FUCK OFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HELVETESJÄVLASNÖSKITVÄDERSLUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blir GALEN på det här! Det ska vara vår nu! Det är den första mars på måndag! LÄGG NER! Är så himla otaggad just nu så det finns inte, o jag behöver bli taggad för att vi ska få gäster ikväll o jag ska hjälpa till me mat o blablabla.... Inte blire bättre av att mamma ropar på mig från nedervåningen precis just nu heller.. Nä, det enda sättet att få mig glad nu är att hörlurarna åker på me en massa bra musik, på riktigt hög volym.

Skriver mer senare.

Not for the innocent

Det var inte värt att gå upp klockan 6 imorse o tittade på Sverige-Slovakien. 3-4 vart det. KISS my ass. Egentligen borde jag inte klaga, Sverige spelade bra, men slovakerna måste ha haft en bättre dag helt enkelt. Som lite plåster på såren så är ju iaf Finland vidare o ska spela mot USA i sin semifinal. Tror inte Finland kommer vinna den matchen, men ändå. De får ju iaf spela om bronset! Appropå bronsmedaljer så ska Sveriges o Finlands hockeydamer spela bronsmatch ikväll. VI SKA BARA VINNA BRONSET, O DÄR ME BASTA.
OMG, snacka om att jag kommer vara totalt brainwashed på måndag när skolan börjar igen o OS är slut..

Eh, jag har inte gjort så mycket annat idag än att lyssna på skivorna som jag hämtade ut igår. KISS, Aerosmith, Bon Jovi, H.E.A.T o en del av den amerikanska&/brittiska rockelitens versioner på tradionella jullåtar.. Riktigt fint örongodis.



Lick It Up - eran må inte ha varit den finaste eran utseendemässigt, men fan så bra de lät o fan så bra plattan är. O NEJ jag har inte ändrat min uppfattning om Vinnie Vincent (etta från vänster på bilden. Han kan spela gitarr men måste ha nån form av personlighetsstörning..)

PS. Den massiva KISS nyheten var att sminkbandet ska spela inför 800 pers på en rock klubb i London den andra mars. Jorå, det var allt en MASSIV nyhet det - som ALLA fansen kan ta del av (NOT!) DS.

I♥newfoundländare

Fick sms från Posten i eftermiddags att min leverans från Ginza kommit så jag tänker hämta ut den imorn. Är en massa skivor som jag beställt, minus två Aerosmith skivor som inte leverantören vill skicka, o därför fick jag vänta en månad på min order.. Idioter? Kan man säga. Jag struntar fullständigt i om det är dubbelt så mycket snö ute imorn - jag ska bara ha mina skivor. Punkt slut.

Jag o päronen satt o tittade på en massa Newfoundland videos på YouTube tidigare idag - o nu börjar till o me mamma sukta efter en ännu en Newfie hund! Jag vet att hon inte bara snackar, men jag tror ändå inte hon vill skaffa en.. Speciellt inte me tanke på hur mycket prylar vi har i vårt hus o att vi inte kan åka på småresor då för hunden behöver ha sitt sällskap.. AJA. Så snäll som jag är så lägger jag in några av videosarna här:



Jag har aldrig sett en finare Newfoundland än den i den andra videon! OMG! Pälsen o de vita fläckarna på bröstet o svansen♥♥♥

VARNING FÖR ETT 100% INLÄGG OM ETT VISST BAND SOM HAR PÅ SIG SMINK PÅ SCEN.

Min hjärna går in i komaläge snart. Jag orkar inte mer!

Classic Rock Magazine gick ut förra veckan o meddelade att idag, tisdagen den 23 februari, skulle de skicka mail till alla som prenumererar på deras nyhetsbrev, o mailet ska tydligen innehålla en MASSIV KISS nyhet. ALLA KISS fans ALLA KISS forum diskuterar vilt om vad det kan vara, mig inkluderad. Jag är iaf realistisk i mina tankar men vissa ba: "Ace o Peter kommer säkert tillbaks o de kickar ut Eric o Tommy!!!!!!!" Man ba: "EH? Du skojar va?" Den nuvarande banduppställningen har hållit ihop sedan 2004 o 2009 släppte de sitt första studioalbum me nytt material på elva år som har blivit en enorm succé. Sen att de har genomfört en enorm framgångsrik Europaturné o en näst intill lika framgångsrik USA turné 2008 o 2009 har inte gjort saken sämre. VARFÖR skulle Paul o Gene ta in Ace o Peter igen? Jag vet att majoriteten av er som läser den här bloggen kommer tycka att det här inlägget är helt ointressant men jag måste bara få ur mig det här för jag är sååå trött på alla uttröttande, orealistiska o lama spekulationer om vad den massiva KISS nyheten faktiskt är. Likaså detta förbannade tjat om "De måste spela den här o den här låten blalala". Visst, jag vill att de ska spela mycket Sonic Boom material då Europaturnén faktiskt heter "Sonic Boom Over Europe", men varför ta upp halva kommentarutrymmet me "era" setlister? GAAAAAH. Jag får väl mitt mail från Classic Rock nån gång under dagen, jag är faktiskt lite förväntansfull.



Heaven or hell

Tjoho bloggen! Klockan 06.00 imorse väckte pappa mig o frågade om jag ville gå upp o titta på hockeymatchen mellan Sverige o Finland. Först tänkte jag gå upp men jag orkade inte sätta mig upp så det fick vara. Kvällen/natten innan hade jag kollat på HELA andra KISSology volymen vilken är typ sju timmar lång så jag var rätt trött.. IAF sen jag gick upp vid 10 tiden o pappa sa att vi vunnit me 3-0, YES! Jag trodde verkligen inte vi skulle vinna mot Finland då vi blivit slagna av dem mååånga gånger under hösten but things change! Jag är nästan säker på att vi kommer ta medalj, men jag har lärt mig att man inte ska ta ut saker i förskott..

Det är lov, hur skönt som helst, chillar mest hela dagarna, läser, sitter vid datorn o så. Har till o me skrivit lite svenska under helgen, måste bli klar me alla skitarbeten det här lovet... NU ska jag kommentera lite bloggar o svara på mail som jag undvikit..



Btw såg ni Mello i lördags? Har aldrig sett nåt liknande till mellanakt! Liksom tre iprenmän på crack? O.o

Gotta make way for the new pollution it's gonna be a hairspray revolution

Tänkte ta tillfället i akt att gratulera två excellenta svenska rock/alt. rock sångare: Jakob Samuel o Ola Salo i efterskott då de båda fyllde år igår den 19 februari! I hope you both had a great time!





NU ska jag läsa Ark's studioblogg, har inte läst den än :O

- I have two mouses at home, they are really cute mouses.

Jag måste bara få dela me mig av det här: I väntan på tyska lektionen idag så hörde jag några samhällsettor sitta lite längre bort i korridoren o prata om engelska. En av dem säger: "Jag ska sååå läsa engelska C i trean". En annan av dem säger: "Jag me, men jag hoppas inte det kommer bli så mycket grammatik då, för jag suger på det". Den tredje av dem säger: "Vad är det för grammatik du inte fattar?" varpå den som tog upp grammatiken säger: "Asså jag vet inte vad 'mouse' blir när det är flera typ, eller jo, det blir typ 'mouses' va?" Jag sitter o asgarvar tyst för mig själv tills jag började tyskan fan vad fail den tjejen måste vara :) Det är mice förfaaaan!!! She'll have to improve her english grammar quite a lot if she's going to take the english C class.. My god.

ÄNTLIGEN LOV!!!♥♥♥

..Time flyes by..

Btw, gymnasiet går rätt fort.. Tinytiny man var i ettan.. haha



SP1B i väntan på att bli fotograferade till ettans skolfoto.. Jag ser myycket annorlunda ut i håret, kan ni hitta mig? ;p

You won't believe what I believe when I'm alone

Sitter o är skitdeppig.. haha närå. Damernas skidskytte gick lite pissigt men vi får hoppas att herrarnas skidskytte går desto bättre! Vem vet vad Björn Ferry kan ställa till me? Ännu en medalj vore asnice!!
..Är lite lack på Tobbe för han kommer hem me ungarna efter 20 tiden när de är aströtta o gråter för att de håller på o somnar.. Hur svårt kan det vara att komma hem i tid o lägga barnen i säng?

Inget anmärkningsvärt har hänt idag, dock var kinesiskan fett flum för vi gjorde typ ingenting o steg 1 klassen i spanska satt o lyssnade på Westlife skitballader på Spotify för att lärarn var sjuk.. Westlife är bögmusik enligt Daniel, håller me honom fullständigt!

Nu blire läsning tills skidskyttet börjar om en timme! /En skoldag kvar - sen SPORTLOV♥/

Your thinkin's so complicated, I've had it all up to here!

Förresten, jag gick hem idag från skolan för att jag inte orkade vänta på taxin o det var så himla skönt att få promenera! Det har inte hänt ofta sen operationen kan jag säga.. Det enda man behöver är friskt väder, ordentliga vinterskor (Inga bratsskor me klackar mitt i vintern här inte!) o iPod så kan man promenera hur långt som helst. När jag var ungefär 200 meter hemifrån såg jag Newfoundlandshunden som bor tvärs över gatan från oss o jag smälte. Jag älskar såna hundar som ni vet, o jag o pappa vill verkligen ha en, det är bara mamma som 'men då kan vi inte åka utomlands' MEN JO! HAR DU HÖRT TALAS OM HUNDVAKT?! Ska böna o be på mamsen som bara den, vill ha hund!!!/


Love me jaded

Min värld höll på att rasas samman på grund av ett svenska prov idag. Jag var completely fucking annoyed efteråt för att vår lärare tar me frågor på provet som inte har nånting me det vi läst om att göra vilket för övrigt är litteraturhistoria. Eller fine, alla frågorna handlade nog om litteraturhistoria, men vissa av dem var inget vi hade berört varken under lektionstid eller i läsläxorna vi haft varje vecka!! Ärligt, provet jag skrev idag är fan det värsta jag nånsin skrivit, o då menar jag alla prov jag skrivit hittills under mina tio år som studerande. GAAAAH.

Jag har varit hemma två timmar ungefär för matten var frivillig att gå på o jag räknar hellre hemma plus att spanskan var inställd för vår profesora är sjuk. Hon skulle tydligen vara sjuk imorn också vilket betyder att jag har en liten sovmorron framför mig jiha! =D

Vid 17.30 tiden kommer Tobbe hem igen me barnen, de bor hos oss den här veckan, mysigt värre! Ska mysa me dem resten av kvällen o sen blire OS som vanligt! Jag vart helt paff igår när Björn Ferry tog hem en guldmedalj i skidskytte, grattis säger jag! Två medaljer har vi hittills, o båda är guld! I'm proud of being a swede.



Dessa grabbar kommer till SRF i sommar.. Vill jag gå? KLART SOM TUSAN ATT JAG VILL!!! Om det inte krockar me KISS så kanske jag överväger att fara dit, vi får se..

Ken the pen

Den här låttexten åstadkom jag o TOTO på svenskan idag :DDD                     

My life as a thin pen

I'm made of wood and I live in a hood
I'm red and I live under your bed
Please don't squeeze 'cause then I'll sneeze
And if I do, there'll be slime, and then you'll have to clean dobidobido

Why am I who I am?
Freaking fucking damn!

I'm a thin pen and my name is Ken
And I have a friend called rubber, he's a big fat stubber
I'd rather be like him, 'cause I don't wanna stay slim

Each day people torture me
Why don't they let me free?!
I just wanna live by the sea
And ultimately I'm sneezing away, hey hey hey

I'm a thin pen and my name is Ken
And I have a friend called rubber, he's a big fat stubber
I'd rather be like him, 'cause I don't wanna stay slim

Why am I who I am?
Freaking fucking damn!

I'm a thin pen and my name is Ken
And I have a friend called rubber, he's a big fat stubber
I'd rather be like him, 'cause I don't wanna stay slim

We're the best, don't even try to disagree!




Champs!

YO! Är astrött, men jag får skylla mig själv då jag satt o tittade på hockey på sena natten/tidiga morgonen. Pappa hade blandat ihop det, för han trodde att Sverige skulle spela damhockey (Varför skriver man egentligen damhockey näre är tjejer som spelar o bara hockey när killar spelar?..) när Kanada skulle göra det o tvärtom. Men jag sov några timmar tills Sverigematchen började o tittade på hela, var riktigt kul faktiskt. O det slutade ju me vinst! Sen hoppade jag o pappa i taket tidigare på kvällen när Charlotte Kalla vann OS-guld i skidor! GRATTIS säger jag!

Sitter i skolan just nu, börjar inte förrän om en timme typ men jag har inget roligare att göra hemma så.. Ska börja vandra uppåt till skåpet o plugga på svenskan, vill gärna ha ett högre betyg än G på provet.. Litteraturhistoria, here I come!

I'm a patriotic human being

Det blir hockey inatt för pappa är typ astaggad haha. Vi vann mot Schweiz o vi borde vinna mot Slovakien också då Kanada slog dem me 18-0 eller vad det var.. HEJA SVERIGE!

I looked out this morning and the sun was gone, turned on some music to start my day. I lost myself in a familiar song, I closed my eyes and I slipped away.

Bara fyra skoldagar kvar sen äre SPORTLOV! WIHO! Vill verkligen vara ledig jämt känner jag, total lack of motivation liksom. Skrev iaf latinprov idag, gick helt okej o Per tyckte det var bra, men jag ska ändå få gå igenom lite latinsk grammatik me honom själv på lektionsfri tid då när jag var borta i Uppsala så missade jag typ grunderna o det.. Men det ska nog gå bra!

Jag kom hem vid 13.50 tiden nånting idag - så himla skönt att få sluta tidigt. Har slappat o suttit vid datorn största delen av tiden, har inga läxor imorn så! Däremot har jag svenskaprov på onsdag - yeyeyeye.
Sitter i valet o kvalet om jag ska titta på damhockey i OS klockan 24 o framåt, tror inte jag orkar skolan imorn om jag gör det, men vi får se hur det blir me det!



Bästa låtarna att lyssna på just nu♥ (Observera: Inga KISS låtar!)

Buen día de San Valentín!

Tjolahopp tjolahej. Har inte blivit så mycket bloggande på senaste då Vinter-OS äntligen startat! Är så jäkla pepp så det finns inte!! Skidskytte o hockey för hela slanten haha! Satt o tittade på det igår kväll/natt o ska göra detsamma denna söndagsafton. Skiter i att det är skola imorn, skulle ärligt kunna strunta i det o stanna hemma. (Men då får jag såklart dåligt samvete så det tänker jag inte göra.)

Har spenderat dagen till att käka godis o plugga. Har tittat lite på latinet o gjort naturkunskapsläxan som ska vara inne imorn - hade totalt förträngt den haha! (Inte me flit, FAKTISKT). Tobbe kom iaf hit för några timmar sen, han ska hämta barnen från Västerås imorn, de ska bo här hela veckan, mysigt värre♥.
Jag fick förresten hem nya Destroyer (KAS medlemstidning) i torsdags o såg att min recension om Sonic Boom hade kommit me i tidningen! Snacka om att man blev lite stolt! Sen att den tog upp halva sidan som ägnades åt recensionerna gjorde väl ingenting....



Som sagt, glad alla ♥ dag.

Vill utomlands o jobba!!!!

Jag säger bara så här: Fritidsresor/Blue Village/Reseledare/FOREVER♥

FM - Indiscreet

När jag rippade in ny musik i datorn i helgen var en av skivorna jag rippade in "Indiscreet" av bandet FM. Tobbe rekkade den till mig eftersom jag bland annat gillar TOTO o AOR o sånt där. Jag har skumlyssnat igenom hela skivan o jag diggar den som tusan! Jag har fastnat för två låtar "That Girl" o "Other Side Of Midnight" - så himla bra! Jag hade aldrig hört talas om det här bandet innan men nu har jag blivit helt fast! FM måste vara ett väldigt underskattat band då jag aldrig hört dem nämnas i nåt AOR sammanhang eller nånting.. Hur som helst - lyssna o njut av detta:



100209

Let me tell you what happened in school today: Jag kom till skolan 8.30 o mötte upp Teija som skulle opererats igår men istället ramlade o nu får gå me kryckor? VAD HÄNDE?! liksom. Tycker synd om henne faktiskt, hon får gå me kryckor hela skolveckan =/ Sen tycker jag lite synd om mig själv också då jag får agera 'personlig assistent' åt henne, öppna hennes skåp, ta ut hennes skolmaterial, bära det till de olika lektionerna, hålla upp dörrar.. Fast min belöning är att jag får åka hiss me henne muahaha lucky me! ^^. Lektionerna idag var (konstigt nog..) tråkiga, garvade av trötthet på svenskan o våran lärares skor, hmm, lite vikingastyle på dem.. xD IAF, snackade me min svensk lärare om hur jag ligger till o det ser bra ut för min del förutom att jag inte lämnat in de uppgifterna klassen jobbade me när jag var borta på grund av operationen.. Men när de lämnats in äre tiptop! (xDDD).

På naturkunskapen kom vår klassföreståndare o snackade om att vi imorn ska på infomöte om individuella valen i trean. Jag känner liksom bara: HALLÅ?! VART ÄR BROMSEN?! då vi 'bara' gått halva tvåan o redan ska börja planera de individuella valen till trean.. Det blir nog bra iaf, men måste snacka me SYOn om jag får läsa 200 poäng istället för 100, för vill läsa både engelska C o kinesiska steg 2. Nå, vi får väl se hur det blir me den saken!

BTW undra om detta är sant? Guns N' Roses (läs: The Axl Roses) ska enligt Aftonbladet spela på SRF i sommar.. Vill få det bekräftat av SRF först, Aftonbladet o Expressen är rätt bra på att skriva om saker som egentligen är rena rykten... Läs själva: GN'R till SRF?




"You've got mail!"

En liten kul notis: 90 procent av alla mail jag får kommer från Facebook </3

Tralalalalalalalala!

Hey, hey, hey, hey, hey stoopid

En av anledningarna till att jag var pissed off i skolan igår eftermiddag kan ha att göra me att jag började känna mig sjuk.. När jag kom hem från skolan hade jag feber o riktigt ont i halsen. Jag somnade tidigt igår men kände mig desto sämre imorse så jag stannade hemma idag. Jag känner mig inte direkt bättre nu, kan knappt prata.. JAG HATAR FÖRKYLNINGAR!!!! Är inte speciellt passande att vara hemma idag heller då mina klasskompisar skriver latinprov just nu, men får skriva det nästa vecka istället..

Den senaste timmen har jag suttit o lyssnat på Mustasch, är taggad som fan till 12 juni!! Ikväll händer inte så mycket, typ musik, SRM, Let's Dance o så.

Äh, vad mer kan jag skriva? Är så low key för tillfället.. haha, hejdå.

-.-

Yes, sitter i skolan just nu o har engelsk kultur, sista lektionen idag JIPPI! Har varit jättetrött idag för kom i säng sent igår så jag är rätt sur också.. Slutar om 25 minuter o jag hoppas taxin kommer i tid idag som den gjort två dagar i rad nu!! :))
På kinesiskan höll jag på att koka sönder inombords, så jävla irriterad så det finns inte.. Har bara lust att aaaah :@@@@@@. Tobbe, Emy o Alma kommer o sover över hos oss ikväll som de gjorde igår kväll, ska bli skönt att bara få umgås me släkten istället för andra idioter ><

Nu ska jag trötta sönder mig ännu mer HEJDÅ.

HIGHER!!!

När jag kom hem från skolan idag satt o mamma kollade på TV o precis just då visades "Made in Sweden" reklamen. Mamma frågade då (me syfte på att Anders, Andreas o Laila sitter i Idoljuryn) om vad han som vann Idol 2009 heter. (Jag vet, något seg mamma man har</3) o jag svarade Erik Grönwall. Vet inte varför hon frågade, men då började jag nynna på "Higher" - vinnarlåten o speciellt refrängen. Jag har alltid trott att han sjunger;

"I am flying
my heart is taking over
the world is flashing by
I am I am I am..."

Sen kom jag att tänka på hur jävla dumt det låter liksom "Jag flyger - mitt hjärta tar över - världen blinkar förbi - jag är jag är jag är" o då kom jag på att I am saken måste vara "Higher". HAHA, hur trög får man vara?! :) Det här bevisar hur mycket jag lyssnat på Erik Grönwall efter Idol, lol.


RSS 2.0