Family Jewels!



klippet är från Gene Simmons Family Jewels, så ägande! älskar det! hahah. synd att det inte sänds i svensk TV bara!! Shannon, Genes sambo visar så kallade home videos. kolla in när sonen Nick blir neddrogad på ett tandläkarbesök xD

glad fettisdag!

tisdag äre idag. tisdagen den 24 februari kan även kallas för andra dagen efter sportlovet o för fettisdagen. käka nyss en wienersemla, så feting gott! wienersemla är såå mycket godare än 'vanlig' semla. så i år har jag ätit drygt.. sju semlor kanske? haha, lol. jag som egentligen inte tycker om semlor, men ja. har ni käkat semla idag?

vilken respons man fick i förra inlägget btw. Thessan var den enda som komm, som insisterade på att jag skulle börja ha "dagens låt" i varje inlägg, o det kommer jag att köra på! får se hur länge det håller, men ett tag iaf.

skoldagen idag var faktiskt helt okej. på historian blev vi introducerade till det nya temat vi ska arbeta me, tid var det(?). det handlar om olika tidsepoker iaf, roligaste temat hittills i ettan.. det tydde iaf mitt första intryck på. på geggan (även känt som geografi) så arbetade vi me mineraler o bergarter, man fick knappt röra på nåra mineraler eller bergarter, fuckEva. på matten fick vi tillbaks våra matteprov, jag fick G, stolt =D lol. på engelskan höll vi på me prepositioner, dötråkigt eftersom jag redan lärde mig det i typ sexan?! o sen finally hade jag min allra första tyskalektion, WIHO! gjorde inte så mycket dock, lyssnade på när Teija & CO läste i nån bok, aja, nåra nya ord lärde jag mig iaf :D haha. som nicht, duktigt jobbat Bea.

dagens nyheter kanske man ska ta upp? idag blev det allmänt känt att Kronprinsessan Victoria o Daniel förlovat sig, grattis till dem eller nåt. jag har inte så stort intresse för kungafamiljen, men visst, happy days for the princess..

just det, dagens låt var det ja;
A Moment Forever - Volbeat
- tunga trummor, tunga gitarrer o Michael Poulsens bästa råa röst. what more can you ask for?

 -> alright. jag kan erkänna att jag inte direkt älskar Thomas Bredahls ihopväxta ögonbryn, men visst..


forever and ever hear me calling you the echoes from the past

urgel, snart är lovet slut :( jag vill ha mera LOV!!! jag är inte så pepp inför skolan nu faktiskt kan jag erkänna, men det ger väl sig när man väl kommer till plugge. jag brukar få värsta adrenalinkicken när jag kommer till plugge; it's almost like I've taken something altough I haven't (Ace Frehleys ord exakt ;p). men, nåt som jag är pepp inför är mina allra första tyskalektioner jag kommer ha! wiho! jag kommer ju börja läsa tyska steg 1 nästa år, men eftersom min spanska profesora är bortrest hela nästa vecka ska jag få följa me på Teijas & Elins tyskalektioner, hoppas jag lär mig nåt iaf x)

jag funderar förresten på att börja ha nån "dagens låt" grej i varje inlägg jag skriver i fortsättningen, vad tycker ni om det? ska jag satsa på det?

nu ska jag drömma mig bort i The Poodles underbara värld, ska såå köpa den nya singeln One Out Of Ten!


E.M.D = de tre musketörerna?

alltså hittills (20.28) så suger Melodifestivalen. lääängtar tills BWO kommer. skulle E.M.D föreställa de tre musketörerna eller? fan vad löjliga de var.

snackade me min vän Crille läänge på msn förut, det var mycket trevligt. hade inte snackat me han på aslääänge! o då har vi gått i samma klass sen lekis till nian.. så vi hade mycket att prata om, en trevlig pratstund.

avslutar detta inlägg me nåra bilder på Tommy Thayer jag hittade på hans hemsida, från när han var me i Black 'N Blue, hahah, HAIRSPRAY or what?!

gonatt på er!

 <- Black 'N Blue 1987, Tommy längst bort till vänster

<- visst påminner Tommy om Jon Bon Jovi här?!

grattis i efterskott!

jag är tydligen så H.E.A.T - influerad att jag totalt glömde bort Ola Salos 32 - åriga födelsedag den 19 februari. så därmed tillägnar jag detta inlägg till en av mina favoritfrontmän! grattis!



om du känner att du inte riktigt har koll på vem jag är, kolla då in denna lista.

Namn: Beatrice Lundin
Födelsedag: första september
Födelseår: 1992
Födelseort: Eskilstuna
Ögonfärg: blå-å
Hårfärg: typ brunt eller nåt
Syskon: tre äldre syskon; två bröder & en syster

Mina intressen: skriva, rita, blogga, musicera..
Roligaste skolämnet: engelska!
Djur jag tycker om: hundar
Godaste mat jag vet: hemlagat, farsan är bästa kocken ;D
Favoritgodis: choklad, chips & sura colanappar!
Bästa bok jag läst: Gömda fan. gryyymt bra, om det nu är sant det som står i boken efter alla debatter..
Bästa musikgrupp/artist: KISS är gudarna, så är det bara.
Bästa låt: bästa låt me KISS eller den bästa låten ever? går inte att svara på den förbannade frågan!!!!!!!!!!
Bästa film: Titanic blire väl. men Australia var bra den oxo.
Favoritprogram på tv: Doobidoo xDD
Person jag beundrar: ja alla tror väl att jag kommer skriva Paul Stanley här, vilket jag nu gjort, men jag beundrar många mänsker. bland annat min bror Tobias för att han är bäst på allt! :D
Jag gillar bäst: vad jag gillar bäst? ÖH.. hajar inte frågan riktigt.
Jag avskyr mest: falska mänsker, som bara ljuger o ljuger för att få uppmärksamhet. ni kan hänga er.
Kille/tjej jag vill ha chans på: hahaha. jag heter Stanley för en anledning ;p nä, men jag vet inte.. finns många.
Min högsta önskan: att få träffa alla mina vänner (har rätt många vänner som bor långt bort..) o att få träffa Stanley o resten av KISS. vore så JÄVLA BALLT!!!! :DDDDDDDDDD
Vad jag helst vill bli: rockstjärna o en cool morsa.
Jag är för det mesta: glad, kreativ o hungrig.

long time no seen!

hallå i alla stugor. jag har haft sportlov, eller sportlovet är inte slut än, men snart. fan, vill inte tillbaks till skolan nu, så fucking skönt me sovmornar. jag har haft ett längre databreak nu under lovet, har i princip sovit, ätit, läst böcker, lyssnat på en himla massa powermetal a'la MOB o farit till Eskilstuna. jag o farsan åkte till Eskilstuna i torsdags, köpte en massa onödiga grejer, bland annat ett 50pack me brännskivor, jag har redan bränt 10 av dem x) men i förebyggande syfte; om nu min data skulle paja igen så har jag all min musik sparad. på Åhléns såg jag KISS Ikons, var riktigt nära att köpa den, men när jag såg vilka låtar som var me på den så sket jag it, har redan alla de låtarna, haha. men snart är sportlovet slut som sagt o då äre back to black. appropå back to (in) black så spelade AC/DC på Globen (eller ska jag säga Ericsson Globe? :@) igår o de ska spela en extrakonsert igen på söndag. ska bli kul o få läsa recensionerna, de ska tydligen 'bara' spela 100 minuter, orka betala 600:- för 100 minuters spelning? FUCK OFF.

just det! en VGkomplettering i geografi ska man ju skriva, hade totalt förträngt den. den ska vara klar innan måndag helst, äh, tisdag får Eva nöja sig me.

o ikväll äre ju Mello. ska tydligen vara balladernas kväll ikväll, Molly Sandén o BWO ska båda framföra ballader. heja BWO säger jag, de är ju poppis i Östeuropa, så kanske inte vore så dumt att skicka iväg dem? men H.E.A.T. åh H.E.A.T. I can't get enough of H.E.A.T.! tough choice fan.

nu kanske man ska ta o läsa lite i geografiboken? men ärligt talat så lockar msn & YouTube lite mer..

I can walk a 1000 miles to be with you

inte så mycket bloggande har det blivit den senaste veckan, men jag har haft skola y'know o i fredags (den trettonde dessutom..) så firade jag min systerdotter Ebbas sjunde födelsedag o hade dans efter plugge, det var skitkul, jag älskar o dansa! dansade jazzdans, verkligen kul! stretchade dock inte efteråt så jag har vart o är öm i kroppen fortfarande.. men det är såna smällar man får ta ;p i fredags firade jag dessutom att från o me imorn så har jag sportlov i en hel fucking vecka!! HALLELUJAH så skönt det ska bli!! ska dra till Eskilstuna me pappa på onsdag, han ville dra dit så jag hänger på, ska förbruka min 600 kronor på lite roliga saker tänkte jag. ska oxo plugga lite.. just idag har jag läst så in i BOMBEN, ganska lite datortid blir över då.. aja.

kolla ni på Mello igår btw? jag fullkomligt älskade H.e.a.t! så coola! äkta pudelhårdrock a'la Europe liksom!! 1000 Miles har etsat sig fast på min hjärnhinna, I just can't get enough! måste få tag på den låten..

har förresten lite mer info om nykomlingen i Mr. Stanleys familj, hon heter Sarah Brianna o föddes den 28 februari. o Elin som tydligen tycker att det är lite skumt att S skaffar barn så sent - jag håller me, faktiskt. han är ju liksom 57 bast, men ja.. han hade väl helt enkelt inte tid att bilda familj under 80 - talet, han hade väl fullt upp me groupies, lol. but I wish the Stanleyfamily the best of luck!

nu ska jag återgå till läsningen, wiho.

 <- härligt me rock i Melodifestivalen!


:DDDDDDDD

ni kanske hajar rubriken? WELL, igår fick jag alla rockprylarna som Richard hade skickat till mig. o WAAAAAH är det enda jag kan få ur mig!!! egentligen så var det enda jag hade beställt KISS; StockholmDVDn o två MOBskivor. men gissa allt jag fick?:
- KISS: Stockholm Stadion 30 maj DVD - SUPERBRA kvalité för att ha spelats in mitt i publiken..
- KISS: Behind The Makeup
- MOB: Read My Hips
- MOB: White Trash Stomp
- MOB: Merrie Melodies
- MOB: Loony Tunes
- MOB: The Greatest Enemy liveDVD
- Cheap Trick CD

allt detta för 250:- (varav 50:- frakt)?!? den som inte tycker det är ett billigt pris är fan sick.. snacka om att jag har mycket att lyssna&titta på, wiho! på sportlovet kan jag bara softa me en massa bra skivor o DVDer. TACK RICK!!

förresten så läste jag på KISS Army Swedens hemsida att Stanleys dotter skulle ha kommit till världen förra veckan, grattis Stanley säger jag!

laddar upp bilder på alla rockprylar senare.. nu måste jag läsa om isländska sagor, tråkigt.

buy a fucking mobilephone!!

alltså mina föräldrar är så jobbiga.. de åkte ut till Willys för att handla (såklart utan mobiltelefon, för de har inga.. -.-). min käre bror Tobbe skjutsa ut dem, o de kom överens om att han skulle hämta dem igen runt 12.30 - tiden, fine so far. Emy ville följa me morsan & farsan o handla för att de skulle fika efter de handlat, men då kom morsan på att hon inte hade tagit me sig nåra pengar till fika, så då ringde hon hem från Willys telefon för att fråga mig om inte jag kunde ringa Tobbe o säga att han kunde hämta dem tidigare. så jag ringde upp Tobbe på direkten o då visa det sig att han var ute på promenad, JIPPI! detta är just varför det borde vara lag på att ALLA svenska medborgare borde ha mobiltelefon! även de lite äldre.. aja, jag kollade iaf upp vilket nummer morsan hade ringt ifrån o så ringde jag upp Tobbe för tio minuter sen, men han svarade inte.. aja, jag pallar inte mera, nu för Tobbe antingen ringa upp mig eller så får päronen vänta tills 12.30.. URGEL vilken härlig söndagseftermiddag jag fått uppleva, hahah.

nu ska jag kolla på Let's Dance - reprisen, LD äger ut Melodifestivalen me hästlängder.

we're living on the edge

hahha, omg vad Thessan gick loss o komm. Poodlesinlägget! men det är kul! :D älskar o få komm, så ni, mina andra bloggläsare kan väl oxo komm? ;D

jag kom nyss hem fråm Tobbe, var o fira Alma, hon fyllde två år i tisdags. hon blev överlycklig över dockkläderna jag gav henne, hah. tänk så mycket leksaker kan göra, öj öj. vi åt Nalle Puh - tårta, smarrigt värre, o så fick jag titta i flera fotoalbum, alltså shit vad snabbt Emy o Alma växt upp egentligen?! jag tycker inte det var längesen de föddes, o Emy föddes när jag slutade femman O.O time passes quickly!

för övrigt så vill inte min hosta försvinna! hur länge ska jag behöva ha ont i halsen egentligen?! GAH. pallar inte. jag kan gärna bli förkyld under sportlovet, men inte nu!!

ikväll äre ju Melodifestivalen förresten, ska ni titta på det? inte jag, tror jag, eller kanske.. jag tycker Mello blivit så himla sämst de senaste åren (undantag från 2007). o detta året ska de ha me en internationell jury som ska få säga sitt, hur nödvändigt är det på en skala?! jag tycker man ska ta bort de svenska jurygrupperna oxo o endast ha svenska folket som röstar, vi ordinary svenskar kan väl få bestämma vilken artist/band vi vill ska representera oss? jury = bullshit. men om Desmond Child sitter i den internationella juryn, då blir jag fett glad :DDD haha. han är inte rädd för att säga vad han tycker precis..

 
btw så tycker jag faktiskt att Aerosmith kan komma till Sverige.

Sweet Poodles!

livet är sååå bra just nu. sitter på msn o snackar me en massa härliga mänskor o lyssnar på The Poodles. iiih! Thessan skicka alla låtar från båda plattorna Metal Will Stand Tall o Sweet Trade, så jag har ganska mycket att lyssna på just nu, heh. Echoes From The Past är ju en helt underbar låt! jag fattar inte hur jag kunde underskatta Pudlarna förut, de är ju egentligen mycket bättre än den musiken de spelar. bästa Kicken på trummor o Jakobs röst! jieses! en bättre röst får man leta efter.. Poodleskonsert detta år är ett MÅSTE!

 


grattis Rose!

gissa vem som fyller år idag? jo, självaste Axl Rose! sångare i Guns N' Roses! (även känd som Thessans man ;D). so, let's all congrat him!

 Axl, här på ett RS - omslag!


I just can't adam and eve it!

FYFAN vad lack jag blir!!! hur ofta ska man behöva vara sjuk egentligen, pallar inte! jag har känt i flera dar att det känts lite konstigt i halsen o så, o därför har jag gått hemma me halsduk 24/7. men nä, det hjälper inte! så då, idag, fredag, när man har två läxor o ett rätt så stort prov så kan man inte prata?! vad är det för bullshit?!? åååh! vill inte missa skolan, för vill inte ligga efter o göra proven på mina sovmornar, URGEL!
lol, jag kanske låter lite överdriven, men jag vill inte vara sjuk! finns roligare saker att göra än att gå hemma o sitta vid datorn.. well well. har suttit o spammkomm. Malenas bdb, ha så kul me att svara på allt nu! x) har även suttit på MySpace o snackat me en helt supercool man som heter Richard Averdahl, han är trummis i ett rock/metalband som heter MOB. har snackat me han i ett par månader nu, o en trevligare person får man leta efter! nu ska jag köpa ytterligare två MOBplattor av honom o en liveDVD me KISS, alltså konserten från 30/5! den är inspelad i publiken, ska tydligen vara superbra kvalité, så det ska bli spännande att få lite grejer av honom. han har dessutom träffat Eric Singer, självaste Alice Cooper o Angus Young i AC/DC! asså hel-v-ete.. oooh. anyways. bort från datortid gäller nu för Bea, hah.

till sist så kan jag informera om att Rock is our Religion är på G! I'm in Thessan & Lisas band, WOHOO! fett glad är jag över det :DDD

förresten, glöm inte att kolla in Ricks MySpace här: http://se.myspace.com/godzilla32

rock is my (and our?) religion!

idag fick jag en ring av Teija :D den är grön o skön ;D
idag har jag oxo vart så fucking övertrött så det inte är sant.. jag garvade asset av mig på halva svenskalektionen o på hela engelskalektionen.. fattar inte varför jag vart så trött så plötsligt.. haha.

imorn har jag prov i svenska, medeltiden o en massa schiesse, pallar inte. har inte pluggat nåt, men vafan, det får komma spontant, det har funkat förut oxo, så varför skulle det inte funka nu?

o JUST NU (19.22) sitter jag online på msn, o den enda jag snackar me är coolaste Thessan. varför är alla som vill snacka me mig på msn offline just nu då??.. så typiskt. hö.
snackar me Thessan om jag eventuellt ska få joina hennes eventuella band, vilket vore SKITKUL! :DDD men inget är bestämt än.. återkommer på den fronten.

nu ska jag dra in till Uriel.. see yah!

 jag är rätt glad över att S ersatte The Mask sminkningen mot Starchild sminkningen.. The Mask is ugly x')

Bea responds!

här kommer lite responds på nåra komm jag fått:

Malena - jag kommer logga in på msn, du behöver inte vara orolig ;D (- which I btw inte tror du är =)). ska spamm.komm din bdb imorn, dock kanske inte msn, I've got skola y'know..

o du som komm. "whiplash" - inlägget, vad heter du? du angav aldrig nåt namn eller nån bloggadress.. skicka gärna en ny komm. me ditt namn, o jag tackar för att du tycker min blogg är bra! :D

nä, måste fortsätta kolla på Semestersvenskar nu.. shiiit vad jag längtar efter att få jobba som reseledare! :DD

whiplash, heavy metal accident. rock on, I wanna be president!

idag har det varit en mindre rolig dag för Teija var sjuk idag.. =/ idag har jag skrivit en filmanalys på 4 ½ sida o skrivit matteprov; ekvationer, för tredje fucking gången. mitt huvud består just nu av x, y, xy o en himla massa siffror.. jag behöver sova x)

ikväll äre, not to forget: Semestersvenskar o sista avsnittet av Made in Sweden, då förhoppningsvis Kim kommer tillbaks o visar vilken jävla bra pipa han har.

kolla in bilden jag hittade igår på Stanleys hemsida:
hahah, S borde fan börja använda slips ;O

Bea<3SPSK=SANT

tänkte fråga er, mina kära bloggläsare, en sak; är det konstigt att vara trött på msn? alltså, jag är knappt online längre av various reasons, oftast hinner jag inte på grund av skolarbete o sen är jag oftast för trött för att orka chatta.. för ett år sen var jag ba: MSNABSTINENS liksom, men det senaste året har jag fått värsta agg på det.. ni älskar säkert msn o ni fildelar säkert så fort ni är inloggade, men jag vet inte.. det finns ju telefon föfan ;D hehe, nej men ja.. I'm not msnaddicted anymore, den slutsatsen kan jag dra.

idag har varit en superbra dag! den största anledningen till det är att idag fick min klass info inför valet av inriktning till tvåan o de individuella valen. jag ska ju såklart välja språk, vilket jag är såååå pepp inför att få läsa de två kommande åren! (förhoppningsvis, vi måste få en egen klass Teija! :DDD). jag menar, 600 poäng språk under två år?! TJOHOO! sen under indi.valen i tvåan ska jag läsa engelska:speech, engelsk kultur o kinesiska/mandarin steg 1. jag har räknat att jag kommer läsa sex språk.. O.O svenska, engelska, spanska, tyska, latin & kinesiska.. om nu inte dessa språkkunskaper kommer räcka till att få jobba som reseledare efter gymnasiet, då vet jag inte vad jag ska göra.. x) well, nu äre kanske enough about skolsnack, men att jag bara fick höra tyskalärarn snacka om språk fick mig FETTANS GLAD :DDD lol vilken språknörd jag är xDD

idag har jag också kollat på en isländsk film, Korpen Flyger hette den. väldigt tråkig var den, men det var kul att få lära sig lite isländska; tungur knivur = tung kniv ;p

nu ska jag läsa samhällsläxa -.-

KISSilicious

kollade lite på KISSOnline, de har fått in lite nytt merchandise i form av T - tröjor o skor.. jag vill sååå ha Dressed To Kill - vansen!! [Paul & Gene - vansen är mitt självklara val, sorry Ace & Peter ;(] holy macaroniiii! o en sån där KISS Army - tröja, rior på den.




sitter o dötittar på Familjen Annorlunda på fyran. I just don't get it. om man skaffar tio barn, är det för att man verkligen vill ha tio barn, eller är det för att man vill stå ut i mängden o bli populär? sure, jag älskar barn, jag skulle aldrig kunna leva utan mina syskonbarn, men jag skulle aldrig vill ha tio ungar?!?! nä, max tre stycken för min del. urgel.

I'm stone cold crazy!!

jag har bara lust att spränga blogg.se i luften!! jag höll på att sprida lite Stanleyglädje på Thessans blogg o så cepa komm. hela tiden >< så det tog typ 40 minuter för mig att komm. klart, höhö.

här kommer iaf bilderna jag lovade. inga bilder från lördagen dock, blixten ville inte fungera då ;/ bilderna är från igår då jag for till Västerås för att se på Tobbes hus som har kommit! huset är inte klart än dock ;p sen bilder på mamma när hon skulle vara Michael Jackson, hon for på maskeradfest. hahaha, jag tycker morsan lyckades perfekt me outfiten, Michaels apa Bubbles fick ju vara me på hatten xD

 baksidan av huset
 Emy o hennes reflexer ;p
 världens finaste brorsdöttrar<3
 MJ in da house! haha


idag har jag lärt mig att säga dra åt helvete på ryska

haha, nu har Thessan lärt sig att bli frågvis.. x) här har du svaren på dina frågor:
- jag har flera favoritfärger, men svart, lila & rött tycker jag om.
- favoritlåt går absolut INTE att svara på, det är en helt omöjlig fråga!! men favoritlåten just nu är nog Knowing Me, Knowing You me ABBA. HAHA, jag har blivit ABBA - nörd igen :'D
- o när det gäller favoritmat måste jag nog säga spagetti & köttfärssås, äkta barnmaten :DD lol.
o btw så gör det ingenting om ni kommer me frågor i efterhand ;D

det är måndag idag vilket gör mig trött. jag dislikar måndagar en hel del, främst för att det är första dan efter helgen o sen att jag har gympa första lektionen.. blööö. men denna måndagen var helt okej, gjorde inte nåt speciellt märkvärt i plugge. höll dock på att somna när vi diskuterade självförsvar på samhällslektionen, då diskuterar jag hellre om fildelning, som är ett ämne jag är insatt i!
just det! jag lovade bilder från helgen.. de får komma i nåt senare inlägg för jag pallar inte ta ur USB - kabeln som är connected till det mobila bredbandet o sen pluga in (lol, ordval) USB - kabeln som är till diggikameran o sen pluga in det mobila bredbandet igen, ja, ni fattar poängen.

nu äre middag, see yah later!

RSS 2.0