Uppdatering

Jikes, jag är verkligen sämst på att blogga när jag är ledig.. But whatta hell, no excuse needed I guess.

Jag fick iaf två av mina beställda skivor från Ginza idag, Hopes And Fears o Anomaly. Har lyssnat igenom båda lite snabbt o jag har inget att klaga på! Jag diggar speciellt Ace tolkning av Sweets "Fox On The Run" - mycket bättre än orginalet enligt mitt tycke!
Sonic Boom kommer jag få om nåra dar, den var för tillfället slutsåld but I'll get it aventually. Det var ju Sonic man längtade efter mest, så lite sur blev man ju, men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge!

Imorn bär det av till stan, ska till Vero Moda o kolla in en grej jag suktat efter rätt länge o på fredag bär det av till Eskilstuna för lite shopping.. Sounds like fun!

Det var uppdateringen det.



The man's back in business!

LOOOOV!

YES! Nu äre äntligen lov! Okej, jag har vart hemma nästan hela denna veckan på grund av ni-vet-vad men lov är ändå alltid lov! Jag har inget speciellt inplanerat, ska väl mest vila o göra klart mina svenskauppgifter, har vart så himla lat me svenskan.. O sen har mamma lovat att vi ska åka o shoppa nån dag.. Så så blire!

Eftersom jag äntligen har pengar nu så beställde jag lite skivor igår, nämligen dessa:

- Keanes skiva från 2004: Hopes And Fears. Tyckte det var på tid att jag köpte nån Keane skiva, är skam att jag inte har köpt nån tidigare..

- Jag håller alltid vad jag lovar; o nu är den beställd! 2009 års mästerverk! (Eller?). Inte bara Sonic Boom ingår, utan även KISS Klassics, the classics nyinspelade me den nuvarande sättningen o en DVD me utvalda klipp från KISS spelning i Argentina i april. DVDn bryr jag mig inte så mycket om egentligen, har redan hela Argentinakonserten på DVD så ^^.

- O sist men inte minst Ace Frehleys nya platta Anomaly. Flera bekanta har sagt att Anomaly är Ace bästa platta sen hans första soloplatta från 1978, så jag blev nyfiken på den! Lite dåligt drag av Ace att släppa skivan nästan samtidigt som KISS dock, de sistnämnda får ju all uppmärksamhet..

/HÖSTLOV! :DD

He's back, the man behind the mask

Nästa vecka äre lov, wiiiii! Men idag äre tisdag o jag är hemma för egentligen fjärde dagen i rad, men andra dagen denna veckan. Jag har tydligen fått en förkylning i ryggen, hur man nu kan få det. Jag mår helt enkelt inte bra, o jag är matt. 'Nuff om den saken. Imorn måste jag iaf gå, för har latinprov så.

För en minut sen ringde min SYV o jag vart skitskraj över att jag skulle få indraget studiebidrag eller nåt, så jag frågade om det o hon svarade att 'nä, ingen fara på taket, jag vill bara fråga dig en sak'. Lättnaden sjönk in o hon frågade mig om jag hade lust som gammal Askenelev att under två timmar på torsdagskvällen åka ut till min gamla skola o berätta för årskurs nio eleverna om hur bra Thomasgymnasiet är. Why not, tänkte jag, så på torsdag bär det av till Asken. Det var hur många som helst som hade avböjt, vilket jag kan förstå, men jag har ändå inget bättre för mig =p

'Nuff om allt, nu ska jag sova, är helt schackmatt.


Everything just leads me back to.. ->



Efter en lyssning av denna låt så fastnar den så långt in i din hjärna o ekar "I am I am I am I am" tusen gånger om, vrider o vänder "Destiny calling" i ditt bakhuvud tills du somnar. Nja, ungefär så blire efter en lyssning av denna låt, för den fastnar, o den fastnar rejält. Men låten är bra o det är därför jag lagt in den i detta inlägg!

Nu måste jag fixa ett tal till engelskan imorn, tror jag bestämt mig för att snacka om nedladdning. Får se hur det går.

Sunday Bloody Sunday!

Wie geht's? ha.ha.ha

Så var måndagen nästan till ända. Dagen har varit fullspäckad me diverse händelser. Först skolan, har snackat me berörda lärare om att jag är back on track me skolan, o förvånansvärt nog har jag inte missat så mycket, så det är skönt att veta! Sen åkte jag skoltaxi för första gången idag också, är skönt men tråkigt, cyklar hellre fan!
Sen var jag nere till Vårdcentralen också o fick plåstret på ryggen borttaget, så nu sitter ingenting på ryggen o spänner längre, jäävligt skönt. Förut var jag så spänd hela tiden, speciellt i nacken, men nada más. Visst, ärret är svullet o ser skräckinjagande ut, but it's all improving =D

Nä, nu blire deutsch för hela slanten!

Bye bye birdie.



Four legends. Men kolla mannen längst bort till höger -> Jimmy Page is ooooooold O__O



I want candy dododododo

Give me some motivation! Efter att ha spenderat två veckor på ett sjukhus o en vecka hemma ska jag nu tillbaks till skolan imorn o jag har nada motivation. Jag brukar alltid ha någon slags motivation me skolan, men nä-ädå. Det kommer väl, för fasen vad jag har grejer att ta igen! Frasen "det löser sig" känns väldigt lättande just nu.

Igår var jag iaf ner till marknaden, gick runt, träffade på bekanta som man alltid gör varje år!!, käkade på Ugglan's som jag alltid gör varje år, köpte godis som jag alltid gör varje år o köpte även ett KISS halsband som jag hittade, HEHE. Marknaden var som den alltid brukar vara, fast det kanske ni redan hajat.

NU ska jag käka upp resten av godiset o tipsa er om att gå in på KAS nya hemsida som snart är klar, layouten är såå mycket bättre!: Destroyer- Kiss Army Sweden - Kiss Army Sweden Fanzine



Varför är den osminkade perioden så inibomben underskattad?!


We're talking hoops you got me jumpin' through

Wow vilken morgon. Jag vaknade sju, somnade om, vaknade kvart över sju, somnade om, vaknade halv åtta, gick upp. Käka frukost, störde mig över en viss GLAD pappa såinihelvetans, slog på datorn, o har suttit här sen dess. Var tvungen att uppdatera mig på MySpace, är så kass på att vara inne där. Men nu måste jag dra mig tillbaks, mamma slutar tidigt o vi ska iväg o handla på Willys, sen hem, städa rummet, kolla att allt är klart inför skolan på måndag o fixa musik o sånadäragrejerva. Sen imorn äre marknad.. Oavsett vart på åldersskalan man befinner sig växer man aldrig ifrån det där me att tycka marknaden är en rolig o trevlig tradition. Det som alltid inköps varje år o som skall köpas i år också är sura jordgubbsremmar, *muuums*.

Som sagt, måste dra mig tillbaka nu, see yah later dudes!!



Tänk att karln ramlade ner från scenen under "Love in an Elevator" numret under konserten i Sturgis, South Dakota. Han bröt flera revben o fick sys både i ryggen o ansiktet. Snacka om Trip Hoppin', bokstavligen.

Modern Day Delilah in my headphones times 40948689

Jag fick för mig att jag ville skriva ett blogginlägg men jag vet inte om jag vill det längre haha. Eller vill vill jag, o när jag nu ändå är igång så äre väl bara att fortsätta.
Jag o farsan var hemma hos brorsan ett tag o snacka om allt mellan himmel o jord, garvade ihjäl mig som vanligt. Seriöst, det finns ingen som har en roligare brorsa än jag! (Tobbe inkluderad såklart :DD). Kändes skönt att få prata ut om två speciella personer, vi har typ alla agg mot dem x) Dessutom fick jag låna en massa skivor som vanligt, jag säger bara metalmetalmetal!!!

Jag börjar också känna mig social igen eftersom jag åkte buss idag. (lol). Idag var seriöst första gången på flera månader som jag åkte buss.. Nu är man ingen eremit som spenderar majoriteten av dygnet i en sjukhussäng längre inte. O skööönt är det!

Nu har jag också lyssnat på hela Sonic Boom, en gång. Det är alltid helhetsintycket som avgör om jag gillar en platta eller inte, o jag kan säga att Sonic Boom ligger jävligt bra till hos mig, good job P, G, E & T säger jag. Nu förstår jag varför de tjötat om att denna omtalade o efterlängtade platta varit så rolig att spela in. It's going to the books!

Imorn kommer bror Tobbe hit o ska sova över, är alltid kul när han kommer o hälsar på :DD

I still remember when I saw your face across the room
Told me to take you but the price of love would seal my doom

I know the way you made the others break
But loving me would be your first mistake

Same old way, same old ways
Modern Day Delilah
Each time you learn to give
Queen to slave
Modern Day Delilah

Goooo-od news!

Kiss: Vi kommer till Sverige nästa år | Musik | Nöjesbladet | Aftonbladet <- That's good, good news :DDDD Men det optimala enligt mig vore att de först spelade på Stadion o sen avslutade me en spelning på Ullevi. FAN VAD JAG LÄNGTARRRRRRRR!!!!

Men jag är pissförbannad på att jag inte har pengar till att köpa varken Sonic Boom eller Anomaly (Ace nya platta..) än.. Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge heter det va? Helvetes krupp.
O just det, Ace Frehley ska spela på Debaser den 30e november o så äre 18 årsgräns!!! O jag har ingen vidare lust att åka till varken Göteborg eller Malmö för att se han.. Helvetes krupp 2!





Bus-rus-bus

Godmorn får man väl säga. Vaknade för en halvtimme sen typ o pappa tvinga mig att kolla upp ett telefonnummer på nätet som han inte hittade i telefonkatalogen.. Ibland önskar jag att mina föräldrar vore en aning mer tekniska än vad de är..

NU ska jag äta frukost o sen göra mig iordning för ska överraska bror C sen, pappa skulle dit upp i ett ärende så vi tyckte det vore kul att överraska honom me att jag följde me.. Sen tänkte jag sno lite skivor från han också i samma veva så det blir bra.

Skriver mera sen, adios!

Ett inlägg fyllt av non-bullshit

FAN vad jag ogillar att gå hemma! Idag påbörjades förhoppningsvis den sista "återhämtningsveckan" för min del. Dock känner jag att det är välbehövligt att få vara hemma en vecka o få anpassa sig till hemmiljön. Visst mår jag bra under omständigheterna, men att bara kunna gå små korta promenader a'la 20 minuter känns inte megakul. I o me det så tror jag inte att jag just nu orkar gå i skolan o förflytta mig till olika salar o så, men det ska gå nästa vecka!
Jag sysselsätter mig me att läsa, läsa läsa o plugga, plugga plugga, vilket går bra. Jag fattar till o me matten! :DD

En annan sak som jag vill delge mig av är att jag ogillar frasen "Jag orkar inte" så in i helvete faktiskt. När man varit me om en sån sak som jag varit me om så inser man hur mycket man egentligen orkar. Att jag innan operationen klagade på att jag inte orkade gå o hämta en penna en meter bort, är ren o skär bullshit. Jag kommer aldrig mer använda mig av frasen "Jag orkar inte", o det tycker jag inte ni heller ska göra.

Feta psykologi inlägget haha, men det var välbehövligt. Snart blire Färjan, är alltid tillfredsställande att betrakta dansande o karaokesjungande fyllon en måndagskväll.

Utlovade bilder & video

Yep, jag lovade bilder från Akademiska o här kommer de några få..



Kvällen innan operationen, nyduschad o nerdrogad, haha. Det märks inte, men faen vad nervös jag var..



TVn, det enda tidsfördrivet jag hade när jag inte fick koppla in datorn..



Min käraste kompis; sängen. Jag hatade o hatar fortfarande den där saken.



Min nuvarande rygg. Förbandet ska sitta kvar i två veckor, för då har stygnen förhoppningsvis försvunnit, de ska försvinna av sig själva. Jag vill inte ens veta hur det ser ut där under.. But time will show.




Här kommer videon också. Vi spelade kort hela tiden, haha. Fast det här är från dagen vi åkte hem, såhär pigg var jag inte jämt =p

I'm back home with a new posture.

Hello!

Nu är jag hemma igen, efter nio dagars sjukhusvistelse. Det är helt sjukt hur mycket miljön påverkar en. Så fort jag kom hem blev jag skithungrig. På sjukhuset förmådde jag mig nästan inte äta nånting, för sjukhusmat är så inihelvete jävla äckligt!!! Okej, jag förväntade mig inte att det skulle smaka gott, men när man får en pizza som ser ut som polarbröd me ketchup är det riktigt nära botten, eller nä, det är botten. Till o me skolmat är godare. Men nuff om maten, operationen gick iaf bra, den tog nio timmar o resultatet av den är att jag nu har 12 plattor o 24 skruvar i ryggen.. Det känns lagom trevligt. Jag har växt 2,5 cm på längden o min hållning liknar numera en modells. Me andra ord mår jag bra. Det som känns mindre bra alternativt ganska ruttet är att jag måste vara hemma en vecka innan jag kan gå till skolan igen.. Men fan heller, jag vill dit på måndag!
Jag laddar hursomhelst upp bilder på ryggen sen så får ni se hur den numera ser ut.

Annars fick jag hem mina tröjor från Shirtstore idag and I love 'em :D




RSS 2.0