120728

Hej hopp!

Här i Värmland har jag det bra, har varit här sen i måndags o mestadels bara tagit det lugnt.
Föga förvånande har faktiskt JAG, som egentligen inte är nån badkruka men anser att det bör vara minst 30 grader i vattnet innan jag hoppar i, badat i Möckeln o då snackades det inte om några 30 grader inte.. Snarare mellan 10-15 grader, SVINKALLT! Ändå sken solen o det var relativt varmt.. Men icke sa Nicke. Hur som helst så kan jag ju faktiskt stoltsera med att jag har badat inrikes i år, o det räcker så :D Igår var det exakt en månad kvar till Cypern o då kommer jag mer eller mindre bosätta mig i Medelhavet ♥

Häromdagen var vi till Örebro en sväng där jag fyndade lite kläder på rea, hittade födelsedagspresenter till pappsen o älskling köpte en så kallad "i-Rig", en miniförstärkare man kan koppla till sin iPhone/iPad.

O nu har ju OS börjat också så det lär nog bli en del tittande idag, även om vi inte orkade titta klart på invigningen igår. Vi tittade endast för att se när Sir Paul McCartney skulle avsluta hela spektaklet, men det mesta går ju att hitta på YouTube.. ;)

Här har ni lite bilder, vill ni bli uppdaterade oftare så följ mig på Instagram, porcaro_ heter jag!



Från i torsdags när vi frös ihjäl i Möckeln



Försökte återfå normal kroppstemperatur o bli brun samtidigt



Sommarmat, mumma!!



Goaste Kissemissen nånsin ♥



Kissemiss Cilla. Tänk om man själv kunde sova så skönt!



Fina älskling på Marieberg Galleria i Örebro :) ♥

Hejsvejs!

120721

Hej hopp!

De senaste dagarna har jag hunnit fira hela två födelsedagar, först storebror som blev gubbe i torsdags, dvs. 40 år, o lille brorssonen Devin som fyllde 1 år idag! 



Lille korven haha, som tyckte det var roligare att kasta skeden än att äta tårta ;]



Kusinerna Devin o Saga fikar =)





Glad nybliven 1-åring! ♥



Storebror Neo o kusinerna

På måndag åker jag mot Värmland o T efter en vecka ifrån varandra.. Det kändes så underligt att helt plötsligt bli ensam efter tre hela veckor tillsammans, men nu träffas vi iaf snart igen :) Längtar!

Lägesrapport från Göteborg

God kväll!

Just nu befinner jag mig i den vackra staden Göteborg o njuter av kvällssolen tillsammans med T o mina föräldrar. Vi kommer att befinna oss här tills på lördag, o imorn står Nordstan, Backaplan o middag på fancy restaurant på schemat. Det kommer bli härligt! :D Vi har fått den eminenta möjligheten att låna ett par bekantas lägenhet över helgen eftersom de är bortresta, jätteskönt o smidigt! Deras lägenhet ligger i stadsdelen Eriksberg som ligger ca en kvart från centrala Göteborg som Nordstan, Centralstationen mm. Eriksberg är ett jättefint ställe att bo på... Fina små promenadstråk längs hamnen o vackra bostadsområden.. Om jag mot förmodan skulle ha råd att bo här någon gång skulle jag inte tveka!

T kände för att fota mig under kvällens korta promenad så här har ni ett smakprov:




Studentbilder!

O här kommer bilder från min älskade Tobias student! (bättre sent än aldrig!)
Jag låter bilderna säga sitt, o grattar dig återigen älskling för examen, bra betyg o för att du tillät dig njuta på DIN fina dag! :) ♥



Nydressad o på väg till champagnefrulle











Nybakad student!! 















Med sina föräldrar :)



Med svärföräldrar ;)

















Glada pöjkar ;)





FLAK









Tänk att Facebook måste vara med överallt.... ;)





Att åka ett sånt litet "flak"? Det måste göra ont i själen..



På mottagningen blev det bland annat pärontårta! Frestande god!



Puss puss ♥

120711

Hej hej!

Som ni kanske märkt befinner jag mig fortfarande i det där låga bloggaktivitetsläget, men nu är det dags att skärpa till sig på riktigt. Eller hur Bea!!

Jag är på g med studentbilder o annat, o jag kan redan nu bjuda på några från när jag o T var i Oslo o såg våra HUSGUDAR.
Självfallet längst fram, svettiga o goa står de o spelar sina Greatest hits i en helt omvänd ordning än vanligt o efter några låtar så gör de en tvärvändning o spelar MAKIN' LOVE!!!!!! En Paul dänga från 1976 som de inte spelat på flera turnéer! Mumma tyckte vi!! O just det.. Jag kommer inte alls ihåg vilken låt de spelade eller om de spelade nåt då överhuvudtaget, men helt plötsligt så står jag o håller ett Paul Stanley plektrum I MIN FUCKING HAND. SOM HAN STÅTT O SVETTATS O SPELAT MED. LITE LAGOM REPIG O SÅ OCKSÅ. ♥ O nu är den bara min. BARA MIN! :D När Paul hade kastat ut den i publiken hade ingen riktigt fått tag på den o när alla letade på varandra letade jag på marken o vem vare som fick den? :D

Överlag var den 30 juni så fruktansvärt värd o så fantastisk att jag helt enkelt inte kan göra mer än att fortsätta försätta mig i KISS eufori. De är helt klart bäst på vad de gör o det är nog bara dem som gör en bussresa på sju timmar hem mitt i natten 110 procent bekymmerslös.

Här är bilderna instagramade o fina, for your pleasure:



Gene, just like back in day



Mmmm.. Pålle!!





Min andra älskling 8)

RSS 2.0