I'm living in a dream that's never ending

precis så tänkte jag när jag vaknade imorse. jag drömde en sån hemsk, hemsk, HEMSK dröm!! så himla creepy! jag som brukar drömma om konserter, resor o sånt.. den drömmen som jag drömde inatt vill jag never, never, NEVER again drömma!! jag tänker inte berätta vad som hände i den, men ja.. usch! när jag vakna trodde jag att den hade hänt på riktigt.. jag kan säga så här: tänk er en av era närmaste släktingar som Freddie Mercury 24 november 1991, så kanske ni kan få en bild av hur drömmen var.. FIFAN!

anyway, nu ska jag skriva om lite gladare saker. eller, jag är inte så glad, rättare sagt förbannad x).. nä, men morsan är iväg på en kryssning till Mariehamn me sina arbetskompisar, hon åkte tidigt imorse o kommer hem sent ikväll.. jag vill oxo på kryssning!! sen så är Crille me sin familj i Stockholm right at this second o shoppar.. URGEL! jag ville oxo till Stockholm, men har typ inga cash! >< visserligen ska jag iväg på JCSS om sju dagar, men ändå.. shit vad jag längtar till Malmö!!! kommer bli sååå kul!!!<33 se Ola för första gången, iiiih! but back to now.. farsan o jag ska ha myskväll ikväll, lol. käka pizza o kolla på Stjärnor På Is.. mysigt värre! fast jag håller på att bränna Detroit Rock City till en tom DVD-skiva, så vi ska kolla på den först.
men ja. vet inte vad jag ska göra nu på tidiga eftermiddan.. blir väl YouTube o att ladda ner Volbeatlåtar. VOLBEAT! ett danskt rockband, jävligt schyssta! behåll dem i erat minne.

kanske återkommer senare i ett annat inlägg med en YouTube-video, who knows?

see yah.

life belongs to me n' you and things we do right now

jag är inte på nå speciellt blogghumör atm, men det jag kan säga är att jag DYRKAR Gotthard just nu o ingen annan. (okej, S då såklart, 24/7).. om ni vill ha ett tips på ett kickassin' bra melodiskt rock album, kolla då in Lipservice.




I've been locked inside my anxious mind
for way too long now
people telling me, I need conformity
just leave your thoughts behind
deaf and blind

now I showed them all
I crashed the wall of indecision
I'll finish when I'm done, I won't let anyone
take control of me
now I'm free

all we are, is more than in the mirror
all we are, is more then what you see
all we are, I what we got together
is all we need, cause life belongs to me n' you
and things we do right now
right now




ännu ett KISSbaserat inlägg till 95 procent

så. FINALLY!
nu har jag ääääntligen skrivit klart min geografirapport. jag skulle ha lämnat in den i tisdags, men då vart ju jag sjuk i feber, vilket jag varit idag, onsdag, oxo. pappa väckte mig sju imorse för att kolla om jag kunde gå till plugge. jag tog tempen, men det visade sig att jag hade 39,8, så ja. no way att jag kunde gå. sen sov jag ruset av mig till precis innan lunchtid, klockan 12. men imorn bär det iväg till plugge, det är en sak som är säker!

vad har jag då gjort, nu när jag vart sjuk? well.. jag kolla på Detroit Rock City - the movie, igår. den var inte sååå bra som jag trodde den skulle vara, men den var rätt kul ändå faktiskt. fick dock bara se mina fyra idoler under tio minuter av filmen drygt - när de spelade på konserten. men det gjorde inte så mycket. filmen är som gjord för KISS fans. Gene Simmons sambo, Shannon Tweed är me i filmen, o sen så råååkar ju bara två tjejer i filmen heta Beth o Christine. (jo, Beth o Christine Sixteen spelades i filmen..) tänker dock inte avslöja vad som händer i den, det får ni ta reda på själva ;D

sen har jag oxo nördat YouTube så in i snödrivor. kolla tidigare idag på ett klipp som handlade om KISS största era - 70-talet. Stanley, Simmons, Frehley o Criss vart alla intervjuade tillsammans me deras managers o jag vetitusan vad alla personer hette. visste ni att innan KISS bildades så jobbade Stanley som taxichaffis o Simmons som en mellanstadielärare??! asså jesus christ! det hade jag aldrig tippat.. kan ni tänka er att ha åkt i en taxi i New York me självaste Paul Stanley bakom ratten?!??! oooooh! visserligen visste jag att Criss jobbade som slaktare innan, men ja..

men nä. nu ska jag dra ifrån datan för idag. är hundvakt just nu åt Siri. syrran skulle på Tupperwareparty, så då fick man ju rycka in..

see yah!

från vänster: föredetta taxichaffis, föredetta slaktare, föredetta mellanstadielärare, o ja? Frehley? vad jobba han me innan? nån som vet?

Starship vs. Idol

var bara tvungen. ni kommer ihåg Johan & Robin E:s duett i Idol? de sjöng We Built This City me Jefferson Starship. har kollat på videon me Starship o sen jämfört me Johan & Robin E:s framträdande. jodå, det finns mer skillnader än likheter.. x) men ni får döma själva. o kommentera fan inte att Johan ser ut som en "bög" eller som en "transa". det fick jag nog av när jag läste YouTube kommentarerna ><

  Starship.

  Idolduett.

varning: låten ÄR beroendeframkallande.




 

FKU på the FLU!

mitt förra inlägg lockade många kommentarer, eller iaf fler än vanligt. man tackar för det! kul att så många uppmärksammade Carr o Mercury :) ni får gärna fortsätta kommentera ni som läser! inte bara Thessan o Lisa, även om deras kommentarer är trevliga. jag kommenterar tillbaka vet ni ;D

anyway. I've got the flu. feber, hosta, ont i magen. ORKAR INTE!!! I bet att det är Theo o mina syskonbarn som smittat ner mig, without a doubt. vill inte missa plugge, Eva är ju tillbaka.. -.-
jag tänker tvinga iväg mig till plugge imorn, whatever it takes.

nä, nu ska jag dra ner till farsan o käka lite frulle.

catch yah guys later!

RIP

idag, den 24 november, är det exakt 17 år sen som Freddie Mercury, föredetta sångare o frontman i Queen, o Eric Carr, föredetta trumslagare i KISS gick bort. två fantastiska musiker, I miss them both!

Carr.
Mercury.

I'm a wrathchild

japps. snöstorm äre ute. snöar helt oavbrutet o blåser o jag vetifan allt som händer.. går knappt o cykla! rätt som det är så åker man in i en snödriva o håller på o vurpa me cykeln. det höll på att hända mig ungefär tio gånger imorse när jag skulle fara iväg till plugge. det ska vara SOMMAR! pallar inte vintern.. urgelpurgel!!

dagen har vart helt okej. hade först KomIn me den underbart trevliga mattelärarn som Elin älskar.. x) sen gympa, det var faktiskt kul! det stod skattjakt på schemat. sen engelska, den första engelskalektionen me Mona på vääääldigt länge. Mona har vart iväg me globaltreorna till Etiopien i tre veckor på fältstudier, så är därför. Mona är rätt kul faktiskt, hehe. hon berätta om hur resan vart o så. orka knappt lyssna though, hade värsta huvudvärken.. håller på o bli förkyld oxo, säkert mina underbara syskonbarn som smittat ner mig.. -.-
sen var de två sista lektionerna inställda, fett skönt. är nu hemma o ska skriva klart fuckingfannyceepgeografi ='D wish me luck.. ><

vet ni förresten att den bästa musiken att lyssna på när man är riktigt förbannad o trött är Iron Maiden? Wasted Years o Wrathchild for example.

"pedal to the metal!"



nej, jag har inte börjat jobba me geografin än

Crille, Inger o Neo gick nyss hem, de var o hälsade på mig o päronen o fika i typ två timmar. det var väldigt trevligt! vi snacka mycket om Dansbandskampen xD Crille hatar typ det, like me. både han o jag älskar ju hårdrock/metal, o att då se varje lördag på TV dansband det går liksom inte ihop.. Crille förklara för morsan att i hårdrock är det tunga trummor, det är gitarrsolon me attityd, i hårdrock har inte basisterna basen sittande på axlarna när de spelar, som dansbandsbasisterna har. dansbandstrummisarna bara liksom "fjuttar" när de spelar, de slår inte till cymbalen som Eric Carr eller Kicken skulle ha gjort, man hör knappt rytmen när de spelar. skippa trummorna då ffs!! o det existerar inga gitarrsolon i dansband heller. visserligen går sologitarristerna när på knä (a'la Ace Frehley for example), men det är ju inge mangel, utan bara några snabba ackordbyten. nu säger jag inte att dansbandsgenren borde dö ut, men om man jämför me hårdrock/metal så äre DÖTRÅKIGT! händer fan ingenting!!! så. nog om jämförelser mellan rock o dansband, men ja. ni kan förstå vilken het diskussion det blev mellan oss i familjen xDD (mhm. mamma diggar schlager/80's pop -.-)

just nu håller jag på att ladda ner Detroit Rock City - the movie. jag hade ju skrivit ner den på min julönskelista, men jag ångra mig o pröva att ladda ner den från PB ändå. jag har försökt me det tre gånger innan, o då har det bara cepat, men ja, nu funkar'e! är bara 10 minuter kvar cirkus tills den är klar. yeey! då blire KISS, tonåringar o rock n' roll.

we built this city on rock and roll

asså jesus christ! igår skrev jag att Katy Perry hade fastnat i mitt huvud, well, nu har Jefferson Starship gjort det. Jefferson Starship kanske inte säger er så mycket, men kolla ni på Idol när Robin E o Johan sjöng en duett tillsammans? De sjöng We Built This City, o det är Jefferson Starship som gjort den låten. jag tyckte deras duett var så bra så jag var bara tvungen att ladda ner We Built This City. o nu har den fastnat som jag vet inte vad! det är sjukt irriterande, men samtidigt kinda fun. låten är lite sådär roligt fjantig, men ändå bra.

det enda jag tänker på just nu är SRF, för att de första 4dagars biljetterna släpptes igår klockan 9.00. jag vill såååååå åka dit, likaså min brorsa Crille, så vi ska försöka kirra biljetter. men sen kanske inte vi vill vara där alla fyra dagar. visst, det är kickassin' bra band som spelar, men samtidigt finns det riktigt dåliga oxo. så tre dagar blire nog antagligen. o de biljetterna släppts inte förrän den första februari, så vi ska avvakta lite. men SRF blire nog, till 95% säkerhet!

sen skrev jag även min julönskelista igår, medans Alma sov middag, lol. så här ser den ut år 2008:

- iPod (lila, röd eller svart)
- AC/DC: Black Ice (sägs vara det bästa AC/DC-albumet ever..)
- Paul Stanley: One Live KISS (måste bara ha den DVD:n!!!!)
- Detroit Rock City (seriöst, nånstans måste det väl gå att få tag på den satans filmen?!?! orka ladda ner på PB..)
- Idol: The Auditions (Nils: Father Of A Son. behöver jag säga nåt mer?!)
- TOTO: Falling In Between
- Alice Cooper: Along Came A Spider

okej, jag önskar mig nog lite fler grejer, men som sagt, musicstuf brukar vara det som står högst upp på mina listor.

idag ska Anastasia på JCSS o jag är avis! jag vill sååå dit nu me! men jag får vänta 13 dagar till. iiih!

o nu ska jag ta itu me den där jäääävla geografin..

Marconi plays the Mamba,
listen to the radio
don't you remember?
we built this city
we built this city on rock and roll!
we built this city, we built this city on rock and roll
built this city, we built this city on rock and roll

I kissed a girl and I liked it

fifan. det är den absolut jobbbbbbigaste låten att ha på huvet! I Kissed A Girl. skona mig från den!!!! har haft den i huvet sen imorse ><

sorry, har inte bloggat sen i torsdags tror jag, men i fredags efter plugge till o me idag, lördag klockan 15 har jag vart barnvakt åt Emy o Alma. det var kul, lite jobbigt though. både Emy o Alma är helt genomförkylda o har feber, o jag har till 99,9999% säkerhet blivit smittad. but I don't care. älskar ändå att vara faster ;D sen vid 13-tiden kom Tobbe o Carina o hämta dem o så åkte vi tillsammans ut till min syrra Linnéa för att min systerson Ludvig fyllde nio år igår. så vi fira han lite. han fick Pókemon-kort av mig, han är typ besatt av dem. sen ville han att jag skulle spela me dem me honom, men jag tacka nej. fan, Pókemon in my ass, jag spela hellre på hans minigitarr xD
min syrra bor btw ute på Tosterö i Strängnäs. det kanske inte säger er så mycket, men ja. min gamla skola Asken ligger där, likaså Svenska Hem Arena, där Dansbandskampen sänds ifrån. det stod massor me turnébussar o stuf där på parkeringen när vi åkte förbi me bilen. men Dansbandskampen in my ass2! visserligen sätter det Strängnäs på kartan, men ja. vi har redan ett positivt rykte: Gustav Vasa kröntes i vår domkyrka, så? who cares about en fucking dansbandstävling? urgelpurgel. Tobbe ska dit ikväll me Carina o dansa. han såg inte framemot det, lol.

imorn blire till att plugga geografi, ska in me en rapport om växthuseffekten på tisdag, har inte skrivit ett jota, så..

rock on!

lets build a house of fire

okej. jag vet att typ ingen kommer kolla på YouTubevideon förutom kanske Thessan då. men ja.

idag har det varit en fucking cuttdag. på morronen var det svinhalt på marken när jag skulle cykla o även fast jag har dubbar på mina cykelhjul så höll jag ändå på att vurpa. fick cykla i snigelfart typ, gaah. sen har jag haft tre engelskalektioner idag. visserligen tycker jag om engelska, det är kul o så, men vi håller på me migration o sånt, o det ämnet är 1000 gånger tråkigare än folkmord!! så ja. därför satt jag just o smygläste Bortom Mammas Gata alla tre lektionerna. eller, den tredje lektionen så satt jag o Teija o nörda Vetgirig istället, lol. det var jättekul! ;D vi kunde allt om engelska o spanska verb. x) o Melodifestivalen!
sen sista lektionen skrev jag spanskaprov. det gick.. bra. fick bara blackout när jag skulle skriva en flytande text på 20-30 ord. men det löste sig.

imorn har jag litteraturseminarie, ser inte fram emot det. blööö. fast iofs ska jag vara barnvakt åt Emy o Alma imorn oxo, så det blir nog kul! sen fyller min systerson Ludvig nio bast imorn me.

nu ska jag nörda Vetgirig lite till o sen blire till att kolla igenom seminariefrågorna o kolla så att jag kan matteprovet som är imorn.



building a house of fire, baby
buildin it with our love
we are buildin a house of fire
every time we touch


KISS my ass!



var inne på YouTube igår, typ 1 ½ timme x). kolla på en massa intervjuer me KISS, lol. både Tom Snyder (som är den bästa fan!!!) o KISS på MTV's Most Wanted. denna video är från MTV's Most Wanted. check it out! and don't forget to watch 2, 3 o 4.


hold the line!

när jag skulle följa me Teija till tyskan idag gick vi förbi uppehållsrummet. där har de en stereo. ur stereon ekade ljudet från Steve Lukathers gitarrsolo i Hold the Line. that made me happy. lol, men ja. jag älskar Hold the Line!!

idag är det "bara" 30 dagar kvar till julavslutningen. idag är det 90 dagar sen jag började på Thomasgymnasiet. asså shit! vart har all denna tid tagit vägen?!?! jag förstår inte! visserligen har det varit höstlov o jag har farit iväg på semester, men ändå. så här snabbt gick aldrig tiden på Asken..
idag hade jag drama på morronen, det var kul. nu har vi finally skrivit klart pjäsen, ska antagligen spela upp den innan jul. jag ska spela en präst. EH, kanske ni tänker, men jag lovar, det är en rätt så rolig roll ändå x) o om Thomas kan bidra me lite cash så ska vår dramagrupp åka till Stockholm efter jul o titta på nån teater, det blir isåfall som en slags avslutning för dramakursen. hoppas det går! vore jättekul! appropå teatrar, eller, rockopera/musikal if you will, nu är det inte långt kvar till JCSS! jag längtar som faaan!! ska bli såå kul! den sjätte december smäller det!
idag snöade det som faen när jag cykla hem me Elin.. snacka om hamsterfaces när vi inte såg ett skit för att snön var i ögona, lol.
ikväll äre Grey's Anatomy.

o nu ska jag vara social på msn.

trevligt "idag" - inlägg, lollipop.

/hold the line, love isn't always on time!/

PS. försök att klura ut vad pecho betyder, it's espanol. DS.


the weekend

har inte suttit så mycket vid datan denna helg, så tänkte sammanfatta fredagen till söndagen vecka 46 i detta inlägg.

på fredan kolla jag på Idol då, soultemat var väldigt boring though, men duetterna var helt okej. Robin E o Johan var ju fan bäst! jag har fått "We Built This City" på hjärnan ända sen dess. (just därför jag laddade ner den på förmiddagen, lol). Kevin o Annas duett var bara: EWW! usch vad jag dislikar Kevin. tycker han bara är så fejk. det är svenska Idol: inte malteiska Idol! visserligen borde ju Alice var asiat från början, men ja. nä, gillar inte Kevin. o att de sjöng just låten från Dirty Dancing gjorde inte det hela bättre, fifan! sen blev jag jäääävligt lack när Robin E åkte ut dessutom! han var ju fan bäst!!!!!!! värsta rocksnubben! han har en cool röst o en snygg look o allting. varför ska alltid rockfolken försvinna ur Idol?!? helvete. nåväl. pissed off är jag på det.

sen igår, på lördan var jag på min gamla skola o träffa indianer x) eller, ja. nästan. jag var typ bara där i en timme, palla inte mera. gick först o kolla när min systerdotter Ebba sjöng me sin klass, sen gick jag runt o kolla lite på loppis de hade i typ alla klassrum. hittade faktiskt en bok om Queen! så den köpte jag för 35:- (*stolt*). sen skulle indianerna spela trummor på skolgården, men de sög, så då jag gick hem. I know, me is very simpatíca.
på eftermiddan kom min kära bror Tobbe hem till mig o päronen o fika. Alma hade han me sig oxo. han stanna o fika i typ tre timmar eller nåt, men det var väldigt trevligt! hinner annars inte snacka så mycket me han, så det vart uppskattat! på kvällen vart det att kolla på Stjärnor på is. jag var verkligen emot det programmet först, men jag diggar det lite nu faktiskt. det är lite tråkigt att Kicken åkte ur förra veckan, men ja.

o idag söndag har jag dammat av bland alla mina skivor o börjat skriva en julönskelista, lol. har inte skrivit ner så mycket än, men ja. det som står allra överst på önskelistan är en SRF - biljett, 4dagars. men det lär nog ändå Crille köpa till mig, så spela roll. sen önskar jag mig Stanleys soloskiva från 1978, Revenge, nya tofflor, ett Gn'R påslakan (kolla runt på rockmerch.com igår o de hade ett Gn'R - bedset!!!!!!!). typ. men det lär väl tillkomma en masssaaa saker senare.

just nu är jag inne på vetgirig, you're suprised? håller på att testa mina kunskaper om Queen, går inte så bra though xDD håller oxo på att ladda ner långfilmen "Detroit Rock City", har haft abstinens på att se den hur länge som helst!!! men innan jag avslutar detta långa helginlägget skulle jag vilja uppmana er att titta på de två bilderna som följer här nedan. hitta dem på KISS hemsida, är från Stockholmsgiget 30 maj. UNDERBART!!!!!!!! kan de inte bara komma tillbaks NU?!??!

FRONTROW NEXT!!!!!!!!!
I LOVE IT LOUD!!!!


I've been a gambler but I'm nobodys fool

yo!

jag säger som Thessan: äääääääntligen fredag!!! har verkligen inte haft nån motivation whatsoever denna veckan. speciellt inte i plugge, så är verkligen skönt me helg! få vila upp sig ordentligt.

men vad har hänt idag då? njaaa.. var ju i plugge, trots att jag fortfarande hade lite feber. var meningen att jag skulle redovisa invandrarintervjun idag inför klassen, men Emma var sjuk.. >< så ja, det gick åt fanders. så istället fick jag sitta o lyssna på alla de andra grupperna både på svenskan o historian. yeey! men det var rätt intressant faktiskt.. sista lektionen var matte. jag räkna ekvationer. det var.. tråkigt. men har prov nästa fredag, så ja, bäst o räkna anyhow. men dagens höjdpunkt måste ju ändå vara att jag fick skolkatalogen idag! den har vart efterlängtad, believe me. är nå komiskt me just skolkataloger, har alltid hatälskat det på nå sätt. o nu när man går på gymnasie så är ju katalogen sjudubbelt så tjock som den var förut i grundskolan. vi är typ mellan 20-25 klasser på Thomas, så blev en hel del att titta igenom. men det var kiva! digga treornas spexfoton xDD längtar tills jag får göra spexfoto, har redan en plan på hur det ska se ut, lol. jag är så en planeringsmänska ut i fingerspetsarna..

just det, imorn ska jag iväg till min gamla skola, Finningeskolan o titta på indianer, lol. nä, men vart fjärde år tror jag det är så kommer en utbytesklass från Afrika till Finninge för o hälsa på, o då är det öppet hus så alla får komma o titta. det blir som ett slags indiantema för alla elever där, så de får jobba me indiantema i nåra veckor. jag har själv jobbat me det i fyran. o min ena systerson Ludvig o min systerdotter Ebba går på Finninge nu, så lova att jag skulle gå upp o titta. anyway, kanske låter jävligt boring, men ja. vad gör man inte för lite nostalgi? ;D

nä, nu ska jag slå på TV:n, Doobidoo väntar, hah.

<- yeap. some schoolpics. den första är från Friendsdagen o den andra är klassfotot på SP1B! I know, kvalitén på klassfotot suger, men ja. it's better than nothing!

Peter Criss = 63 år? humhum..

sådärja. samhällsuppsatsen snart klar. har skrivit klart allting, har typ lite kvar på själva faktadelen. men jag maila min lärare Rolandio o han sa att det var lugnt att jag kunde lämna in uppsatsen på måndag så ja. det blir bra!

vad har man gjort annars idag då? när man vart sjuk? well.. har pluggat o så, sen har jag laddat ner lite Beatleslåtar. har typ fått abstinens på dem nu när jag håller på att läsa en 600 sidors bok om dem, hehe.. Ticket To Ride, She Loves You, Imagine (okej, Imagine är John Lennon, men spela roll?!), Yellow Submarine.. de är ett par sköna låtar. men visst, jag är inget Beatlesfreak, no way, det är morsan som är det. jag låna boken för hennes skull, för hennes största tonårsidoler var skalbaggarna så.. ja, sen har man ju nördat lite musik, as usual, o vart inne på vetgirig. vetgirig är fan rätt kul! det är en sida där man kan testa sig själv i en massa frågesporter! jag testa mig i KISS o TOTOtester, fick 77% rätt på KISS o 73% rätt på TOTO. I know, I suck. visste ni btw att Peter Criss föddes 1945? that old man, lol. but why won't you give vetgirig.nu a try?

oh no. imorn ska vi redovisa våra intervjuer i svenskan, yeey! pallar inte. är såå trött på plugge nu, eller iaf det här me migration. migration can bite my ass.

ehm, ja, detta var ett helt onödigt blogginlägg, men vafan? blogga är kul ;D
nu ska jag fortsätta drömma mig bort i TOTO's magiska värld.


fever fever leave my heart alone!!!

ibland passar faktiskt MC:s låttexter in jävligt bra på mig.
har 39 graders feber. är hemma. är sjuk. vill gå i plugge. har samhällsuppsats.samhällsläxa.spanskaprov.idag. o det missar jag. bajs.

håller förresten på att läsa en bok till migrationtemat vi har i historia/svenska. den är skriven av Alexandra Pascalidou o heter Bortom Mammas Gata. den är jävligt bra. tycker ni alla borde läsa den.

nu ska jag krypa ner i sängen me min bärbara dator o skriva klart den där fittfanny uppsatsen om droger. wish me luck. o btw, källkritik in my ASS!

fever fever leave my heart alone
teardrops down my face
I curse the day that I was born


kodmallar in my ASS!

japp. jag vill vara lika cool som Thessan, jag ville skaffa en sån där musikspelare till min blogg. men eftersom jag är så otroligt oteknisk så hjälpte T mig me att skaffa länken till musikspelarn (hmm, gissa vilken låt? Take It Off..), o så förklara hon hur jag skulle klistra in den i kodmallen. ehm, ja, i början gick det väldigt trögt eftersom jag först gick in på kodstilen, lol. men sen kom jag ändå in på kodmallarna o klistra in länken. o visst, musikspelarn kom i i bloggen, men sen så cepa kodmallarna så att det står en massa konstiga texter nedanför. URGEL! o nu har det blivit helt fucked up, går inte o ändra.. det är förklaringen till att min bloggdesign kanske ser lite ceep ut just nu, men ni får ursäkta.. xD o musikspelarn har jag tagit bort, ja.

ville me detta inlägg tacka T för att hon står ut me mig o mina urdåliga kunskaper om kodstilar o kodmallar.

tack för mig.

jaha? så nu är bloggdesignen helt perfecto igen? wtf hände förut då? lololololol. rocknrollallnite.blogg.se is sure a mystery..

I sure know something

har ni hört KISS: MTV Unplugged? om inte, LYSSNA FÖRFAN!!!!!!! de spelar så otroligt sköna akustiska versioner av deras bästa låtar.. Rock Bottom o Sure Know Something är fan bäst. iiih, tänk er KISS i Sverige, en akustisk konsert? = goosebumps.

anyway, idag har jag A-dag, vilket betyder att jag är ledig från plugge. jag hade planerat dagen efter att jag först skulle duscha, städa o sen plugga. visst, duscha gjorde jag o visst städade jag, men städningen tog ju fan hur lång tid som helst! när jag går i plugge om dagarna o sen kommer hem orkar jag oftast inte städa, o så har det varit i typ två månader.. så storstädning fick det bli, kolla oxo igenom mina 149679767087 olika skivor jag har, bara det tar ju typ 100 år. sen när jag äntligen var klar hade klockan hunnit bli 13.30 o jag tänkte börja plugga. jag trodde bara jag skulle behöva plugga spanska, men sen så kom jag på att jag har en fuckingceepfannyapa uppsats i samhäll att göra som ska lämnas in imorn. o jag har inte skrivit ett SKIT! jag har samlat ihop all fakta o allting, men ja. wish me luck. jag har ingen motivation alls till att göra den, GAAH! tänker fan sjukanmäla imorn på grund av min fruktansvärda mensvärk, lol. but that's the truth though.

förresten så vill jag att biljetterna till SRF ska släppas NU, o att min Sweden Rock tidning ska komma NU me! den skulle kommit igår, gaah! men i måndags fick jag faktiskt en skiva hemskickad från SR, för när man börjar prenumerera på deras tidning så får man en skiva gratis som premie. jag valde Hellacopters senaste; Head Off. o eww säger jag bara. typ ADHD rock, som Hives ungefär. sooo not my style. men anyway.

bäst att kanske börja på den där samhällsuppsatsen iaf.. so long skokartong.

I've been a gambler, but I'm nobodys fool
and I sure know something, sure know something
you showed me things they never taught me in school
and I sure know something, sure know something
no one can make me feel the way that you do
and I sure know something, aha

<- ehm.. wtf har S. på sig?! xDD Criss är fett snyggast.

jepp. här kommer en till lista jag koppat från Thessan. enjoy!

1. Musikstil? 
 mest rock. diggar glam rock, glam metal, progressiv rock, hård rock, heavy metal till o me.. men lite pop funkar oxo.
2. Topp tre bästa band?
 KISS, TOTO & Bon Jovi, atm.
3. Favorit artist?
 Paul Stanley ;D
4. Artist/Band du vet mest om?
 KISS, LÄTT!
5. Bästa musikupplevelse?
 KISS live @ Stockholm Stadion 30 maj 2008 <3333
6. Näst bästa musikupplevelse?
Hillbillys fan!
7. Band/artister du sett live?
 typ bara KISS xDD fast har sett en massa lokala band, plus mina brorsors band då.
8. Band du inte sett, men vill se live?
TOTO, men good luck liksom!!! sen The Ark, Iron Maiden, Judas Priest (älska Halfords klädbyten), Paul Stanley, Bon Jovi, Guns N' Roses, The Poodles, Moto Boy.. finns säkert fler som jag vill se men som jag inte kommer på just nu..
9. Vilken låt har finast låttext?
oj! den är jättesvår.. men ja, Forever me KISS har en fin låttext. likaså I've Seen An Angel Cry me Gotthard.. BESLUTSÅNGEST!!!
10. Artist/band du lyssnat längst på?
The Ark. sen 2000 fan!
11. Favorit från idol ever?
måste nog säga Sebastian Karlsson. hans tolkning av Life On Mars var helt GRYM!
12. Bästa låt någonsin?
impossible to choose
13. Band som andra kopplar ihop dig med?
 KISS skulle jag tippa på xDD kanske TOTO oxo =D



there's a hole in my soul alright.
när man minst anar det så upptäcker man att några vänner man umgås me näst intill varje dag inte är ens vänner..
FKU!!!!

you give love a bad name!

DAGENS LÅT: You Give Love A Bad Name - Bon Jovi
DAGENS KLÄDSEL: jeans, Dynastytröja, långkofta
DAGENS DUSCH: efter gympan
DAGENS FRISYR: utsläppt o ugly as usual
DAGENS SMINK: no make-up today
DAGENS HÄNDELSE: Teija höll på att tugga sönder min armbåge ;O
DAGENS PLANER: njaaa.. dan har ju typ gått, men jag måste fixa låtar till min mp3..
DAGENS VILL HA: AC/DC-biljett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DAGENS SAKNAD: Desmond Child, LOL!
DAGENS DROG: mjölk & Bon Jovi
DAGENS TRÅKIGASTE: samhället me Rolandio -.-
DAGENS FINASTE: att Teijis orkade lyssna på h e l a One Wild Night.. x)
DAGENS KÖP: kollegieblock o pärm på Bokia
DAGENS MAT: kebab!
DAGENS SJUKA: Africa a'la BRUNO!!
DAGENS AVSLUTANDE: "shot through the heart, and you're to blame: you give love a bad name!"

vad tycker ni om att man skulle ha Stanleys djungelvrål i början av Heaven's On Fire som alarmsignal på sin väckarklocka? snacka om ballt! fast jag skulle nog bli rätt skrämd av han till slut.. hahah

<- ÄLSKA!! (men egentligen älskar jag Jons 80-talsfrilla ännu mera..)


there's a hole in my soul

snacka om att jag har lärt mig mycket om Desmond Child i helgen. holy shit! kolla på Idol i fredags, då det var rocktema, var ju bara tvungen o kolla, det var dessutom helt okej. ni som inte vet vem Desmond Child är så är han en levande rockproducent o låtskrivarlegend. han har skrivit en massa hits till KISSAlice Cooper, Aerosmith, Bon Jovi.. you name it! han var me i Idoljuryn, som en gästmedlem. okej, jag kan säga det att jag skulle hellre ha sett Stanley i juryn, för Child är inte ett dugg snygg, men ja. that's just me xD
Desmond bidrog till Aerosmiths hit Dude (Looks Like A Lady), som btw handlar om Vince Neil i Mötley Crüe. det hade jag liksom inte en aning om! men om man lyssnar noga på texten så kan man faktiskt räkna ut det..
han har skrivit Poison me Alice Cooper, Heaven's On Fire, You Give Love A Bad Name till Bon Jovi.. kan ni tänka er vilka hits han har skrivit genom åren?!?! jag dyrkar den mannen asså.

appropå Aerosmith.. har nördat dem hela dan! man ska inte underskatta detta band! speciellt inte Steven Tyler. vilken pipa han har! den är visserligen väldigt speciell, o han betonar vissa ord lite konstigt, men anyway! han är en av de bästa sångarna ever! även om han har det fulaste facet, lol. Hole in my Soul är en riktigt skön låt! jag rekkar er att lyssna på den!

till sist vill jag gratta alla farsor out there! är ju fars dag idag. enjoy your day!

nu ska jag återgå till att kopiera en massa KISSbilder, lol.

there's a hole in my soul that's been killing me forever
it's a place where a garden never grows
there's a hole in my soul, yeah I should have known better
'cause your love's like a thorn without a rose


nu är äntligen hemtentan färdigskriven o jag är den lyckligaste personen i världen just nu!!!

pours my beer, licks my ear
brings out the devil in me
hell ain't a bad place to be

don't mind her playing a demon
long as it's with me
if this is hell then you could say
it's heavenly
hell ain't a bad place to be

jodå. AC/DC är ju jääävligt bra på o skriva sköna låttexter.

well my mind is gettin' dirty yeah around eleven thirty

nu börjar jag bli sjuklig alltså. can someone cure me from this disease? hahah. jag har sååå KISS - abstinens 24/7 nu så att det inte är sant! när jag vaknar på morronen kommer nån KISS - låt upp som sitter fast i huvet hela dan. när jag sitter framför datan lyssnar jag på KISS. när jag är i mitt rum o ser mina två KISS - affischer som är uppsatta på väggen tänker jag på dem. jag tänker på konserten. jag tänker på dem när jag bara r å k a r ha mitt fodral till min KISS - DVD ligga framme på nattduksbordet.. men okej. jag är stolt över att vara me i KISS Army, o jag är stolt över att kunna så mycket om dem, men.. snart kommer det gå överstyr. GOD! help me! kunde inte ens förmå mig att plugga igår, nä, för istället så kom jag på o skrev ner en låtlista som jag tycker KISS borde spela på nästa konsert de antagligen kommer att göra i Sverige nästa vår.. men är man besatt så är man, lol.

iaf, denna söndan är boring, riktigt boring. sure, the weather is great o min ena brorsa Crille kommer att komma hit nån gång på eftermiddan o hälsa på, men.. jag måste plugga historia and that sucks blueberries. jag är sååå förbannat trött på folkmord!!!! vi har läst om det enda sen jag började ettan, typ. visserligen ska vi börja me migration snart, men iaf.. jag vill inte ens veta av det där förbaskade ämnet sen.. yuck! detta måste jag ha gjort innan denna dagen är slut:

- ha skrivit klart hemtentan
- ha skrivit klart bokrecensionen i engelskan
- läst igenom 30 sidor i samhällsboken om ideologier o partier

det kanske inte låter som så mycket att göra, jag skulle egentligen ha gjort klart det här under lovets gång, men jag har bara skjutit upp det (yeah, nu har jag koppat Thessans senaste blogginlägg, men ja..)

har inte tid me att blogga mera.

shut up and dance.

"take it off, give it to me
take it off, like you'd do me
I wanna see what's inside, 'cause you got nothin' to hide
take it off, pretty baby
take it off, drive me crazy
you know you make me so hot, I wanna see what you got
take it off, yeah!"


RSS 2.0