I'm a hundred million miles away

Jag skulle helt ärligt kunna sitta o skriva av alla låttexter som David Paich har skrivit till TOTOs många mästerverk... Åhhh!! De är sammankopplade o har en historia, inte nåt jädra krimskrams som många av dagens "låtskrivare" håller på med (eller vad sägs som babe, fuck, sex, yeah?? Mmm.. Mumma..!)

Just nu har jag helt fastnat på "Million Miles Away":

"All I know is that I want you back but you're
A million miles away and it's killin' me inside
There's a stranger in a carriage and he's takin' her out tonight
The devil's ridin' on a full moon
And he sends his love when I'm a million miles away"

Spotifya den o ni faller i kooooma


120531

Då jag om endast några månader har åldern inne (20) att söka in som cabin crew till diverse flygbolag surfar jag runt så mycket jag bara kan på min lediga tid för att kolla in annonser o annat som kan vara till nytta.
Proffice Aviation är ett rekryteringsföretag som de flesta flygbolag (bla SAS o Norwegian) använder sig av i sina rekryteringsprocesser. O som en blixt från klar himmel hade PA lagt ut en annons som jag omedelbart sökte, så vi får se vart det kan leda till. Jag har inga större förväntningar, men man måste ju börja nånstans! :) Huvudsaken är att jag iaf uppnår deras grundläggande krav o en stor del av det meriterande! Lite komiskt var att ett av kraven löd så här: 

"Minst 160 cm lång, vikt jämförelsebart till längden. Vårdat yttre."

Vilket ungefärligt kan översättas så här:

"Du får inte vara för kort, inte heller för tjock. Du får varken klä dig fult eller oanständigt."

Cabin crew yrket måste vara bland det mest utseendefixerande yrket efter modellyrket. Tragiskt men sant. Hoppas man är tillräckligt vårdad för att ha en chans, hehe! För ni har väl aldrig stött på en ovårdad flygvärdinna o/eller steward nån gång..?

O på tal om utseende så var jag igår iväg till frisören för att klippa o färga mig. Blev jag nöjd, you may ask?
MER ÄN NÖJD säger jag då! Äntligen har jag hittat den färg jag velat ha så länge, o min frisör är ju guld värd! Så himla kunnig!! Beställ en tid på Salong Hårmodet i Strängnäs o ni blir inte besvikna.



Det kommer ta tid att vänja sig vid den nya färgen! :D

Strängnäs, något för dig?

Man vet att Strängnäs är litet när man hinner träffa på både svägerska, fd klasskamrat från högstadiet samt syster o systerdotter på stan inom loppet av en o en halvtimme. O dessutom känner igen varannan/var tredje person man möter på gatan. Förutom att nästan alla känner alla o att det finns rondeller i vad som känns som varje gatuhörn är det en fin stad, speciellt på sommarn!

Låter ovanstående som något för Dig, så ta Er en tur till Strängnäs, Södermanlands län, Sverige. Jag lovar att staden inte brinner ner igen! :)

Hälsningar, Strängnäsbo_92


120528

Ho-ho!

Jag överlevde föregående arbetsvecka med nöd o näppe, jag var rätt trött vid femtiden i fredags när jag stängde, men en stund senare kom ju älsklingen hem o det rådde bot på tröttheten :)
I lördags var vi ner till stan o köpte Mors Dag present o mötte upp mamma o pappa som var nyfrissade o lunchade tillsammans med dem. Väl hemma var det fika o chillande i solen som gällde.

Idag har dock det fina sommarvädret svikit oss, men det hindrade ändå inte dagens planer! Jag jobbade en stund på förmiddagen o sen tog vi en promenad till polisens passexpedition då jag är in need of nytt pass o legitimation. Vid sextiden åkte T hemåt igen o nästa gång vi ses blir dagen innan hans stora dag!!

Tills dess är det en del som ska hinnas med: mer jobb, införskaffande av studentpresenter, ettårskalas o klippning/färgning på onsdag! Äntligen får jag också bli fin i håret! :]

Vi testade outfits till Midsommar, o detta var det bästa vi kunde åstadkomma igår kväll. Glada o pigga var vi också ;D


11 hrs

Puhhh..!

Idag har jag jobbat i elva timmar sammantaget. Först 7-16 ordinarie tid o sen 16-18 extrajobb. Så om jag skulle säga att mitt huvud dunkar frenetiskt av trötthet vore en underdrift. Det glada humöret är det dock inget fel på! :D

Imorn är det Förskolans dag här i Strängnäs o då åker vi ner till centrum o umgås med andra barn från andra förskolor o det bjuds på diverse aktiviteter. Det ska bli kul!

..även om jag ändå längtar till slapphelg o ännu mer kvalitetstid med älsklingen.. FORZA FREDAG!


120521

ÅH sånt härligt väder det har varit idag!! 25 grader bara i skuggan, o i solen ett gradantal närmare 30!! O tänk att jag fått betalt för att ha varit ute med barnen o njutit av solen på både för o eftermiddagen idag. Det kan man inte kalla mycket möda för pengarna inte! :) Hoppas morgondagen blir lika härlig!

Annars kanske jag skall förtella vad jag haft för mig den senaste tiden!

I onsdags åkte jag hem till älsklingen för att spendera Kristi himmelsfärdshelgen. Vi njöt av fint väder o gott sällskap, o helgens höjdpunkt var utan tvekan när vi åkte iväg till Loka Brunn för en heldag på lördagen. Vi firade jämna födelsedagar i ett medelstort sällskap på nio personer. Mycket trevligt!! Vi spenderade den större delen av dagen i vattensalongen.. Mmmm säger jag bara.. Så himla skönt att skämma bort sig i varma bubbelbad o basta i 80 graders värme.. Det gjorde gott både för själen o för ryggen. Min rygg kunde nog inte må bättre faktiskt, för en gångs skull kände jag knappt nån smärta för några timmar. Ovant men underbart! :)) Kvällen avslutades med den godaste trerätters middag jag nånsin ätit tror jag BESTÄMT, i sällskap av gott vin o många skratt. Sparris o smörsås till förrätt, UNDERBAR lammfilé med rotsellerimos till varmrätt, o så nån slags hallonparfait till efterrätt? Delikat var ordet!

Härliga tider, o fler härligheter väntar! Dock inte Mustasch som vi skulle iväg till på fredag, för både KISS o Mustasch (fin kombination av bandnamn btw) inom en månads tid svider lite för mycket i plånkan. Men det kommer fler dagar! :D


Nytt till japanen

Sådär, då har jag precis klickat hem lite fina prylar till vår kära Siri från Dinhundshop.se!
En ny fräsch kombinerad vatten/matskål o en slitstark hundleksak/tuggben i gummi. Hon kan behöva nåt annat att leka med än mina gamla tennisbollar o att bita i våra jackor....

Fina grejer till bra pris, o vår finaste Siri förtjänar inget mer än det bästa såklart!


KISS live i Oslo 30/6

Detta trodde jag verkligen INTE när jag klev upp imorse:



http://www.kissarmysweden.net/ak-med-kiss-army-sweden-till-oslo

KISS ska alltså spela i Oslo lördagen den 30 juni, den andra dagen av tvådagarsfestivalen Kollen sommerfestival. Den enda spelningen i Skandinavien o förmodligen även den enda i Europa 2012!! O vilka ska inte dit om jag?!!!! :DDDDDDDDDD
Eftersom jag är med i KISS Army Swedens fanklubb så har jag möjligheten att boka en plats ombord på en buss som åker från Stockholm (vi kliver på i Eskilstuna) ända fram till festivalen o tillbaka, till ett mycket förmånligt pris! O festivalbiljett fixade jag lätt o smidigt via motsvarigheten till norska Ticnet - billettservice.no direkt efter jobbet!!! 

ÅH vad taggad jag är, det kommer bli GRYYYYYMT! Mycket folk, öl, partaj o världens bästa band på scen, vad kan gå fel!? :DDDDDD

Självklart ska älsklingen med, i sällskap av två andra bekanta. Cirka en o en halv månad kvar, it's gonna be MONSTERous!!!




"Deuce" i Stockholm 2010. Detta är filmat I PRINCIP där jag stod. Det bästa är ju att vi överröstade Gene!!! KÄRLEK

Instagram

Alla ägare samt ägarinnor till iPhone o/eller iPad kan nog inte ha missat den alldeles ypperliga o påhittiga appen Instagram? För er som inte vet vad den gör skall jag berätta. Det är en fotoapp där man kan ladda upp foton o ändra dess form, ljus, skärpa osv. Riktigt fiffigt om man är missnöjd med nån bild som man vill piffa till lite grann! Nu under Valborgshelgen lekte jag o älsklingen ganska så flitigt med våra många olika foton, o här är ett urval:


Två generationer med 3D-glasögon redo i besitting, på en biograf nära dig



Somewhere beneath the rainbow-s:









O denna, fotad o redigerad av min andre hälft:

RSS 2.0