TOTO var ordet! ♥


Jag säger bara MY GOD!!!!!!!!!! Eller MAHGAAAD!!!!!!!!!! som personer 16 år o yngre brukar säga, för.. JISSES vilken konsertöppning detta är alltså, kom med nån bättre än den här o ni får en tjuga!! Klippet är från TOTOs 25-årsjubileumskonsert 2003 i Amsterdam, Holland, helt jävla magisk!! ♥ Låten heter Girl Goodbye, o även om studioversionen är riktigt skön, så är den här riffversionen helt obeskrivligt förjävligt fantastisk! Ett band som helt oberört o oberoende av varandra (egentligen beroende, men varenda en av dem spelar bättre solo än vad din emo till brorsa skulle göra efter att ha tuggat sönder fingrarna på en gitarr stämd av Steve Lukather) lirar inför iaf 30 000 pers som om de aldrig gjort nåt annat. O som grädden på moset fick jag Live in Amsterdam DVDn av älskling i födelsedagspresent ♥ He knows me well, doesn't he? :D Hihi!


110926

Tillåt mig att berätta om min morgon o dag:

Jag väcks av pappa o en galen Siri 06 nånting 19 imorse när jag egentligen skulle upp vid halv åtta. O varför undrar ni? JO, för att mamma som öppnade på jobbet (ja, vi jobbar på samma ställe) klockan 6 har råkat på influensan o kunde inte gå hem då andra personalen som skulle komma 06.30 också var sjuk, så då fick jag rycka in två timmar tidigare, vilket jag iofs inte hade nåt emot, men visst hade jag kunnat fixat till mig nåågot mer innan jag vandrade ner den korta vägen till förskolan haha.. Men men, jag hade en helt okej arbetsdag med bland annat grupp o porträttfotografering :D Egentligen skulle jag jobba på storbarn men den andra vikarien fick jobba där istället så jag får gulla med småbarnen resten av veckan hihi! :] Det blir jobb resten av veckan också sörni, tjo-hejsan-sa vad bra det går ja ja! :DD O inte blev jag mindre glad när pappa hade bakat äppelpaj o mina stövlar som jag beställt hade kommit hem som ett brev på posten (katching!) när jag kom hem,  nejni, det var mycket trevligt det med :D Dock hade jag fått fel väska hemskickad så den blir till att returnera så snart som möjligt..

O hur var helgen då undrar ni förstås? Jo ni, tågen dit o hem gick problemfritt, jag o älskling var in o köpte sista presenten till mamma som fyller år på lördag, det vankades kalas på lördagen då vi bakade 40 chokladmuffins o två ananaspajer, o älskling fick en del trevliga födelsedagspresenter, BLAND ANNAT en iPad, o jag önskar mig förresten en egen i julklapp! :D De två kommande helgerna blir det också till att spendera tillsammans, den nästkommande åker vi till Stockholm en heldag för att fira mammas 60-årsdag o helgen efter det är det marknad här i Strängnäs, o det kommer bli minst lika trevligt det! :]

Nu blir det att ta det lugnt innan morgondagens bravader, tills dess får ni en bild på två små krabater jag tycker om väldigt mycket :]

Ha dä'! :D


110923

Ja godmorgon på er igen då! :D
Just nu ligger jag o snoozar så skönt med Spotify som sällskap, jag behöver inte gå upp förrän om ungefär 75 minuter.. Mmm, jag älskar att vakna tidigare än jag behöver o bara ha min egna lilla tid på morgonen!
O jobbet gick alldeles ypperligt i onsdags, dock var det en omväxling att jobba med de äldre barnen, men det var lika trevligt det! Det blir jobb hela nästa vecka minus tisdagen, o det tummar vi upp på rejält eller hur?! :DDD Då blir det jobb med storbarnen också.
Men idag blir det annat, i eftermiddag åker jag till Örebro för att möta upp älsklingen min o ha en skön helg tillsammans :)) It'll be super!
Men nu tänkte jag snooza färdigt med lite fanTOTOistic örongodis! ;]
Have a good day and all that! :D

110921

Godmorgon! :)
Den bästa starten på morgonen är att bli väckt av en superexalterad, glad, liten söt isbjörn vid namn Siri! :] Den lilla fjanten <3
Jag hittade en del fynd på stan igår, bland annat de självklara höst/vinterjeansen o två söta toppar, dock ingen väska.. Men nästa helg bär det av till Stockholm, så då lär jag hitta nåt! :D
Men idag står jobb på agendan, mellan 10-15. Det blir 3,5-6 åringar istället för 1-3 åringar idag, kul med lite omväxling! :)
Ha en skön dag allesammans! :D

Positivt överraskad o överrumplad!

Oj oj, snacka om att jag blev både överrumplad o överraskad av alla kommentarer igår!! haha, jag antar att jag fanns med på ett hörn på blogg.se's förstasida igår, för vad annars liksom? ;P Nä, men tack så mycket för att ni läser, det känns superbra!
Här i höstlika Strängnäs är det annars molnigt o kallt, men jag ska snart förflytta mig mot centrum för att uträtta lite ärenden. Bland annat hoppas jag på att hitta lite klädfynd o en snygg o rymlig väska att ha nu när det börjar bli kallare o kallare.. Wish me luck!

Until next time, dansa o ha det allmänt trevligt till lite schysst 80-tals fusionpoprock, whatever ->  :D




110919

Halloj halloj!
Här kommer en liten uppdatering mellan all hosta, hosta o åter hosta; för sedan i tisdags har jag hunnit att:
- Jobba både tisdag,  onsdag o fredag
- Blivit smittad av alla små söta gullungar på jobbet = oerhört jobbig hosta o allmän förkylning :D
- Umgåtts med älskling över helgen, för första gången på tre o en halv vecka; mycket efterlängtat med andra ord <3
O planerna för resten av veckan blir att fortsätta att söka jobbjobbjobb, läsaläsaläsa bok, o förmodligen åka upp till Degerfors över helgen :) Samt att fixa de sista detaljerna till mammas 60-årsfirande vilket jag tror kommer bli mycket lyckat sörni!
Men nu blir det te o mys framför tvn med söthunden i knät :]
Godkväll!

110912

Ja halloj på er!

Idag har man hunnit med en hel del! Dagen började med att jag blev väckt av ett telefonsamtal, där jag blev erbjuden jobb på förskola imorn, o självfallet tackade jag ja! :D Det kan hända att det blir fler dagar i veckan, men nu är morgondagen först i fokus, o upp tidigt blir det, redan 06.30! Men det kan behövas efter den mängden sovmornar sedan student o semester ;] Sen bar det av till stan för diverse ärenden, bland annat släpade man hem fem matkassar o gick sedan ut på en rask promenad med kära hunden. Nu sitter jag o njuter av en kopp te o god musik, vilket lär fortskrida kvällen ut :D

Det var allt för nu, tills nästa gång får ni ett litet smakprov på alla härliga bilder från semestern! :D Adíos!


110911

Hej på er allihopa!

Då var man tillbaka i good ol' Sweden igen, tidigt i fredags kväll kom vi hem efter en kanonsemester i Agia Napa o Cypern! :) Två veckors bad, solande, god mat o trevligt sällskap var avkopplande o välbehövligt innan höstens antågande! Brorsan o hans familj kom ner en vecka, o den veckan innehöll i princip bara bad, godis, dans, sång o Bamse hehe! Dagen innan hemfärd mot Sverige o Arlanda åkte vi iväg på en enormt prisvärd utflykt till Karpasiahalvön på norra Cypern, där vi bland annat såg o matade vildåsnor o besökte en strand dit havssköldpaddor lägger sina ägg! O så hann jag även fylla 19 mitt under semestern också, en härlig födelsedag som sent kommer att glömmas! :) Såklart har allt fotas o gud vad vet vad, o bildbevis kommer upp inom en snar framtid! :D

Ända sen hemkomsten har jag bara tagit det lugnt, varvat ner o packat upp, tvättat o städat. Käraste Siri har även kommit tillbaka till oss o allt är i sin ordning :) O visst går det inte att undvika att nämna 9/11. Tio år sen idag, o självklart håller jag med om att det kändes som att allt hände igår, o jag kommer fortfarande ihåg exakt vart jag befann mig o vad jag gjorde när jag fick reda på vad som hänt. Men nu tycker jag faktiskt att den här dagen kan tillägnas den fruktansvärda terrorattacken som förändrade hela vår värld, o sen är det enough. Gå vidare i livet, o se framåt, o försök att motverka terrorismen istället för att älta allt som hänt. Det går inte att älta hur länge som helst.

That was all for now, ha en skön söndag o bortse från den jobbiga måndagsångesten! :D


RSS 2.0