Music From "The Elder"

.. är det sämsta KISS - albumet ever. sorry, men jag hatar den, fyfan, skulle lika gärna kunna ha varit ett Gene Simmons - album. var ju fan han som skrev alla låtar o sjöng. blu.

den enda okej låten från "The Elder" är väl "I". men iaf..

jag hitta ett skitcoolt citat a'la Paul Stanley, där han kommenterar floppalbumet:

"We've done a lot of "fuck me, suck me" songs, and we thought we might like to go a slightly different route".

hahaha ! jorå, en hel del "fuck me, suck me" låtar har gjorts.. som typ "Plaster Caster", som handlar om en groupie som gjuter sina älskares könsorgan. (skriven av Gene, konstigt va? hahah).

fan, varför var inte jag född 1973?!?!?! att vara 92:a suger.

iaf, där har ni dagens citat, ÄGT !

<<--- THE MAN !

Old friends

fan, nu blev jag ännu mer glad =DDDDD

wiiii !

en gammal kompis till mig, Malle, har börjat snacka me mig igen, tjohoo ! asså jag kom i kontakt me henne igen via bilddagboken. så skrev hon till mig på msn så ba: vips. woohoo. back in black.

jag gillar att få kontakt me nygamla personer. liksom då har man så mycket att ta igen o prata om, det blir liksom så enkelt på nå sätt. visst, det är jättekul att snacka me andra oxo, men ja. I hope you get what I mean.

old friends; <3

ps. jag har nappat på en Maiden - biljett. Johan, Eskilstuna, give me your fuckin' ticket ! ds.

26/6 - and I'm home

shobre !

It's been a while, but now I'm back, back home.

det har varit skitkul borta i Tallinn, fan, asså det var bara sååå kul ! shoppa loss, äta go' mat, skratta, skoja & kramas. kan det bli bättre eller?! hah. jag ångrar inte denna resan, o jag åker gärna tillbaks dit (då den tredje gången isåfall). nån som vill följa me mej dit nästa sommar?

btw.. jag skriver me små bokstäver nu.. kul notis, not.

jag hoppas ni haft det gött iaf, men det har ni absolut säkert =D . palla berätta i detalj om allt som hände under resan, check out the pics instead. enjoy !

ps. om det inte finns biljetter till Maiden på Stadion som kostar 600:- eller mindre begår jag självmord. ds.

<<---- kolla nitbältet jag köpte !!! jag älskare'n =DDD


23/6 - 26/6

Så lång blir Tallinnresan. :)

Nu drar jag, ha't bäst, see yah !

PS. Fan vad jag vill gå på Maiden den 16:e juli !!!!!! DS.

<<--- "The Number of the Beast" !!!!!!!


Glad Midsommar !

Okej.. Jag har vetat om det här i nåra dagar, men det är först nu som jag verkligen reagerar..

The Ark tänker inte släppa nåra fler skivor !!!!! Fattar ni eller?!??! Det är sååå segt ! Fan ! Mitt favoritband ska inte släppa nåra fler skivor.. O dom har ju "bara" släppt fyra skivor på typ åtta år.. Asså skit ! Fan ! Alla svordomar som finns, varsågod !
O vad är det som gör att de inte vill släppa nåra fler skivor? Jo, för att allt det här me nedladdning av låtar på internet istället har tagit över skivbranschen.. Fildelning o sånt.. Skicka låtar till varann på msn.. Visserligen gör jag det själv, men om det är ett album som jag verkligen tycker om o vill ha, då är det ju klart att jag köper det albumet ! Så har jag gjort me KISS - skivor exempelvis.. Jag har köpt "Love Gun", "KISS", "Dynasty" o de i gamla skivaffärer.. Men aja.. Nu överväger The Ark istället att släppa nytt material på nätet istället, på deras hemsida eller MySpace.. Ungefär som Coldplay gjorde me sin nya skiva, dom la ut den på sin MySpace istället.. Det kanske är smart, eller vad tycker ni? Jag skulle hellre vilja ha det nya materialet på skiva, att lägga till i skivsamlingen..
KISS har ju blivit frågade flera gånger om inte de ska gå in i studion o spela in nytt.. O dom säger själva att de jättegärna vill göra det, men sen säger de även att det lönar sig ju inte att spela in en ny skiva, o sen en vecka efter att den släppts så ligger den ute på nätet, gratis att ladda ned.. Det är ju så himla sant det kan bli.

Okej, ni tycker nog jag är knäpp som skriver om sånt här, men liksom musiken är allt för mej ! O The Ark.. O KISS.. Så, sluta ladda ned ! hahah. Nä, men you get the point.

Det är ju btw Midsommarafton idag ! Fett nice ! =D . Så ja, alla ni som läser detta, ha en kanonfin Midsommarafton, för det ska jag ha. I sällskap av päronen o en massa mat.. hah.

Ha't gött !

This is why I love 56 - year old men with star - makeup

"We played in Stockholm to half as many people and they were twice as loud!"

hahah, där fick de ! Vi svenskar ägde ut engelsmännen !

Jag läste på KISS hemsida att Paul Stanley hade blivit fett irriterad när han o resten av KISS hade spelat på en rockfestival i England. O anledningen var att de i publiken inte var tillräckligt högljudda, eller att de inte rockade tillräckligt.. De var liksom 50.000 pers i England, o på Stadion var vi liksom 32.500 .. Lite skillnad eller?!?! O vi svenskar var dubbelt så högljudda eller vad man ska säga.. FAN VAD VI ÄGER UT ENGLAND ! SÅ JÄKLA HÅRT !

ÄGDA !!!!!

hahah. Jag är stolt 8D

"This is why I love 56 - year old men with star - makeup."

 <<--- "Lick it Up" !!!!!!


SCHOOL'S OUT! 2008




It's endless

Gissa vilka som har gått i graven? TOTO !!!!!!! Det är fan hemskt, seriöst =( . För er som inte vet vilka TOTO var, så var de ett skitbra rockband, eller rock och rockband, men de blandade ihop många olika musikstilar i sina låtar, exempelvis rock, funk, soul o sånt.. De gjorde flera kända låtar, exempelvis "Africa", "Rosanna", "Hold The Line", "Pamela" osv.. De hade även världens bästa trummis (enligt många) i deras band; Jeff Porcaro, men han dog av en hjärtattack 1992. Han hade en enorm känsla för takt o rytm. The one and only, gitarristen i bandet, Steve Lukather, meddelade på hans hemsida, att TOTO splittrats, inte att de tog en paus, utan att de inte fanns längre. Han skrev att han inte kan gå upp på en scen längre o spela "Hold The Line" utan att skämmas.. Han var ju visserligen 19 år när den låten spelades in, o han är 50 år idag.. Men ändå ! Fan ! Där sprack mina drömmar om att få se dem på konsert.. =( . Min brorsa Tobbe diggar även TOTO fett mycket, men aja.. "The Legend lives on.." Musiken finns ju alltid kvar :)
Men det är ju ändå rätt konstigt.. TOTO bildades ju typ 1977, men KISS bildades ju ännu tidigare, typ 1972 eller nåt? Kommer inte riktigt ihåg.. Men KISS spelar fortfarande.. Skitsamma, gjort är gjort :) .

Iaf, imoron är det skolavslutning, o det ska bli fett skönt ! Få slutbetyget o allt, WIII ! I can't wait !

<--- Bobby Kimball & Steve Lukather, den forne sångaren o gitarristen i bandet..

"Endless are the nights
I stay with you
Endless are the dreams
You made come true
Forever in my arms
You're the reason tonight our love is endless"

When you're strong you can stand on your own



Jag har KISS + Paul Stanley - abstinens at the moment.

I see my future when I look in your eyes
It took your love to make my heart come alive
'Cos I lived my life believin' all love is blind
But everything about you is tellin' me this time









It were hotter than hell !!!

Tänkte publicera låtlistan från fredagens konsert.. Here they are:

Deuce

Strutter

Got To Choose

Hotter Than Hell

Nothin' To Lose

C'mon And Love Me

Parasite

She

100,000 Years

Let Me Go, Rock N' Roll

Black Diamond

Rock N' Roll All Nite

Extranummer:
Shout It Out Loud

Cold Gin

Lick It Up

I Love It Loud

I Was Made For Lovin' You

Love Gun

Detroit Rock City

Det var en skitbra låtlista ! Liksom a little bit of everything eller vad man ska säga.. Det enda som jag sakna var nån lugnt ballad, som 'Forever' eller nåt, men skitsamma, allting var kalas, WIIII !!!!!!!!!

Jag håller tummarna för att de kommer hit nästa år, till GBG eller nåt, men Stanley lova ju det, så det vore ju fan annars !

Anastasia håller på o skicka alla låtar från fredagen.. För KISS spela ju in hela konserten på CD, så jäkla nice asså ! Jag älskar 'Got To Choose' =DDDDDDD


-->>> He looked 'Hotter Than Hell' !!!


RSS 2.0