ain't it fun?

det finns ett ord som beskriver vädret just nu i Strängnäs: varierande. ena minuten äre strålande solsken o i nästa minut äre snöstorm. liksom vad är grejen?! SÅ sjukt o SÅ kallt.

det hände mycket i helgen, så det är därför jag inte vart så flitig me att skriva på sistone.. så därför kommer här en recap av helgen;

lördag: vaknade vid 9.30 - tiden, käka frulle o sånt tråkigt. när jag hade klätt på mig kom jag på att i fodralet till KISS Behind The Makeup som jag fick av Richard, i samma fodral fanns det två KISSDVD:er till!!! hur i fåglarna kunde jag ha missat dem?!?! jag hade missat When KISS Ruled The World o KISS Alive! fifan vad sjukt! aja, jag kollade iaf på dem direkt efter jag hittat dem, o de var skitbra, inte för att man skulle tro annat iofs.. sen så stack jag hem till Elin där även Teija var, chillade runt lite där o så.. sen drog vi ner till stan för att kolla upp sommarjobb, frågade först på Café Trädgårn, men där var redan alla jobb upptagna.. men vi fikade ändå där, gott fika o billigt dessutom. men jag har inte gett upp sommarjobbet än, ska in till Resia imorn o kolla me dem, eftersom mitt CV är anpassat för turism.. hoppas det går bra :DD när vi var klara på stan åkte vi me bussen ut till Tosterö först, kärt återseende det var, inte. lekte gissa låten - leken på bussen, jag var bäst, säger vi. kom sen hem, hjälpte päronen me att packa upp mat o sånt, de hade varit på Willys. städade, lagade maten som vi skulle käka när Maggan & Affe sen kom på besök vid 19 - tiden. det var garv som vanligt, kul faktiskt! gick o la mig 04.45 - helt slut.

söndag: vaknade vid 11.30 - tiden me världens huvudvärk, kändes som att jag var bakis istället för vissa andra ;p hade nog fått för lite sömn bara.. hann knappt käka frulle innan Crille, Inger & Neo kom o våldgästa, så fick leka faster i två timmar, helt okej. Crille fick låna DVD:n från Stadion också, han vart jävligt nöjd me den o såg sig själv dessutom i publiken, fett nice. resten av dagen bestod av.. ingenting. gick o la mig tidigt, väldigt nöjd me helgen.

såja, sicket långt o tråkigt inlägg, som vanligt :D btw så undrar jag om det är nåt fel på min blogg, eftersom jag hört att det tydligen inte går att kommentera? måste kollas upp isåfall..

 vill ha den här boken more than ever just nu!!!!

itw's tiwme fowr Bewa two write blowgg

alltså rubriken är på.. fjortiska. w ni vet -.-

wiho, jag kom nyss hem efter en chill o kort skoldag. har endast haft matte, skrivit engelskaprov o kollat på film, Shakespeare in Love, ni vet den me Leonardo DiCaprio i rollen som Romeo? bra film faktiskt, sorgligt slut, hum ;/  innan jag drog hem så skrev Teija ut hennes o min magiska ordlista, som är lååångt från klar. vi har typ skrivit tre ordlistor till eller nåt, men dessa är endast de magiska orden vetni. tänkte dela me mig av listan, kalla oss knäppa om ni vill, men vi tycker det är kul :DDD

Teijas och Beas MAGIC WORDS:
såmbodi = sombody
baide weij = by the way
biatch = bitch
ai laik chiiiz = I like cheese
weit får mii = wait for me
teiblspoons = tablespoons
taim = time
fläsktine = tina läsken(?!) eller fläsket
wit = with
beij liif = bayleaf
taired = tired
angri = angry
lissen = listen
chörvil = chervil
liquorchick = supkärring
fak juu/fak U = fuck you
meik ap/7ap = make up/7up
öppethaus = öppet hus
kokokakka = cokepoop
vanillawife = vaniljfru
spetiwar = sängkrig
kittin = kattunge
SP1B = spettbe eller ESPIIONEBII, espieettbie, spajettbaj
tienti = TNT
the exploding nun Rikiisa <- från Arn: Tempelriddaren filmen
njuuz = news
njuuz får tonait = news for tonight
hart iz hard = heart is hard
sellfone, foun = telefon, mobil
löööööööve = love


vissa av dessa ord är logiska, vissa inte ;p



inte vet jag vad Judas Priest har att göra me detta inlägg, men Angel är en bra JP - låt.

[har slutat me dagens låt i mina inlägg bara så ni vet..]

I believe in me. eller inte

vilken rolig torsdag det har varit hittills! eller inte. har varit hemma idag, för kände att jag inte skulle orka pallra mig iväg till skolan, har varit kraftigt illamående sen sent igår kväll, o Alvedon hjälper ju inte, nej. jävligt irriterande att jag inte orkade gå till skolan, hade matteprov idag o spanskaläxa, måste kunna massa spanskaglosor till nationella provet sen som vi skulle gått igenom idag, URGEL. men istället har jag kollat på en massa liveDVD:er, läst till engelskaprovet imorn o rensat datorn på en massa skit som legat o tagit upp allt utrymme, inte undra på att den varit så seg på sistone!!! men nu går det snabbare gudskelov. har dessutom tagit bort Internet Explorer o ersatt me Firefox, internet går mycket snabbare då också! men borde avsluta min qualitytime me datorn nu o göra nåt annat istället.

till sist tänkte jag uppmana er att börja prenumerera på SRM, nästa nummer kommer redan den 31 mars :DDDD



om ni klickar på denna bild kommer ni till en sida om Revenge eran, en überbra sida för er KISSfans!!!




publishme.se :@@@@

varför funkar det inte att kommentera på blogg.ses bloggar?! står att sidan inte kan visas?! fuck off!!

sweet pain, my love will drive you insane

denna dagen har varit totalt meningslös. jag kunde ha haft sovmorron till 12.40, men eftersom jag är så snäll (säger vi) så åkte jag till skolan tidigare för att Teija skulle slippa få vara ensam i ett x antal timmar.. gjorde inte så mycket under förmiddagen, käkade lunch o drack julmust! :DD, tog sen en promenix ner till stan, är ju så härligt väder ute! våren är på väg, wiho!! jag o Teijis försökte hitta godis som bara skulle kosta fyra kronor, vi hittade faktiskt choklad för fyra spänn, lol. sen skulle vi gå in till Café Trädgårn o fråga om sommarjobb men ingen vågade eller orkade så det ska vi fråga om på lördag istället o ta me våra CV:n.. önska mig lycka till att få sommarjobb där, vill verkligen ha ett jobb i sommar!!
sen började första lektionen, spanska, redovisade mitt grupparbete om Argentina, gick väl helt okej. sen geografi, det var faktiskt lite kul eftersom vi fick lära oss att aldrig mer nämna ozonskiktet i Evas närvaro.. x) sista lektionen matte, hade vikarie, Thomas hette han. Thomas är finsk I think (hah, rimmade!) o han måste vara Markoolios dubbelgångare, så lik han är orginalet! aja, Thomas är iaf värsta cool o jag vill ha han i matte B nästa år o i matte A nu också..
min dag i ord, som inte låter så värst meningslös egentligen..

dagens låt var det ja.. det får bli Sweet Pain me KISS bara för att refrängen sätter sig efter just första refrängen <- konstig mening btw.

 Sweet Pain indeed..

OCH till sist så undrar jag varför mobilt bredband ska vara så krångligt?!!

you've got nothin' to lose!

gah, jag är trött. har ägnat de senaste 90 minuterna åt att svara på instuderingsfrågor om lag o brott (eller säger man straff?). visserligen är det rätt intressant att läsa och diskutera om, men är det lika intressant en tisdagkväll? svaret på det är nej. men allt är klart, så wiho! lol. jag känner att jag borde joina the "we love samhällskunskap" - klubben.

det har hänt en massa roliga saker idag, Lasse i klassen ritade på OH, (hur nödvändigt är det att skriva 'knappen' o sen en pil '->' upp mot knappen på OH? svar; så fucking nödvändigt :DD), Teijis o jag har försökt att komplettera me saker vi ska skriva i våra studentmössor, vilket är MASSOR! vi har kommit på så mycket saker and there's more to come kan jag säga! varje dag poppar det upp nåt nytt.. skitkul! xD :DD sen var det inget mer roligt, tror jag.. hah

just det! man kanske ska ta upp det här me Melodifestivalen. i lördags röstade jag sönder på H.E.A.T, alla mina smspengar gick åt, typ 90 spänn? jag tror att de 24 poängen H.E.A.T fick av svenska folket, hälften kom nog från mig.. ahaha. röstade på Malena också, en väldigt värdig vinnare! jag tycker hon är så förbannat cool o har en röst som jag inte fattar att man kan ha?!?! visserligen är jag inget operafan, but this kind of opera I like! skulle inte förvåna mig om hon vinner hela ESC (den meningen har man sagt förut), heja Malena, good luck!

dagens låt var det ja. vi kör på Nothin' To Lose - KISS. Gene Simmons skrev den, o jag vet vad låten handlar om, enligt Gene då. vet ni? ;p jag tror ni kan gissa.

 o refrängerna ska såklart sjungas av bloody Peter Criss, trummisen på bilden. jag älskar hans Brooklyn/italianodialekt :D



uppdatering; detta inlägg skulle ha publicerats igår, men internethelvetet ville inte fungera..

ett inlägg från Thomasgymnasiets bibliotek klockan 12.13

gah. känns som att inga komm. min blogg längre. får ingen motivation att skriva då. jag kanske är o har varit väldigt bortskämd me att få komm. rätt ofta, så kanske är därför. aja, jag skriver iaf på ;D

har rätt tråkigt just nu, sitter i biblan i skolan o väntar på att spanskan ska börja. har ingen att umgås me just nu, Teija är tydligen magsjuk :/ om du läser detta så krya på dig!! innan lunch hade jag samhällskunskap, fick läsa på till provet om statsskick vi har imorn, magkänslan säger att det kommer gå galant!
igår så hade jag förresten utvecklingssamtal, det var över på 20 minuter. vi kom fram till att jag är för självkritisk o att jag vill alla väl. lol, fina slutsatser ;p

förresten så känner jag sympati för alla som skulle se Metallica på Globen i söndags. fifan vad surt!! jag litar inte riktigt på det där att James Hetfield plötsligt fick någon form av "maginfluensa".. han kunde ju genomföra konserten på lördan.. aja. tur iaf att Metallicagrabbarna har utlovat en extra extrakonsert! ;p

till sist så tycker jag att all snö kan ta o hänga sig. det ska ju vara vår nu!!!!

vad gör man när man läst historialäxan? det stavas YOUTUBE



jag tråkar ut mig me lite YouTube, det är iaf lite roligare än att sitta o kolla på friidrott.. det är knappt så att jag orkar titta på detta klipp. säg vad ni vill, men världens bästa gitarrist stavas inte Ace Frehley, det finns bättre, okända gitarrister. men han är ju underhållande! om man ser till andra hälften av solot så har Tommy Thayer snott en massa grejer från Ace till hans egna solo. andra hälften är identisk som me Tommys solo på Stadion. kan Tommy inte försöka göra sin egna grej?! aja. om ni orkar titta på hela detta klipp a'la 7.41 minuter så får ni bestämma vad jag skriva i kommande inlägg. nice price huh? ;p

Cheetah Chrome Motherfucker is my new imaginary friend

ur Strengnäs Tidning den 6 mars 2009:

Finlandssvenskar är nyktrare

Att "finnar" super mer än välartade finlandssvenskar är en gammal fördom som nu får forskarstöd.
Klart är att finlandssvenskar och finskspråkiga, trots att de lever under samma alkoholpolitiska villkor och dricker ungefär lika mycket, har högst olika alkoholvanor.
Det visar forskning gjord av universiteten i Åbo och Helsingfors.
Finlandssvenskar berusar sig mera sällan jämfört med finsktalande. Men Finlands svenskspråkiga befolkning är dessutom friskare och lever längre.

vet inte riktigt varför jag delar me mig av den här, men eftersom jag har ett x antal finska vänner kändes det lite kul. no effence to my finnish friends, okej? x)

förresten, jag upptäckte en sak när jag lyssnade på min iPod imorse. gick in på kompositörer o Gn'R, o det stod att kompositörerna till Ain't It Fun är Cheetah Chrome Motherfucker o Peter Laugner. alltså 'Cheetah Chrome Motherfucker'?! vem-i-helvete-är-det sa min reaktion.. om någon vet vem det är, berätta gärna det för mig då ;p

hm, klockan är 11.15 o jag funderar redan på vad jag ska plugga o när jag ska börja plugga. väntar nog me det ett tag..

här får ni the list of the day so to speak

DAGENS VILL HA: kläder från SRS
DAGENS LÅT: God Of Thunder - KISS
DAGENS KLÄDSEL: blåa jeans, Cityrockerströja, röd hoodie
DAGENS SMINK: nada
DAGENS FRISYR: utsläppt, fult
DAGENS PLANER: resten av dagen/kvällen blir Så ska det låta, o såklart musik.
DAGENS BÄSTA: att det blir en språkinriktning till hösten!!! :DDDD
DAGENS SÄMSTA: näsblod
DAGENS DUMMASTE: prinsesstårta
DAGENS VACKRASTE: hmm.. Petronellas hår? det är faktiskt en komplimang, so to speak
DAGENS SAKNAD: Crille
DAGENS LÄNGTAN: helg! vilket det nu är! till måndag till o me! wiho!
DAGENS ROLIGASTE: KISS meets the Phantom. HAHA, såg den på YouTube, den är fan sevärd.. Ace äger alla; "ACK!" :D
DAGENS MISSLYCKANDE: engelskaglosorna..
DAGENS KÖP: eh, laddade mitt kontantkort me 100 spänn idag. räknas det som ett köp?
DAGENS HUMÖR: glad men svimfärdig
DAGENS MENING: "jag vet inte"



nån mer än mig som vill på detta?


if you want blood you've got it i n d e e d

kärlek är att få sluta klockan 12 på en fredag. risifrutti är också kärlek. vad som inte är kärlek är att blöda näsblod, vilket jag gjorde på matten idag. idag var första gången jag blödde näsblod på typ ett halvår eller nåt, jävligt obekvämt måste jag säga. var som helt neddrogad efteråt när Sofie skulle förhöra mig på engelskaglosorna. när jag tränade på dem imorse hemma kunde jag dem som rinnande vatten, men inte när jag var i skolan. sen att ungefär 5% av de 45 glosorna jag läste på var på själva förhöret var ju inte kärlek direkt heller. de återstående 95% var orden från filmen Chicken Run vi såg förra veckan. men! nu är jag äntligen hemma o har en härlig helg framför mig, är ledig på måndag också, har studiedag, det tages tacksamt emot!

publicerar en 'dagens lista' senare, den kan ni allt få längta efter.

 bara för att Bruce Kulick alltid kommer vara den bästa sologitarristen som KISS haft. men vad har han på sig? ett schackbräde? O.O





exit light. enter night. take my hand. we're off to never-never land.

jag måste citera Janice från Vänner här; oh-my-god. jag tror jag aldrig har varit så trött som jag varit idag. enda sen efter lunchen har jag varit helt borta, har varit så trött så jag sett flygande gula russin framför ögonen, liksom, what?! på engelskan gick det åt helvete att översätta ett stycke för jag var så ofokuserad, på samhällslektionen var jag nästintill okontaktbar o spanskan ska vi inte tala om.. visserligen var det fler än mig som var flummiga på spanskan, men än dock.. när jag cykla hem kändes det som att jag cyklade i luft o var ovetande om biltrafiken.. alltså urgel, jävligt obehagligt var det.. haha, men nu är man lite piggare! det enda som är värt att nämna från skoldagen var att våran klass gick på en utställning, Killar hette den. rätt intressant var den faktiskt. kul att se hur killar ser på tjejer. det är inte alla killar som bara ser tjejer som stora pattar o stora rumpor liksom.. thank god for that, lol.

något totalt ointresserant som ni kan få veta är att jag idag för första gången på ett år ungefär loggade in på Facebook. hade hur många vänförfrågningar som helst, men de har jag tagit itu me. ska bli lite mer aktiv där antar jag, men det får bli senare det. o en till ointressant sak var att imorse när jag cykla till skolan så såg jag två människor från min förra klass gå o hålla varann i handen, lovebirdies på dem. har alltid anat det, men grattis till dem föfan! själv är man jävligt trött på singellivet.....

dagens låt idag; Enter Sandman.
har nyupptäckt Metallica, Lars Ulrich spelar jävligt bra trummor. o Metallica ska spela på (eller i?) Globen typ närsomhelst?! o Volbeat ska spela i Stockholm ikväll me! lakritssnurror på att inte ha några biljetter till de konserterna..


för fem minuter sedan kom jag på att..

..jag tydligen har bloggat i ett helt år, kolla till vänster i bloggen <- mars 2008-mars 2009. ojoj, det hade jag inte koll på, men kul äre iaf. trodde aldrig jag skulle orka blogga i ett helt år.. o ett helt år till ska det bli, minst! 

love for money and run!

att läsa sju sidor om statsskick vid 9tiden på morronen tar ut sin rätt. jag hade ont i huvet hela dan efter det x) urgel. vi hade som sagt samläxa första lektionen o det gick helt okej. fick dock ingen guldstjärna från Roland denna lektion, det fick Hans istället ;( resten av skoldagen var okej.. just nu sitter jag framför datorn som jag får total jävla krupp på!!! den hakar upp sig hela tiden o automatiska uppdateringar hit o dit!! fuck off förfan!! ibland önskar jag att datorn inte hade uppfunnits.. textTV skulle kunna ersätta den.. om jag tänker efter så var jag rätt lycklig när jag var utan dator under reparationstiden, men visst. utan dator kan man inte blogga, så jag behöver ha den. lol, jag vet inte vart detta inlägg kommer leda nånstans, probably nowhere. ska man kanske avsluta me att bifoga ett YouTubeklipp?


 
Gotthard; Love For Money
för övrigt dagens låt. jag vet att det är rätt så sämst kvalité på den här videon, o att den är från 1994, men tänk er att se Gotthard live?!? holy cheesedoodles!! Steve Lees röst är fan bäst både i studion o på scen!!!
 

they passed me by, all of those great romances

det var ett tag sen. tänkte skriva lite om dagen som gått, men jag kan ju inte undvika att nämna att jag fullkomligt ÄLSKAR den klänningen Laila Bagge hade på sig i förra veckans Let's Dance. jag vill lätt köpa den!! KISS uppmärksamma till o me den på deras hemsida, eller rättare sagt bakdelen ;p

men, åter till dagens händelser. skolan var helt okej, eller, ja, vi låter det stå så iaf. efter skolan stack Teija hem till mig, det var kul. hon fick äntligen se hur mitt hem till museum såg ut, lol. vi gjorde inte så mycket, satt vid datorn o Teija klinka på min gitarr i typ tre sekunder. hon gillade min Love Gun - affisch, säger vi. men hon var tvungen att sticka ganska så snart för hon skulle på utvecklingssamtal, men det blir fler gånger ;D när jag tänker efter har det inte hänt så mycket idag, men okej, lol. nu borde jag egentligen läsa samhällsläxa, men har sovmorn till 10.40 imorn så gör det då istället. är roligare att fildela me folk på msn av någon anledning.

just det, dagens låt var det ja. vi kör på en ABBAlåt; One Of Us. kalla mig tönt om ni vill, men ABBA är tidlös musik som faktiskt är helt okej! men jag lyssnar faktiskt mer på ABBAs texter än på melodierna.. Björn måste vart en sorglig man, typ bara sorgliga texter, men visst, jag klagar inte. o inte skäms vi suecos över att ABBA var svenskar?

 inte föreställde jag mig ABBA så här, men visst..

RSS 2.0