120229

Den 29 februari o skottdag idag då!
Har inte på något sätt uppmärksammat denna speciella dag då jag haft fullt upp med jobb hela dagen; från 8-18. Så nu är jag skapligt trött o har bara tänkt att koppla av med lurarna på resten av kvällen.

http://www.youtube.com/watch?v=jd-oLhJQne0&feature=youtube_gdata_player

Den här underbara sången får en alltid att bli glad! :D Extra passande är den nu när den stundande våren smyger på mer o mer för varje dag! :DD


Prinsessan Estelle

Man kan ju inte undgå att se o läsa de senaste nyheterna om nytillskottet i vår kungafamilj, särskilt inte när ens mamma är TOKROYALIST. För cirkus en halvtimme sen publicerade Hovet de första närbilderna på lilla Estelle. O visst är hon söt! Lika söt som de flesta andra bebisar, dock får här uttrycket "vilken söt liten prinsessa" en helt annan benämning o ton. Jag tror mig också se en del likheter o drag till hennes mamma, det kommer bli spännande att se vem hon blir mest lik!

Hur som helst så önskar jag all lycka i framtiden till lilla prinsessan o hennes föräldrar!



120227

Ja ni, egentligen skulle jag ha jobbat en kort stund idag men jag fick påhälsning av feber under natten o halsen känns som en enda stor geléklump så därför får jag helt enkelt kurera mig idag. Det är kort o gott tabu att gå till förskolan med feber o eventuellt smitta ned andra.
Men fint väder är det ute så förhoppningsvis kommer jag o tokan ut på en härlig promenad senare under dagen.

O visst är hon inte bedårande?! :]] På första bilden är hon runt ett år o på den andra är det hennes valpsyster till vänster o henne själv till höger. Sötare valpar finns nog inte!! :]
Myshund!! <3


A new oldie

Hoj-oj, det var ett bra tag sen jag fyllde i one of these, så nu slänger jag in en såhär en söndagkväll!

Vad heter du: Beatrice

Ålder: 19
Vad gör du: Surfar för en gångs skull på gamla hederliga laptopen istället för på den trendiga iPaddan :D
Vad längtar du till: Till i slutet på mars då det bär av till Götet en sväng, o till sommaren o alla dess diverse happenings!!
Vad händer i helgen: Denna helg umgicks jag tillsammans med min finaste, o avslutade en mycket lyckad sportlovsvecka tillsammans ♥
Vad har du på dig: Sköna tights o überskön långkofta :]
Favoritöl: Inte för att jag är nån större öldrickare, men Åbro äre inge' fel på!
Vad blir du glad av: Att resa o göra saker med de jag tycker om mest - isn't that what life's all about? Typ? :) :) 
Vad blir du ledsen av: Orättvisor. 
Vad ska du göra idag: Ja, klockan börjar närma sig tioslaget så det är väl lite tv o sen kudden antar jag.
Favoritsnabbmatställe: Max. Dundergott o "moms filibaba" 8O
Vilken låt lyssnar du på nu: http://www.youtube.com/watch?v=wtxr9QUiCos
Vad dansar du till: Det mesta som är svängigt! 
Vem saknar du:
Bästa Hang-outet: Café Trägårn, ett mysigt café i Stränkan. Annars går det alltid lika bra att "hänga" på närmsta konserthak :D
Nått någon inte vet om dig: Jag får kort stubin när folk inte hör/inte hänger med i vad jag pratar om. Grrrrrrrr :]
Nått du vill ha sagt innan vi slutar: Hey Jude :]


HUR
Svarar du i telefonen: "Beatrice"
Gör du när du är kär i fel person: Never happened to me :]
Tycker du om gul-bil-leken: Old-schooool :)
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Har på Masterkortet vetni ;]
Mycket är klockan: 21.48
Hur många kontakter har du på msn: Msn? Jag har ju bara Google Chrome installerat för att kunna vara inne på Facebook :')
Spenderar du en regnig dag bäst: Vid lättare regn ute på promenix med vovvan, annars inne med en bra bok o/eller lurarna på.

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Från T: "Hej, är du ledig ett par minuter? :)"
Pratar du med på msn just nu? Msn is for beginners!
Ringde dig senast?
Pussade dig senast? You do the math 
Vill du kasta en sten i huvudet på? Alla vidriga Stränkan fjortisar :3
Saknar du mest just nu? Do the math again 
Ska du träffa imorgon? Jobbkollegor o en massa barn bland annat.
Sov du med senast? T
Festade du med senast? Partying is for no-lifers! :>
Vem fick du senast sms av?

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: J-amen!
Gråtit en hel natt: I bet
Druckit så du spytt: Har du? :D Ah men det är klart du har! :D
Åkt vattenskidor: Nej, men det vore säkert kul!!
Åkt rullstol: J-amen.
Gjort en bakåtkullerbytta: Minnet strejkar, men säkert.
Köpt lösgodis för över 50 kr: Självklart 8)
Haft träningsvärk: Ohoj-ja!
Önskat att du var det andra könet: Nej.
Sett din kompis i rosa kanindräkt: Alla är buddisar med Stig-Helmer :D

Natti!

LYCKA


Igår var jag o T iväg till närmaste ATG-ombud o hämtade dessa underbara läckerheter.
Jag som trodde att jag aldrig skulle få chansen att se dem live, aldrig någonsin. O nu kommer jag få stå o skrika mig hes o lycklig till deras underbara tidlösa musik ännu en gång..
Jag säger bara detta: den 10 augusti 2012 will be a date to remember!!

Här är Stop Loving You från den (d)underbara spelningen på Trädgårn förra sommaren. Vi stod precis i folkvimlet mitt framför scenen, o när de spelade just den här fällde jag nog en o annan glädjetår.

Simple when magnificent ♥


23 februari 2012

Idag är det ingen vanlig dag inte!
Phew.. :D

Som om det inte vore nog med att Kronprinsessan o sin Daniel blev förstagångsföräldrar tidigt imorse, så ska några av världens bästa musiker/band spela i Stockholm den 10 augusti!!! I'm in heaven..... AGAIN! <3 Det blir en perfekt uppladdning till semestern som vi åker iväg på den 27 augusti, o boende är självklart redan ordnat.

Åååh vad jag störtgillar den här dagen!!! :]


120217

Goddagens!

Befinner mig i detta ögonblick på jobbet, där jag tror att jag blivit lite kär i en gullig liten ettåring! På grund av policyn om tystnadsplikt får jag inte nämna nåt om hans namn o så, men han har de sötaste blåa ögonen nånsin o det finaste leendet som nånsin skådats haha! Han varken gnäller eller gråter, om så typ en gång i veckan, o han till o med ler när han äter o sover. Han är helt enkelt en liten solstråle! :D Mmm, han skulle jag lätt kunna ta med mig hem över helgen :]

O apropå helg så åker jag imorn hem till älsklingen i Degerfors som från o med idag går på sitt sportlov. Det kommer bli mer än mysigast <3 Vi stannar där tills på tisdag innan vi åker hem till mig då jag ska jobba onsdag, torsdag o fredag :)

Så så är läget! Nu är rasten slut, back to work! :D


120214

14 februari o Alla Hjärtans Dag idag då! :]

Tyvärr har jag inte fått chans att tillbringa den med min älskade Tobias, men det ändrar ju ingenting direkt <3 Älskar dig lika mycket som alltid mitt gulleull <3

Hoppas ni haft en Glad alla <3 dag, hur ni än har tillbringat den!


McLucky

Haha hörni!
Ikväll var mamsen på föreläsning med jobbet o kom hem vid tiotiden, o förbluffade både mig o pappa i dörröppningen där hon stod med en papperskasse med McDonald's loggan på. Tydligen hade de ätit där efter föreläsningens slut o så snäll som min kära mamma alltid är hade hon självklart köpt med sig en varsin Big Mac meny till mig o pappa. Ibland har man tur! Tjock o gla/mätt o belåten tänker jag nu ta o sussa så gott på min underbara ergonomiska nackkudde, för imorn blir det jobb igen.

Godnatt, McMatt!


In need of a * - shot

Idag är en sån dag då jag bara vill stå o svettas o skrika mig hes framför det bästa bandet i världen. Som för övrigt har turen att ha världens bästa frontman i sitt band.

I need a shot of Stanley!!

"I remember the day that we met
I needed someone, you needed someone too, yeah
Spend time takin' all you could get
Givin' yourself was one thing you never could do
You played with my heart, played with my head
I got to laugh when I think of the things you said

'Cause I stole your love, stole your love
Ain't never gonna let you go
I, stole your love, I stole your love
I stole your love!"



120207

Godkväll godkväll!

Sitter o tittar på Mot Alla Odds just nu. En fascinerande serie att titta på. Likväl som jag tycker att det är helt befängt att ett tiotal människor med olika handikapp ska vandra genom Afrikas öken på tre veckor, tycker jag ändå det är glädjande att bevittna deras kämparglöd o vilja att lyckas. O att de besitter en sån sammanhållning trots deras olika bakgrunder. Ett stort plus är ju de vackra djuren också. Giraffer o lejon är så fina! Men jag skulle aldrig göra samma sak själv.. No way :)

Annars fortsätter jag att jobba på o trivs med det! :) Innan läggdags blir det att se på Hårdrockens historia o sen sussa så sött tills jag ska upp vid halv sju imorn bitti :D

Känner att jag behöver skriva såna här "update/vardagsinlägg" då o då för att själv hålla koll på min vardag haha. The source and heart of all blogs! Fan vad Swenglish det där lät för övrigt..! Osch!


120205

För knappt en timme sen kom jag hem från en dunderkall promenad på kanske en åtta minusgrader. Men lyckligtvis bet inte kylan tag i en lika hårt som i igår, då det var en tolv, tretton minus ute!! Helt sjukt vad kallt det varit de senaste dagarna.. På jobbet har inte barnen velat gått ut, vilket jag helt o hållet har förståelse för.. Men rysskylan är ju påväg bortåt tydligen så då kanske jag o Siri kan återuppta våra härliga långpromenader :]

Annars har helgen spenderats med min käraste o en massa mys, o igår bokade vi bl.a årets solsemester!! :DDD Den 27 augusti åker vi tillsammans med mina föräldrar till Agia Napa o Cypern! Igen! :D Så det blir kära T's första riktiga solsemester o resa till Solens ö, som vi ska göra till den absolut bästa <3 O i denna dunderkyla kan man ju inte göra annat än att längta till värme, sol, bad, god mat o ren o skär avkoppling..! MUMMA!!!

Solens ö uppifrån:


120201!

Tänk att det redan är FEBRUARI!! Det kan väl inte bara vara jag som tycker att januari bara flög förbi..! Men vi går ju mot ljusare tider så what's not to like? :D

Jag trodde jag skulle få en skön sovmorgon imorn men icke sa nicke! Först blir det upp tidigt för jobb mellan 6.30-13, sen till stan för att inhandla mat, hem o packa upp allt o sen iväg på ett möte vid 16. Om mötet går vägen lär jag berätta om det inom en rätt så snar framtid, o som en liten teaser kan jag säga att det gäller ett roligt uppdrag :))

O igår kväll var jag så trött så jag till o med somnade ifrån Hårdrockens historia.. Shame on me!! Men jag tillägnade gårdagen till lite ny melodi o lyrik, så det går väl la jämnt upp! Mustasch nya platta Sounds Like Hell, Looks Like Heaven (klyschig titel som faktiskt går hem?!) kändes som ett måste eftersom det vankas en spelning med dem i mars. O visst lät det som Mustasch brukar; hårt, argt, förbannat o bittert, men några spår hade en gnutta känsla utav "radiorock".. Så därför kan ni skrota "The Challenger" (som dessvärre är första singel från plattan haha). En av favoriterna var "It's Never Too Late". Jag lägger in länk till låtarna nån annan dag eftersom blogg.se's appar är värdelösa på det! :]


RSS 2.0