110629 - Redan onsdag!

Ja tänka sig vad den här veckan har gått fort!! Det är redan onsdag o jag avverkade min tredje arbetsdag för cirka en o en halv timme sen. O allt går alldeles ypperligt på jobbet, jag kan inte vara mer nöjd! :) Personalen är jättetrevlig, barnen likaså. Dock går dagarna lite långsammare när många barn är lediga o man som personal inte behöver hjälpa till lika mycket som t.ex. på vintern. Men det är ett givande yrke o vatten, sand o bärplockning är det roligaste att hålla på med just nu  haha :D
Imorn jobbar jag från 8-14 o sen bär det av till tåget hem till älskling innan vi tidigt på fredagsmorgonen ger oss av till Göteborg o Maiden! Så de kommande dagarna kommer bli mycket innehållsrika o häääärliga! Givetvis kommer bildbevis efteråt!
Nu ska jag fortsätta vistas i den underbara solen, vädret är verkligen på topp nu, me encanta!! :D
Viva la vida!

110626

Hejsan!

Just i detta ögonblick sitter jag på mitt rum framför datorn med en söt liten hund bredvid mig, Siri heter hon! :] Det är syrrans hund som vi ska vara hundvakt åt några veckor framöver då de å sin tur ska vara hundvakt åt en annan hund. Det är sååå mysigt att ha en liten söt spetshund här hemma! :] Hon är så snäll så snäll, o hon gillar att gosa o gå på korta promenader, så det har vi gjort idag! :D Syrran hade även med sig hunden de ska ha hemma, Ecco, en gullig o snäll schäfer :)
Så dagen har egentligen bestått utav mys med hundar, fika o solande i det härliga vädret! Imorn är min första dag på nya jobbet, vilket jag längtat till ett tag nu faktiskt, så det ska bli skönt att få börja göra lite nytta igen hehe! O jag lovar att berätta om hur allt gick imorn!

Jag avslutar med lite bilder på söthundarna! :]

Adíos!












Midsommar o musiktips!

Hej!

Hoppas att ert midsommarfirande blev lyckat, med jordgubbar o glass o eventuellt VISPAD grädde :D haha, det är viktigt att grädden är vispad, ja! Hursomhelst så gick ju jag o sötnötarna o firade midsommar på mammas jobb vilket gick finfint, dock fick vi dansa runt en fint dekorerad blomhink inomhus då vädret blev som det blev.. Men det gick det med, o igår firade vi här hemma med jordgubbstårta o annat midsommarfika innan vi gick på middag mot kvällningen. Både bror T, sötnötarna, syrran o hela hennes familj kom o fikade, vilket gillades starkt!! :) O middagen var riktigt lyckad också, med gott sällskap o underbart god påskmat! Jag fotade såklart en del men jag håller på att skicka över dem till datorn så de får vänta till nästa inlägg.

In the meanwhile kan jag ju bjuda på lite musiktips! :D
Här har ni tre olika låtar med två olika band men som har en sak gemensamt: De bara flyter på, inga tråkiga solon a'la Metallica-tre-gitarrsolon-på-fyra-minuter-vardera utan de är sköna, genomtänkta o helt enkelt fantastiskt bra!! :D Forget the mainstream, det här är den äkta, genuina musiken!



Godmorgon.

Nämen godmorgon på er! Eller rättare sagt för tidigt..?
Haha, sötnötarna tog "sovmorgon" idag o vaknade kvart över sju istället för halv sju, vad stolt jag är över dem för den bedriften :] Nejdå, de brukar vara snälla o låta mig få blunda en stund extra efter de gått upp så de kommer väl in o tjötar snart :] Om en stund blir det nog frulle för jag börjar bli riktigt hungrig.. (Say no more herr. N). O så får vi alla hålla tummarna så regnet ger sig så vi kan vara ute idag! :D
Ha en bra dag alla, yo escribo màs tarde!

110622

Halloj!
Idag har jag haft det urmysigt med mina två sötnötar Emy o Alma! :) De ska vara hos oss i helgen, o imorn ska vi bland annat till mammas jobb på midsommarfirande med dans runt midsommarstången o fika, så det lär bli en trevlig dag :) O eftersom de är helt begeistrade av min iPhone så lär det fotas o filmas lite grann, o några kanske hamnar här!
Annars hade SJ en av sina "ordinarie" dagar i måndags när det var dags för hemgång. Allt hade gått som planerat om inte tåget mellan Degerfors o Katrineholm hade fått åka bakom ett godståg hela vägen o därför blev försenat.. Men men, allt löste sig till slut, jag kom bara hem en timme senare, sånt man får räkna med när man väljer att resa med SJ haha.
Annars taggar jag inför jobb på måndag o Maiden nästa vecka, o då har sommaren bara börjat! :DD
Men nu blir det Celebrity Rehab innan läggdags.
Buenas noches!

På tok för tidigt

Hej hej igen min trogna lilla skara av läsare!
Klockan är när jag skriver detta 07.26, det är måndag o jag befinner mig fortfarande i Degerfors :D Jag kom som bekant hit i fredags utan större tågstrul, o sen var vi ut o fiskade nästintill hela lördagen, så då bestämde vi att jag kunde stanna söndagen också eftersom jag inte har bråttom hem när jag fortfarande är ledig o allt. Så så blev det! O fiskandet gick väl under förväntan.. Vi var ett sällskap på fyra personer som hade betalat 600 kr för våra fiskekort o vi fick med oss en firre hem. Men det var mysigt ändå o jag åker gärna ut igen någon annan dag! :) O gårdagen was one of those wonderful chillin days, vilket var välbehövligt o skönt. Att inte göra nånting ibland är bland de mest uppskattade tidsfördriven faktiskt, tro't eller ej haha.
Den här dagen kommer nog te sig som så att det förmodligen kommer bli lite (mycket) mys med hundarna o katterna o invänta hem älsklingen från jobbet, o sen hemfärd med SJ. Förhoppningsvis har SJ en av sina få mediokra dagar idag!
O medan jag ändå är i skrivartagen kan jag meddela att den här veckan är sista viloveckan innan jobbet tar vid, o att från o med på söndag kommer syrrans :) söta lilla hund Siri bo hos oss i tre veckor! Det gott folk, kommer bli supermyysigt!
Det var väl allt för nu, nu ska jag försöka somna om, då det är dödstyst i resten av huset haha..
Auf Wiederhören people!

Gästbloggning!

Jaha, jaja! :D

Pulvret mitt ville att jag skulle gästblogga lite, så here it comes!
Dagen har ungefär varit så här: Ätit frukost, chillat, åkt till affären, bakat muffins, ätit muffins, ätit middag, ätit muffins igen! Så här i Degerfors går man inte hungrig direkt! :D x] Annars har vi mer eller mindre bara gått runt o chillat o tagit det lugnt! :D Imorrn är det åter dags för jobb, o jag har fått sommarjobb inom OutoKumpu ifrån vecka 24 - 27. Anyway, då börjar vecka nummer två av fyra på OutoKumpu PSC Nordic Degerfors. Än sålänge har vi skyfflat bort lite jord (fyra containrar) runt omkring hela området, o så har vi monterat ner en massa skåp som ska till en annan plats. Nu väntas ungefär tre dagars diverse utejobb, sen får vi se vad dom hittar på åt oss! :D

Där var gästbloggning för den här gången, ni får ha det fint så hörs vi nån gång i framtiden! :)

Bye bye!

// Tobbe!


110616

Halloj.
Idag har varit en rätt så pysslig dag. Jag tröttnade på musikbilderna jag hade uppsatta på min dörr så jag bytte ut dem mot nya o ja.. Det blev egentligen ingen större skillnad, KISS regerar fortfarande, fast med nya bilder, i samma smink.. Hehe, talk about remodeling. Sen hjälpte jag pappa med maten o bakade en god kladdkaka, o skrev även lite grann. Ibland är det skönt att få skriva av sig, lägga undan det man skrivit, o sen efter ett tag ta fram o läsa det igen. Det är nyttigt, testa't vetja!
O imorn bär det först av på möte där jag ska skriva under avtal för sommarjobbet o få lite kort info om det, o sen bär det av till Degerfors för en helg där, passande nog i o med att vi firade tio månader idag! :) Vi ska tydligen ut o fiska också,  det är bara att hoppas att vädret tillåter det!
Men nu blir det Spotify ett tag o sen försöka somna så sött. It's all about TOTO nu, längtar ihjäl till den sjätte juli, även om Maiden är först ut haha!
Buenas noches!

När det inte blir som man tänkt sig

Hej svejs!
Idag hade jag planerat att spendera en skön dag på soldäcket o bättra på brännan, men icke sa Nicke! Vädret har varit fram o tillbaka med sol o regn, så nu ger jag upp o bänkar mig i min sköna clubfåtölj framför den nyinköpta Vännerboxen, säsong tre den här gången! :D Tillsammans med lite gott sällskap i form av en mazarin, juice o en skål med chips.
Mmmm, lediga dagar!

Studenten 9/6-2011

Halloj på er alla hälsar en relativt nybakad student! :DD

Nu är det väl passande att jag skriver nåt om just studenten.. Men vad finns att skriva? Jag kan skriva superlativ på superlativ om hur roligt lärarnas spex var, om den stämningsfulla studentlunchen, om hur nöjd jag är med mina betyg, om det tårfyllda utspringet, det galna studenttåget o flakfärden, hur ont det gör att gå i åtta cm klackskor i nio o en halv timme, om hur underbara o gulliga studentgästerna var o hur överjäklanöjd jag är över mina presenter!!! (bland annat en sprillans ny iPhone 4, nu är även jag iFrälst!)

Men jag tänker som sagt inte skriva så mycket mer, för det finns så mycket att skriva. Generellt sett var torsdagen den nionde juni fantastiskt härlig från början till slut. Att stå o locka håret från halv sex till kvart i åtta var värt sitt slit, för ska man vara fin får man som bekant lida pin! :D
Min student innehöll inte enbart de härliga stunder som ägde rum på själva studentdagen, utan även alla förberedelser som förgyllt det senaste halvåret. Min klänning som syddes upp speciellt för mig, plakat, inbjudningskort, beställning av mat, shoppande efter skor osv. O såklart även gymnasiet som var själva stommen till studenten! De tre åren jag gått på Thomasgymnasiet har varit väldigt innehållsrika. Jag har lärt mig massor med nya saker, fått läst mycket språk som jag velat, fått lära känna sköna o unika klasskompisar o fått åka till London o Rom, bland mycket annat! Skolan ställde även upp massor under avslutningen vilket gjorde studenten minnesvärd från första stund.

Ni ser, det går att skriva hur mycket som helst om den hittills största o lyckligaste dagen i mitt liv, men nu låter jag bilderna tala för sig, o till er som läser detta som medverkade på något sätt på min student: Ett STORT tack, hoppas vi ses åter i framtiden!







































































Ett av tre lakan på flaket. O jag o en tjej till i klassen som gjorde ett annat lakan som var waaay snyggare o inte alls lika brutal som denna. Men vad tusan, det funkade ändå! :D



Ja? Vadå uttag medges ej!?











Ja det blev några bilder haha! Förhoppningsvis har de alla förmedlat de känslor som sprudlade i hela mig den underbara dagen! O jag lovar att nästa inlägg inte kommer innehålla lika mycket bilder 8)

Adíos! :D

HEJ!

Nu kan vi prata om long time no see!

Jag har faktiskt saknat bloggen o att få dela med mig av min vardag o mina bravader, så nu känns det härligt att få återuppta skrivandet!
Anledningen till att bloggen tålmodigt har fått vänta är som nämnts tidigare, på grund av att Glocalnet varit ett äkta hûvve (jo tack, lite värmländska kan jag! :D) som först var tvungen att reparera några skadade rör o sen blanda ihop fakturor, PLUS att det varit så många kallade röda dagar vilket gjorde att de inte kunde slå på vår telefon o internet förrän igår morse! Men alla bekymmer är nu borta, även om det var ett irritationsmoment den tiden det varade.

Nu över till en helt annan sak: IMORN TAR JAG STUDENTEN. Läs det igen, bokstavera, skriv ner det, skriiiiiiiik ut det!!! IMORN TAR JAG STUDENTEN!!!! Efter tretton års pluggande o skola är allt över imorn, o jag får glänsa runt i min fina klänning, skor, smycken o mössa o bara njuta av livet o min stora dag. Herregud så sjukt, underbart, härligt, ofattbart, fantastiskt sjukt bra jääääkla drag det kommer bliiiiiii hörreNINI! Igår var jag o majoriteten av klassen i skolan o fixade klart klassflaggan o lakan o grejer, så nu är allt klappat o klart. Lite senare idag kommer älskling o hans mamma hit som första studentgäster, ska bli dundertrevligt! :) O apropå älsklingen min så var han här från onsdag till i måndags så det har blivit en hel del kvalitetstid med varandra på senaste, vilket alltid uppskattas ♥ O självfallet blir det en del nu med!

För er som undrar vad jag ska göra härnäst efter skolan så ser det ut som följer: Ett par veckors lov blir det först, sedan tre veckors jobb på förskola (med möjlighet till förlängning) o Maiden o TOTO i Göteborg i början av juli. Sedan blir det London med buss en hel vecka, cirka två veckor hemma o sen bär det av till Cypern i två veckor. Efter det blir det jobb igen för målet är att söka in till flygvärdinnejobb när jag har åldern inne, o det är ett tag kvar. Så ser min plan ut o den känns bra o jag är inte särskilt orolig. Fråga gärna på om ni har fler frågor rörande mina framtidsplaner, är alltid kul att svara på!

Nu ska jag återgå till allt finlir som ska göras till imorn: naglar, ben, smycken osv. O såklart ladda kameran! Bilder av de största lass är att förvänta sig! :D

Nästa gång jag skriver är jag en nybakad student!

Full of expectations /Bea

RSS 2.0