I'm off to Rome!

Jaha, då var man färdigpackad!... Eller inte xD haha, jag hatar att packa, har visserligen tagit fram allting som ska med men det ligger i en stor hög mitt på sängen. Om jag känner mig själv rätt kommer jag slänga in allt i väskan en timme innan det bär av till Arlanda. Men det funkar ju det med! :D

Ska villigt erkänna att de jobbiga minnena från Cypern i somras gjorde sig påminda nu på förmiddagen.. Så är därför jag är lite halvt om halvt taggad att åka bort nu.. Men det kommer ju bli kul som fan, ska till ROM o ITALIEN, jag o TOTO kommer ju äga sönder Rom de fem dagarna vi ska vara borta!! Lovar att fota o filma en massa! Nu ska jag tagga ihjäl mig de sista timmarna här hemma :DDDDDD

Ha det bäst så länge, hörs på lördag när jag kommer hem!

This is my life,

Jag har inte så mycket att skriva egentligen.. MEN kan sammanfatta mitt liv i fem punkter:

- Jag är världens lyckligaste människa, o anledningen varför kommer ni få reda på inom en mycket snar framtid!
- Johanna Bergman är världens finaste o gulligaste tjej, om ni undra!
- Imorn åker jag till Rom, o nu har jag faktiskt fått lite resfeber!
- Jag längtar tills den åttonde oktober, då det bär iväg till konsert o marknaden dagen efter :DDD
- Det enda negativa jag kan komma med just nu är att jag ogillar detta höstväder nåt enormt!

Skriver imorn innan jag åker till Arlanda, ha en trevlig söndagskväll! :D

Wow! A picture!!!



Här är en bild på min översköna fåtölj jag fick i 18 års present! Sitter i den ett x antal timmar varje kväll muaha. Kommer nog en bild på mig i den så småningom!

Har annars spenderat dagen med pappa, åkt o storhandlat överallt o ingenstans. Har också köpt en liten resväska till Rom som det snart ska packas ner lite saker i.. Om en timme eller så kommer mamma hem från Stockholm o då ska vi ha mysmiddag! Weei!

Skriver mer imorn, ha det!

Idag, imorn, iövermorn!

Då var mitt sista skolfoto taget då!
Tog grupp, porträtt o spexfoto idag, var lagom kul! Hoppas att resultatet blir bra ;D

Jag sitter o försöker tagga till Rom, men är inte så taggad faktiskt! Pirret kommer nog när man sitter i bilen påväg till Arlanda på måndag eftermiddag.
Är mycket som ska fixas i helgen, imorn ska jag iväg o storhandla med pappa, köpa en "mindre" resväska till mig. Sen ska jag hinna packa o skriva klart lite skoluppgifter innan det bär av till Roma. Men det skall nog gå bra!
DOCK blire inget sånt ikväll, bara fredagsmyyyys :DDD

Ha det bäst så länge!

Ett år har gått..

Oh yes!

Idag är det på pricken ett år sen jag opererade ryggen, o jag minns allt som om det var igår. Jag satt med pappa o pratade om det imorse vid frukostbordet, förstår inte hur jag orkade ta mig igenom allt som krävdes.. Men det var min stora hemlängtan som gjorde att jag orkade. O ryggen har hållt, alla skruvar o plattor sitter där de ska, nu så här ett år efter. O det skall de fortsätta göra.

Har en liten "rolig" anekdot att dela med mig av från sjukhuset.. Efter att ha opererats nio timmar så kommer pappa ner till uppvaket för att hälsa på o jag vaknar av att han säger "nej, sluta, operationen tog NIO TIMMAR!!!", pappa var något irriterad xD Kommer inte ihåg det själv, men jag hade tydligen sagt att "pappa, gud vad fort det gick...". Nu i efterhand så kom jag på att jag syftade på att de långa o jobbiga två åren som jag behövde vänta på att få opereras inte kändes så långa när jag väl vaknade efter att operationen var över.. Men som sagt, var ju rätt nerdrogad då så jag sa väl en hel del saker som inte innehöll nån logisk innebörd haha.

Tänkvärda ord!

Tjoho igen!

Ville bara säga att livet är för kort till att klaga, vara nedstämd, sur, arg o deppig! Så var därför glad, positiv o lev varje dag som om den vore er sista!

Vet inte vart jag fick det ifrån, men det var bara nåt som kom i huvet! Tankar värda att dela med sig av :)
Eller så följer ni helt enkelt det här enkla o genialiska mottot:

I wanna rock and roll all nite, and party every day!!!

100922

Tjoho!

Den här dagen kan nog inte bli mer chill än vad den är, faktiskt. O hur chill är inte det liksom!? :D (Jag försökte vara vitsig där men jag misslyckades totalt, I know x) Skrev bara kemi provet o hade filosofi i skolan. Provet gick riktigt bra faktiskt, även fast det var kemi som jag är totalt värdelös på! Så vi får se vad det blir för betyg sen :) Höll på att frysa ihjäl på filosofin, det är alltid kallt i skolan, hört talas om element eller!? Iofs så fryser jag lika mycket nu, kanske håller på att bli sjuk? Hoppas inte det.. Men oddsen är väl ganska stora för det, har jätteont i halsen också, så har därför världens tjockaste sjal omsvept runt halsen.. Men nu över till filosofin igen! x) Vi fick läsa fyra texter som vi skulle reflektera kring o sen diskutera i vår.. väldigt pratsugna klass! -.- Är inte ens nån idé att man kommer med nåt att diskutera för alla sitter ändå helt apatiska o stirrar ut i tomma intet.. Men det är ju en annan sak :D (PS: Teija, räknade idag också, 85 "va" på en timme).

Ända sen jag kom hem vid halv tolv tiden har jag tittat på TV, ätit äppelpaj o varit allmänt lat :D Hade tänkt fortsätta vara lat resten av dagen också, blir pizza ikväll också! Muuuums :DDD



Vet inte hur många gånger jag lyssnat på den här idag.. Har inget med mitt humör att göra, den är bara så fin. O Steve Lukathers röst är riktigt underskattad (Ja, han är en av de bästa gitarristerna nånsin också).. Älska TOTO♥

Update 100921

1. Psykologi provet gick övernaturligt bra, o lätt!
2. Jag slapp spanskan idag :DDDDDDDDD
3. Engelska lektionen i eftermiddags var den roligaste hittills xDD TOTO knows what I'm talking about ;D
4. Har ingen ork till att plugga till kemi provet imorn men är ju så illa tvungen!
5. Iron Maiden ska spela på Ullevi den första juli o jag ska med största sannolikhet dit! :DDDDD
6. Jag är världens lyckligaste människa ♥

Det var det det! Nu: öppna den vidrigt för tjocka naturkunskapsboken ><

H-e-j!

Hej! :D
Hi! :D
Hola! :D
Hallo! :D
Moi! :D
Ni hao! :D
Salve! :D
Ciao! :D
Hei! :D
Jassu/Jassas! :D
Bonjour! :D
Crezc! :D
Konichiwa! :D
Haj! :D
Hei! :D
Merava! :D
Prevjet! :D

Det är studiedag idag o jag är på ett glatt humör! Det kanske märks? hahah. Det var dagens språklektion det ;D

Har inte åstadkommit så mycket idag, har kollat TV, lyssnat musik o pluggat psykologi, så provet ska nog gå bra imorn!

Tänkte först inte kommentera valet för aa, känns så onödigt MEN jag kan säga så här att Sverige kommer få det ett helvete de närmsta fyra åren, om nu inte Moderaterna lyckas övertala Miljöpartisterna att joina dem istället, så de blir en majoritetsregering. SD is the fucking ugliest shit EVER!

Almost all grown up!

Röstade för 1 ½ timme sen o imorn ska jag söka jobb. Bea börjar bli vuxen! :D Mwaha. O nej, jag röstade inte på varken Sverigedemokraterna eller Piratpartiet.


Allt var bättre förr.

Klockan är 00.04 o jag sitter uppe, vid datorn dessutom. Jag som alltid brukar lyssna på musik till långt inpå natten men nu är batteriet i min mp3 slut så aa, Spotify is saving me atm!

Jag skulle vilja resa bakåt till det glada 80-talet, då den melodiska rocken o pudelrocken levde sina glansdagar, då hårsprayen nästan raderade ut ozonlagret, då låttexterna ljöd om kärlek o dess fördelar men också dess nackdelar.. FAN TÄNK OM MAN LEVT PÅ 80-TALET. Nä, istället växte man upp på det äckliga 90-talet, då grungen slog igenom o raderade ut den härliga hårdrocken.. Nämn ett enda bra band som kom fram under 90-talet. ETT BAND. Jag kan flera men nu menar jag välkända band som alla känner till. Ja, jag vet vad ni tänker: NIRVANA.

USCH! Jag vill till 80-talet! Tacka vet jag Europe, FM, KISS glansiga 80-talskostymer, Bon Jovi.. O under sena 80-talet: Aerosmiths comeback, Guns N' Roses, Skid Row..

Ingen av er förutom ni som verkligen förstår er på o är insatta i rock musik förstår vad jag menar. O vet ni vad? Jag trodde att den melodiska rocken skulle få nån slags reinkarnation i o med H.E.A.T, men näää då då kommer Mr. Erik "Idol vinnare 2009" Grönwall o ersätter Kenny.

Allt var bättre förr!

GODNATT.

Friday, I'm in love!

ÄNTLIGEN FREDAG! :DDD

Jag blir lika glad varje gång det är fredag haha. O jag är ännu gladare idag för det blir långhelg nu, ledig lördag, söndag & måndag, då det är studiedag. O för första gången i mitt låånga skolliv så kommer faktiskt den här studiedagen bli just en studiedag, då jag nästa vecka har: psykologi o kemi prov, texter att läsa igenom i filosofiboken, tyska o latin läxa. (Förträngde att engelskboken ska vara utläst tills på tisdag också -.-) Apropå latin så hade vi världens jobbigaste lektion idag.. Vi fick lära oss ablativus absolutus. Fråga mig inte ens vad det är.. Man ska avgöra om en mening är är en presens eller particip form o vad det är i meningen som är subjekt o predikat nånting o så blablaBLA! O grejen är att vi idag fick lära oss det på SVENSKA, hur ska det bli sen när man ska skriva det på LATIN? Åååh seriöst. Nej tacka vet jag verbstammar, är roligare o dessutom enklare! :D Förutom ire som är ett oregelbundet verb i alla språk typ. Men det är en annan sak! :D

Men för kvällen blir det inget plugg, inget latin, bara myyyys :D

BTW så är jag oerhört taggad inför sista skolfotot o spexfotot nästa fredag, o att det på måndag bara är en vecka kvar tills det bär av till Rom! :DDDD
Mwahah, catch you jealous bastards later!



Bara för att Pålle är epic o för att det är fredag o för att fredag är kärlek o.. för att Pålle är kärlek!!

Swedish in my a$$

haha jag konstaterade för en timme eller så att jag inte bloggar speciellt ofta o här kommer det andra inlägget idag. MEN sån är jag :DD

Sitter iaf just nu o har svensklektion. Vi har fått i uppgift att välja en text som handlar om dröm o verklighet som vi ska hålla ett tal om. Det är typ den info vi fått,  o att vi ska välja en bild som vi också ska prata om. Bilden kan ha en sorts anknytning till texten eller till temat. Jag har valt en text som handlar om Carolina Gynning o hennes dröm kontra verklighet, alltså hennes "kändispersonlighet" o "vardagspersonlighet". Jag vet på ett ungefär hur jag vill att talet ska formuleras, men på nåt konstigt sätt kan jag inte få ner det på papper. Uppgiften kanske inte låter så värst jobbig men alla i klassen bara förvirras av den.. Men nu ska jag lägga upp det så här:

1. Sammanfattning av texten
2. Vad är dröm kontra verklighet?
3. Bildens anknytning till texten.
4. Mina tankar kring texten.

Så! NU SKA JAG börja SKRIVA.

Btw så blev det här inlägget som en slags post-it, blogg post-it, web post-it.

Übercoooooolt right!?

STUDENTMÖSSA!!!

Yes!

Vet att jag knappt bloggar längre men vill inte förstöra stämningen med att påpeka det varje gång så därför struntar jag i det.. från och med nästa inlägg.. Typ :D mwahah.
Det känns som att jag knappt har nån fritid. Det är liksom skola, komma hem och däcka på sängen, plugg, äta, sova. Men vad spelar det för roll när jag igår var på mössprovning!!?!?!? :DDDDDD När jag såg alla mössor vart jag helt i extas o mössan är beställd, dessutom! Jag ska göra några ändringar på den innan jag skickar in den slutliga beställningen, o då kommer den se ut så här:



Framsidan - mitt namn o program. Guldstrimma o krokard i mitten. Läderskärm så man slipper få alla studentfoton förstörda av fotoblixtar ;D



Södermanlands landskapsvapen på mösskullen.



Valde Sveriges flagga som foder. Något som tillkommer automatiskt när man beställer modellen "Brilliant" som jag beställt är en liten plastficka i fodret där man kan förvara sitt ID-kort o hakrem som man kan använda så inte mössan åker av när man sen hoppar o skuttar runt på flaket. Plastfickan o hakremmen kommer jag ta bort när jag får mössan för vill inte klassas som fjortisssss :D



O slutligen så ska det på baksidan stå "Thomasgymnasiet" vilket inte fick plats på bilden men ni hajar!

Jag kan fortfarande inte förstå att jag i april får min mössa, att det är mösspåtagning i maj o att jag den tredje juni tar studenten!!! Scheisse så sjukt! :OOOO
But, let's get back to reality Bea.. There's a lot to be done till then. But I'll continue being a dreamer anyway :DDDD

Hörs! :D

Confession time?

Hej igen. Kanske ska ta o förklara situationen lite närmre haha. Alltså det är inte så illa som det låter MEN jag har verkligen inget flyt just nu.. alls. Det är väl bara i skolan det går någorlunda bra liksom.. Jag hoppas allt lugnar ner sig snart men aa. Är väl bara att le o se glad ut I guess :D

Igår så hade vi iaf tacomiddagen för vi åt ute på fredagen så skippade det. Men det var riktigt mysigt o jag fick dessutom min födelsedagspresent från Tobbe, presentkort på Vero Moda 400 kronor. Mycket bra present! :D Bilder kommer men oavsett hur mycket jag laddar mina batterier så funkar de inte.. Får köpa ny GP eller 4738380 stycken engångsbatterier. I-landsproblem, JAG VET :D

BTW så vill jag åka hit o bara glömma allt för ett litet tag! (Ja, jag vet att jag ska till Rom snart men jag saknar stämningen på BV! ♥)


Hasta la vista!

Jag har snart inget tålamod kvar.  Mitt internet är så segt så jag knappt ens kan komma in på Facebook. Vissa personer gör mig så förbannad så jag skulle kunna slå nån o ja, det var väl det. I want my patience back! Stop messin with me!


Lonely is the hunter..

Det finns inget godare just nu än Ballerina chocokexen. O nu ska de hjälpa mig igenom sidorna jag måste läsa i filosofiboken. Etiska teorier? Åååh börjar somna redan nu :D

Imorn äre fredag o då ska vi ha fredagsmys med tacos! :D Längtarrr, fan så nice! Framför Doobidoo såklart! :DD hahaha mina föräldrar är de töntigaste nånsin, but that's why I love em! ♥

Hörs! :D

100908 - En vecka som 18 åring!

Tjaba tjena hallå! (Har låten på huvet, minnen fan ♥ .. haha)

Den här dagen har varit så onödig men ändå inte! :D Vill först bara säga att jag verkligen försöker vara happyface men det är lite svårt just nu när jag är så dundersamt kopiöst trött. Men ska försöka hålla humöret uppe! :D IAF så hade vi en tråkig naturkunskaps lektion där vi fick instuderingsfrågor till ett kemiprov vi ska ha veckan vi åker till Rom, typ tredje provet den veckan eller nåt? :D haha so not taggad till den veckan but anyway! Sen skulle vi haft filosofi men då var vår lärare sjuk så vi fick läsläxa.. O eftersom en viss TOTOs buss inte skulle gå på en två timmar gick vi till stan o tjockade oss med en massa godis :DDD Efter en hel del prat om diverse saker xD så var jag på väg hem med cykeln men då skulle såklart pappa kom cyklande från motsatt håll.. Så då hänka jag på honom o handlade, o fixade lite grejer på banken, sen bar det hem! Kom hem vid två, o jag slutade vid tio så jag var alltså på stan fyra timmar o bara lodade.. Lärde mig mycket på det :D haha. Har lodat hemma också i princip, läst lite, chillat o så. Blir väl lite mer lodande innan Idol börjar ikväll, måste se jööö!

Har inga nya bilder på lager än för mina kamerabatterier är de sämsta nånsin.. Ha tålamod, är det jag får ha x)

Hörs!

100906

Hejsan!

Snacka om stor respons man fick i det senaste inlägget, två pers har kommit me förslag, mina trognaste läsare: TOTO o Johanna. Så glad att ni fortfarande läser! :D haha. Men okej, ska fortsätta skriva om mina bravader o fler bilder.. Kritiken har tagits emot, skall jobba på det! Lovar!

Nu över till dagen som varit o fortfarande är. måndag, inte min favoriter av dagar direkt. Har visserligen språklektioner hela dagen men ja, det är måndag, o jag är alltid seg på måndagar.. Tänker segt, pratar segt.. haha, märktes speciellt på spanskan o tyskan, svaren kom en två sekunder senare än vad det brukar göra. Fast det skumma är att när jag kom hem började jag prata massor me mamma om allt möjligt, seriöst, käften gick i ett i en två timmar! Så nu har jag gått över till websnacket, så halsen får vila haha. Nu sitter jag o lyssnar Aerosmith o gör läxor, lite sådär i halvfart. Har tyskaläxa som man aldrig ska ta seriöst för om vi får 20 glosor att läsa på får vi ändå använda boken när vi ska använda glosorna till att skriva nånting. Men tanken är ju iaf god ;P

See you! :D

Important message. Or important message to the mess age.

PS2. Jag vet att min blogg är extremt lame men jag har inte haft nån energi till den på senaste.. Ni få som läser min blogg ska därför få en liten uppgift: Kom med idéer på vad ni vill läsa! Vad som helst, jag lovar att skriva om det! O den här gången måste ni komma med förslag för annars lägger jag ner den här sketna bloggen haha.. Nä, men jag har den såklart för min egen skull men aa ni fattar! Come on guys! DS.

Wonderful weekend!

Yes, tänkte ta tillfället i akt o berätta hur överfin o övernaturligt mysig gårdagen var! Vi hade ett litet "kalas" för mig o det faktum att jag fyllde 18 i onsdags. Sällskapet bestod av jag, mor, far, Tobbe, Crille, Inger, Emy, Alma & Neo! :D Trevligt o glatt litet gäng! Av Crille & co fick jag KISSology 3, grymt passande present till en som jag! Tredje volymen består utav fem DVD:er som spänner sig över nio timmar.. Har tittat på den första idag; grymt bra såklart! :D Men tillbaka till gårdagen. Vi fikade en bra stund hemma hos oss sen ville barnen ha pizza så vi drog ner till stan o åt pizza allihopa, supermysigt! Ni anar inte hur länge sen vi tre syskon me familjer o mor & far satt tillsammans o åt. Det låter klyschigt, men ni förstår ändå inte. Har haft det grymt jobbigt me diverse saker som hänt i min familj de senaste åren, så för mig var det guld värt! ♥ Vi kom hem vid åtta tiden nånting, la barnen bums i säng o så vart det mys framför teven resten av kvällen. OCH jag tänkte lägga ut bilder på mina presenter nån gång snart, jag har bara inte orkat ta fram kameran.. För lite o för enkelt så det blir svårt x)

Idag har jag annars bara chillat, kollat KISSology o lite så. Kollade även upp de läxor o prov jag har framför mig.. Majoriteten ligger inplanerade veckan innan vi ska åka till Rom. Lärare o planering säger jag bara haha ._. O för att göra er ännu lite mer avundsjuka så kan jag meddela att jag har sovmorgon imorn också! M.u.a.h.a.h.a.

PS. I think you're lying. DS.

100903

Tjaba tjena hallå!

Sitter hemma o är allmänt sjuk. Inget kul för jag skulle ha filosofi diskussion idag, vilket jag FAKTISKT förberett mig inför. Men det är ju skitsaksamma. Sitter o diskuterar me mig själv om jag borde tolka filosofi eller inte, eller om man kan diskutera något eller om man inte kan det. Eller om det finns en evighet? Eller om tid inte finns alls? haha jag blir sinnesrubbad av det där, I'm gonna stop it right here, right now.

Igår var jag på möte om Rom me alla som ska dit o våra föräldrar. Jättespännande o kul ska det bli, är jättejättetaggad!!! :DDD När lärarna som ska med prata om alla praktiska detaljer insåg man att det inte är långt kvar! 27 september, come fast!

Ikväll kommer sötnötarna hem igen, ska bli jättemysigt! :D O imorn kommer Crille, Inger o Neo o ska fira mig :D Skall bli mycket trevligt! Är spänd på att få se vilka fler presenter jag kommer få. Jag har mina aningar men tänker inte brusa upp mig nåt mer märkvärt över det, för det brukar alltid bli nåt annat ändå. Dessutom ska pappa göra den godaste o enklaste av tårtor: Tårtbotten, sylt, grädde o mandariner. Mandarintårta var min födelsedagstårta i tio år, sen kom smörgåstårtan o tog åt sig äran. Men nu har man ju fyllt 18, så då måste man se tillbaka ;D

Planer för de kommande tre eller fyra timmarna:

- Bli av med febern o yrslandet. OCH knarka te så min hals förblir hes-fri.
- YouTub:a
- Försöka få tillräckligt me energi för att läsa lite i min engelskbok.

18 and life!!!

Åh schiesse vad det känns konstigt att vara arton! :O Om det nu är nån som råkat missa att jag idag, den första september 2010 fyller arton år! Jag är nu vuxen, kan fatta alla mina beslut helt själv, jag behöver inte be om "målsmans underskrift" längre.. Weei! :D Alltså det känns att man är myndig men samtidigt känns det som vanligt.. Som sagt, känns konstigt haha. Men vänjer mig me tiden! :D

Sitter i skolans bibilotek just nu (som vanligt hah). Egentligen har jag filosofi lektion men den första gruppen sitter o har sin diskussion nu o eftersom jag tillhör den andra gruppen har jag "ledigt". Ska väl ta o försöka läsa lite i min filosofibok nu så jag får nåt vettigt gjort. Sen när den fyra timmar långa håltimmen börjar ska jag o TOTO ner till stan o käka nachotallrik, dagen till ära! :D Mumsmums!

Skriver mer sen!


RSS 2.0