SISTAMAJTVÅTUSENTIO

Hello there!

Idag äre sista maj o jag har spenderat dagen i Stockholm me latinklassen! Det var mycket trevligt, men nu har jag ont i benen o är trött så orkar inte skriva så mycket mer för tillfället haha.. Bilder & videos kommer imorn!

Gonatt, nu ska jag sova sött! Eller beskt. Vetifan. Sova ska jag iaf.

London 2010

YES, här kommer det efterlängtade (?) Londoninlägget, enjoy:



Resan började i bilen på väg mot Skavsta flygplats tillsammans me Asta, Therese & Teija. Allting var superduper tills jag blev åksjuk av den slingriga vägen o spydde i bilen. Not nice, o jag skämdes som fan. Men det gick ganska snabbt över, även om jag var lite groggy några timmar efter. Vi satt på flygplatsen o väntade några timmar när vi till sist klev på flyget som skulle ta oss till Stansted. Flygresan tog bara drygt två timmar o det gick supersmidigt. On the plane:



När vi landat väntade en timmes busstransfer till Liverpool Street Station där vi åkte Underground tåg till King's Cross. Vi gick ungefär en 200 meter o sen var vid framme vid vandrarhemmet Generator!




ahaha, flum-Bea i farten!



hahaha, Daniel & jag.



Lars. Hur mycket turist kan man vara på en skala!?




Vandrarhemmet, vi bodde på fjärde våningen, o vi tog aldrig hissen, så lite träning fick man allt när man sprang upp o ner för trapporna x)

Nån timme efter vi kommit till hotellet gick alla på tipspromenad för att börja orientera sig runt i London. Min grupp vann såklart! ;D Resten av kvällen chillade vi bara runt o spelade kort.

Tisdagen bestod av tre studiebesök på British Museum, National Gallery & National Portrait Gallery. Jag, Teija & Daniel gick runt på British Museum i en tre timmar tror jag haha, spännande & intressant faktiskt :) Hela världshistorien finns presenterad där inne, om ni nån gång åker till London så rekommenderar jag definitivt att gå dit, är verkligen värt ett besök!



Efter studiebesöken gick jag, Teija, Daniel, Lars & Oguzhan o käkade på en italiensk restaurang, vilket var trevligt! Jag åt feta goda citronglassen, fast jag var ensam om att tycka om den hah... På kvällen köpte vi engelska jordgubbar som vi käkade :DDD

Onsdagsförmiddagen var rätt jobbig.. Första studiebesöket var Old Bailey, Royal Court of Justice, där vi skulle hålla våran redovisning. Redovisningen gick super, men vi fick stå o vänta hur länge som helst för att få komma in o lyssna på en rättegång. Klassen delades upp i två grupper o jag hamnade såklart i den sämsta. Min grupp fick gå på en rättegång där nån hade blivit påkörd av en bil & den andra lyckosamma gruppen fick gå o lyssna på en mordrättegång.. Jag blev lite avis minst sagt! Efter Old Bailey fick vi fritt en timme så jag & Teijis gick o köpte jordgubbar & godis o satte oss utanför St Paul's Cathedral o fikade lite. Jag gick också runt desperat o letade efter en papperskorg, men det fanns ingen i närheten :O Så jag dumpade den utanför ingången lol. När hela klassen samlats gick vi runt i katedralen ett bra tag o ungefär halva klassen gick alla trapporna upp till toppen av katedralen, där man kan se ut över hela London. Det var så himla häftigt!!!! TYVÄRR kunde jag inte fota då jag inte hade kameran me mig då jag inte ville få den beslagtagen på Old Bailey, men men.. Snacka om att man fick en workout den dagen, så många trappor man gick upp & nerför!!

 

På kvällen gick jag, Daniel & Teija på bio, vi såg Kick-Ass. Filmen var asnice o dessutom kan jag skryta o säga att jag gått på bio i London! Mihihihi :DDDD

 

På torsdagen sov jag till halv tio, sen gick jag, T & D ner till stan för lite sista shopping. Vi käkade också på Subway & spelade kort, mysigt :) Klockan 14 bar det av till T-banan igen, sedan buss till Stansted o till sist flyget tillbaks till Skavsta, eller, det var iaf vad vi trodde.. Precis innan vi skulle lyfta sa en i flygplanspersonalen att vi skulle landa i VÄXJÖ för att en mekaniker skulle släppas av där.. FASEN vad sura många på planet blev, inklusive mig!!!! Shit, we had a little moment of rage there for a while... Aja, vi lyfte, landade i Växjö, stannade där i tio minuter o sen lyfte vi igen. Tog en halvtimme att komma till Skavsta. Flygresan gick jättesmidigt, men ändå, vi kom hem en 40 minuter försent iaf! CPRyanair, tänker aldrig flyga me dem nå mer hah!

 

Kom hem vid 00.30, jättetrött & jättenöjd me resan. Bums i säng vart det, o ingen skola dagen efter, var alldeles för trött för det haha..

 

Det var detta om London, tänker definitivt åka dit igen, I ♥ it!!! Till sist får ni några randombilder som togs under resan:


Ja, ni vet väl att i England så märker man "Open by hand" på alla flaskkorkar? Like I didn't know that before? ;P



Jag ångrar djupt att jag inte gick in där o kollade böcker.





Piccadilly Circus!!






Utanför National Gallery.



Vid Covent Garden!




Oguzhan :D




Lars spelade död..

.. o så tog han ett ninja-kort på mig!




Coola Daniel! ;D



---

Rock n' roll radio!

Shit vad jag garvade innan vi skulle äta middag i eftermiddags. Pappa hade radion på, Rockklassiker. De spelade Whole Lotta Love me Led Zeppelin då jag precis går in i köket där han står o dansar som en tok! Alltså ni skulle sett hahahahahaha fifan!!!!! Det var sååå värt ett kort!!! Dagens garv har vi definitivt där :DDDD

Just nu är jag hög på socker, har ätit hur mycket godis som helst! Så nu är jag sådär hypersocial som bara jag kan vara! Mihihihi!

Just thought you'd like to know ;D



14 dagar kvar!!!!

Eurovision Thong Contest

Hejsan hoppsan!

Anna Bergendahl gick ju som sagt inte vidare till ESC-finalen i torsdags. Bryr mig inte så mycket om det egentligen, det har gått kasst för oss varje år sedan 2007 så.. Visserligen är detta första gången sen 1958 vi inte går till final, men whatevah! I år är det mer regel än undantag att låtarna är kassa så skitsamma! Jag tycker att vi i fortsättningen ska satsa på att ha Melodifestivalen varje år, men att inte skicka vidare vinnaren till ESC. Your thoughts on that?
Hur som helst så tänker jag ändå titta på finalen ikväll, för mamma tvingar mig, lol.

NU tänker jag lyssna på BRA musik som:




100527

Hallå!

Skoldagen har varit bra. Hade nationella i spanska imorse: hörförståelse. Det gick bättre än förra året, så det borde ha gått bra :D På engelskan tittade vi på Shakespeare in love, riktigt störande film, som om Romeo & Julia bygger på Shakespeares liv.. Öhm, yeah right. På lunchen kasta Daniel en potatis på mig, det var inte kul. Hade kinesiska också, fick reda på vilket betyg jag kommer få (om jag lämnar in de resterande hemläxorna) o det bådar gott! På engelsk kulturen lämnade jag in min dagbok om London o fick sen sluta för vi är klara me kursen nu! På torsdag får jag reda på vilket betyg jag kommer få, det ska nog bli bra det me! And while talking 'bout school så kommer jag inte börja förrän efter lunch imorn för kinesiskan är inställd & vi har ingen kultur! Apnice! :D

Resten av eftermiddagen/kvällen kommer bestå utav naturkunskaps plugg, musik & Eurovision. Håller tummarna för att Anna går vidare ikväll!

Ha de king!


Bottom of your soul

Öhm, ja, juste! Jag glömde säga att TOTO var/är ett av världens mest professionella & talangfulla band nånsin. Tror inte många fler kan skapa ett sånt här mästerverk:



Why is it always the ones that we love
Are the ones that will never come home
Why must all of the bridges we cross take their toll
Always remember the voice in your head
Speaks to you when you're alone
And it comforts you
From the top of your heart to the bottom of your soul

100526

YO!

Jag pluggade faktiskt till naturkunskaps - och matte proven på måndagskvällen men blev magsjukis så var tvungen att vara hemma på tisdagen ><. TOTO vart magsjuk precis efter London så antar att jag smittades ner av henne, men shit the same! Jag mår bättre nu men är lite låg - men whatevah, palla klaga! Var iaf i skolan idag, iaf de tre första lektionerna, orkade inte me spanskan & matten var inställd. Jag fick tillbaka senaste tyska provet & engelska nationella idag o det gick bra! Tyskan gick kalasans o engelskan också, men det är nåt me mig o hörförståelsedelen, jag får alltid sämre på den! Men slutbetyget i engelska B ska nog bli samma som i engelska A (:

Jag har kollat runt på Ginza som en tok efter ny musik, o jag har hittat massor som jag beställa till sommarn sen :DDDD

O vet ni! Jag har endast tio skoldagar kvar till sommarlovet! True AWESOMENESS!!! De två sista dagarna är student & avslutning så de räknas inte!! Är så fucking happy just nu!!!! :DDDDDDD

Nu är inlägget slut så ut o njut av det soliga vädret!

Faith devides us, death unites us

Det magnifika London inlägget får vänta, har viktigare saker att lägga ner tid på (tyvärr..). Har matte nationella imorn & naturkunskapsprov. Döden väntar mig imorn, I don't salute it.

Ja, jag lever!!

Long time no see hörreni-ni! Jag kom hem sent i torsdags kväll/fredag natt så är därför jag inte skrivit nåt förrän nu. Egentligen skulle jag gått till skolan på fredagen men när pappa väckte mig vid halv sju var jag helt död så jag var hemma istället.. Tror inte många som var me till London gick till skolan på fredagen ändå så ;P

Just nu sitter jag ute på baksidan i det underbara vädret o fixar lite me Londonbilderna. De kommer upp här i nästa inlägg, skriver om hur det var o så då också!

Ha det king så länge!

Next -> LONDON!

JAPP! Imorn bär det av till London om nu inte alla brittiska flygplatser stänger igen. Tydligen så har Stansted (där vi ska landa) fortfarande öppet, let's hope it stays that way!

Iaf så har jag packat klart allting, ska bara fixa iPoden and then I'm ready & steady to go!!! Jag är verkligen astaggad så hoppas det där askmolnet inte ställer till me en massa problem!

Jag lovade ju att lägga in en bild på biknin jag köpte i fredags so here you go:



O så kan jag inte låta bli att lägga in bilder på Siri, sötisen♥♥





Höres igen på fredag!

Why me!???

Tittar på Sommarkrysset o jag kunde inte valt ett sämre program att titta på. EMD är programledare & Eric Saade uppträdde me Manboy. Ursäkta, jag måste sluta skriva o åka in till sjukhuset på grund av akut magkatarr.

100515

Halloj!

Tänkte att det var läge att skriva nåt här för det var ett par dagar sen sist.. Har inte gjort nåt speciellt sen i onsdags, mest chillat. Firade lille systersonen Johan i onsdags & torsdags. Varför vi firade honom vid två olika tillfällen var att ja, Lundins släkt är stor & min syrras sambos släkt är ännu större x'). Igår var jag på stan me päronen också, gick runt i affärer o åt på restaurang o så. Jag hittade två par tights på Lindex & en fin bikini som jag tänkte lägga upp bilder på senare! Idag har jag mest suttit ute i det fantastiskt underbara vädret, sommarn är här nu!!!!! :DDDDDD Jag har målat brevlådan, för den såg bedrövlig ut efter en lång & kall vinter. O jag har också läst flitigt i Slash boken, har nu kommit fram till sida 300 av 457.

Det var väl det, ska fortsätta chilla inne en liten stund innan det bär av ut till värmen igen! Skriver minst en gång till imorn innan det bär av till London på måndag!! :DD

Har'e BÄST!

100511

Hej hej bloggen.

Har inte hänt så mycket kul på senaste tiden.. Igår var en helt meningslös dag.. Hade datakunskap på morronen sen en lååång lunch o sen cyklade jag iväg till busstationen o tog bussen till Barva för klassen skulle på exkursion i naturkunskap. Var ute på landet i några timmar, letade blommor & insekter o vet-i-fasen. Det gick bra, förutom att en kärring som bodde där ute klagade på allt vi gjorde.. Gör't bättre då tant! Det roligaste som hände ute i Barva var att vi fick korv me bröd o att Teija snodde en flaska sockerdricka muahaha (: Medans vi väntade på bussen tillbaks till Stränkan satt vi vid vägkanten o vinkade till alla förbipasserande bilar. Nästan alla vinkade tillbaks :DDD
O idag hade jag matte, übeeeeeertråkig svenska & lika tråkig naturkunskap. Kom hem vid halv två o har sedan dess solat massor! Me like a lot! Ikväll blire att titta på inför ESC i brist på annat.

Bara en skoldag kvar imorn o sen en veckas ledighet från skolan :DDDDDDDDD


Hejdååå.

YEEY!!!!

Vet ni vad jag kom att tänka på?! Nästa vecka blire bara tre dagar i skolan för det är ju Kristi himmelfärd, så är ledig från o me torsdag, vilket betyder långhelg, o sen veckan efter det äre ju London i fyra dagar! Känns helt sick, tycker det känns som att London varit så långt borta hela tiden, men nooooo :DDDDDDDD Nu blev jag more than happy!!! Snart är tvåan slut också, vart har all tid tagit vägen!???



London kommer bli KING!!!!!

100508

Halloj!

Jag gick upp vid elva o har sedan dess städat, sorterat en massa papper, gjort lite kinesiska & tittat på KISS spelning på Ritz i New York, 1988. Mamma tjöta på mig o frågade om hon inte kunde få se KISS utan smink, så jag visade just Ritz spelningen för henne. Hon vart ganska paff hahaha, tyckte att de såg snyggare ut utan smink xD Jag är benägen att hålla me henne till en viss del faktiskt! Men jag blev lite irriterad på henne för hon ba: "Paul Stanleys ögon liknar Michael Jacksons" o jag ba: FUCK OFF!!!!!!!! ungefär. Lol. Hur som helst så är jag stolt över att mamma har öron för bra musik också ;D

Nu blire dator ett tag o sen läsning!

Ha en fortsatt härlig lördag! :D

You can't start a fire without a spark

Kollar just nu på Så ska det låta. Kevin Borg är me, JIPPPPPIII! <3<3<3<3<3<3 eller inte. Fjant. Klarar inte av hans sångröst, speciellt inte när han sjunger på svenska. Kräkreflexer fan! Usch lol. Däremot väger Sebastian Karlsson upp det hela. Thank god for him, annars hade jag fan bytt till Talang som är världens sämsta fredagsunderhållning ändå så.

Jag = pessimist? Nä då, jag är fortfarande samma gamla Bea ;D

100507

Hey there suckers!

Allting är typ upponervänt hemma för i vår samfällighet där vi bor ska tydligen alla hushåll byta pannor i tvättstugorna o den jävla kärringen som är ordförande har tydligen bestämt det. Pannorna i samtliga hushåll är inte ens fem år gamla, o de har en livslängd på iaf tio år? Så mamma är skitförbannad hela tiden & pappa försöker snacka me ordföranden om att vi kan få slippa byta men hon ba: "Nä, alla ska få göra det, det ska vara lika för alla". Jävla ceep kärring! Hon anser sig vara moderat, ehm, jo tjena! Luktar lite vänster här va? "Lika för alla"!? Hur som helst så är jag så jävla trött på detta, vill bara härifrån.. Dessutom så äre en massa prylar som egentligen ska stå i tvättstugan som står i vardagsrummet så det är en jäkla röra. Hantverkarna som ska fixa pannan o den skiten skulle komma idag o göra det, men de fick förhinder så de ska göra det på måndag istället! Det betyder alltså att vi i helgen ska gå i en stor röra på nedervåningen.. Fyfan, idioter. Aaaaah ni kanske inte förstår er på detta, men jag gör det o styrelsen som bestämt att vi ska byta ut skiten skiter fullständigt i vad vi andra tycker & tänker.. Bäckvägen = diktatur!

AJA IAF så äre HELG & jag ska bara chilla så gott det går! HA DET BRA.

SRM #71!

Snacka om att jag blev happypappy när jag kom hem idag då jag såg senaste numret av SRM liggandes på köksbordet! :DD Har bara bläddrat igenom den lite snabbt o det ser kanon ut som vanligt! Dock längtar jag ännu mer tills nästa nummer för då äre en liten KISS special haha. Personligt me Paul Stanley & intervjuer me Ace Frehley & Tommy Thayer. Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge :D

Orkar inte skriva om dagen, är för trött för det. Har varit som de flesta skoldagar: Garv, garv & åter garv :DDD O lite pluggande också dåra.



SRM #71.


Good times!!!

ahahaha, jag är på sååå bra humör så jag vet inte var jag ska ta vägen :DDDDDDDDDD Vet inte riktigt vad jag ska skriva, kommer bara bli en massa dubbelhakor då lol!

Äh, lägger in den här låten istället, för den beskriver mitt humör så bra!



Btw, feta skadeglädjen imorse när jag fick ett sms från min matte lärare som skrev att vi inte hade nån lektion idag, för han är sjuk. Men får ha matte imorn istället, men men, sånt som man får stå ut me!

PS. Magen är inte helt okej, men det är absolut på bättringsvägen! DS.

FUCK OFF!!!!

Är hemma idag för fick så jävla ont i magen igår kväll. Sov knappt på hela natten o är astrött.. tisdagar är den dagen på skolveckan man kan vara hemma, för brukar aldrig hända nåt viktigt då. Har tagit alvedon o till o me citodon (=smärtstillande som jag har för ryggen) för att det gör så satans ont! Tänk er mensvärk fast miljonen gånger värre. SLUTA! :'''''(

100503 - List of the day

Dagens låt: Vet inte, för hade tre låtar på hjärnan under naturkunskapen xD Man tänker på allt annat man inte borde tänka på på de lektionerna..
Dagens frisyr:
Uppsatt - skönast så :)
Dagens smink:
NADA
Dagens klädsel:
Mjukisbyxor (Officiella mjukisbyxordagen idag vetni!), grått linne & mörkrosa långtröja.
Dagens roliga händelse:
Imorse när pappa började asflabba för jag trodde det var söndag.. Min pappa är helt kokobängbäng :'D
Dagens planer:
Skola - check. Äta kiwi - check *2. Nörda KISS på YouTube - check. Göra svenska - need to do that.
Dagens vill ha:
12 juni!!!!!!!!!!!!
Dagens saknad:
Ingen speciell (ingen nämnd, ingen glömd)
Dagens tråkigaste:
Naturkunskapennnnnn
Dagens finaste:
Vädret :D
Dagens måste:
Svenska - vill bli av me skiten.
Dagens dricka:
Mjölk!
Dagens köp:
Inget.
Dagens mat:
Kycklingsallad & kycklingröra :D
Dagens mående:
Som vanligt: glad? :D haha
Dagens skratt:
Så mycket som jag skrattar går det inte att välja ett speciellt haha
Dagens tanke:
Varför jag suger på romersk historia.
Dagens smycke:
Klocka & gitarrörhängen :DD
Dagens just nu:
Rockklassiker, blogg & YouTube
Dagens önskan:
En flygbiljett till L.A
Dagens längtan:
12 juni, London & Cypern. Alla samtidigt!

O.m.g.

Sen den 4:e april har jag fått 702 mail från Facebook. Det är ett under att min mail inkorg inte sprängts än..

100502

Efter allt skrivande om KISS så tänkte jag härmed byta ämne o berätta om hur helgen varit, har ju faktiskt lovat det. Men ni ska vara medvetna om att det kommer bli en hel del skriveri om sminkgrabbarna nu när de är i Europa o spelar ;)

IAF, här kommer en liten rapport om helgen:

fredag: Gick i skolan till klockan 16, sen cyklade jag hem fort som attan för vi skulle ju få gäster. Jag möttes av en massa pussar & kramar från Emy & Alma när jag kom hem, de är hur gulliga som helst ♥♥♥♥. Tobbe, Maria & Marias barn Ida o Emilia var också där, de är lika söta dem! Speciellt Emilia, hon ska sitta i mitt knä hela tiden haha. Vi åt glass o lite sånt tills pappa kom hem från stan, sen gick vi ner o tittade på majbrasa nedanför där vi bor. Där mötte vi Linnéa, Ludvig, Ebba & Johan, nice! Siri var me också, syrrans ena hund, himla söt hon också! Det vart inte mycket brasa egentligen, det brann lite på högra sidan, astråkigt. Vi gick hem rätt snabbt o pappa & brorsan satte igång me grillningen. Vart superbra, vi åt potatisgratäng o grillspett. Drömrulltårta till efterrätt. Kvällen vart iaf väldigt lyckad, gick o la mig vid 22.30, var jättetrött.

lördag: Ida, Emy, Emilia & Alma hoppade upp i min säng vid halv tio på morronen för att säga att det var dags för frukost. Det är inte varje dag man blir väckt av fyra småflickor precis, men det var jättemysigt så jag klagar inte :D Det märks att jag är barnkär va? hahah. När jag låtsadessova bara för att retas slog Alma mig, hett temperament hon har, rödtotten ;P. Iaf så gick jag upp o käkade frukost, de var kvar till 12 ungefär, sen åkte de hem. Efter de åkt hjälpte jag mamma att städa en timme för de var rätt så stökigt lol. Klockan 15 var vi bortbjudna till Maggan & Affe som jag skrev igår o ja, det var trevligt. Vi var där till klockan 19 ungefär, sen ville pappa hem o titta på Körslaget som för övrigt suger håååååårt när inte Mustasch-Ralf är me. Spenderade resten av kvällen me att lyssna på favvobandet.

O vad har jag gjort idag? Jo, har läst Slash boken, ätit glass o bara njutit av tillvaron. Vädret har ju varit kanon hela dagen, så har suttit ute mestadels! Vill inte alls till skolan imorn, men vad skall man göre? Är bara att tvinga sig upp ..

Enjoy! /Bea

Ni som ej anser er vara KISS-fans, varken läs eller kommentera detta inlägg.

Helloj!

Här kommer ett 100% KISS-inlägg, om nya setlisten som spelades för första gången igår i Sheffield. Jag vet att det inte är många som läser den här bloggen som gillar KISS, men det struntar jag fullständigt i för jag anser detta vara viktigt haha. Här kommer mina tankar om gårdagens o förmodligen setlisten för hela Europaturnén:


1. Modern Day Delilah - Coolt att de vågar öppna konserten me den rätt så "nya" låten från Sonic Boom. Hade hellre sett Creatures Of The Night som första låt, men no chance in hell att de nånsin skulle spela den?
2. Gold Gin - En klassiker från 70-talet, älskar den inte, men hatar den inte heller. KISS gör den rättvisa.
3. Let Me Go, Rock N' Roll - En av mina favvosar från 70-talet, skönt gitarr solo genom nästan hela låten, är glad att den fortfarande spelas!
4. Firehouse - Tycker bättre om att Gene sprutar eld till denna istället för Hotter Than Hell. Firehouse is the song!
5. Say Yeah - Ärligt talat så gillar jag inte Say Yeah speciellt mycket, den sämsta låten på Sonic Boom if you ask me. Men den är som gjord för stora konserter så den passar in!
6. Deuce - Let's face it, Deuce är Genes KISS bebis o vi kommer alltid att få höra den så länge KISS is alive and well. O jag klagar inte, tycker den är hur bra som helst. Lite ovant att den inte spelas som första låt dock.
7. Crazy Crazy Nights - Paul höll vad han lovade 1! Crazy Crazy Nights var inte en så stor hit i USA men desto större i Europa när den kom 1987! Jag fullkomligt älskar den, speciellt Bruce Kulicks original solo på studioversionen. Jag har inte hört/sett hur Tommy spelade solot igår, men jag är inte direkt orolig för Tommy är som själva guden när det gäller gitarr solon! Jag ser MYCKET fram emot att få se/höra Crazy Nights den 12 juni!
8. Calling Dr. Love - är en okej låt, men inte en av mina favoriter. Tycker den är för tjatig. Ser hellre att Gene sjunger Russian Roulette från Sonic Boom som är, enligt mig, en av hans bästa låtar!
9. Shock Me (Tommy & Eric solo) - Paul & Gene gör som de själva vill o låter Tommy sjunga Shock Me trots att Tommy har en egen låt på Sonic - When Lightning Strikes! Strikes är skitbra, så jag förstår inte varför de ska plocka fram Ace låt!? Men Tommy gör Shock Me rättvisa så visst, spela den då.... Tycker också det är intressant att Tommy & Eric spelar sina solon till samma låt.
10. I'm An Animal - Många på KISS Army Swedens hemsida ogillar I'm An Animal men det gör icke jag! Den är mörk, gotisk o en kickass Gene låt! Hur den gjorde sig live igår vet jag inte i nuläget men de har förmodligen spetsat till den lite så den passar in i livesetet. Ännu en höjdpunkt i nya setlisten!
11. 100,000 Years - En av mina absoluta favvo KISS låtar, är superglad över att den fortfarande är kvar! Det är till denna låt som Paul leker me publiken. Den kanske är något lång, oftast över tio minuter, den skulle kunna kortas ner lite.
12. I Love It Loud (Gene solo) - I Love It Loud är faktiskt överspelad, plocka fram 1976 års mästerverk God Of Thunder istället! Men, hur vi än vrider o vänder på det sjunger 98% av publiken me i denna låt på konserterna, är förmodligen därför de låter den vara kvar i setet.
13. Love Gun - En av Pauls favoritlåtar, vilket jag förstår till punkt o pricke. En intressant fotnot är att Paul skrev Love Gun i huvet när han o resten av bandet satt på ett flygplan nån gång under 1976/1977. När de sen hade landat tog Paul fram gitarren o Kärlekspistolen var född ;P
14. Black Diamond (Paul solo) Whole lotta love (Led Zeppelin) - Är det bara jag eller är detta första gången sen 1983/1984 som Paul har ett eget solo? Skall bli intressant att se vad han kommer att hitta på i Stockholm. Whole Lotta Love är ju inte fy skam den heller!
15. Detroit Rock City - Enligt många KISS bästa låt nånsin. They might be right about that. Intressant o kul att de avslutar det ordinarie setet me Detroit innan extranumrerna, då den oftast brukar spelas som sista låt.

 

Extra Nummer:

16. Lick It Up - Hade hellre hört Heaven's On Fire, men den nuvarande uppsättningens version av Lick It Up live är bra tycker jag, den har nästan blivit som en "smink låt" istället för "1983 års sleaze låt".
17. Shout It Out Loud - Många anser denna vara sönderspelad, dock inte jag! Jag ÄLSKAR Shout It Out Loud, tycker bättre om den än Rock And Roll All Nite som jag däremot tycker är helt sönderspelad! I will definitely shout it, shout it, shout it out loud i juni!!!
18. I Was Made For Lovin' You - Har aldrig haft nåt för denna låt, disco is not my thing, även om de har rockat upp den något. Ser hellre att de spelar Hide Your Heart eller varför inte A Million To One från 80-talet som Paul kan flyga ut i publiken till.
19. God Gave Rock And Roll To You II - Paul höll vad han lovade 2! Egentligen är den här en cover som KISS spelade in 1991 men de skrev om den lite. Saknade denna 2008 men nu äntligen kan jag sjunga me i den i juni! En riktig allsångsdänga - cheesy som den är.
20. Rock And Roll All Nite - O här har vi vad KISS handlar om - att rocka hela natten o partaja hela dagen. Visst, låten är så jäkla bra skriven, o den är ordinarie på varje KISS konsert men än dock..

Jikes vad långt det blev haha.. O.o

Om ni orkat läsa ner ända hit är ni fanimig värda en guldmedalj.



God gave rock and roll to everyone!

Hey!

Kom hem för en 40 minuter sen från Maggan & Affe, jag o päronen var där o fikade en stund. Trevligt :) Jag blev jätteglad när de dukade fram smörgåstårta för jag har varit sugen på det sen i onsdags haha! Such luck y'know!

Hur som helst så orkar jag verkligen inte skriva om gårdagen & dagen i det här inlägget för det enda jag tänker på är KISSKISSKISSKISS. Jag är helt i min egen värld, svarar inte ens på tilltal liksom lol.. Därför lägger jag in bilder på en del av det som kommer att säljas på konserterna i Europa i sommar:




Jag tycker båda tröjorna är snygga, men den andra tilltalar mig mer, så blir nog den. Turnéprogrammet är också ett måste! En tröja & turnéprogram går på ungefär, i dagsläget, 350:-. Ganska överkomligt ändå tycker jag!

YEEEEAH, nu åker hörlurarna på o ni kan ju bara gissa vad jag tänker lyssna på!?

The BOOM begins tonight!!!!

Alltså ni anar inte hur TAGGAD JAG ÄR!!!! Ikväll spelar KISS sin första konsert på Europaturnén i Sheffield, England vilket betyder att jag kommer få reda på setlisten ikväll!!!! O det är inte långt kvar tills jag får se the hottest band in the world myself!!!! Åååååååh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Jag skriver om gårdagen & dagens bravader i nästa inlägg.

RSS 2.0