111130

Idag är det onsdag o jag känner mig mycket bättre än i söndags/måndags, tack o lov! :D Nu dras jag "endast" med lite rethosta o snuva, men förkylningar är inget jag har eller tänker ta på för stort allvar :D
Under mina reinkarnationsdagar (ja, jag kände mig halvt döende där ett tag) så har jag bland annat packat in julklappar, julpyntat o bakat en stor sats med lussebullar! Med andra ord kan man säga att julen har börjat knacka på dörren! För att det ska kännas desto mer verkligt att det är den första december IMORN så får gärna snön komma o hälsa på här i kära Stränkan, för as of this moment skulle det lika bra kunna vara september, o jag har ju redan fyllt år såatte!

Annars hoppas jag att kunna dra iväg på lite fler konserter här framöver, förutom Paul McCartney i Globen den 10 december :) Några jag verkligen vill gå på är Mustasch som spelar i Göteborg i mars, för de var ju typ mer än awesomely fantastic i mars förra året! :):):), o Bossen på Ullevi den 28 juli vore ju inte helt fy skam heller! Biljetterna till första spelningen såldes såklart slut direkt när de släpptes imorse, men att fylla Ullevi två dagar i rad? Nja.. Förhoppningsvis försvinner inte den andra biljettskaran lika fort som den första :D O KISS verkar ju vilja invänta Europa till 2013, men den som väntar på nåt gott..... :D



Min första sats lussebullar! FYI var de MUUUMS, o på lördag ska jag o älskling baka ännu en sats! :D Julmys!

111128

Morrn!

Just vid denna tidpunkt ligger jag halvt om halvt däckad i min säng med vad som verkar vara en influensa. Halsont, snuva, bomullsfyllt huvud, ont i hela kroppen o feber. Men inte deppar jag ihop för det :D Jag antar att det är sånt man får stå ut med innan man blir helt immun mot alla bakterier på dagis ;] Så planen för idag blir att vila o slöa o emellanåt fortsätta med julpynt o att slå in julklappar! :D För jo minsann, i helgen kom älsklingen hit igen o då åkte vi bland annat till Stockholm för att först o främst fixa min iPhone som drabbats av sprickor i både fram o bakskärmen, o någon bättre service går inte att bemöta tror jag! Vi kom in, de tog emot telefonen, jag fick ett kvitto o en reparationstid på 40 minuter! Så medans vi gick runt o strosade på stan gjorde reparatören sitt o efter precis 40 min så gick vi in igen o hämtade den. Helt otroligt!! Så om ni äger någon Appleprodukt o någonting med den måste fixas - vänd er till iPhonereparation.se på Odengatan 27 i Stockholm! :D (De är mer än värda mitt PR)

Annars vandrade vi runt i centrum o fyndade en hel del julklappar samt hade det allmänt mysigt <3 Det är alltid lika härligt att se all julbelysning ute på gatorna o alla dekorationer inne i affärerna! Nu fattas bara snön o julen, för visst kommer man längta lika barnsligt till julafton som man gör varje år?! :D
Lördagskvällen avslutades med myspys framför teven med Emy o Alma som sov över <3

/Nä, nu ska jag åter sluta mina ögon till min beauty-flu-sleep :)))


111120

Godkväller once again!

Det har varit en skön helg o framförallt en skön söndag! Igår var en sån där slapp latdag när man inte gör nåt speciellt o inte har nåt inbokat. O idag hade vi först lite fikagäster på besök på förmiddagen o sen mot eftermiddagen/kvällningen var vi iväg på lite kalas för min stora systerson Ludvig som fyller 12 år imorn!! 12 år! Det är sjukt vad tiden går fort!! Jag kommer fortfarande ihåg när vi besökte honom på BB, o hur speciellt det var att bli moster för första gången.. :] O när han började på dagis, o nu går han i femman o ska börja i högstadieskola till nästa höst! Det ni! :D O bara det faktum att han fick en Smartphone i födelsedagspresent idag fick mig att börja känna mig lite smått gammal haha! Så ett stort grattis till min fina systerson! <3

Nu väntar alldeles strax en god natts sömn tills imorn, då jag ska följa med pappa till Katrineholm för lite förberedelser inför andra höftoperationen. O sen måste jag ju bara skriva något om Lasse Brandebys tragiska bortgång natten till idag! Så chockartat o så oväntat! Han har bidragit till många människors skratt o gestaltat flera roliga o genomtänkta karaktärer.. En härlig skådespelare o person. RIP!

O Guten Nacht!


Gla' o knasi'!

Godkväller på er allesamman!

Som ett tecken på att jag fortfarande lever tänkte jag skriva ihop ett litet mikroinlägg. Sedan i tisdags har jag jobbat stenhårt med alla goa barn, o vet ni vad? Jag stormtrivs som fisken i vattnet!! Även om jag inte har som mål att arbeta inom barnomsorgen så är det ett otroligt roligt o givande extrajobb o en av de jobbkategorierna där det nästintill alltid behövs extrapersonal. Jag tjänar pengar, arbetslivserfarenhet o får gosa o träffa barn varje dag, både stora som små! :D I love it! Men imorn när det är fredag o arbetsveckan är slut så ska jag gå o köpa en stor, fet godispåse o bara må gott o känna mig nöjd med veckan! (Extrakalorierna får jag förbränna med Siri på lördagens långpromenad..)

Till sist bjuder jag på två glada o knasiga bilder!




Writing the half in English.

Godkväll!

Måndagen lider mot sitt slut, o imorn vankas en ny dag med lite jobb! Känns riktigt härligt för min del, det blir småbarn på en annan förskola som jag jobbade hos i somras. Förhoppningsvis blir det jobb iaf två dagar, man kan ju iaf hålla tummarna fört! :D O visst blir man stolt när man är en eftertraktad vikarie, skadeglädjen är stor o man sliter som ett djur för det lilla man får :) För tillfället så funkar det alldeles ypperligt!

O den nyss gångna helgen var också ypperlig, Electric Boys levererade trots den oerhört l i l l a lokalen o det svikande publikantalet, men jag o T var nöjda and that's the main thing, right?! :D Jag vill definitivt se dem spela på ett större ställe nån annan gång, där de kommer helt till sin rätt, o det SKA bli av! Några schyssta bilder fick jag till också, you'll see 'em in the near future.

And just because I love this writing-in-English-thing.. uhmm..
Näe, det blir allt för nu, sleep's required for tomorrows assignments.

You have a good one! :D


Bilder bland annat!

Hejsan hejsan!

Det börjar bli riktigt mörkt ute nu, o alldeles för tidigt också.. Vid tre börjar det mörkna o vid fyra så är det becksvart! Det är bara att konstatera att vi går mot mörkare tider, men med lite mysiga tända doftljus skall det nog gå att genomlida! :)

Häromdagen var iaf jag o Siri ute på en av våra dagliga promenader, o då brukar vi gå igenom ett mindre skogsområde där jag alltid släpper henne lös en liten stund så hon får springa av sig all den energi hon hushåller med! Då passade jag på att fota henne i alla sorters vinklar, o resultatet blev faktiskt riktigt, riktigt bra! Det är svårt att släppa kameran när man har ett sånt fint fotoobjekt som den lilla vita sötingen ♥ Eller vad säger ni?



Närbild ♥









Alltid lika farlig med sina kottar! ;]











Pinnar är också en favorit.









För övrigt har den här veckan gått förvånansvärt fort, det är redan fredag imorn!! O då kommer älsklingen hit igen o vi ska ha det allmänt myspys o dra iväg på Electric Boys som jag nämnt tidigare, o DET, you folks, kommer bli grymt svängigt!

TTYL!

111106

God söndagkväll på er!

Nu sitter jag för första gången på nio dagar i min ensamhet lyssnandes till lite härlig musik o ser tillbaka på den härliga veckan jag o älskling tillbringade tillsammans. Lite katt o hundvakt, en tripp till Eskilstuna, bakning o kvalitetstid är alltid lika uppskattat! ♥ Dock är det alltid lika svårt att skiljas åt, men det dröjer inte länge tills vi ses igen, för nästa lördag ska vi till Flen o rocka till svennarna i Electric Boys, o då blire drag sörni, på första konserten sen TOTO i juli! Så det ska bli trevlans att få rocka lite! :D Men nu blir det att varva ner resten av söndagskvällen för imorn blir det äntligen lite jobb igen, förmodligen på tisdag också, vi får se!

På återseende, o våndas gärna av våra fina bullar vi bakade häromdagen, tjofling!


111103

God förmiddag!
All is well med fru L o herr N, tågen gick o kom i tid o just nu äter vi lite frulle i lugn o ro. Senare bär det av på en promenix med Siritoken till affären för att handla lite ingredienser till bullbak, vaniljbullar jajemen! :D Okej, allra första mikroinlägget i den här bloggen, kanske vore något för Twitter istället? :D
Nejdå, bilder på de soon-to-be fantastiska bullarna kommer senare, ha dä'!

November hörni, NOVEMBER!

Hej hej, tänkte skriva ihop en snabb uppdatering så ni har nåt att läsa! :D

Idag är det onsdag o sen i fredags har jag befunnit mig hemma hos killen min, men i eftermiddag åker vi hem till mig för att stanna där under resten av veckan! Vi har bara "varit" o haft det skönt, lite katt o hundvakt har vi också hunnit med att vara :) Just nu slötittar jag lite på förmiddagstv o myser med de djupt drömmande hundarna, o snart blire lite dusch o trix o fix innan älskling kommer hem från jobbet :) Livet leker på helt okej känner jag! :D

Som avslutning får ni bilder på Aurora, Dessie o Tindra, myshundarna :]






RSS 2.0