PÅÅSKLOOV :DDD

Jajamen! Äntligen har mitt påsklov börjat, så jäkla gött! Egentligen började mitt påsklov redan klockan 11 idag, men eftersom matten var flyttad till svenskan som var inställd, spanskan var inställd o eftersom att jag är så snäll o väntade på Teija tills hennes tyskalektion var slut, började mitt lov något senare. Men det gör mig ingenting, för nu har jag tretton dagar av ledighet framför mig :DD

De tre dagarna jag gått i skolan den här veckan har jag hunnit me att titta på världens tråkigaste film (till NK provet) me Teija, fast den blev något roligare när vi hade dansk text till den haha :DDD, hunnit skriva NK provet vilket gick kalasans, var hur enkelt som helst, o så har jag hunnit se Daniel spy upp mjölk i matsalen.. Det låter äckligare än vad det var, det var skitkul xDD You had to be there to understand ;)

Ikväll äre Grey's, så det blir till att titta på det o bara chilla! :D

Keep on rockin' /m\

PS. Det bästa av allt me idag är att idag var den sista gången jag behövde åka taxi till skolan!!! WOHO! Bicicleta next! DS.

Janie's got a gun!



Jag kan lyssna på den här låten hundra gånger om, jag tröttnar aldrig.

Janie's got a gun
Janie's got a gun
Her dog day's just begun
Now everybody is on the run
Tell her now it's untrue
What did her daddy do?

100328

Här sitter jag alldeles nerdeppad.. haha närå :D Känner mig bara allmänt otaggad inför imorn.. Datakunskapsprov första lektionen, vilket inte lär bli så svårt, man vet ju aldrig me Mr. Hammarström.. Fifan vad jag ogillar honom! Jag är inte speciellt taggad inför naturkunskapen heller.. Det känns som att jag behöver plugga till det men eftersom jag pluggade till det tre timmar igår behövs det inte? Jag är en sån person som inte kan läsaläsaläsa samma sak flera gånger efter varann för då inbillar jag mig att det som står inte stämmer.. I know, i-landsproblem! Skitsamma, jag struntar i skolan idag o bara chillar! That sounds like a good plan, right? :D (No judgement).

Jag hoppas ni inte har glömt att ställa fram klockan en timme då det nu övergår från vintertid till sommartid! Jag vaknade vid vad jag trodde var halv elva imorse när det i själva verket var halv tolv.. Oops x)

NU ska jag tagga upp mig me en massa skön musik o säga till pappa att han får rappa på me maten! Är jättehungrig!

[Btw, varför skriver jag alltid 'nu' me stora bokstäver? Retard]

76 days left..

Kikade bara in för att säga god kväll/god natt. Ska inte gå o lägga mig än men ändå x) Tittar på Körslaget, sjöng som tusan när Ralfs kör sjöng "I Love It Loud" me KISS haha. Efter Körslaget blire att lyssna på en massa musik som vanligt! Appropå KISS så äre bara 76 dagar kvar.. "Bara?" kanske ni tänker, men jag tycker inte det var längesen det var 150 dagar kvar.. Ska bli såååååå kul :DDDDDDDDDD




ÄLSKAÄLSKAÄLSKA♥♥♥ Trummorna är bara aaaaaaaaaaaah!!!

100327

Tjenixen alla glada människor! Jag gick upp för en timme sen o har precis käkat frukost. Päronen o Tobbe är o handlar på Willys så jag är ensam hemma - skönt. Har tänkt att fixa ihop lite dipp o jordnötsringar o bara chilla lite framför Grey's ett tag o sen plugga naturkunskap för vi har prov på tisdag. Är bäst att kolla igenom alla sidor så man har någorlunda koll!
Skriver kanske mera senare, ha en king lördag så länge!

http://soundcloud.com/user3237260/superstar


Btw så var The Ark på Skavlan igår bara  aaaaah :*. Som jag har längtat efter att få se hela bandet tillsammans igen o få höra nytt material! Klicka på länken ovan för att höra nya singeln "Superstar". I'm in love - again!

100326

Tänkte bara kika in för ett ögonblick o skriva att det är fredag! Woho! Ikväll ska jag o pappa ha myskväll o titta på Let's Dance finalen, sooo nice :))) Mamma ska bort på personalfest så hon missar det muaha sucker! Dagen i övrigt har varit rätt chill, för jag åkte till skolan bara för att lämna in kinesiskaläxan för jag har haft jätteont i magen idag.. Säkert PMS skit -.-. Dessutom så var inte Teija i skolan idag så varför ens gå dit haha? Palla hänga me en massa fotbollsnördar till killar liksom..

Ha en fortsatt trevlig fredag y'all!



Photo of the day! Remember, it's FRIDAY!


Fail, Epic fail, Random o såna prylar..

Tjohoooooooo allesammans! Fick för mig att jag ville skriva ett inlägg, o nu har jag tappat lusten att skriva men jag gör väl det iaf haha. Skoldagen idag har varit.. rätt onödig. Jag skulle egentligen haft tyska som första lektion men då var lärarn sjuk, vilket är riktigt ovanligt, för han är typ alltid på jobbet men men.. Fast jag satt faktiskt o pluggade svenska då, så nåt vettigt gjorde jag faktiskt! Sen hade vi engelska, gjorde typ ingenting, som vanligt.. Sista gruppen redovisade den här gången, sååååå skönt, för vi har hållit på me redovisningarna i typ åtta lektioner eller nåt sånt, o det borde inte ta mer än tre lektioner, så FAIL. IAF, det är en grupp kvar som inte redovisat tror jag, så de får streck på den uppgiften, SUCKERS :DDDDDDD (- Skadeglädje eller vad? xD). Sista lektionen var svenska o då gjorde vi inte så mycket heller *äähummm*. Eftersom matten var inställd o jag ska skriva spanska provet imorn så gick jag, Teija & Daniel till tågstationen o satt o väntade på tåget i en timme. Det var.. kul xD När deras tåg kom gick jag hem, jätteskönt! Om man bortser från snön o den icke så höga temperaturen skulle man kunna tro att det är vår :DD. Jag kom iaf hem vid tretiden o jag har typ slappat ända sen dess o lyssnat på Rockklassiker. Efter middagen ska jag kolla igenom så jag kan allt inför spanska provet o sen sova. Är så himla trött så det finns inte, blä. :/

IAF så tänkte jag till sist tipsa er om dessa websidor som är så in-i-bomben roliga! Om ni har en dålig dag eller bara har tråkigt (Eller om ni har roligt också för den delen!) gå då in på Failblog o Oddlyspecific, jag garanterar att ni kommer skratta :DDDDD Några exempel:








Have I missed something? If so, TELL ME!

Jag har en konstig känsla i kroppen.. Det känns som att jag missat nåt för att förra veckan hade vi inga läxor alls (Well, vi har alltid kinesiska men det räknas inte.. säger vi =) o den här veckan har vi läxor men inte alls mycket.. Visst, jag har spanska prov på torsdag men det är chill för jag kan det o så har vi kinesiska på torsdag o latin läxa på fredag men det känns ändå inte som om vi har nåt att göra i skolan.. Det är en sån underlig känsla o hela tiden tänker man: "Har jag läxa i den kursen? Eller den? Eller va?".
Jag ska iaf göra den resterande delen av kinesiskan ikväll, o då ska fanskapet bli klart!! Sen återstår det bara 'chilltid' i princip haha. Weird.. INTE FÖR ATT JAG KLAGAR :D

Dessutom fick jag reda på för en tio minuter sen att mamma bokat in en resa till Göteborg i november för att titta på Robert Gustavsson. Låter nice :D

Mihihihihi, hejdå.

PS. Jag fick reda på resultatet på svenska provet i Litteraturhistoria vi hade för ett tag sen o jag blev minst sagt positivt överraskad! O tydligen så har vår svensklärare suttit o rättat varje prov i en timme! En timme per prov!!! WTF?!?! O______O DS.

You're talking nice, know how to charm. You see the goods, but not the price.

Jag somnade ganska snabbt efter att jag skrev senast o sov en o en halv timme eller så.. Ända sen dess har jag halvsovit me datorn i knät.. Om jag mår så som jag gör nu vetifan om jag orkar gå till skolan imorn.. Vi får se hur det blir.
Btw, look what I found:



hahah den skulle passa mig rätt bra va? xD

100322

Usch vad jag känner mig konstig.. Jag svettas som tusan, mår illa, men känner mig ändå hungrig.. Comprendo nada. Sen bubblar det i magen på mig också.. Det luktar lite vinterkräksjuka? Hoppas FAN inte det för då blir jag jätteledsen!! Jag har klarat mig utan vinterkräksjuka i tre år nu, jag vill inte ha det i år heller tack så mycket!

Jag slutade 11.10 idag o såhär i efterhand känns det som om jag faktiskt hade kunnat vara hemma utan att ha fått dåligt samvete.. Sån himla ovärd skoldag.

NU ska jag lägga mig i sängen o försöka somna för jag känner mig som sagt helkonstig i kroppen.. Tror det blir PodKISSt som iPoden får plocka fram denna gång, bästa podcasten EVER.

Washburn!!!

Jag skriver härmed det sista inlägget för dagen o lägger in bilder på den här supersnygga gitarren!!!!!! Det är en Paul Stanley Washburn PS1900 Cracked Mirror! Gimme now eller vadå?!!!





.Nerd.nErd.neRd.nerD.

Ni kan glömma Jerry Williams videos idag för YouTube håller just nu på att ladda upp den första videon o halva videon är inte ens klar än.. De kommer när de kommer! Inte för att jag tror ni är speciellt intresserade av klippen men jag gjorde den här bloggen för min egen skull o jag lägger upp vad jag själv vill, så det så. (Som om ni inte redan förstod det.. ähum.)

Iaf, för en stund sen när jag satt o fixade bilder till mitt collage tänkte jag på hur mycket grammatik jag lärt mig egentligen, det är inte lite alltså.. O oftast tänker man inte på att 'nu när jag pratar om vad jag gjorde igår pratar jag i imperfekt/preteritum' eller 'nu när jag pratar om vad jag borde göra pratar jag i konditionalis' liksom.. Nu märker jag att min entusiasm för språk börjar träda fram, haha. Jag har googlat lite på de olika formerna o jag har bland annat lärt mig dessa tempus:

- Imperfekt/Preteritum
- Futurum
- Presens
- Perfekt
- Pluskvamperfekt
- Gerundium
- Konjuktiv
- Konditionalis
- Infinitiv
- Passivum
- Dativ

Ganska så sjukt att man kan dessa tempus i flera olika språk också :D

Ralf sorry FOX on the run....

Hallå bloggen! Jag är på skitbra humör idag, vet inte varför dock haha.. Mina planer för dagen är att först duscha, sen fixa lite me bilder för jag planerar att göra ett slags "musik collage" på baksidan av min dörr, space:a upp det hela skulle man kunna säga! Jag lovar att ta kort på det när det är klart! Sen kanske man skulle ta att ladda upp videoklippen från Jerry Williams på YouTube så ni får se?

Nä, om det ska bli något av den här dagen äre nog dags att jag drar mig ifrån datorn!

See yah later..

PS. Ralf & Mölnlycke kören for president DS.

List of the day - 100320

Dagens humör: Glad men ont i nacken som fan =(
Dagens mående: Alltså det är typ samma fråga som ovan?
Dagens borde: Typ inget :D Jag försöker att aldrig göra läxor på helgerna - vill kunna koppla av från skolan helt nån gång HALLÅ!
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens klädsel: Mysbyxor & GN'R tröja
Dagens planer: Kvällens planer vid detta läget dåra.. Kolla TV o fixa lite me bilder..
Dagens materiella vill ha: A drumkit
Dagens längtan: KISS så in i bomben har nördat Lick It Up plattan hela dan!!!!!!
Dagens fundering: Vad det är för nån bula som växer sig allt större på min vänstra hand.. FAAAAN om det är min outvecklade tvilling :'((((((((
Dagens beroende: http://www.youtube.com/watch?v=YYKxm-1wk7I
Dagens tråkigaste: Inget tråkigt har hänt idag :D
Dagens tidning: Expressen
Dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=YYKxm-1wk7I


100319

Hola, qué tal? Jag tänkte skriva lite om vad som har hänt de senaste dagarna, för ja, det har hänt en del saker x) Let's begin!

I onsdags när jag, Teija & Daniel var på väg tillbaka till skolan efter lunchen så snackade jag o Daniel engelska för vi gör det typ jämt, o så äre en tjej från USA som går på skolan som går framför oss o sen vänder hon sig om mot oss o ba: "Btw, your accents are really good." Jag o Daniel ba: "WIHOOOOOOO :DDDDDD" typ, o ja, det var roligt att höra :DDD

O igår hade jag bara tre lektioner o lunch i tre timmar o 45 minuter för att kinesiskan var inställd, så jag, T & D gick till en kinesisk restaurang i stan o käkade lunch, det var gotttt. Vi satt o babblade om allt möjligt, vilket är något konfidential så att säga. Men jag kan iaf säga att mina (klass) kompisar är de bästa ever.. TYP :D O idag, fredag, den flummigaste av skoldagar nånsin as it seems, har jag inte gjort nån nytta, på latinet kanske då vi fick lära oss passivum.. Juste, på kinesiskan ringde tydligen min "väckarklocka" på mobilen (= SMS signalen), o appropå telefoner så har T o jag sms bombat en viss person idag.. Nämner inte vem xD Sen så var jag me på gympan idag också, tränade inne i styrketräningsrummet - såååå sköööönt att äntligen få komma igång me träning!! Jag ska bli starkare än starkast! Eventually..

NU ska jag försöka hitta några fler decent vandrarhem/billiga hotell i Stockholm till 12 juni, för mamma orkar tydligen inte åka hem direkt efter konserten.. Förståeligt, o jag säger inte emot det :))))


100317 - such FAIL

Jag har ett ord för er som beskriver dagen: FAIL. O nu kom jag på att jag måste ta itu me de sista två teckena till kinesiskan imorn.. VAFAN :@@@@



I think I'm gonna scream out my anger just like Axl.

Gimme love, gimme love, gimme love to give to others

Nu har jag suttit den senaste en o en halv timmen o gjort fyra kinesiska tecken, alltså hela xD Folk tror när man säger det att man bara gjort fyra stycken tecken på ett papper när man i själva verket gjort fyra hela tecken på fyra papper.. Puh. Man spänner sig så mycket när man skriver så både nacken o ögonen tar stryk.. JAG VILL INTE FÅ ÄNNU EN KINESISKA LÄXA PÅ TORSDAG TACK SÅ MYCKET. /

Sunshine!

Jag fullkomligt ÄLSKAR vädret som råder ute! SOLSOLSOLSOLSOL♥♥♥
Är nästan så att jag överväger en promenad, men bara nästan för jag är redan trött i bena haha.

Keep it coming!


Sonic Boom 360?

Vilken onödig dag det har varit hittills.. Kom till skolan för två lektioner: matte o svenska, för vår naturkunskapslärare är fan aldrig i skolan så vi fick gå hem.. Men jag o TOTO gick ner på stan för att låna lite böcker till vårat svenskarbete om tvåspråkighet & halvspråkighet o sen gick vi o köpte lite annat.. Vi hittade afrikansk cola på Coop xD Jag gick hem från stan btw, such a effort eh?
När jag kom hem hade pappa köpt godis till mig så jag sitter o moffar det just nu samtidigt som jag lyssnar på Rockklassiker. Ska chilla ett tag o sen börja ta tag i kinesiska tecken (LOVAR!)



Btw, mannen på bilden ska ha sagt att ännu ett KISS album kan komma att släppas om tolv månader. Such irony, först släpper de "Sonic Boom" elva år efter "Psycho Circus" 1998 o nu ska de kanske släppa ett nytt studioalbum haha?! Jag säger iaf inte emot om det så händer :)

Dubbelhakor i miljooooner! :DDDDDDDDDDDDDDD

Tjoho bloggen! Sorry för att jag varit lite off, men jag var ju som bekant i Stockholm i lördags, sov halva söndan o sen idag har jag varit uppe i Uppsala på kontroll.. Jag skriver mer om Jerry Williams senare, filmade en hel del så lägger upp videos på det sen!

Tänkte skriva mer om Uppsala nu, kom dit vid 12.30 - tiden idag, hade tid för röntgen klockan 13. Röntgen gick smidigt som vanligt (Var typ 50:e gången jag gjorde det eller nåt), fast hon som hade hand om själva röntgenapparaten var fett efter o fick ta om bilderna massor me gånger.. Men aja det löste sig iaf o sen klockan 14 hade jag besök hos kirurgen som opererat mig. Vägde o mätte mig, o nu är jag snart uppe på min matchvikt igen, vilket känns så underbart skönt, för jag har oroat mig över min vikt ett tag nu.. Kirurgen frågade typ om jag hade ont eller så vilket jag inte har, kände lite på ryggen o så o sa att jag nu äntligen får vara me på gympan igen o börja cykla när isen smält bort o det är jag SÅÅÅ GLAD över :DDDD Ni tycker säkert jag är helt knäpp i huvet som är glad över en sån liten sak men sån är jag ^^. Jag ska på ett till återbesök om ett halvår igen, fattar inte poängen me det men aja.. Bättre att de bryr sig om mig än skiter i mig x)

AJA, det var det, happy days fan! :DDD


Voy a ir a Estocolmo esta noche

Yes, jag, päronen o deras bekanta ska åka till Stockholm ikväll, närmare bestämt till Tyrol för att se Jerry Williams uppträda. Jerry är typ pappas idol så pappa är jätteexalterad :) Jag tycker snubben är rätt cool så jag är lite förväntansfull! Det blir middag o sånt på Tyrol också, nice bice!
Om en o en halv timme typ ska vi till våra bekanta som ska me o fika lite först, bussen går vid klockan 17 så det är chill!
Jag kommer missa Mello finalen men det skiter jag i för det är så jävla dåligt.

Ha en trevlig lördag y'all!

Om ni inte är på läshumör, läs inte detta inlägget riktigt än då.

Detta är varför jag o TOTO är bäst :DDDD (Vi förväntar oss inte att ni ska förstå VÅRAT språk :)

Konvo @ Facebook:

Jag: Vilka roliga konversationer man kan ha när man äter lunch i skolan.. xD

T: håller med till tusen :DDDD

Jag: Ojaaa :DDDD Fast vissa samtalsämnen kan man ju skippa.. hahaha vad är det för klasskompisar vi har egentligen? xD

T: jag vet inte och jag bryr mig inte heller, för jaaa, du vet ju varför, eller om du inte vet så kan ju jag berätta för jag vet ju faktiskt. Och jag vet att du inte vet, men om du har bra minne så vet du :D

Jag: hahaha du som vet kan få berätta för mig så jag kommer veta det men om du inte berättar det du vet så gör det ingenting men jag vill ju gärna veta iaf så berätta för mig så jag VET!!!!!!!!!!!!!!! Eller nåt sånt :DDD

T: hahahahhaa, det är bra att du börjar hänga med i svängarna. btw, så tror jag att du vet vilka tror att vi är typ helt cp, för att vi skriver så jävla fort, hela jävla tiden xDDDDDDDDD

T: men de är faktiskt de som är CPN! :o

Jag: haha förmodligen så tror de att vi är CPn men de är CPn som inte fattar att vi är CPn o det är faktiskt så här att CPn som tror att folk är CPn är världens största CPn :)

Jag: Men sen glömde jag skriva att vi inte är CPn xD

T: HAHAHAH, NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ x)

Jag: Jag tycker vi kan börja kalla C&T för Pi o Poo :)

T: HAHAH, whyyyyyyy!? :'(

Jag: För att TopTop har börjat fatta våra smeknamn på de så därför måste vi komma på back up namn :D

T: toptop, han heter TIPTOP :o

Jag: haha jag vet men jag börjar bli övertrött av allt skrivande :'O

T: jag med, och det är därför jag får fnatt på den där roliga historian på finska, jag kommer fnatta loss på kinesiskan :OOOOOO :((((((((

Jag: Jag me, kommer typ garva ihjäl mig om vi ska läsa pinyin högt hela klassen o Ohyeah ba: "Gei". GEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

T: hahahhahahha, men liksom, jag ska försöka översätta den till dig så fattar du vad jag menar: Tiku = Piff Taku = Puff, och om man skriver tikulla = med Tiku betyder det är med en pinne xD och sen så stog det vad gör Taku (puff) i trädet, gräver sitt arsle med Tiku (Piff) (tikulla xDDDDDDDD)

Jag: Jahaaaaaaaa rå snuskig finsk humor.. Jag hajar xDDD

T: hahahah, emn jag höll ju på och dö, och säger inget xDDDDD


Som sagt, vi förväntar oss inte att ni ska förstå nåt av det ovanstående xD

Strange ways..Twisted days



94 dagar kvar..
Behöver jag nämna att jag längtarrrrrr som tusannnnnn? Trodde väl inte det.

ChallenginG

Jag har antagit en utmaning av denna härliga personen.

Utmaningen går ut på att jag ska skriva sex saker om mig själv
och sedan välja ut sex personer som ska göra likadant.


Sex saker ni inte visste om mig:

- Jag har smeknamn på alla mina lärare o klasskompisar som bara jag o TOTO vet om & har kommit på.
- När jag var tretton var jag lite småkär i Måns Möller xD
- När jag gick på mellanstadiet ville jag bli lärare..(?!?!?!?!)
- Jag stör mig jävligt mycket på folk som pillar på grejer, SKITIRRITERANDE :@@@@@
- Jag har aldrig gått på dagis.
- Jag älskar att "prata" danska.

There you have it, alla som vill får antaga utmaningen =)




You're in the psycho circus and I say welcome to the show!

JAG ÄR GLAAAAAAAD :DDDDDD o det kan jag tacka det underbara vädret som nu råder för! Solsken, nästintill molnfritt o snön som sakteliga smälter bort! Det ser ut som att från o me april månad kommer det vara snöfritt! Våren är på G, riktigt riktigt nice!!!

Jag har inte bloggat på ett tag för att jag har haft fullt upp; i helgen hade vi en massa barnbarn hemma, jag har haft läxor o sånt som ska göras (99% av läxorna = kinesiska tecken) so that's why.



Lyssna på introt, pure magic♥

TREDJEMARSTVÅTUSENTIO

Ni får en 'dagens lista' idag för är inte på humör att skriva nåt annat :)

Dagens humör: Rätt så glad :D
Dagens mående: Fortfarande magont, but it's improving
Dagens borde: Göra naturkunskapsläxan vilken jag ska göra efter jag skrivit klart detta inlägg!
Dagens frisyr: Utsläppt först men sen blev det uppsatt för är så jävla ful i utsläppt just nu :O *Väntar på klipptid*
Dagens klädsel: Jeans, svart T-shirt o mörkrosa (INTE fjortisrosa lovar!) långcardigan typ
Dagens planer: Göra läxor, se repris på Grey's Anatomy säsong 2 o fortsättning på säsong 6 klockan 21, Kanal 5 DON'T MISS IT!
Dagens materiella vill ha: Biljett till SRF så jag kan se Aerosmith!!! (O nån att gå me..)
Dagens längtan: London o 12 juni♥
Dagens fundering: Vet inte faktiskt..
Dagens beroende: Har tänkt på choklad hela dan o sen när jag kommer hem hade pappa köpt en liten chokladkaka till mig.. xD Han kan läsa tankar den mannen xO
Dagens tråkigaste: Naturkunskapsläxa HATA
Dagens tidning: Strängnäs Tidning - SÅ JÄVLA DÅLIG SLÖSERI ME SKOG
Dagens låt: Lady Gaga: Pokerface - bara för att Teija börja nynnade på den började jag också!!!!


What a fucking shizo

Tänkte skriva ett inlägg innan jag går till sängs. Ja, klockan är 'bara' strax efter 21.30 men jag har varit hemma idag på grund av förjävlig mensvärk o då menar jag just förjävlig. Jag brukar ha mycket besvär när det är dags för skiten man måste igenom varje månad men det idag fick betala priset.. Har varit illamående hela tiden o jättetrött.. Gick upp vid sju imorse o åt frukost sen gick jag o la mig vid halv åtta igen o sov till efter ett.. Snacka om att man var utsövd då :) Sååå skönt. Nu ikväll mår jag lite bättre så det blir skola imorn! Tyska, engelska, matte o spanska står på schemat. Jag fick höra att vi ska ha matten på svenskan som är inställd så jag kommer sluta 14.55 istället för 15.50 :DDD

Ja, det var det nu ska jag läsa SRM ett tag sen blire att sova!

Take care dudes!

FÖRSTAMARSTVÅTUSENTIO

Första skoldagen efter lovet är avklarad. Jag tycker det räcker att skriva så om det, inget märkvärdigt hände idag förutom att jag smygtittade på en massa folk.. Teija vet vad jag menar me det xD

Första mars idag dessutom o snöhelvetet är kvar.. När jag kom hem var det snö överallt, för det hade varken plogats eller skottats så jag tog en bunke o hällde en massa varmvatten i o hällde ut det över snön o det smälte liiite faktiskt men jag kan ju inte direkt säga att det hjälpte.. Pappa var asförbannad på all snö så en radda svordomar hördes uppe på Bäckvägen haha.

Btw här har ni mina o Teijas utförliga naturkunskaps anteckningar.. Jag ska vara ärlig o säga att allt som står på de där papperna är inte relaterat till naturkunskap ;p

RSS 2.0