What's on my mind:

Hade en annorlunda studiedag igår än planerat. Pappa väckte mig först vid halv sju för att han skulle åka till sjukhuset på rutinkontroll, lyckades somna om. Sen vaknar jag vid åtta av en barnröst nere i vardagsrummet.. Tror först att jag drömmer så ignorerar det, men sen hör jag "Är inte Bea hemma?" o då förstod jag att det var de käraste Emy o Alma som hade kommit hem till oss :) Deras dagis hade stängt så de var hemma här hela dagen. Vi julpysslade till tusen, vart många fina julkort :D Sen åt vi lunch på Donken, lekte kurragömma (klassiker ;P), lekte ännu lite mer o åt en god middag! Hade en jättemysig dag, även om den var oplanerad :] Dock vaknade jag imorse av att jag hade 39 i feber, vilket kanske inte var/är lika kul. Så fick stanna hemma från skolan idag. Har sovit rätt mycket, o nu sitter jag o skriver lite, behöver få ur mig lite saker. Ska nog ta o sätta upp lite nya musikbilder på min dörr snart, it needs a little update! Imorn bär det av till skolan iaf, för har bara en lektion o dessutom sovmorgon så det ska jag kunna ta mig igenom! :D



Från sommaren 2009, but it never gets too old ♥

I need to believe

Angående föregående inlägg.. Det är inget jag förväntar mig att ni ska kommentera, förstå eller överhuvudtaget läsa, jag behövde bara få ur mig det här också. Inga namn är givna, ni vet inte vilka som är involverade (om inte nåra av er av förtroende har fått veta vilka, ni vet vilka ni är som vet). Dessutom så kan det vara bra för de involverade personerna i situationen att få läsa det om de skulle råka gå in här.

However, har haft en rätt så fin söndag trots allt! Chillade mest på förmiddagen, pratade sen en stund med mitt pulver i telefon, alltid lika trevligt! ♥ Våra telefonsamtal brukar till 80% bestå utav pulverdryghet, som bara vi förstår oss på. Alltid lika kul att äga min lilla Tobias :DDDDDD muahaha. Åkte sen iväg till Crille o Inger o åt middag, det var om något trevligt! O lille Neo ville mysa i mitt knä, gullisen! Har haft lite familytime med andra ord, vilket aldrig är fel!
Ska bara sitta framför datorn resten av kvällen o sen lyssna på lite go musik o ta lite kvällsfika. Har studiedag (=inofficiell slappdag) imorn igen o ska inte göra nåt speciellt.

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll o var inte för avundsjuka på mig som ligger o sover så gott imorn bitti när ni gör er i ordning för skola/jobb :)))

-

Jag tycker det är lite kul att jag är arton år, o folk som är tio, femton, till o med tjugo år äldre än mig är så mycket mer omogna, barnsliga o konflikträdda än lilla mig. Förstår inte vad problemet är liksom. Jag vill fokusera på mitt, men hela tiden är det nåt i vägen. Små skitsaker blir till STORA problem, för ingen anledning. Folk smutskastar annat folk, utan anledning, utan att ens känna personen ordentligt. Sms hit o sms dit, telefonsamtal hit o telefonsamtal dit. Hot, extrem nyfikenhet, grov svartsjuka. Listan kan göras lång. Hela min dag igår blev förstörd av negativa egenskaper som ovanstående, o som pågått under en väldigt lång tid. När jag då konfronterar problemet får jag svar tillbaka som säger att jag ska be om ursäkt o att det jag sagt inte stämmer, när jag bara säger faktan o sanningen. Grymt irriterande kan jag säga.

MEN då var det skönt att få bortse problemet för en kväll, över en god middag tillsammans med många goda skratt, för det hjälpte verkligen. Sen att man får stöd från de man gillar allra bäst var inte fy skam det heller.

Som sagt, jag är arton år o är relativt mogen för min ålder, jag kan stå upp för min åsikt o jag beter mig inte som om jag vore femton, fast jag i själva verket är nästan tjugo år äldre. Väx upp, för fan.


She wants it all, I want nothing!

Halloj!

Jag fick verkligen inte en bra start på dagen.. Vaknade åtta av ett telefonsamtal som kom från vardagsrummet.. O ja, det var inget glädjefullt samtal om jag säger så. Tänker inte gå in mer på det, men morgonen var jobbig iaf!
Hoppas att återstoden av lördagen blir desto roligare! :D Lär nog bli mucho glad när jag får prata med mitt pulver, o sen vid fem ska jag bort på middag, lär bli kul! :) God mat o goda skratt är aldrig fel! Julstämningen hemma lär ju hjälpa också, julmusik lyder i bakgrunden o mamma håller på att sätta upp nya gardiner i mitt rum o min julstjärna är på väg upp i fönstret också :D Kommer bilder på det sen när det är klaaart!



O ja, 48 timmar KISS på Rockklassiker hjälper mig att få upp humöret också! :DDDD Kan aldrig få för mycket Stanley & CO! ♥

.Got to have.

Har varit inne o kollat runt på SRS hemsida näst intill hela kvällen, o det är så mycket jag vill ha så jag blir helt vimmelkantig!! Hittade bland annat dessa underbart söta klackskor, som jag bara måste ha!!! Efter jul ska jag lätt köpa dem, om de finns kvar då det vill säga! Hoppas det, 'cause I believe I'm worth it :]




Om ni skulle ha idétorka när det gäller ert julklappshandlande kan jag varmt rekommendera Sweden Rock Shops wunderbara hemsida, det är inte bara rock om ni tror det!

Remembering ♥

Först av allt så fick jag ett mail från matte lärare nyss att jag blev godkänd på provet jag skrev tidigare idag - är lättad, ännu mer motiverad till nästa prov o suuuuperglad att jag klarade det, jag som ALLTID fått kämpa med matten annars.

MEN det var inte det det här inlägget skulle handla om. Riktar fokus till Freddie Mercury, fd. sångaren i Queen o Eric Carr, en av KISS fd. trummisar som för idag, exakt 19 år sen gick bort i AIDS respektive hjärtcancer. Både Freddie o Eric var fantastiska musiker, som briljerade med sin/a röst/trumspelande. De kommer alltid bli ihågkomna av fansen, bl.a jag, som uppmärksammar dem varje år vid den här tiden. Rest in peace.

Nedan kommer två fina videoklipp med Queen o KISS. Tryck på play o njut ♥





Me amo lenguas!

Som om ni inte visste det här redan, men ville bara säga ännu en gång att.. HERREMINSKAPARE VAD JAG ÄLSKAR SPRÅK!!! O som om inte alla språkkurser jag läser vore nog, ska jag ännu en gång läsa julevangeliet på spanska i kyrkan på julavslutningen i år. Mihihi, I like very, viel, mucho ja!

O så gillar jag också det faktumet att livet verkligen flyter på bra just nu, bara medvind. Bea loves life more than ever atm :]



Får inte glömma bort 26 september nästa år! European Day of Languages.

.. o kalla mig nörd om ni vill, smutskasta språk, men jag vet att iaf en person till kommer förstå min besatthet av språk o allt vad det innebär!

Monday!

Har haft en riktigt skaplig skoldag för att vara måndag: Eget arbete på engelskan, fick lära mig ny grammatik på spanskan (hur mycket grammatik kan det finnas i ett språk egentligen!?), o jag fick felfritt på det mesta, går framåt :) tyskan var kul för en gångs skull o tränade styrketräning på idrotten. OCH, när jag o Teijis var till rektorn för att prata om naturkunskapen som vi ska ta bort (:DDDDDDDD) så frågade rektorn om vårat språkintresse o så o om vi hade lust att vara med på Öppet hus på skolan den 15:e januari för att prata om just det nya språkprogrammet som kommer starta nästa läsår. Klart man tackade ja, allt för att väcka språkintresset ännu mer o göra det ännu starkare, vilket behövs, enligt min mening!

Är rätt nöjd med dagens skolinsatser med andra ord :)

Morgondagen lär nog bli ganska chill tror jag, vilket gillas skarpt! :D Tycker dock det är lite smått deprimerande att det är mörkt när man cyklar till skolan, o oftast mörkt när man cyklar hem. Tur att det inte är så långt kvar till julen då♥



I ♥ this pic, btw.

SACO o framtiden:



Där har ni allt jag fick med mig hem från SACO-mässan igår.. Jag kanske inte behöver nämna att jag har världens träningsvärk i armarna efter att ha gått runt i fyra timmar med två små påsar proppfulla med kataloger o papper från diverse universitet o andra företag som STS, Cultural Care Au Pair o annat? Iaf så prioriterar jag allt som finns på den högra bilden, med kataloger från Stockholms, Uppsalas o Göteborgs universitet. Om jag ska plugga vidare vill jag antingen gå på någon av de universiteten, som har bäst rykte, o som alla har språk o turismprogram, som jag isåfall kommer välja. Den vänstra bilden är allt tjafs som jag fick med mig av bara farten, när folk sträckte fram armarna med fem papper om språkkurser utomlands o dittan o dattan. Det kan läsas sen efter studenten, så man slipper bli sönderstressad av det nu när det är dags att välja vad man vill göra haha.
Mässan var iaf mycket givande, kändes bra att få gå runt o prata med diverse personer från diverse universitet, o att få gå på seminarier. Jag hade rätt lätt att välja bort 70% av allt o alla jag pratade med o såg, eftersom det enda jag kan tänka mig att jobba inom är språk o turismsektorn.

Min plan för framtiden nu är att läsa igenom universitetskatalogerna, stryka under de program jag kan tänka mig att gå, göra högskoleprovet i januari/februari, söka in till Fritidsresors reseledarskola, kolla upp jobb som flygvärdinna o att söka sommarjobb hos Elgiganten i stan, då de stod på mässan igår o tydligen gärna tar emot nybakta studenter :) Vad det sen blir av alla valmöjligheter får vi se :)

Framtiden känns ljus må jag säga, I have a good feeling! :D

My school life!

Tjolahopp tjolahej!

Tänkte uppdatera lite om skolan. Igår hade jag mitt skriftliga nationella prov i Svenska B. Jag var ordentligt förberedd, hade läst igenom texthäftet ordentligt o kände mig verkligen på G. Får provet, läser igenom det o tänker direkt att skrivningen kommer ta fem timmar (maxtiden) att skriva, då det var åtta uppgifter med i häftet. Sen när jag läser instruktionerna står det att man skulle välja en av de åtta uppgifterna att göra. haha, inte mig emot, så jag valde att skriva om näthatet bland unga, om anonymitet är ett hot eller en välsignelse o hur man kan förebygga näthatet. Åtta sidor blev det o det tog.. (*drumvirvel........*) EN TIMME att skriva! Jag är fortfarande förvånad, jag som brukar ta på mig minst två timmar till ett "vanligt" prov! Men jag hade läst igenom det o kände mig nöjd så lämnade in det o åkte hem. O idag höll jag mitt muntliga nationella prov, höll tal om svåra ord o formella språk, att man hellre ska prata som en själv, inte försöka låta som nån annan. Tog upp klasskillnader som finns i språk men att det inte ska göra nån skillnad, alla har ju ett språk. Låter inte så intressant kanske men klassen verkade digga talet iaf! :D

Imorn bär det iaf av till SACO mässan i Stockholm, blir till att gå runt där o få ta emot en massa papper från diverse högskolor/universitet. Det ryktas om att SAS ska ha en monter där också, meeeeer än passande för mig eftersom jag vill utbilda mig till flygvärdinna efter gymnasiet! :DDDD Tror SACO kommer bli riktigt lyckat :D



O här är min klass spexfoto. Debet = ekonomi, Kredit = språk.  Bortse från att språkarna sitter på minussidan, vi är ju bäst iaf! ;D Diggar skylten som tusan också haha!

Skriver mer om SACO imorn, ha det! :D

16 november ♥

Idag är det tre månader sen jag o världens finaste Tobias blev ihop. Jag kommer ihåg hur det hela började, nån gång i januari, då vi, två galna KISS fans började diskutera massor om KISS, konserten 2008 o hur kul det var att vi hade samma åsikter när det gäller världens bästa band. Ju mer vi pratade, desto mer insåg vi hur mycket mer, förutom KISS vi hade gemensamt. Dagar, veckor o månader gick, o sen hände det nåt när jag for iväg till Cypern. Saknaden efter att få prata med varandra blev större o större o en känsla starkare än vänskap uppstod, de där sms:en från Cypern kommer jag aldrig glömma.. Tre dagar efter jag kommit hem, efter ett x antal nattsms vart vi mer än bara vänner. Kan inte förstå att det gått tre månader! Men samtidigt känns det som att vi känt varann mer än elva månader, så bra som vi lärt känna varann. Tre månader har gått, o många fler skall det bli!

It's you and me, forever and ever ♥♥


Mondays...Mondays...Mondays...

Pust.

Då var denna dagen över, skoldagen om inte annat. Har varit segt som vanligt på måndagar, men ingen idé att klaga. Allting gick som planerat, förutom badet, men det får bli nån annan gång. Blir idrott i gympahallen nästa måndag iaf :)
Imorn är det studiedag, så är LEDIG! :DDDDD Tackar aldrig nej till ledighet, speciellt inte nu när det är tråkigt vinterslaskväder o det blir mörkt ute innan fem.. Planerna för morgondagen blir att plugga en massa svenska, inför nationella provet i Svenska B på onsdag. Ska klämma in lite latin också, har prov i det på torsdag. Men det ska nog gå bra, bara läsa i sin egen takt med ett x antal koppar med te :D <- Min speciella pluggteknik vetni!

Hoppas eran måndag varit något mindre segare än min!



Ytterligare en bild från kryssningen, tell me whatcha think :D

Good times, bad times, you know I've had my share!

Tjolahopp tjolahej! :D

Sitter o varvar ner efter helgens bravader. Den här helgen har varit speciell, då det var den sista helgen på länge jag kom att få tillbringa med mitt pulver, nu kommer vi inte ses igen förrän efter Annandag jul. Men en paus är inte fel heller :) Mötte iaf upp honom på Strängnäs station efter en timmes försening.. SJ är ju totalt värdelösa. Sjuka lokförare my ass. Men efter ett x antal förvirringar så kom han fram. Chillade resten av fredagen o sen for vi på kryssning nästintill hela lördagen, till Åland :) Klev aldrig av båten men det var jättetrevligt iaf! :D Eller, bussresan till o från Kapellskär tog väl längre tid än själva kryssningen men ändå x) Gick bara runt o trivdes, köpte alkohol för första gången på båt också, vuxenpoäng eller hur? ;P Idag, söndag har vi bara chillat, firat Fars  Dag o lite så :) Just nu laddar jag inför morgondagen, det här står på måndagens schema:

- Skriva matteprov (=inställd sovmorgon)
- Engelska
- Spanska
- Tyska
- Idrott, bad står på idrottsschemat!

Missade ju tvåans idrott pga. operationen o allt så ska ta igen det jag missat nu. Jag behöver inte gå på alla lektioner, för vissa moment har jag gjort, men bad tackar man ju inte nej till, är rätt avkopplande att simma några längder i bassängen :)

Här kommer lite bilder från kryssningen:



Mor, far o bror :D



Mitt skrattande pulver, lille Neo med sin blinkande coladrink o en San Fransisco & Whiskey med cola.



Neo lite smått ilsken över att jag inte kastade utkastade bollar från bollhavet tillbaka till honom x)



                                                     ♥



Wihi!

Jo förresten.
Igår när jag skulle gå från matsalen kom det en tjej springandes fram till mig o berättade om hennes projektarbete. Som PA syr hon tydligen kläder, o nästa torsdag ska hon arrangera en visning med hennes kläder, o då frågade hon MIG om jag skulle vilja ställa upp som mannekäng, för jag var tydligen jättesöt. Jag blev väldigt paff över att hon frågade mig, men uppskattade det verkligen!! Nu tackade jag nej för visningen är i Nacka, o jag måste ta mig dit o hem själv, o sen äre skola, eller, SACO mässa dagen efter. Men om det varit på en fredag hade jag definitivt tackat ja!

haha vet inte varför jag berättade det där, gav mig väl en liten ego boost eller nåt :D

..And!

.. O så kanske man skulle berätta lite om höstlovet också! Åkte på lördagen innan lovsveckan började till Degerfors o hälsade på Tobbe o hans familj, var jättetrevligt :) Var där till torsdagen, vi hittade på allt möjligt, fika o te var högst på prioriteringslistan faktiskt haha. Åt pizza med kebab o pommes frites på också, låter inte så värst gott kanske men det är typ som kebabpizza, testa vetja! :D Vi åkte tillsammans hem till mig på torsdagen för att åka till Etuna på fredagen o sen chilla till söndagen då Tobbe åkte hem till sig igen. Höstlovet ägde stort må jag säga, det bästa höstlovet på flera, flera år. O imorn kommer pulvret hit igen för på lördag ska vi på kryssning till Åland med min familj, ska bli riktigt kul det! :D Kryssningen blir bara över en dag, men det är kul det med! :D Återstoden av den här dagen skall jag skriva klart min filosofi som skall in imorn, men innan det ska jag se gårdagens avsnitt av Grey's på Kanal5 Play, missade nämligen halva avsnittet igår! <- Nödvändigt att veta? Svar nej! :D

Nedan kommer lite mixade bilder från höstlovet :*








Det var bilderna det, den nästsista är no pretty stuf I know, men jag bjuder på den! :D

Ha det! :*

My room!

Tjobre!

Har spenderat de senaste två timmarna med att fixa i ordning mitt nya skrivbord! Eller, jag o min bror monterade ihop det igår vilket tog lite mycket tid eftersom gubben som gjort ritningen först menade på att vi skulle göra en sak, o sen när vi monterat det så skulle man i nästa steg göra precis tvärtom O.o Men vi lyckades få ihop det till slut o så här blev slutresultatet:



Är riktigt nöjd, o med lådor dessutom, kan inte bli bättre, då jag behöver rum till mina triljoner papper som förut legat slängda i bokhyllan :)



O så har jag ställt min fåtölj intill byrån så den slipper stå mitt i rummet o störa o så har jag satt upp min Londonplansch i 3D som jag köpte i Eskilstuna förra helgen, I loove it! :D



Måste säga att mitt rum är komplett nu, är så himla nöjd med alla möbler o allt, saknar ingenting nu tror jag! Det som kommer stå på mina framtida önskelistor nu är pengar, presentkort o skivor, för det är det jag saknar :D

Patience needed, once again!

Dålig uppdatering, jag vet! Det är snöoväder ute, är tisdagen efter lovet, jag är seg, mycket läxor o jag ska montera ihop ett nytt skrivbord. Jag återkommer när saker lugnat ner sig lite, skulle gissa på imorn faktiskt!

Har'e sålänge :*

Livet just nu:

Mitt pulver står i duschen så passar på att blogga lite snabbt!

Befinner mig alltså i Degerfors just nu, kom hit i lördags. Trivs som fisken i vattnet här, helt underbart :) Tar bara dagarna som de kommer o chillar som man ska göra under ett lov! Ska snart hoppa in i duschen jag med, ska iväg o käka lite pizza sen, med kebab o pommes frites på.. Får se om det kommer falla mig i smaken haha! O jag trivs såklart också med alla hundar o katter här, kommer verkligen sakna dem när jag ska fara hem på torsdag.. Får tjata på mamma igen om ett nytt husdjur..

Bloggar nog mer senare kan jag tänka mig, ha det! :D

RSS 2.0