Obey your master!

Syrran o CO var nyss här o fika, det var trevligt :) Minstingen Johan springer runt som en galning, o så har han en slags förkärlek för sopkvastar, så nu slipper man iaf sopa på framsidan, lol.

Annars flyter det på, har gjort klart alla mina kinesiskaläxor, eller iaf de där det ingår att skriva tecken, jag tycker faktiskt jag börjar bli bra på det :D *skryters* Nä, men det är kul!

O nu har jag lärt mig att tycka om "Master Of Puppets" - alltså låten, det tog mig flera månader innan jag lärde mig att tycka om uppbyggnaden av den.. Men det är så här, att alla Metallica låtar är i princip uppbyggda på just det sättet som "Master.." är; intro, vers, refräng, vers2, refräng, kort solo, stick, riffande, långt solo, refrängx2, outro.
Men jag kommer aldrig att digga "One" o "Nothing Else Matters" - no action whatsoever!



Bara för att.

Anthrax = Thrash Metal? No kidding.

Ursäkta, men hur tänkte egentligen grabbarna i Anthrax när de kom överens om sitt nu relativt kända bandnamn?
Bilden nedan visar mjältbrand, på engelska just Anthrax. GRYMT.



Ni kan förvänta er en lista på andra minst sagt diskutabla bandnamn i framtiden.

No, not again, Mountain Mama!

Usch, nu börjar nervositeten komma krypande, på måndag ska jag äntligen till sjukstugan, äntligen. Men det känns så overkligt, när man väntat på att få komma dit i mer än två år, o nu ska det ske.. Jag kommer inte fatta det förrän jag är i Uppsala.. Unreal, so unreal.

Igår vart jag iaf skitglad, för mina SRS prylar hade äntligen kommit! Så idag har jag suttit bänkad framför Made In Switzerland DVDn me Gotthard. Lyssnade på CDn igår o jag blev not at all besviken. Men jag hade inte förväntat mig att bli besviken heller. Volbeats debutplatta skakade mig, omtumlade mig, misshandlade mig o lämnade mig utmattad o sådär helt Volbeat lycklig. Appetite for Destruction är ju Appetite for Destruction. Kjolen o linnet var inte fy skam det heller. Så för att sammanfatta det hela är jag jävligt nöjd. Så nu har jag massor me ny musik att lyssna till på sjukan, klockrent. :DDD

Nu blire läsning: Vingklippt Ängel. Nu har jag äntligen kommit in i boken. Det tar några kapitel innan man orkar läsa om Bernys fantasivärld utan fantasi. (..). Men jag måste medge att boken är så in i bomben bra skriven.


Tuvisteis.....

Oj, blogg. Det var längesen, o här följer ännu ett inlägg!

Atm sitter jag o laddar ner Sonic Boom (Förlåt P, G, E & T men jag måste bara få höra alla låtarna!! Kommer ju självklart köpa plattan den femte oktober ändå!!). Jag fick veta från en säker källa att man kunde ladda ner hela plattan gratis, så why not? :D Inledningsspåret har ju redan cirkulerat runt på YouTube i nåra veckor nu så blablabla that's what I'm doing atm anyway!

BTW så hade jag spanskaprov idag o allt gick finemangs förutom att jag fick totalt sinnessjukt hjärnsläpp på två verb som skulle böjas i preteritumform!! De två verben var dessutom samma verb i preteritum vilket gjorde hela saken ännu mer sinnessjukt irriterande! Så glöm MVG ditt preteritum-as..

Annars mår jag bra o kinesiska är det roligaste nånsin! Imorn är den sista skoldan på vääldigt länge o det är tråkigt.. O ikväll äre Idol. Happy days fan.



As I said, sorry G.

Jag blev 300 spänn rikare idag :D



Alltså det går rent utsagt åt fanders me videobloggen.. Visserligen kom inte nån in o störde den här gången när jag skulle spela in, men alla batterierna är totalt urladdade, min GP funkar inte heller, de batterierna är helt döda. Får kirra batterier imorn eller nåt. Videon kommer när den kommer!

Men ni får ett klipp här iaf, i dessa Idol tider. Detta är enligt mig den bästa Idol audition nånsin, hittills iaf. Nils är en så in i bomben skön snubbe, han skulle lätt kunna vara stand in för Ola i Arken, haha! You gotta love this!


Jag har duschat, gjort mig i ordning, städat mitt rum, lyssnat på musik i två timmar o nu väntar jag på att klockan ska slå 14.00.

AVSLUTA MENINGEN:

Jag har insett att min senaste kyss: inte har me nån annan att göra
Jag lyssnar på: Aerosmith, konstigt nog<3
Jag pratar: ibland me mig själv. *nerd*
Jag tycker om: att spela trummor
Jag avskyr när folk: ska göra sig märkvärdiga
Min bästa vän är: inte nånstans.
Min första vän hette: Angelica haha
Kärlek är: en jävla innegrej just nu
När jag borstar tänderna: är jag riktigt uttråkad
När jag lagar mat: är det bara jag som vågar smaka på det =p
Jag tänder på: människor som bara är sig själva!
Det sexigaste yrket är: trummis
Det är charmigt när: man är sig själv
Jag är rädd för: döden
Den värsta känslan är: osäkerhetskänslan
Den bästa känslan är: när man tycker om nån som man vet tycker om en tillbaks
Jag är bäst på: KISStory
Jag är sämst på: matte
Om jag va ett djur skulle jag vara: en papegoja, sån pratkvarn jag är :D
Om jag va en insekt skulle jag vara: en geting som skulle sticka alla jävla idioter som finns i lilla Stränkan!
Om jag vore ett redskap skulle jag vara: en högtalare, om det nu är ett redskap haha?
Jag kommer alltid att vara: en hårdrockare utan behovet att behöva se ut som en
Det finaste som finns är: musiker som sliter för att göra sina fans tillfredställda!
I sommar: har jag varit utomlands :DD
Sist jag grät var: förra veckan
Jag kan: prata bra engelska
Jag kan inte: förstå mig på fjortisar o brats, helt obegripligt alltså
När jag vill tänka går jag: till pappa
När jag bakar så bakar jag: brownies :D
Min mobiltelefon är: svart o grå
När jag vaknar på morgonen: vill jag inte gå upp om det är måndag
Innan jag går och lägger mig: kollar jag igenom mina läxor, lol
Just nu tänker jag på att: jag hade feta dampen på tyskan igår
Idag har jag: gjort allt det som står i rubriken o lite till
Ikväll ska jag: lära mig nåra ackord till o käka chips, förhoppningsvis

 


9/11.

9/11, let's all remember. Tänk att det är åtta år sen idag! Vart tar all tid vägen?!

Orkar inte skriva ett långt inlägg så jag sammanfattar dagen i ord istället: flummigt. kinesiska<3. jävla skrivare. mikrovågsugnsteater. sötsur sås. latin. balanzedamp. per-d.y-jävel. hicka. garv. principessa.

Många av er kommer inte fatta ett piss av detta men jag känner till en person som kommer göra det ;DD

Det där me videoblogg kommer, jag lovar! Har försökt blogga men blir alltid störd av att en viss far eller mor kommer in o frågar: "Vem pratar du med?", o då när jag förklarar att jag videobloggar fattar de inte ett piss.. Men imorn ska jag fixa en första videoblogg, utan att bli störd. So be patient for a little while longer!

EH ni kan få ett YouTube klipp, från när jag var barnvakt senast, berättade ju tidigare att jag filmade lite.. Enjoy ;p




"PAPARAZZIIIIIIIIIIIIII"

090909

Jepp, idag är det den nionde september 2009. Ett datum bestående av tre nollor o tre nior för er som inte fattade poängen me rubriken. (DUH!)

Eh, jag var rätt pissed off sista lektionen idag.. Sista lektionen var spanska o jag är rätt utsagt så JÄVLA trött på min spanskaklass så det inte är sant. Eller, 90% av den iaf. De 90% är så oseriösa, de lyssnar inte på lärarn, de sitter me sina hightech mobiler o sms:ar o smackar me tuggummin o skiter i allting. VARFÖR går ni ens spanska steg 5, när ni inte ens behöver, då ni redan läst spanska ett år?!?! (Svar: De vill åka till Barcelona, buena suerte när ni typ bara kan säga vad ni heter). Era POLLACABEZAS! De enda jag diggar är typ fem pers, som verkligen pluggar o vill lära sig! Vafan, när jag är språkare vill jag inte förlora mina chanser till ett bra betyg bara för att vissa POLLACABEZAS inte kan låta bli sina mobiler i 75 minuter! Is that too much to ask for?!
Det märks att jag är missnöjd me spanskalektioner va? haha. This has got to change!

IAF nu ska jag skriva klart min engelskauppgift som btw handlar om de tre saker jag mest irriterar mig på. Mitt missnöje far vidare i andra språk.. ;p Sen måste jag ge spanska preteritum en chans, för jag ska lära mig det!!

Hasta manana /Språknörden #1.

AEROSMITH CONTAGIOUS FEVER

Nej, jag är inte död, jag har bara ingen inspiration..

In the meanwhile, lyssna på det här:



SHUT UP AND DANCE!!


PS: Feel free att kolla in liknande videoklipp, utforska hela Just Push Play albumet för det är bara YAOWSA!!!!! DS.

ArkArkArkArkArkArk

Jag har suttit de senaste två timmarna or whatever o hållt på att gå igenom alla mina Arkbilder, livebilder, bilder på alla medlemmarna, pressbilder, you name it! Jag svär att jag har minst 700 bilder på dem.. Am I a Angelhead or what?! xDD
Jag är inte ens klar än men mina ögon pallar inte mer just nu, så får fixa resten ikväll.. När jag är klar me alla bilder ska jag fixa ett kollage me bilder ända från 2000 till nu.

Men nu: stäng av detta dataschiesse!

Äsch, ni får en redan nu ;D

Morning.

God morro-n, god morro-n!

Här sitter jag klockan 8.46 o skriver, o jag som klagade över att pappa väckte mig vid nio snåret igår, lol. Iaf, brorsan satt inne på Facebook när jag kom ner o skulle fixa frukost (förvånande? xD) o så skulle jag hjälpa honom att översätta en mening på italienska, vilket är just det språket jag inte läser. Great.

Som sagt, har nyss käkat frulle, ska väl surfa runt här ett tag o sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Eller jo, måste komma igång me läsningen me boken jag ska skriva en resumé om i svenskan. That's what I'm gonna do, really.

See yah!



SRS order #2

Alright, här nedan följer min andra beställning från SRS:

- Guns N' Roses: Appetite for Destruction.
Denna platta klassas som en av hårdrockens bästa, o jag har velat ha den här sååååååååå länge, så nu äntligen har jag beställt den. Liksom Welcome To The Jungle, Paradise City, Sweet Child O' Mine, Rocket Queen.. Liksom HALLÅ!

- Metal Top: svart. Tycker denna top är lite festlig me spännena, o den kommer dessutom passa perfekt till kjolen som jag också har beställt: ->

- Kjol: New York. 1) Kjolen heter New York! 2) Hur festlig är den inte?! 3) I'm out of skirts, so why not?



- Volbeat: The Strength/The Sound/The Songs. Volbeats första platta me många låtar som jag ej hört, so I want it! Jag laddar ju som bekant inte ned längre..

- Gotthard: Made In Switzerland [Live]. 1) Hallå! Vi snackar om Gotthard här. 2) Paketet innehåller både CD o DVD för 179 spänn, o det är en konsert på två timmar. Billigt? Svar: Ja! 3) Tobbe tvinga mig att köpa den.

Detta var hela beställningen, som jag får vänta på i tio dagar, men huvudsaken är att det kommer fram innan den 21:a.. That's all for now, suckers!


"Heeelt sinnessjukt!"

Wow, snacka om att jag är feta trött. Pappa väckte mig tidigt (ja, kvart över nio på morronen är tidigt på en lördag!) för att vi tillsammans skulle göra klart smörgåstårtorna som vi skulle ha till firandet av min födelsedag me syskonen. Vi tänkte att det skulle vara mycket roligare att göra egna smörgåstårtor - o det var det också! Visst, det är lite pilligt o så, men om man är amatörkonditor så funkar'e ;D
Vi gjorde klart tårtorna o fixa fikabröd tills syskonen kom vid klockan 14 o så fira vi mig i nåra timmar.. Orkar inte gå in på detaljer ;p

Jag fick en massa cash o presentkort i födelsedagspresenter så därför skickade jag nyss iväg en beställning till SRS. I nästa inlägg kommer vad jag har beställt, bilder på det o så vidare.

Inatt ska för övrigt bror Tobbe sova över hos oss för han håller på att hjälpa en kompis (för övrigt min gamla matte/fysik/teknik/musik - lärare) me sitt husbygge o grejs, så då orka han inte åka hem till Västerås. Väl förståeligt.

NU ska jag fixa nästa inlägg o käka resterna av smörgåstårtorna :DD

Bye suckers!

My birthday!

Japp, alltså jag hade tänkt att skriva om min födelsedag på min födelsedag men så blev det inte så nedan följer min födelsedag i ord:

Dagen började me att jag gick upp en timme innan jag egentligen skulle gå upp (hade sovmorron haha) för jag ville ha mina presenter, lol. Fick två bullar till frukost (mums..) o av morsan o farsan fick jag 1000 spänn i kontanter, 300 spänn som presentkort på Lindex o ett tyskalexikon. (Nu behöver jag bara ett latinlexikon sen har jag alla lexikon I need :D eller behöver jag kanske kinesiska?) Jag vart helt nöjd me presenterna!
Efter en massa kortspelande me farsan o snack som "Jag tyckte inte det var längesen du föddes" cyklade jag till skolan, hade två lektioner o stack sen ner på stan me Teija. Vi köpte födelsedagspresenter till varann (T:s var lite sen, sorry ;p) två stycken Voodoodockor! Min docka är en ninja, riktigt cool ;D. Sen köpte jag en massa chips o snacks o sen stack vi hem till mig. Väl hemma fikade vi me mina päron o snacka om en massa folks i skolan - that's always fun, haha. Vid 17.30 - tiden stack Teija hem o jag firade vidare me päronen.

Födelsedagen kanske inte låter så där värst kul, men för mig var den det, för jag slapp en massa tjuriga o framtvingade gratulationer detta år iaf!

På lördag kommer syskonen o firar, hoppas på fler presenter då ;D

Btw, tänk att jag är 17. 17, shit vad ovant.

/17-åringen.


RSS 2.0