120329

Då var snart mars månad till ända då. Det känns likadant i slutet av varje månad, men då tiden går så fort så säger det väl "vips!" så är det höst igen haha. Men man får helt enkelt njuta av tiden :)

Den bristande bloggaktiviteten har berott på mycket jobb, men nu förblir jag ledig några dagar då jag nu befinner mig på resande fot till Värmland där jag imorn förflyttar mig till Göteborg för en liten dos av Mister Ralf o gänget i Mustasch! Åhååå vad skönt det ska bli att få släppa lös lite o bara strunta i allting för några timmar. Det kommer bli intressant att få se o höra deras nya trummis också.
Sen blir det shopping på lördagen, då jag hade tänkt att införskaffa mig ett par nya vårskor o en skön vårjacka på InterSport. Syrran köpte en sån snygg jacka häromdagen o dessutom på rea så jag ska köra vidare på den linjen :D

O bara för en liten stund sen såg jag att Sonisphere ställer in pga. för dålig biljettförsäljning. Det var meningen att KISS tillsammans med "Queen" skulle headlina spektaklet, men det räckte tydligen inte med att sminkmonsterna skulle dit, för när ett band som ersatt sin briljante bortgångne sångare med en vinnare av American Idol sviker fansen. O med all rätt.

Nä, låt Pålle o CO sätta skräck i USA i sommar så kommer de o sätter Europa i brand nästa år :D

Det här blev ett gott o blandat inlägg, o jag avslutar med en bild på mig tagen för snart fyra år sen. Liten, nyss gått ut högstadiet o kortkliiiippt!! Haha, dagens goding eller vad säger ni..? :D



Beatles

När jag lyssnar på Beatles så är det alltid tre låtar som jag jämt fastnar på o som får gå på repeat:

1. The Night Before



Min T brukar ofta säga att det förmodligen är deras bästa låt, o jag vet inte, för satan vad kluven man blir gällande deras katalog... Men den låter verkligen som "The happy pappy 60's" o tillhör Beatles extremt glada period när de bara gick runt o log hela tiden haha. En glad liten melodi som är oerhört trallvänlig :D

2. Yesterday



Det är nog omöjligt att inte fälla en liten tår eller bli lätt rörd när man lyssnar till Yesterday.. Så simpel men ändå så perfekt, o Paul sjunger den så trovärdigt o vackert. Ett plus till hans söta leende i slutet av videon :]

3. Penny Lane



Alla dessa tre är skrivna av Sir McCartney, även om samtliga Beatles verk är krediterade till Lennon/McCartney, men jag fastnar som mest på Pauls låtar. Penny Lane är också sådär glad o lättlyssnad, man bara måste gilla den! O videon.. grymt klyschig o grymt engelsk! Magiskt haha ♥

120320

Imorse när jag vaknade blev jag negativt överraskad, fast ändå inte. För det är väl nu som vädret ska pendla mellan vinter o vår, som det alltid gör i slutet på mars o i början på april? Imorse snöade det, rätt så kraftigt, så att ett rätt bastant lager med snö låg o flinade på marken. Men solen började att skina så vackert efter lunch så nu återstår endast ett par fjuttiga vattenpölar, som Siri mer än gärna badade runt i på vår långpromenad.. Det är ju bara tur att hennes päls är smutsavvisande! :D

Annars så flyter livet o vardagen på bra, jobb rullar in nästan konstant o snart bär det av till Göteborg för lite headbanging o shopping, vilket kommer bli trevlans! Jag längtar verkligen dit!! Nästa fredag åker vi; jag, älskling, hans syster o hennes sambo. O de tre sista vardagarna av den här veckan blir det jobb innan älsklingen kommer hit igen på besök. Life is gôôd!

O i förmiddags skickade jag efter lite nytt från ljuvliga La Redoute. Man blir ju helt sjuk av deras utbud på kläder!!! Nästan allt är i helt min stil, det bara står "Beatrice" stämplat på vissa plagg.... Men det är ju franska kläder det handlar om också, Beatrix ;)

Detta klickades hem:



Ny fräsch bikini till sommaren o Cypern! Jag diggar verkligen marint o prickigt, kan det bli mer somrigt?



Tunika/långlinne i violett



Lite leggings är alltid bra att ha



Ett par snygga, stilrena o tunna vårbyxor



Det bara skriker Bea om denna klänningen! A must have! :D

Våga vägra SJ! :D

Igår skulle jag egentligen ha åkt hem från älsklingen med alltid lika pålitliga SJ AB (läs det baklänges o ni får den korrekta stavelsen :D) men då det tåget fick lokfel två gånger o blev mer o mer försenat för varje stopp, plus att jag hade två anslutningståg att hinna med så stannade jag kvar ännu en kväll o åker istället hem med Swebus ikväll. Då kan man iaf lita på att man kommer hem i tid! :D

Annars är allt toppentoppen förutom att jag verkar ha åkt på ännu en förkylning.. Jag klarade mig ett tag men det är väl dags för en sista innan våren har kommit hit för att stanna. Well oh well! :))


120308

God dag!

Efter ett par dagar med mycket jobb så sitter jag just nu i Eskilstuna o inväntar Swebus som jag ska åka med till Örebro för att där byta buss till Degerfors där jag kommer att befinna mig några dagar tillsammans med älsklingen <3 Det kommer att bli skönt med ett litet break i vardagen o bara få koppla av lite grann.

Gick in till Pressbyrån för en liten stund sen för att inhandla lite färdkost o kunde inte låta bli att slänga fram en Aftonbladet också.. Vad hände med makarna Reinfeldt egentligen!? Det här med att framstå som perfekt i tid o otid? Ren o skär waste of time if you ask me.

För övrigt så har jag redan haft min Converse premiär! Ett vårtecken om något! :D


Never been afraid of love till I met you <3

Läser gamla inlägg från mina första bloggår o blir mörkrädd..... Haha, skriftspråket må ju ha ändrats en del sen dess.. Men kände för att fräscha upp nedanstående lista lite grann!
Here we go:

1. Musikstil?
De flesta former av rock o en uns metal. Favoriterna är glam rock, old school o vart skulle världen vara idag utan AOR!!!!!?

2. Topp tre bästa band?
KISS o TOTO kommer alltid vara självskrivna, sen får jag nog säga Beatles som tredje!

3. Favorit artist?
Är inte så mycket för soloartister men Paul McCartney. För bövelen!!

4. Artist/Band du vet mest om?
Hehe, både med o utan smink. I know it all and I'm not alone ;P

5. Bästa musikupplevelse?
KISS spelningar är verkligen något utöver det vanliga, o Maiden live på Ullevi var verkligen inte fy skam det heller, men jag MÅSTE säga TOTO. Trodde inte mina ögon när se stod endast en drygt tio meter ifrån mig. Total LYCKA!

6. Näst bästa musikupplevelse?
KISS

7. Band/artister du sett live?
Hittills (4/3-12)
KISS (2008, 2010)
Mustasch (2010, 2011)
Europe (2011)
Bullet (2011)
Electric Boys (2011 X2)
Iron Maiden (2011)
Sabaton (2011)
TOTO (2011)
Paul McCartney (2011)

Struntbanden orkar jag inte lista :)


8. Band du inte sett, men vill se live?
Gotthard med Steve Lee hade ju varit trevligt.. Queen hade också varit rätt så fantastiskt.

9. Vilken låt har finast låttext?
Omöjlig att svara på..?
Dock är Forever med KISS den som direkt kommer upp. Helt klart värd en lyssning eller två.

10. Artist/band du lyssnat längst på?
The Ark, var det väl. Nu är det väl TOTO grabbsen.

11. Favorit från idol ever?
Hahaha, att jag faktiskt en gång svarat på den frågan? Tydligen ska jag då ha svarat Sebastian Karlsson. Aja :D

12. Bästa låt någonsin?
Men gereeeej...... :')

13. Band som andra kopplar ihop dig med?
KISS o TOTO, skulle bli strikt förvånad över några övriga :D

Natti again!


120303

Thorsten Flinck slog ut Sean Banan i Melodifestivalen ikväll. Noooo stop the presses, STOP THE PRESSES!!!!

Eller? Detta år är nog det enda året jag absolut inte har nån koll på årets bidrag eller överhuvudtaget bryr mig om dem. Har endast råkat (faktiskt!) höra Ranelids bidrag, o anledningen till att jag överhuvudtaget yttrar mig nåt om det är att Sara Li som uppträder med honom har varit entertainer på b.la. Cypern o att jag samtalat med henne där.

Om Ranelid vinner kanske jag börjar att bry mig igen. Men bara kanske.

Annars har jag haft en skön lördag! Tog en välbehövlig sovmorgon innan jag åkte iväg med bästa pappa o handlade. Väl hemma rensade jag skafferiet o bjöd sen alla hemma på en ljuvlig kycklingpizza innan lördagsmys framför tvn med popcorn o Gladiatorerna.

Nu tänker jag mirakulöst avsluta detta MIRAKEL till inlägg.
Natti!


RSS 2.0