tittar förbi lite snabbt för att berätta vad som hänt idag.
Vaknade vid 9 - tiden o fattar inte riktigt varför jag vaknade så tidigt, när jag borde sovit till minst 11 då ja nästan dog igår av all värme o barnvakt, men icke. Käkade frulle, solade o sen vid 3 på eftermiddagen kom Crille förbi me Neo o lämnade skivorna han beställt åt mig, så nu går Revenge o Falling In Between på högvarv i stereon, niiice. Sen slutade Inger jobbet tidigt så hon fikade också, trevligt! Sen när de gick hem grillade jag o farsan, asgott! O nu slötittar jag på Lotta på Liseberg, så jävla tråkigt, dansband in my ass!!! Fyfaaan, makes me wanna puke..
O imorn ska jag till stan o fixa lite grejer, så det lär bli en chill dag imorn också!

Har'e! :D


Just det, Michael Jackson har ju dött.. Borde kanske uppmärksamma han lite, då han var king på 80-talet, så RIP The King of Pop!

Jag ska dö i soffan nu.

Halloj alla glada! (o trötta..)
Anledningen till dålig uppdatering är att min bror T (=Tobbe, förkortningen får ni lära er) har flyttat till Västerås i helgen, o då har jag vart barnvakt åt Emy o Alma i typ 50 - NÄSTAN! graders värme två dar i sträck. Tänker inte skriva så mycket om vad vi gjort o så, för orkar inte. Berättar mer imorn.
Innan jag drar kan jag berätta att mina skivor nu har kommit, så ska hem till bror C (=Christoffer, lär er den förkortningen också) nu i veckan o hämta dem. Ska bli nice me ny musik! Sen hoppas jag att SRS grejerna kommer nu den här veckan!!

Aja, /hej o hå upp o stå.


För jag har vunnit V-Jays för jag har vunnit V-Jays!!

Yep, rubriken says it all! Jag får nämligen krupp varenda förmiddag innan posten kommer, för nya Destroyer tidningen ska nämligen komma vilken dag som helst nu (den kom inte idag heller) så jag är den första som springer till brevlådan. Men idag hann pappa före o gav mig ett paket från SRS. Jag trodde direkt att det var mina varor jag beställt, men det var det inte, det var V-Jay hörlurar!! Jag hade vunnit dem från SRM, då det var en tävling i senaste numret att man kunde vinna sådana, and I'm one of five lucky people who got 'em! Jag har redan prövat dem, o basljudet är helt sjuuukt bra.

Snart ska jag ut i solen igen o gassa, men innan det tänkte jag dela me mig av lite musik. Just nu är det väldigt blandat jag lyssnar på, det märker ni utav klippen som ses nedan;



För några veckor sen köpte jag Zeppelins självbetitlade debutplatta o nu är jag helt fast! Visserligen är klippets bildkvalité rätt så usel, men den är ju från 69 föfan! Babe I'm Gonna Leave You är såå mycket bättre än Whole Lotta Love, Kashmir o de senare alstren. O jag diggar John Bonhams trumspel. RIP.
 



Jag har nu på senare tid fått upp ögonen för Maroon 5 igen. Sångaren Adam Levines röst är jävligt skön o den motveringen räcker tycker jag. 




Welcome To The Jungle är en låt man aldrig kan tröttna på, den är me andra ord tidlös. Just denna uppsättningen av Gn'R var o kommer alltid vara bäst, o Axl är ju ett kapitel för sig. "Do you know where you are? You're in the jungle baby!!"




SRS Order!

Yeap, nu har jag beställt lite grejer från SRS, varför inte passa på när man ändå har cash? This is what I've ordered:

1)

2)

3)

4)

1): Volbeat: Sheriff Star T-shirt
2): I Love Rock: Headphones T-shirt
3): Aerosmith: Just Push Play CD - tro mig, musiken är bättre än omslaget
4): Shoelace Flap Väska - bara för att jag inte kan gå runt me min limefärgade Salming ryggsäck längre!!

Då är alltså dessa varor på G plus Revenge & Falling In Between skivorna brorsan beställde igår. Wiho, I'm happy n' satisfied :D
Men nu ska jag sola! ->









Marconi plays the mamba, listen to the radio!! [Bandit]

Gomorn!

Vaknade vid nio o ville inte gå o äta frukost, så har suttit o svarat på frågesporter på Vetgirig ett tag.. Det var kul ;D Ni får resultaten här nedan.
Vet inte riktigt vad som kommer hända idag, men det är det som är tjusningen me att ha lov! Man tar dagen som den kommer helt enkelt, o det bästa av allt är: ingen tidspress!!

Men nu ska jag dra ner o käka frulle, sen ska jag nog dra ut o gå en runda me pappa, annars blir man så himla lat..

Have a good day y'all!

(Okej, bilderna vill inte laddas upp, men quizzerna jag gjorde var Gästskådespelare i Vänner, Grey's Anatomy & Bandmedlemmar. Jag ägde på alla egentligen, fick alla rätt på bandmedlemmarna, lol ;D)

War Machine

haha, fan vad patetisk jag är egentligen. I förra inlägget skrev jag att jag skulle ta värsta bloggpausen, men jag borde kanske ha skrivit mer att jag kommer att skriva blogg lite mindre nu, kanske inte varje dag, utan me några dagars mellanrum. Det är så det kommer bli iallafall! Så strunta bara i det föregående inlägget.. Jag skiter faktiskt i att jag inte får några kommentarer längre!! (Det är meningen att ni ska ta åt er det där, lol).

Iaf, Glad Midsommar på er alla i efterskott! Jag hoppas att ni alla hade en härlig midsommar! Själv var jag bortbjuden o hade det kul.. Idag har det däremot inte hänt något direkt kul, förutom att Tobbe titta förbi me Emy o Alma - det har nästan blivit en tradition på söndagarna x) Fast nu ska han flytta nästa vecka - till Västerås, inge kul. Kommer sakna att han inte bor nära längre.. Men men!

Om en timme dundrar rock n' roll tåget in på Ullevi.. Helvete.

Fast Angus Young är fortfarande ful.

-I'm out-

Nu har jag helt och hållet tappat blogglusten, så därför tar jag en paus från bloggandet. Jag vet inte hur lång den blir, det kan vara en dag, en vecka, en månad eller ett halvår.. Okej, kanske inte ett halvår, men ett tag iaf. Har absolut nada inspiration just nu. Så, take care!

FYFAAAN vad skönt me sommarlov & Maroon 5 är ett bra band =)

hallå hallå!

mycket har hänt sen i torsdags, är därför bloggen fått ligga på is.. här följer en sammanfattning av vad jag gjort:

torsdag: var hos Mona me klassen, hade skitkul! käkade hemgjord pizza, godaste kladdkakan ever o spelade Rappakalja. garvade massor o det var den roligaste dagen på länge!

fredag: skolavslutningen! avslutningen var dock onödig, kom till skolan, gick till gympasalen o lyssnade på studierektorns übertråkiga tal o sjöng två sommarsånger, japp, onödig avslutning. men nu är ettan över o det är asskönt!!!

lördag: var på sommarmarknaden i Trosa o vandrade runt, det var trevligt som vanligt! köpte en Gn'R tröja o a lot of sweets. på kvällen var jag barnvakt...

söndag: 5.15 väckte Emy mig o barnvaktandet fortsatte till cirka klockan 16. resten av dagen sov jag..

imorn ska jag ta en spruta o köpa lite skivor, 'cause I need new music!!

som en avslutning på detta inlägg får ni lite Maroon 5. hur kunde jag glömma bort dem?!


HAPPYFACES TIMES ONE MILLION

jag trodde aldrig jag skulle få möjlighet att säga detta men: JAG HAR GÅTT KLART ETTAN!!!!!! JIPPI!!!! o nu väntar ett underbart, efterlängtat sommarlov!!! eller, egentligen får jag inte sommarlov förrän på fredag, men imorn ska jag hem till min klassföreståndare o käka pizza, spela spel o ha allmänt kul o sen på fredag blire skolavslutning. men sen så, LOOOOV!!
sista skoldagen var som sagt idag o jag har inte gjort så mycket, förutom att jag redovisade studiebesök på samhällskunskapen, lämnade in böcker, fick reda på betyg, spelat en massa spel.. den lataste skoldagen på hela läsåret kan man säga om idag..

ikväll äre Grey's o jag kan inte sluta happyface:a för jag är så lättad o glad!!

innan jag drar tänkte jag bara nämna att jag fick KISS DVDn igår o den äger alla andras DVDer så jävla hårt, förutom ljudet för det är rätt kasst emellanåt..

Rock Bottom på er allihopa!

5 juni 2009: o jag vill fortfarande ta studenten..

jag har utfört tre saker på min checklista från det förra inlägget o det tänkte jag berätta om nu!

håltagningen var över på fem minuter o det gjorde inte alls så ont att ta hål denna gången som det gjorde första gången. fast första gången var jag visserligen tio, men men. o nu ska plastörhänget sitta i sex veckor, tror inte jag kommer palla det! kommer bara att sitta o pilla me det hela tiden, fan vad jobbigt.. men jag är nöjd!
efter piercingen gick jag, Teija o hennes två kompisar Mia o Sanna runt lite i stan för det var långt kvar innan Thomas studenterna skulle springa ut, men till slut stod vi utanför skolentrén o såg alla klasser springa ut, jag fick värsta kicken! vill också ta studenten!! sen snacka vi me Natalie som gick ut BF o vi fick gå me henne i tåget fram till Roggeborgen, var askul att gå omgiven av alla de galna treorna, undra om jag kommer vara lika galen? x) förmodligen. sen stod vi o kolla när alla skulle på flaken, ville åka på nån av dem som faen! men det får vänta till min student, då jävlar ska det partajas ;DD
käka även kebabpizza, gottt.
kom hem sen vid 17 tiden då jag löste klart min korsordstidning haha o fixade min present till Emy!

har varit en kickass dag helt enkelt, o jag tror jag fått studentstingsyndromet! (som om det nu skulle existera?)

bye bye birdie.

..jag vill också ta studenten idag..

tittar in lite snabbt för att berätta vad som händer idag!

- klockan 13 ska jag ta ett till hål i högeröra, nice!
- efter det ska jag dra o kolla på Thomas studenter
- sen dra hem, fixa present till äldsta brorsdottern som ska firas imorn!
- fixa Picasa o Gimp hette de va? xD för jag ska försöka få ihop en egen header!
- lyssna som faen på the Most Outstanding Band
- skriva geografi paper haha

cool dag. nu; get dressed

beställning på G!

följande ska jag beställa från CDON:

- Gene Simmons biografi, jag menar, who dosen't wanna know his side of the story?

- Revenge, bara för att den är den bästa KISS plattan! förresten funderar jag på att införa en kategori betitlad KISSvarning, så när ni som inte tycker om dem slipper läsa de inläggen ;p

- TOTO: Falling In Between, har längtat efter den plattan sen 2006!!

o just det, sen ska man köpa en ny kamera också, o vill ha saker från SRS.. det vore passande me sommarjobb, men NÄÄÄ då.. turkish delight (?) transa ;@

HRIMR

hello!

idag har varit en bra dag :D jag har skrivit statistikprov, skrivit klart historiauppsatsen på två o en halv timme, slutat tidigt, cyklat hem o fått DVDn av Rick! yeey! den har jag längtat efter ;D DVDn är KISS (vad trodde ni?) från deras Sydamerika turné i april, deras Argentinakonsert. har inte tittat på den än, men ska göra det så fort som möjligt!

sen imorn ska jag ta ett till hål i ena örat o gå o titta på när Thomas studenter går ut, ska bli kul! hoppas vädret blir roligare för dem än vad det var för Europas studenter som gick ut i tisdags, då var det ösregn..

o sen blir Grey's mer o mer spännande för varje avsnitt o jag orkar inte me det snart, close to Balanzedamp..

det här skulle jag kalla för ett updateinlägg, japp, det är det definitivt.

vi höres, tjarå!

[försök att klura ut vad rubriken betyder]

grattis TOTO! :DDD

yeap, idag fyller TOTO a.k.a. Teijis år, gratta henne nu ;D egentligen skulle jag inte komma till skolan idag för jag har fortfarande lite feber o mierda, då jag blev hängig redan i söndags.. men eftersom en födis är idag o jag skulle redovisa geografin gick jag ändå. geografiredovisningen gick.. över förväntan. jag sa kanske fem meningar o sen babblade Lasse på, that's what I call teamwork ;p men skönt att det är avklarat!
nu är jag hemma, men här blire ingen rast eller ro, för nu ska det skrivas på historiauppsatsen!

har'e! tjolahopp tjolahej!

<- en bråkdel av allt jag lyssnar på.. klicka för större bild.

RSS 2.0