120425

Vad olustigt det känns när man känner sig småsjuk korta stunder o sen bara försvinner det? Igår kväll hade jag riktigt ont i halsen o när jag vaknade imorse så kändes det ungefär likadant inklusive en hejdundrans huvudvärk. Men sen har det försvunnit o återkommit i perioder under dagen. Som att det är något som inte riktigt vill bryta ut. Förhoppningsvis tänker -vad det nu än är- aldrig bryta ut! :D

Just nu ligger jag i sängen o lystrar till lite Def Leppard. Snart läggdags o under morgondagen väntar än mer jobb, alltid lika härligt med sysselsättning! Känner mig lyckligt lottad som har det i jämförelse med många andra. Man ska inte ta allt för givet!

Men det jag längtar till mest är min lilla tok! Nu får det snabba på, är trött på den här distansgrejen nu.....

Godnatt o sov gott!


120422

Hela denna veckan har jag varit upptagen med jobb, så vid fyratiden i fredags var jag skapligt trött o 100 % redo att ta helg, vilket jag minsann gjorde! Slocknade i princip på soffan med en gång. O gårdagen var lugn o skön, jag begav mig bland annat ut på en cykeltur o löste korsord o bara var. Idag ser väl dagen ungefär likadan ut, då inte vädret bjuder på nåt större ute. Men såna dagar är också tillåtna!

Annars ser jag mycket fram emot de kommande veckorna då jag bland annat ska:

- Fira första maj med älsklingen som kommer hit över en långhelg

- Åka till Stockholm över en dag med älsklingen, mor o far o kära syrran

- Åka till Loka Brunn o fira jämna födelsedagar

- Ta tåget till Göteborg o Liseberg o se Raffe o co i Mustasch

O inte långt efter det är det snart dags för älsklingens student o sen är sommaren här!! :D

Kan det bli bättre??


120415

God kväll, god kväll!

Om cirkus en halvtimme blir det till att se det första avsnittet av en ny miniserie som handlar om Titanic o dess förlisning - 100 år efter katastrofen. För det var ju (igår) inatt, den 15 april klockan 02.20, 100 år sen hon färdades mot havets botten. Även om den här nya serien ALDRIG kommer kunna slå filmen, som är helt otroligt fantastisk o sinneslöst bra, så är den ändå sevärd med tanke på hur sjukt intresserad jag är av Titanic o dess historia. Jag har alltid varit fascinerad av filmen o all fakta som hör till historien. O visst, jag erkänner att Jack o Rose kärlekshistoria tar över filmen, men den är ju bara för vacker.. Plus att Kate Winslet då var o fortfarande är, en av de vackraste kvinnorna på denna planet.

Men hur som helst! Uppslukande av tvn en stund, sen sussa sött o imorn en dag full av jobb.

Me encanta!


Sagaform

Om det är något jag absolut dyrkar inom inredning så är det Sagaform. Inte endast pga. att deras produkter är så stilrena o har en unik o varierande design, utan också för att de är så pass praktiska o användbara!
Jag introducerades först till Sagaform genom min student då jag bland annat fick fyra stycken martiniglas av deras design, o ända sen dess har jag blivit fast! Efter snart ett års samlande har jag bland annat martiniglas, vinglas av olika sorter, juiceglas, skålar med mera. Det är så roligt att få o så roligt att ge bort, den perfekta presenten helt enkelt! O när man väl börjat att samla måste man fortsätta tills man fått ihop hela serien.. Det enda som krävs är lite kosing i plånboken o en stor uns med tålamod hehe...

Bilderna: Serien Spectra med vinglas o vattenglas med tillhörande karaff. Jag har vinglasen i både den lila o blå serien. 




120413

Fredagen den 13e idag då, men trots det onda omet så har jag lyckats undanhålla mig från diverse bad happenings! Det enda jag kan tänka mig är väl att småbarnen var ovanligt högljudda o vilda på jobbet idag, vilket resulterade att jag föll in i en trötthetskoma när jag la mig i soffan framför tvn.. Det är livsfarligt att sätta sig ner o koppla av efter en arbetsdag, man slocknar på en gång! Men efter nån tre kvarts powernap blev jag tillräckligt pigg till att titta på den ultimata fredagsunderhållningen här hemma: Let's Dance. O visst vore det bra häftigt att vara dansare.. Konditionen, kroppen, alla häftiga outfits.. Rätt coolt hur man kan bli så grymt skicklig som de professionella dansarna ändå är. Kudos to them all!

Jag utlovade en riktig slökväll till mig själv o det har allt uppfyllts. Nu ska det bli OERHÖRT skönt att få slockna på kudden o förhoppningsvis drömma om nåt trevligt, eller drömma mardrömmar vilket jag är mycket bättre på att göra :D

Natti!


Mustasch 30/3-12

Då har man varit o sett Mustasch i Lisebergshallen för andra gången, o inte behövde man bli besviken inte! Raffe sjöng otroligt jämnt hela setet igenom, o nya trummisen vars namn löd "Perkovic" something, gjorde ett riktigt bra jobb med tanke på hur lite tid han måste ha haft till att plugga in alla komp. Självklart stod vi på Herr Stams sida av scenen som förra gången, därutav majoriteten av bilder på honom ;]

Första delen av spelningen bestod av deras senaste platta från A-Ö, vilket var vågat o kaxigt gjort med tanke på hur många i publiken som kanske aldrig hört en ton därifrån. Men all heder till dem för det! Dock fick det riktiga manglet skjuta på sig tills de första tonerna av "Down In Black" som öppnade hitkavalkaden.
Även om det var fullsatt förra gången o det var mer drag pga. alla "Greatest Hits" de lirade så blir det ändå helt klart godkänt med motiveringen att Mustasch alltid är just Mustasch, att de fullkomligt skiter i vad andra tycker o kör sitt race. Den typ av attityd tycker jag att alla band ska ha! KISS har en del att lära; skrota I Was Made For Lovin' You för en (helst flera) spelningar o damma av Saint And Sinner eller varför inte Fits Like A Glove! Gör en Mustasch :)

Bästa höjdpunkterna:

+ It's Never Too Late (från nya skivan "Sounds Like Hell, Looks Like Heaven")
+ Cold Heart Mother Son (från nya skivan "Sounds Like Hell, Looks Like Heaven")
+ Morning Star (från nya skivan "Sounds Like Hell, Looks Like Heaven")
+ Down In Black
+ Dogwash
+ Heresy Blasphemy



När enda förbandet Satan Takes A Holiday spelade sitt set tror jag fyra fjortisar längst fram hade blicken mot scenen. Själva stod vi längst bak vid baren o intog en cider o öl :)



STAM





RALF



















Avslutade med en trippel på Stam, som för övrigt alltid spelar utan skor? Rätt unikt kännetecken, men det funkar ju tydligen :D

O eftersom jag o T aldrig kan få nog av Mustascherna blir det till att gå på deras utomhusspelning på Lisebergs stora scen den 25e maj! Can't wait!

Copyright: Beatrice Lundin & Tobias Nietula

120411

Oj så vuxen man blivit hörni! :D För en liten stund sen e-deklarerade jag för allra första gången, vilket var lätt som en plätt! O dessutom blev jag rätt överraskad över hur mycket jag faktiskt kommer få tillbaka, trots att jag inte jobbade alls lika mycket förra året som gjort o gör nu i år. Men här finns inget rum för klagan inte, nej nej!! :D

Annars har jag vid flera tillfällen desperat försökt att publicera inlägg om Mustasch innehållande bilder o annat skoj, men bloggappen är ju fullkomligt useless när det kommer till att ladda upp bilder, länkar osv, så det har fått skjuta på sig.... Men jag ska fixa det idag på min gamla hederliga Acer-PC.

Stay tuned, o tills dess kan ni "whiplasha" er till denna svängiga dänga:

Mustasch - "Cold Heart Mother Son"


RSS 2.0