SRM<3

bloody hell vad ni var dåliga på att fråga mig saker xD den enda som fråga nåt var Elin, o för att besvara din fråga så är min favoritfilm nog Titanic. don't ask me why, Titanic är bara så.. ja, den är helt enkelt bäst. jag menar, vem har inte bölat till Titanic?
nåväl, ni som läser min blogg borde träna på att bli mer frågvisa, så det så, hah.

ikväll ska jag på Strängnäsrevyn me Maggan & CO, det ska bli kul. ska ta en massa bilder som jag lägger upp här sen.

igår blev jag sådär stel i ryggen igen så var hemma från plugge, hade skittråkigt ett tag innan posten kom, men då kom den: den nya SRM! snacka om att jag blev happy! FINALLY! liksom. feta repotaget om Queen var bland annat me i tidningen, så jag lusläste den om o om igen i flera timmar.. SRM saved my day :D lol. nu ska jag beställa nåra tidigare nummer som jag inte har, men SRM:s hemsida fuckar upp sig hela tin så jag är rätt lack atm.

well well, skriver imorn sen. har'e!

ps. det kanske verkar som om att jag skiter i att läsa vissa personers bloggar, men så äre inte, har bara inte haft tid, men komm. kommer snart =) ds.



världens bästa tidning!!

the best showman alright!

gissa vem som vann "the best showman 2008 award"?

 precis ;D

grattis säger jag, en person som verkligen är värd det priset!!

förresten, ni som läser min blogg (typ tre personer?) kan inte ni fråga mig nåt? jag tänkte besvara era frågor isåfall i nåt kommande inlägg så att mina inlägg blir någorlunda intressanta att läsa. fråga mig vad som helst, jag lovar inte att svara på vilka frågor som helst, men men.. testa mig ;D fråga!

I'm gonna stick it in your heart of chrome

jag märker att under en viss tid så har jag haft flera dagars uppehåll me att blogga, sen när jag väl bloggar skriver jag typ tre inlägg på en timme o sen tar det flera dar igen tills jag bloggar nästa gång. ni får ursäkta. jag bloggar helt enkelt när jag har tid, okej? ;p

jag kanske ska fortsätta me att berätta hur min helg varit?

lördag: jag strosa omkring på stan me päronen. ville handla lite för mina presentkort jag fick i julklapp för rean är ju fortfarande igång efter julen, men jo, det finns en anledning till att det fortfarande är rea: affärerna vill sälja ut deras svårköpta produkter (vilka oftast har anledningar till att de är svårköpta). så det blev inte så mycket shopping tyvärr. får återkomma till shopping nån annan helg. jag är ju stenrik; två presentkort a'la 200:- var o 750:- i rent cash. woohoo! lol. men jag köpte dock ett halsband me en gitarr som smycke, ett nitarmband o en hel del godis. men det bästa me lördagen var nog nachotallriken på Prinsen. FIFAN vad gott käk de har på Prinsen. btw så kommer jag nog få sommarjobba där i sommar :DDDD

söndag: barnvakt på förmiddan o bio på eftermiddan. kollade på Australia - FETTANS bra film. om ni inte sett den, gå o se den!! den är verkligen jättebra. visst, den var lite seg i början, men det togs igen sen. Australia innehöll flera slags genrer i en: drama, komedi, lite action.. o jag bölade säkert fem gånger under filmen x) men nåväl. sentimentala Bea.
o jo, gitarr o trummor spelade man ju under helgen = träningsvärk in my arms.

just nu sitter jag o är värsta glad för idag fick jag tillbaks mitt samhällsprov o jag fick VG+ så jag är helt nöjd. men dessvärre tror jag min högra tumme kommer ruttna bort snart för på gympan spela vi innebandy o då fick jag ett misslyckat slagskott på tummen.. ajaj. tummen är helt blå xDD fuck off.

<- till höger; Nullah, aborginungen i filmen. äre bara jag som tycker att han ser ut lite som Mowgli(?) i Djungelboken? xD


no one can stop the voodoo magic!

serisöt, denna låten är min nya drog. man kan aldrig få för mycket Voodoo Magic. Alexander Bard kan skriva texter! o ännu en koppling till Monty Python: "and sweep the holy grail" >< en MP - film heter just Holy Grail something. skona mig från COCKNEY!!!

I hang on my computer
Obsessed with late night mails
I press return to sender
And sweep the holy grail
The air has gone electric
I feel my legs go weak
Your presence is effective
I start dancing like a freak

Oh oooh do you think I'm looking tragic
Oh oooh cause I can't stop this voodoo magic
Oh oooh you have cast a spell on me tonight
Magic voodoo magic voodoo magic
Voodoo magic

I had a close encounter
The third and last degree
I'm locked inside a spaceship
And you have got the key
You must have been an angel
Who lost the grace of God
Cause I can't help repeating
Your sweet hymn on my iPod

Oh oooh do you think I'm looking tragic
Oh oooh cause I can't stop this voodoo magic
Oh oooh you have cast a spell on me tonight
Magic voodoo magic voodoo magic
Voodoo magic

A dream within a dream
Behind the screen lies another dream
Within a dream
A scene within a scene
Beyond your dream I'm your heroine

Oh oooh do you think I'm looking tragic
Oh oooh cause I can't stop this voodoo magic
Oh oooh you have cast a spell on me tonight
Magic voodoo magic voodoo magic
Voodoo magic

GRATTIS!!!

hur kunde jag glömma att tillägna ett inlägg till självaste mannen Paul Stanley?!?! GRATTIS på födelsedagen! may you have a tremendous birthday!!! :DDDD

 <- hmm yea, hade beslutsångest angående bild, men ja.. "Delicious Vinyl" ;DDD

Stadion fjärde eller femte juni?!

yes!

Bruce Springsteen & E Street Band kommer till Sverige den fjärde & femte juni, de ska spela på Stadion, iiih! FETT att jag vill gå! ni kanske inte ser mig som värsta Bruce - fanet, men whatta hell, hans musik är BRA! plus att farsan diggar han som fan, borde kolla me päronen om de vill gå.. biljettsläppet är på måndag, så har ju lite tid på mig. jag har liksom.. konsertabstinens!!!!!

jag har egentligen inte tid att blogga, måste plugga inför historiaprovet som är på torsdag, urgel. för övrigt så har denna dagen varit en helt meningslös dag, inge kul har hänt.. bara en massa trökiga lektioner.. dööh. o dessutom kollade vi på en annan Monty Python - film idag på svenskan, cockney in my </3.

förresten så blev jag värsta glad när jag satte igång datorn det var nån annans trådlösa nätverk som var oskyddad så jag satt o surfade på det i nån halvtimme :DDD men sen funka inte det längre ;/

<- the boss! :D

VOODOO MAGIC!!

hahah, läste nyss värsta BOMBAkommentaren Thessan skickat, man tackar!! :DDD haha. keep up the long comments, me like!

gud vad jag är glad över att denna måndag är ÖVER! eller ja, iaf skoldagen.. var verkligen inte på humör imorse kan jag säga, var riktigt sur o trött, vet inte riktigt varför.. fast sån är jag alltid på måndagar, måndag är inte min favoritdag direkt.. vid 9.25 - taget drog man till plugge, hade gympa. spelade innebandy o Nadin i min klass gav mig värsta tacklingen rakt in i väggen så jag fick värsta såret på knät.. den jäveln :D sen visa vår lärare Roger oss det äntligen klara styrketräningsrummet! nu har vi fått levererat alla maskinerna, det är rätt coolt faktiskt att i huset där vi har gympa har vi då själva gympasalen, sen ett dansrum, styrketräningsrum o ett rum me en massa löpband o grejer.. Thomasgymnasiet är modernt ;D. efter gympan hade vi engelska, kollade på Monty Python för att vi skulle lära oss hur den brittiska dialekten Cockney talas. en väldigt ful dialekt om du frågar mig. sen hade vi samhäll, skrev ideologiprovet, gick väldigt bra faktiskt, helt nöjd är jag. sen till sist geografi, då jag hade mitt seminarie. okej, det gick väl inte DUNDERBRA men helt okej ändå tycker jag. Theo hade förberett sig ordentligt, han hade pluggat inför seminariet i tio timmar i sträck (!) helgen innan. okej, jag tycker oxo att skolan är viktig, men att plugga tio timmar på en helg? alltså sorry, men det tycker jag är något överdrivet.. sen cykla man hem i snöoväder, BLÖH. men sen köpte pappa pizza så då blev jag glad :D lol.
detta var min dag i ord, o om ni orkat läsa inlägget tills nu så är ni värda en guldmedalj :D

glöm INTE att imorn tillträder Barack Obama som president o STANLEY FYLLER ÅR!!

förresten så har självaste Stanley - mannen o hans fru Erin valt att döpa sin snart komna dotter till Sarah. fint namn säger jag.

congrats Ola!

just some info från Ark Underground:

Ola Salo, som nu spelar huvudrollen i "Jesus Christ Superstar" på Malmö Opera, får Kvällspostens Edvardpris för 2008. "Med sin starka personlighet, sin karismatiska utstrålning och sin helt egna stil är han en välgörande och annorlunda färgklick på den svenska musik-och teaterscenen", skriver juryn i sin motivering. Priset, en statyett av Malmöskulptören Thure Thörn, delas ut efter föreställningen av "Jesus Christ Superstar" på Malmöoperan den 12 februari. Edvardpriset delas ut för 30:e gången och är uppkallat efter den skånske underhållaren Edvard Persson. Föregående års pristagare var Babben Larsson.

grattis Ola!

han är verkligen sååå värd det priset. ni som inte sett JCSS me Ola, gå o se den!!! will never forget 6/12-08!! :DD

<- Ola under den tidiga Ark - tiden. observera Leari i mitten o Jepson till höger :DD

and the tour continues in.. Argentina!

men, om nu KISS Alive 35 ska fortsätta, kom till Sverige nån gång då!!!!!!!!!!!!!!!!

för mer detaljerad info: http://kissonline.com/#story-1

 

o när ni kommer till Sverige, återvänd då oxo till 4Sound!! (Paul o Gene är oxo välkomna.. ;DD)



 


Moto Boy.elgitarr.kyrka. it makes sense

vet ni vad jag har lust me? jag har lust att gå o se Moto Boy spela elgitarr i Uppenbarelsekyrkan i Hägersten, Stockholm. jag vill se Oskar LIVE!!

just so y'know, det kanske inte blir så mycket bloggande nu den kommande veckan för jag har ganska så mycket plugg.. nu under vecka fyra har jag prov i samhällskunskap, historia och matte, jag har ett seminarie i geografi, en skriftlig analys i geografi, en engelskaredovisning o engelskaglosor.. JIPPI! men eftersom jag pluggat hela lördan o hittills hela söndagförmiddagen så känner jag mig rätt calm.

o tack till Thessan o Fanny som iaf håller me mig om att anti.hårdrockare har VÄLDIGT mycket fördomar om oss hårdrockare! jag har inte fördomar mot syntare eller hiphopare eller såna som diggar disco, så ha inte fördomar om oss!!

förresten så är jag JÄVLIGT lack över att Team Wells åkte ur Körslaget igår, Erik eller Magnus kunde åkt ut istället!! o vilken skam att Wells åkte ur när hans kör dessutom sjöng Heaven's On Fire!!!

den typiska hårdrockarn är vad?..

hårdrockare..

- är man bara i tonåren

- är lågutbildade o arbetslösa

- är arga o aggressiva

- har långt hår o ovårdat yttre

- bär svart läder o kläder me mycket nitar

- har tatueringar o piercings

- köper mycket skivor

- intresserar sig för skräckfilm o fantasy

- dricker mycket alkohol o tar droger

- ogillar idrott o motion

- ogillar kvinnor o homosexuella

- ogillar syntare o syntmusik

- dyrkar Satan, bränner ner kyrkor o begår självmord

äre bara jag som tycker att dessa påståenden om hårdrockare är något överdrivna? de flesta påståendena verkar oxo syfta på män, varför skulle bara män vara hårdrockare? visserligen befinner jag mig i mina tonår just nu, men jag har inga planer på att skrota hårdrocken när jag fyllt 20. visserligen köper jag mycket skivor o jag HATAR idrotten i plugge, men inte har jag bränt ned en kyrka, o jag har absolut ingenting emot homosexuella.

har ni nåra invändningar?


Image and video hosting by TinyPic<- en typisk Bea - pose.








children of the damned

fyfaaaan vad jag har ont i benen.. cykling + PMS = ingen bra kombo.. ><
jag cykla först till Kulturskolan för dramalektion, men den blev inte så långvarig för att långtifrån alla i dramaklassen var där, så då kunde vi inte spela upp pjäsen vi skrivit. istället så hade vi betygsprat, jag fick VG, trodde jag skulle få G men ja.. rätt nöjd är jag. sen sluta vi. jättekul sista dramalektion liksom.. ville verkligen spela upp pjäsen men ja, man kan inte alltid få som man vill! istället fick vi varsitt ex av pjäsen me oss hem. den tänker jag ju sååå spara :DDDD *ironi*
eftersom att vi sluta tidigt från dramat hade jag 1 ½ timmes rast tills geografin skulle börja, så jag cykla hem o var lite social me farsan. han tjöta på mig hela tin om att jag måste vara seriös me det här att jag ska söka in på reseledarskola efter studenten, vilket jag tänker göra! fatta vilket ballt jobb! miljön man jobbar i är varmt, tropiskt, man får träffa mycket människor, snacka olika språk.. o det får man pröjs för! iiih! missa för guds skull inte Semestersvenskar på fyran ikväll 20.00, det programmet handlar om åtta reseledare som jobbar i Thailand, dessutom reseledare för Fritidsresor (som jag vill jobba för). lol, det programmet är som klippt o skurat för mig xD sen 21.00 på samma kanal äre ju Made in Sweden me Idoljuryn + Desmond Child. coola Desmond me sin snygga hästsvans </3. o om ni ville veta hur rolig resten av min skoldag var så läste jag en massa artiklar om bristen på mat i U - länder, pluggade in reflexiva verb på spanskan (har prov imorn) o lärde mig hur man räknar me promille o ppm på matten. wiiiiho!!

öööh.. förresten så kommer nästa vecka bli ett hel-vet-e, tre prov, ett seminarie & en skriftlig analys. LÄNGTAR TILL TVÅAN O SPRÅK :DDDDDDD

C'mon and love me!

she's a dancer, a romancer
I'm a capricorn and she's a cancer
she saw my picture in a music magazine
when she met me, said she'd get me
touched her hips and told me that she'd let me
I took her hand, baby this is what I said
I said baby, baby, don't you hesitate
'cause I just can't wait
lady, won't you take me down on my knees
you can do what you please
come on and love me


fifan vad jag älskar denna låten (när jag nu kan den mesta låttexten). min canción favorito at the moment.

förresten så har jag the funniest msn-time me Thessan! "crying dude" xD

I'm a capricorn and she's a cancer

C'mon and love me! ni KISS - fans förstår vad jag menar ;D rubriken är en textrad tagen från låten.

för nån timme sen kom jag hem från plugge o tre meningslösa lektioner (meningslöst = mitt nya ord). okej, engelskan var väl helt okej, vi gick igenom olika vokalljud, samhället var helt meningslöst, vi skulle "rösta" på vilket parti vi tycker borde ha makten i riksdagen (:DDDDD). jag röstade blankt, för jag vet inte riktigt vart jag står politiskt ÄN, får läsa mer politik tror jag (*suck* :D).  på geografin fick vi reda på lite examinainfo, så ja, 66% av skoldagen var helt meningslös. o förresten så har jag blivit lite mera intresserad om schizofreni efter denna skoldag, hum.. lol.

förresten så blev jag FETT GLAD när jag gick in på KISSOnline tidigare, om ni följer länken så fattar ni nog varför: http://kissonline.com/#story-2 (när Gene nämner turnén på ett o ett halvt år förutsätter jag att de kommer till Europa o Sverige!!!)



 


INVALIDO!!!!

okej, I lied. jag har inte återkommit me bloggen på väääldigt länge o jag ber om ursäkt för det. vet inte riktigt varför, men jag insåg att jag inte suttit framför datorn sen förra måndagen, alltså för den vecka sen. skumt =S men men, now I'm back! :D

tack för alla snälla komm. från Thessan, Lisa & Fanny, you rock! jag är glad över att ha tre bloggläsare iaf :D är alltid något!

sitter här vid datorn o segar lite, min första lektion börjar 12.05, för det var bad på idrotten idag o det fick man ju reda på i sista sekund! så då strunta jag it, väldigt dålig info från idrottslärarn Roger om jag får säga.. >< har läst lite bloggar, har komm. sönder Thessans blogg bland annat, hoppas du diggar't! x)

återkommer senare i eftermiddag, rock on!


people try to take my soul away but I don't hear the crap that they all say

sorry för crappig uppdatering men jag har inte varit på datahumör lately.. plus att nästan inga komm. min blogg längre vilket får mig att tro att min blogg är ointressant o att ingen vill läsa den längre.

skolan börjar på torsdag oxo, YEEY!!!

återkommer antagligen imorn.

this has been a lazy day..

..indeed. fifan vad jag har latat mig idag. jag gick upp vid 11 - tiden, käka frukost, glodde på TV fram till ja, egentligen klockan 15 x) var först Parlamentet (kan man inte missa!) sen Top Gun som mamma tvinga mig att titta på, hon är kär i Tom Cruise så, lol. men c'mon, filmen spelades ju in 1989, för 20 år sen! get a grip. men TP var helt okej. sen tänkte jag gå upp o klinka lite gitarr, men då var maten precis klar. sedan middagen har jag suttit framför datorn. seriöst, jag är så otroligt lat så det finns inte. visserligen är det lov o då ska man lata sig, men ändå.. jag har en känsla av att första skoldagen kommer vara rätt så seg..

anyway, här nedan följer lite bilder, nåra försenade julbilder.



äre nån mer än mig som tycker att julen tog slut för fort?..


the cameraproblem is solved

under julen hade jag totalt krupp på min diggikamera, den var fucked up hela tiden. blixten fungera inte, det blev bara en massa mörka o fula bilder.. men nu är det fixat! problemet var att batteriluckan glappade o behövde fixas, så ja, me 100 lager tejp så fungerar nu kameran igen. jag funderade först på att köpa en ny kamera, men icke. det ska jag nog göra ändå i framtiden, men denna kamera får duga så länge.

idag äre förresten endast 18 dagar kvar tills min man fyller 57 år. det ska skålas för ;D

 <- äre bara jag som tycker att S goes Bob Marley lite här?! förresten så är 90's KISS bara sååå BÄST just nu.

jag tänkte göra hela 2008 - listan, men denna fråga blev så fucking lång.. O.O

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2008?
shit, tror inte alla låtar skulle få plats här, men ja, kan försöka..

1. Black Diamond (KISS) - 30/5 ES sjunger fiiiiiiint
2. Love Gun (KISS) - 30/5 Paul flög!!!!!!!
3. Deuce (KISS) - 30/5 jag skrek halsen av mig i öppningslåten. HE-HE
4. Rock And Roll All Nite (KISS) - 30/5 KONFETTI!!!!!!!!
5. Detroit Rock City (KISS) - 30/5 "Stockholm, your a true rock city!" -> Stanleys words FFS!
6. Got To Choose (KISS) - 30/5 älskar gitarrerna i GTC
7. House of Fire (Alice Cooper) - den tjatigaste låten från Trash. fastnar direkt!
8. Bed of Nails (Alice Cooper) - bästa låten från Trash
9. I Wonder (Gotthard) - första låten jag hörde me Gotthard o mmmmm<3 ångrar inte det!
10. Africa (TOTO) - den har jag sönderlyssnat så mycket att jag döpte min mp3 till Africa. I guess that says it all x)
11. Lion (TOTO) - Fergie Frederiksens bästa låt me TOTO
12. We Built This City (Jefferson Starship) - dock är Idol - Johan & Robin E:s version mycket bättre!
13. Take It Off (KISS) - som jag nyupptäckte när jag försökte somna en natt me hörlurarna på
14. SÄRlåten a.k.a. One Wild Night (Bon Jovi) - ett av de mest störande intron en låt kan ha

(okej, de sex första låtarna kommer från konserten, de låtarna är de jag kommer ihåg mest därifrån. resten är en del låtar som jag sönderlyssnat under HELA 2008 :D)

enjoy! ;D

 förresten, här är min gitarrsamling ;D


 

HAPPY NEW YEAR!

sorry för USEL uppdatering innan, under o efter nyår, men jag har helt ärligt inte orkat. innan nyår har jag städat o dammat av gamla skivor, på nyårsafton var jag hemma hos bror Tobbe me familj o firade, det var väldigt trevligt! åt jättegod mat, drack champis o spelade en massa olika spel, jättekul faktiskt! haha. jag fick min julklapp från Tobbe då oxo, en kopp som det står "sommaren 2008" på o sen finns två bilder på Emy o Alma me på koppen oxo, jättefin! teet smakar mycket godare när jag dricker ur den koppen, hah. :) o i muggen låg 250 spänn oxo, that made it even better! lol. jag skickade iaf sms till en del personer på nyårsafton, hoppas de kom fram, skickade en kvart innan tolvslaget o det var nog tur det för Tobbe försökte skicka sms prick klockan 24, men linjen var upptagen hela tiden xD hursomhelst, GOTT NYTT ÅR på er allesammans! 2008 is out and 2009 is here! jag har gryyymt stora förväntningar på 2009, det blir säkert ett kanonår!

jag är sååå himla ressugen, o inte hjälper det när jag läser min plastsläkting Idas resedagbok, det är Ida som är i Australien o reser runt. typ backpackerstyle, bor på olika hostels o så, SKITKUL is there word for that! om ni vill kolla in hennes resedagbok så gå in på resdagboken.se o sök på alias: iida89. som jag sagt tidigare, jag ska SÅÅÅ fara ut o backpackerresa efter studenten, om nån vill hänga på så säg till, för alltså.. det blir minnen för livet :DDDD

nu ska jag läsa ikapp bloggar, it's gonna take some time.

see yah!

RSS 2.0