Trött & skrivkramp!

Gästbloggning igen ser jag! Blir lika överrumplad varje gång jag ser det.
För övrigt har dagen varit jobbig, jobbade med mitt retoriska tal på latinet, sen historia, som jag låter stå okommenterat den här gången, o religions prov som var riktigt jobbigt! Det var sex stycken äckligt analysdrypande frågor som tog lite mer än två timmar att skriva! Men jag fick med allt jag vill ha med o jag hoppas resultatet blir någorlunda bra!

Jag har varit stuptrött ända sen jag kom hem o ska väl lägga mig snart. Imorn äre latin prov o sen helg, o som ni läst så kommer killen min hit imorn för att stanna under helgen o det skall bli trevligt, var ett tag sen nu! :)

haha, tröttheten bara stråååålar igenom det här inlägget, bäst jag avslutar nu! :D

Guten-Wienerschnitzel-Nacht!

110331/Nietula

Nämen tjenare, vad trevligt! :D

Idag har dagen flutit på rätt så bra, har haft massvis att göra i verkstaden, vilket jag bara tackar ja till naturligtvis! Vi håller på att göra en materialhylla, för det börjar bli fullt här o var med en massa grejer som bara ligger o skräpar, så då behövs mer förvaringshyllor! O jag o en till fick uppdraget att göra hela hyllan, som är två meter hög o ungefär lika bred. Sen under svetslektionen o restrerande lektioner så var det mest småjobb som skulles göra, lite uppriktning på vissa bitar o sånt, so it's been a good day! Imorrn har vi engelska prov (om jag inte minns fel), o det ska nog gå rätt bra för det var inte alls svåra grejer som skulle vara med, så kanske det blir ett VG? :DDDDDD x] Resten av lektionerna imorrn är bara föör tråkiga, usch! -.- Men det ska nog gå, för efter skolan åker jag hem till min älskade älskling över helgen, o det ska bli mycket härligt :] <3

Ha en fin helg ni med, så hörs vi snart igen!


Beautiful day!

Sjukt bra dag det har varit o är! :D

Vaknade imorse o var så infernaliskt trött, o som den smarta tjej jag är, glömde jag ställa fram väckarklockan i söndags så jag trodde klockan var halv sex o inte halv sju när pappa väckte mig. Men det var bara att pallra sig upp! Hade tyska provet på morgonen vilket gick urbra, dock tvekade jag (som jag i princip alltid gör på prov) om jag hade skrivit rätt på grammatiken så efter att ha läst igenom allt tre gånger lämnade jag in det. Sen svenska där vi jobbade på våra tal vi ska hålla nästa vecka, sen historia där jag fortsatte bläddra i böckerna vilket gick oerhört smidigt o anteckningarna ökar i snitt med 2 ½ sida per lektion så jag är nöjd haha. Sen psykologi där jag svarade på instuderingsfrågor o slutligen spanska där jag höll mitt föredrag vilket gick kanon det med! Kort o gott, så hade jag en perfekt skoldag, önskar att alla skoldagar var som dagens!! :D

O när jag kom hem fick jag höra att jag blivit erbjuden en jobbmöjlighet imorn, då jag står högst upp på vikarielistan på förskolorna i stan o även på min gamla låg o mellanstadie skola, så jag lämnade ett meddelande på deras telefonsvarare att jag kan ta det imorn då jag bara har en lektion. Men vi får se om hon hör av sig imorn! O det känns såklart också riktigt skönt att stå som första person på en vikarielista, där har man en liiiten hålhake gällande jobb! O så fick jag mail om ännu ett jobb jag kan söka, ett riktigt lovande faktiskt där man kan avancera så det har jag nu sökt o hoppas på att få ett positivt besked nån gång i april!

Som sagt, sjukligt bra dag! :D O som det ovanstående inte vore nog är klockan halv åtta o det är fortfarande ljust ute! :D Sjuukligt nice!

Långt inlägg o så vidare, jag vet, men sådana här "dagboksinlägg" är riktigt kul att läsa sen efter några månader/ett halvår/år!



Så här glad är jag idag!

Monday, monday..

Tjena!

Först o främst vill jag bara få sagt att Millenniumfilmerna är för satans bra! Jag må vara nio kattliv efter alla andra med att ha sett dem, men jag såg Luftslottet som sprängdes igår på tv o den var så förbannat genomtänkt o Noomi Rapace spelar ju bara fööör bra! O de två tidigare filmerna är inte fy skam de heller! I sommar när jag har all tid i världen att läsa annat än skolböcker ska jag sluka samtliga Millenniumböckerna :D Det är oerhört tragiskt att Stieg Larsson planerade att skriva hela tio böcker i Millenniumserien, och att bara tre böcker har fått se dagens ljus.. Men tre böcker är bättre än inget! :D

Men nu över till dagens bravader. Jag blev hemma från skolan idag då jag varit småhängig o haft feber nästintill hela helgen o jag fick inte sova så mycket inatt.. Som tur är missar jag egentligen inget märkbart på måndagarna så därför kunde jag vara hemma idag. Men jag känner mig lite bättre o ska iväg till skolan imorn o resten av veckan då jag har tre prov att göra o bland annat historia lektioner som man ALDRIG kan missa :'DDD O idag har jag fått en del pluggande gjort: tyska inför provet imorn, läst i mina maffiga historiaböcker o fört anteckningar o så har jag även skrivit lite mer på mitt projektarbete. Så jag är nöjd! :D

Hoppas den här skolveckan går fort för på fredag kommer min älskling hit! ♥

Nu blir det att hoppa in i duschen o sen lite kvällsfika.

Auf Wiederhören! :D

Goiga lördag!

Hey hey hey! :D

Jag börjar känna mig smått hotad av min käreste, för det känns som att det kommer fler gästbloggningsinlägg än ordinarie inlägg so I have to keep it up! :D

Hursomhelst så vaknade jag halv nio imorse! Tror det fortfarande inte, o sur blev jag över det också när man är ledig o kan sova hur länge man vill, men icke sa nicke! Dock fick jag tillfälle att äta en låång o supergod frulle o sen hann jag med att småstäda rummet lite också så nothing to complain about. Sen har jag även hunnit med att baka en supergod blåbärscheesecake o även lite pluggilugg. Det blev tyska o latin idag o det gick mycket bra! För er som kan tyska blev det lite RIA, BEDA, bestämda artiklar o rumsbeskrivningar att läsa på om idag, o för er som kan latin vart det lite medeltidslatin o medeltidshistoria :D Imorn blire till att plugga religion då provet på det skall skrivas på torsdag. Men allt känns bra o det känns som att jag har skolan o allt vad det innebär i någorlunda kontroll, at least for now!

Till sist får ni bilder på vad jag fick hem med SRS paketet jag hämtade ut igår:



Solklänning!



O den här snygga hatten som jag fick gratis för att jag är sån trogen kund. haha! Den skall användas på Maiden :D



O det bästa av allt, Need To Believe, Gotthards sista platta som jag suktat efter så länge! Underbara o genomtänkta låtar, mmmm..

Ha en fortsatt go' lördag!

FREDAG!!

Tjaba! :D Ett till inlägg av en bloggsugen Nietula!

Idag är en efterlängtad fredag här! Ska bli så underbart skönt att ha en lugn o härlig helg hemma, o bara ligga o dö o plugga till naturprovet på måndag vilket faktiskt för en gång skull inte är så svårt! Just nu håller vi på med kapitlet energi o det fattar till o med jag, så det ska nog gå bra! :D (Håll tummarna för mig är ni snälla!) O idag är det våffeldagen också, vilket kommer firas av mig o mor! 8D Så den här dagen verkar bli en riktig härlig sådan, med en lysande sol utanför! :] Kunde dock ha skippat stormen som har hållt på hela dagen! -.- Men men, det funkar det med!

Hoppas ni får en fin fredag o helg allihopa, så hörs vi inom en mycket snar framtid!

Btw, har verkligen fastnat på Alice in Chains nu, o jag kan starkt rekommendera låtarna Confusion, Would?, Sludge Factory o Nutshell!


Dogwash!



En ung Ralf, en BLOND (!) Stam o två före detta medlemmar i videon. Men goddammit vad bra låten är! Texten må vara råfjantigt Ralfig, men så primitiv o fantastiskt bra låt! O den var även gryyym live i Göteborg! Aaaah, älskar Mustasch!!

77 dagar kvar!!



Älskade historiaböcker, åh vad jag älskar er!!
.. Eller inte. Igår när jag o TOTO var till biblan hittade vi en massa böcker till olika arbeten o kurser o den blåa hittade jag där, men som inte det vore nog så hämtade min historialärare under lektionen igår de två hyperfeta andra böckerna! :'DDD Jag har faktiskt bläddrat lite i dem idag o visst kommer de komma väl till pass till mitt arbete men än dock.. Urgh. Men jag har kommit igång bra med mitt arbete som handlar om upplysningstiden i Sverige, så det ska nog flyta på! :D

För övrigt så är det fortsatt fint vårväder o snön som kom på blixtvisit försvann lika snabbt som den kom vilket gillas starkt! :D

Annars har den här dagen flutit på bra, hade endast latin imorse då de tre sista lektionerna var inställda på grund av förberedelse inför UF-mässan imorn. Kom hem vid halv tolv o lagade en god lunch till mig själv, sen pluggade jag en stund (historia o fortsatte skrivandet på mitt PA som äger för övrigt! :D) o sen bestämde jag mig för att trotsa våffeldagen o gjorde en äppelpaj istället - vilken vart mycket mumsig!
Så dagen har varit bra o den kommer att avslutas med fin musik o eventuellt lite läsning.

Hasta mañana!

110322 - I'm lovin' it

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om den här dagen faktiskt. Var supertrött imorse men blev snabbt pigg av den klarblå himlen o solen som var på väg upp när jag cyklade iväg till skolan. Hade tyska, svenska o historia o allt gick mer än väl, but you girls know what I'm talking about. O varje månad är värken så outhärdlig att jag knappt orkar sitta uppe för att det värker så mycket, uuurgh! Om jag endast hade haft psykologin kvar hade jag kunnat gått hela skoldagen men magen värkte nåt enormt, likaså benen o svettningarna började strömma fram så nä, jag åkte hem tidigare.. Men det var välbehövligt, för ända sen jag kom hem har jag legat i sängen o läst o försökt vila bort värken, vilket funkar, förutom när man väl kliver ur sängen :'D But it's just that time of the month.

Men som lite tröst, o faktiskt något välbehövligt, har jag beställt lite nytt från La Redoute, bilder på det kommer senare.
Jag älskar verkligen deras kläder, för de är så personliga o passar mig o min smak perfekt, för en gångs skull gillar jag nåt franskt ;]

Morgondagen hoppas jag kommer bli lika effektiv som söndagen, för då ska jag o käre TOTO åka in tidigare till stan o låna böcker på biblioteket o skriva klart religion o en massa psykologi! O så får vi inte glömma historia lektionen såklart. Är lite taggad till att komma igång med fördjupningsarbetet i psykologin nu! :D

Ha en fortsatt härlig tisdag!


Friday, I'm in love!

Härliga fredag!

- Skola check!
- Oerhört ilsken snörik cykeltur hem med två tunga matkassar check!
- Lyckad matlagning o god tacopaj samt ännu godare grekisk sallad check!
- Mysprat med älskling check and continueing!
- Let's Dance på i bakgrunden check!
- Fredagsgodis - ..!

Bäst jag går ner o hämtar kvällens goda tv-sällskap, ha en fortsatt mysig fredag allesammans!

 And yeah.. I kind of miss you..


I'll be your shelter from the wind and the rain

Hallopsan!

Jag hoppas att ni vad jag vet, få som läser den här bloggen även läste gästbloggningsinlägget igår av killen min! O visst var det bra? :D Mer gästbloggning i framtiden älskling! :D

Nu över till dagens äventyr. Hade först latin där vi läste lite retorik o även översatte första kapitlet i första Harry Potter boken från latin till svenska. O ja, Harry Potter har översatts till latin, o han heter så gulligt, Harrius Potter på latin. Lol-ligt värre eller hur?? :DDD haha. Men lite kul är det faktiskt att läsa! :D Sen historia där vi ÄNTLIGEN, avslutade våran rekonstruktion om Karl den tolvtes död, som vi hållit på med ända sen kursens början! Så nu har vi börjat arbeta med annan historieläsning, vilket jag hoppas kommer vara lite roligare då jag starkt ogillar svensk historia o källkritik överhuvudtaget! Sen religion, dagens mest spännande lektion där vi fick besök av en hindu vid namn Mats vilket var mycket intressant! Han höll en relativt kort o koncis föreläsning o berättade det mest grundläggande o vanliga inom den gren inom hinduismen han är troende i, Hare Krishna. Sen fick alla i klassen ställa frågor, o frågestunden vart längre än själva föreläsningen! Men föreläsningen var mycket givande o passade perfekt in nu när vi snart ska ha prov på kristendom, islam o just hinduismen. Dessutom fick jag med mig två böcker också, en bok om sanskrit, Indiens officiella språk o Srila Prabhupada, grundaren av Hare Krishnas, självbiografi. Lite kul, så nån gång blire till att läsa de båda två! :D
Sista lektionen var svenska där vi tittade på en instruktionsfilm om hur man bäst håller ett föredrag, inte speciellt givande men vi fick sluta tidigare så yeey! :D

Imorn äre för övrigt fredag vilket gillas starkt!! :D Då blire till att bland annat, betala pengar till studentflaket o sen på kvällen laga en god tacopaj som kommer avnjutas med mor o far framför Let's Dance. En typisk fredagskväll hemma med päronen, ska bli nice, har inte blivit så mycket utav det på sistone så :)

So there you have it, ett långt o förhoppningsvis informativtrikt inlägg, smell ya later!

110316

Tjaba! :D

Tyckte att det var dags för en ny gästbloggning nu, so here it is!
 

Dagen började med engelska direkt på morgonen som gick rätt så bra även om vi egentligen inte gjorde någonting. Det var nämligen så att vi skulle redovisa våran talkshow för läraren, men eftersom att värden i min grupp var sjuk idag så kunde vi återigen, för 24:e gången, inte genomföra redovisningen x) Men på onsdag nästa vecka så ska vi (förhoppningsvis) redovisa allting! :D Vi har nämligen jobbat med det här sen innan jul, o det skulle även redovisas innan jullovet också så x) Så istället för att redovisa det så hade vi ingenting att göra, förutom att läsa en bok så jag o några till passade på att spela kort istället, vilket var mycket roligare hihi! :DD Efter det var det dags för prov i taylorism (vars innebörd jag inte orkar förklara just nu) o det gick väl rätt okej kan jag tänka mig! Efter provet var det dags för att gå ut i verkstaden o pyssla med lite grejer, vilket var uppskattat! :D O imorrn är vi i verkstaden hela dagen o ska bland annat jobba på en materialvagn som ska till något företag i Karlskoga, så det är ett riktigt jobb vilket är väldigt kul eftersom att alla i klassen inkl. mig gillar att göra något som verkligen ska bli någonting, istället för att leka med en övningsbit! O igår fick vi ett häfte om allt vi behöver veta om projektarbetet som vi ska påbörja i trean men planering o allting ska vara klart senast den 29:e april, så nu blir det att verkligen planera en massa med kostnader o allting eftersom att skolan i princip inte betalar ett skvatt åt oss vad gäller material o grejer så aa.. mycket planering som sagt! x) Men det blir väl kul det med!

Nu blir det chillning på hög nivå resten av kvällen o kan för första gången på länge tagga inför skolan imorgon! :D

Ha det bra så hörs vi nog snart igen! 

O idag är det sju månader sen jag o älskling blev tillsammans <3


Göteborg & Mustasch!

Tjolahopp!

Nu tänkte jag berätta lite om Göteborg o överjävlafantastiska (förlåt för er svordomskänsliga) Mustasch!!! :D
Det hela började på fredagsförmiddagen då det bar av till Göteborg från Degerfors med bil. Vid halv tre tiden var vi framme o installerade oss i lägenheten vi skulle övernatta i o vi hann få i oss lite pizza också innan vi åkte buss o spårvagn till Lisebergshallen!
Första förbandet var Bullet som var.. helt okej. De spelade ett väldigt kort set, max en halvtimme, men de spelade rak enkel rock n roll som låter precis som AC/DC, vilket det inte är nåt större fel på! Ingen favorit men de funkade absolut :D (kräsen jag låter haha).



Dag "Hell" Hofer i Bullet.

Andra förbandet var Electric Boys vilka var riktigt, riktigt bra!! Jag hade absolut ingen koll på de innan, o jag hade ingen som helst aning att de var svenskar heller! Men det är de tydligen, de var på toppen av sin karriär under sena 80 o 90-talen tydligen. De spelar förjäkla skön musik med sköna melodier o helt obegripliga texter o låttitlar, eller vad sägs om Father Popcorn's Magic Oysters? :DDDD haha, de var helt klart bästa förbandet o de lyckades värma upp publiken mer än väl!



O håll med om att sångaren/gitarristen ser ut precis som Joe Perry!?

Sen återstod en 30-40 minuters väntan innan Mustasch äntligen gick på scenen o från första låten Double Nature (min personliga favorit) till sista låt Black City var det fullt drag o sköööönaste stämningen ever!! Bandet var verkligen på topp o längst fram där jag stod, var folk verkligen galna o helt inne i låtarna o allt så det var heeelt underbart! :DDDDDD Däremot kände man törsten efter vatten efter cirka två låtar men det var inget man inte stod ut med! :D Jag kommer inte ihåg exakt i vilken ordning låtarna spelades men jag kommer däremot ihåg att alla favvolåtarna spelades i första halvan av setet så det var riktigt svettigt där ett tag! Favoriterna var helt klart Double Nature, man kan inte öppna med en bättre låt än så där introt sakta går igång med trummor o sen stråkar, bas o till slut gitarr! AWESOME om du frågar moi!! Mine, The Man/The Myth/The Wreck, Dogwash, Heresy Blasphemy, Bring Me Everyone, I Hunt Alone o nyaste Angel's Share. Så för er Mustaschnyfisar eller ni som redan känner till dem, gå in o kolla upp dessa sköna låtar på allas vår kära Spotify! :DDD
Det roliga var också att basisten, Stam (Mats baklänges) fyllde år just i fredags så det var ju trevligt, plus att han stod precis framför mig o spela så jag fick ett par riktigt bra foton på honom! O allas vår kära Ralf får vi ju inte glömma, han var lika galen o go som vanligt! O David på gitarr o Danne på trummor var lika bra de! Med andra ord så var det en riktigt bra konsert o jag hoppas på att få se dem igen snart :]

På lördagen efter en god frulle o gott sällskap bar det iväg till Nordstan för lite shopping o sen till en kines/japansk restaurang som inte var den mest hippa av ställen kanske. När vi stod utanför o tittade på menyerna kom det fram en kille som sa att om vi ville ha kunde vi köpa det av honom. Alltså, braja. När vi gick in satt det ett gäng entusiastiska spelnarkomaner som hela tiden växlade 100-lappar mot 10 kronor o lite annat konstigt folk som åt mat. Men visst, maten var god, men det var nog mitt första o sista besök på Restaurang Evergreen! x] O efter en lång bilresa hem var vi tillbaks i Degerfors igen vid halv åtta tiden då vi åt pizza o tittade på Melodifestivalen. Vinnaren KAN ju diskuteras :DDD

Till sist följer här lite bilder tagna av mig, feel free to admire, men ingen kopiering eller bildstöld tack.

















Blev många bilder på Stam, oops! 8)











Älskar den här på Raffe!




110314

Tjaba!

Jag har mycket att berätta om helgen o så men det inlägget får vänta tills imorn då det även kommer en massa bilder! Men nu tänker jag berätta om dagen istället! :D

Jag hade studiedag idag vilket egentligen beräknas som lovdag, men jikes så mycket jag fått gjort! På förmiddagen åkte jag iväg till stan för ett möte med sömmerskan som ska sy min studentklänning, o det vart väldigt lyckat! Jag hade med mig en klänning som jag verkligen diggar, modellen passar mig perfekt så den ska hon använda som mall nu när hon ska sy. Klänningen kommer att sys i duchesse, ett slags sidentyg, i en champagneaktig färg. Sen ska hon sy upp en bolero också att ha över axlarna, i samma tyg fast i vinrött. Så det kommer bli riktigt bra! :))) Om en tre veckor när hon sytt en stor del ska jag tillbaks o prova, o vad jag längtar till det! Nu är det viktigaste till studenten fixat: mössa, klänning o sen blire att titta på skor. Sen såklart betygen, men de är jag inte speciellt orolig över! :)
Sen när jag kom hem bakade jag vaniljbullar vilka vart helt okej! Mamma o pappa blev glada iaf haha. Sen har jag ägnat resten av eftermiddagen/kvällen till att söka jobb, på diverse rekryteringshemsidor. Det vart väldigt lyckat o ett par jobb jag har sökt är rena drömjobben, så jag får hålla tummarna nu till att det går vägen med ett av dem!

Imorn äre skola igen, 8.30-16.00, ska nog gå bra!

Skriver som sagt mer om Mustasch o Göteborg imorn, please hold! :D

110307

Tjena!

Just nu försöker jag bara få dagarna att snabba på tills pappa kommer hem igen. Ingen gillar väl sjukhus men usch, han vill hem, jag vill att han ska hem, alla vill att han ska hem så låt han få åka hem då!? :D Nu i lördags så åkte jag, mamma, Crille o älskling o hälsade på honom. O han mådde, nja, bättre än vad jag trodde han skulle göra efter endast två dagar efter operationen. Av egen erfarenhet vet jag att det tar två till tre dagar innan man är någorlunda på banan igen så jag var inte alls orolig. Han hade mått riktigt dåligt på fredagen men han har blivit bättre o bättre o sköterskorna säger att han förmodligen får åka hem på onsdag. O visst är det inte fantastiskt att all smärta han känt de senaste fem åren nu helt plötsligt bara är borta!? Knappt så man tror det.

Resten av helgen var mysig, gjorde inte så mycket, men att bara umgås är det bästa tycker jag, istället för att flyta runt på en fyllekryssning med resten av Sörmlands studenter o hoppa överbord eller att supa sönder sig o ha baksmälla i en vecka efteråt? :D Njää, studentkryssningar can grab my ASS! :]
Kommer bli en lugn vecka tror jag, har endast spanska föredrag vilken är imorn, sen kommer förhoppningsvis pappa hem på onsdag o sen efter skolan på torsdag åker jag till Degerfors då det bär av till Göteborg på fredag för att se Mustasch!! Är gryymt taggad, tror det kommer bli en som man tydligen säger, görbra spelning! :DDDDDD Ska bli skönt att få släppa allt för en tre timmar o bara få skrika själen ur sig till Ralf o grabbarna.

Ha en fin måndag hörni!



O sen så ja.. vore det kul om våren o nionde juni ville skynda sig på lite grann! :]


I was born to love you. ♥

Tjena!

Skoldagen var medioker o bra. Kunde dock haft ännu längre sovmorgon då latin/tysk lärarn var sjuk idag med, men jag satt o gjorde lite annat vettigt på lektionen så det gick bra ändå! :D Sen flöt historian på bra, på religionen fick vi läsa i Koranen o jag störde mig på dennes tro om genus, äktenskap respektive skiljsmässa o om bärande av slöja etc. Jag kanske tycker helt pajko om det, jag vet inte, jag är öppen för diskussion om det iaf :] Sen på svenskan hade vi redovisningen som gick helt okej, hade kunnat filat mer på vissa grejer men vi lärde oss utav varandra o det är ju bara bra tills vi själva snart ska ut på arbetsintervjuer o dyl!

När jag kom hem ringde jag upp pappa direkt som haft en minst sagt jobbig dag. Under operationen var han inte nedsövd men han fick ju smärtstillande o så men ändå hade han ont o fick höra när de höll på o borrade o hamrade.. Narkosläkaren kunde tyvärr(!!) inte höja dosen för narkosen för pappa fick inte bli helt nedsövd.. Men efter fyra timmars lidande skickades han till uppvaket o sen till sitt rum. Han mår iaf under omständigheterna bra, imorn blire sjukgymnastik o träning av nya höften, så det ska nog allt gå bra! :) Det blir lite mycket skrivande om det här nu men you know the drill: min blogg, fritt skrivande o jag går alltid tillbaka o läser det jag skrivit så yeah.

Imorn blire iaf skola, stan o sen hämta upp älskling som kommer hit i helgen igen ♥ Så helgen kommer bli mysig som den alltid blir när jag får spendera den med min älskling :*

ttyl dudes!


110303

Morn på er!

Sitter framför datorn med Rockklassiker skrålandes ur radion o med en kopp te bredvid mig. Skolan börjar om en timme o det bär iväg på cykeln om en 40 minuter cirka.
Gårdagen var helt okej, även om historialektionen var hur seg som helst, även om vi fick en del gjort. Kom sen hem o städade o diskade o ringde pappa ett antal gånger. Allting hade gått väldigt bra på sjukhuset hittills, han hade fått eget rum o allt. Just nu ligger han nog på operationsbordet så mina tankar går till honom just nu o för dagen ♥
Lektionerna idag blir latin, historia, religion o svenska, o det blir redovisning på svenskan som förhoppningsvis kommer gå bra! :D Ser mest fram emot religionen dock, roligaste ämnet efter språk faktiskt, wohoo, like no one cares :DDD

Ha en fin dag allihopa önskar jag o..



Stanley :]

Mixed feelings.

Halloj!

Det blev inte så mycket bloggande sen i lördags, då jag ville umgås så mycket jag kunde med mitt pulver innan jag åkte hem o sen har jag tagit mycket tid till att vara med pappa då han för nån timme sen åkte iväg till Katrineholm då han ska genomgå sin första höftoperation imorn. För de flesta skulle det inte göra nån större skillnad om en anhörig var borta o opererade sig men jag har en mycket när o kär relation till min pappa, o efter allt som hände på Cypern o med annat han varit igenom så är det lite jobbiga minnen som dyker upp nu när han ska iväg till sjukhuset igen. Men operationen kommer gå bra o på lördag åker vi iväg o hälsar på honom så det bör gå felfritt! :)
Men, om jag inte bloggar så värst mycket så vet ni varför!

Snart ska jag hoppa in i duschen o bege mig till stan o uträtta lite ärenden innan min enda lektion som är historia börjar 11.35. Sen slutar jag 13.10 o då åker jag hem direkt o ska göra lite läxor o städa rummet. Allt för att skingra tankarna!

Ibland stör jag mig på att jag är så känslig o emotionell men va tusan, bättre det än att vara en känslokall o egoistisk idiot, eller!? :)
haha, shit vad känslosam jag är nu, dags att avsluta inlägget här känner jag.



Som slut på det här inlägget får ni en bild från sportlovet. Jag är ute o går med söta Ebba :]

RSS 2.0