30 januari 2010

Tjoho my fellow blogreaders! Idag har varit en bra dag. Pappa väckte mig vid 9 för då hade Tobbe precis kommit hem till oss för han skulle som bekant skjutsa ner mamma o pappa till stan för att de skulle klippa sig. Jag hänkade på o jag o Tobbe satt o väntade på pappa när han klippte sig vilket tog typ fem minuter haha :) Sen gick vi för att när mamma klipper (o färgar) sig tar det typ minst två timmar o orka vänta på henne liksom.. Därför hoppade vi in i bilen för en sightseeing av Strängnäs.. EHM, kanske låter något ceep att jag, pappa o brorsan åker på en sightseeing i Strängnäs när vi alla bott här större delen av våra liv hittills men eftersom Tobbe bor i Västerås (..) o vi var tvungna att fördriva tiden me nånting så gjorde vi det. Var ganska kul faktiskt, även om vi mest snackade en massa strunt x) Aja, efter ett tag var mamma klar me klippning + färgningen så då gick vi till Prinsen o käkade nachotallrik MUMS! Klockan 16 var vi hemma igen o sen dess har jag fördrivit tiden me SRM, dator o godis. Resten av kvällen blir Robinson o musik. Imorn blire lite plugg, ännu mera dator, SRM o godis skulle jag tro.

Goodnight my fellow blogreaders!

SRM in my♥

Wiho! Det är fredaaaag :DDDD FLUMFREDAG! Seriöst jag har varit så himla flum idag så vet inte vad jag ska ta vägen.. Speciellt de två sista lektionerna, höll på att somna me ögonen öppna .___. <--- Precis ungefär sådär. Sen vart det ännu mer flum när jag kom hem för mamma asgarvade som fan (Övertrött..) o pappa retades me mig när jag frågade om senaste SRM hade kommit vilket den hade gjort men han hade gömt den under mitt täcke i sängen.. Den jäveln :D Har skumläst igenom tidningen o är väldigt nöjd hittills! Istället för de tråkiga skivorna me diverse osignade band följde en maxi-CD me H.E.A.T me o två utav tre spår på den skivan går inte att få tag på nån annanstans förutom me detta nummer av SRM! Har jag nämnt att SRM är världens bästa tidning? :*

Iaf, ska snart kolla TV me mamma o pappa, sen imorn ska de ner o klippa sig o medans de blir av me lite hår ska jag umgås me bror Tobias. Ska bli niiiice.



Ha en trevlig fredagskväll allesammans!


When lightning strikes I howl in the rain and thunder

Jag behövde inspiration till att göra kinesiskaläxan vilken nu är gjord! Så effing nice! O vilken inspiration är bättre än världens bästa sminkgubbar? Jag har lyssnat på Sonic Boom nu ikväll säkert fem gånger om o låtarna bara växer mer o mer jag hör dem! Jag diggar alla låtar, men mina favoriter just nu är "Russian Roulette", "All For The Glory", "When Lightning Strikes" o "Danger Us". MY GOD, de måste spela föregående alster i juni AAAAAAAAAAAH.

Aja, dagen har varit kuuul! :) Inte imorse dock, Strängnäs kommun förstår tydligen inte att man borde ploga när det är värsta snökaoset ute så det var kaos ute imorse när jag skulle till skolan.. Jag o pappa fick hjälpa våra grannar me deras bil för den fastnade i all snö xD Min taxi var 20 minuter försenad, men det kunde jag faktiskt köpa denna gången på grund av da tiempo. Så jag blev försenad till spanskan men gjorde redovisningen iaf, det gick kalasans! Sen engelska, jag o Teija förberedde vår "Kanada resa" haha. Vi ska låtsas resa till ett land o skriva om det, vi valde Kanada för att vi vill dra o kolla på Vinter-OS. När vi räknade ihop alla OS-tävlingar vi ville gå på skulle det kosta över 50 000 *host host* så vi fick dra ner på kostnaderna haha. Kinesiskan var värsta flum o jag garvade hela tiden, speciellt över ordet "gêi" som betyder "ta/gripa" xD Engelsk kultur var också nice, vi jobbade lite me vårat grupparbete :)

That was my day. Snart äre Robinson, näst sista avsnittet. Börjar bli spännande nu wihihi!

O imorn äre fredag! Could it get any better?!



When lightning strikes
I howl in the rain and thunder
The fire ignites
A flash of light electrifies my heart and my soul
And lightning's gonna strike tonight




IMORNIMORGONIMORNIMORGON

VARFÖR ÄR JAG SÅ TRÖTT HELA TIDEN? JAG ORKAR INTE. Seriöst, skulle kunna skriva hela det här inlägget me CAPS LOCK. Jag är skittrött på mornarna vilket jag aldrig brukar vara för egentligen är jag rätt morgonpigg, sen är jag småseg i skolan o skittrött när jag kommer hem. Jag har ingen aning vad detta kan bero på men jag tror att jag skulle vara mindre trött om det blev varmare väder o ljusare ute! Det är rätt intressant hur vädret kan påverka en.. Snälla bli vår nån gång!!!

För att spinna vidare på tröttheten jag känner höll jag på att somna mig igenom matten i eftermiddags vilket jag absolut inte borde göra för jag behöver räkna så mycket matte som det går men ja.. Har sån lust att vara hemma imorn men jag vill inte svika mina klasskompisar då vi har spanskaredovisning imorn (För jag är kingen på spanska av dem så :)))) sen ska kinesiskan in imorn o jag vill helst inte missa några fler kinesiskalektioner om jag inte behöver! Sen äre engelsk kultur o engelska B imorn också så därför har jag rätt många anledningar att gå till plugget imorn iaf. JAG PALLRAR VÄL MIG IVÄG DIT IMORN ÄNDÅ DÅ.

Det känns som att detta inlägget har en ganska så negativ vibb vilket var lite my point men vafan :)

Nu blire Robinson o sen ska jag sovaaaaa. ZzZzZz

ZzZzZzZzZz

MEN HUR TRÖTT KAN MAN VARA? GÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSP ._____________________.

Rockmaker

HOLY COW vad jag varit aktiv i skolan idag. Kom till skolan 8.30, skrev matteprov, gick okej för att vara jag som skrev det (Jag som är mattegeniet numero uno..) sen matte igen, Majonen gick igenom provet o nu i efterhand vet jag att jag fick rätt på ganska många tal faktiskt så jag är nöjd :) Efter matten bar det av till svenskan, vi tittar på filmen "Korpen flyger", en isländsk film som utspelar sig under vikingatiden. Jag såg den förra året på svenskan också o den är så himla dålig så den är bra. Ljudeffekterna är ju bara sååå bäst xDDDD Anyway sen fick vi sluta för naturkunskapen var inställd så det vart en kort dag idag. Jag klagar absolut INTE!

Jag har ingen lust att ta itu me kinesiskaläxan som ska in på torsdag men det blir jag tvungen till ändå. Har tyskaglosor imorn också men Per är aldrig seriös me dem så orkaaaa bryyyy sigggg :DDDD

-A-d-í-o-s-

My nerves they twist'n'they jerk see no drugs will do the work

Mihihihi :****

[Jag vet att bilden är riktigt liten, men Paint vill inte få det att funka ><]

Beauty is the beast and you better believe it!

Våra fikagäster gick nyss, blev en massa skratt som vanligt. Längtar som fan tills vi ska åka till Cypern i augusti - vill bli brun!!! Ser ut som en blek engelsman, o när man är en BLEK engelsman är man BLEK.
Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket mer, har vart så seg idag, hjärnan har gått i slowmotion vilket kan ha att göra me att Emy vaknade vid kvart över sju imorse o väckte mig.. Det lilla monstret♥ Hursomhelst så vill jag inte gå till skolan imorn men vi har ändrat schema från o me imorn så slutar 13.30 :DDDDDD (Tack Teija♥!).



Ett stort långfinger till alla wannabe Ark "fans" (läs: fjortisar) som bara hört "The Worrying Kind" o bara känner till en av sex Arkmedlemmar: Ola Salo. Lyssna på eran jävla techno istället.


How does it feel to make me fall apart? Could this be love or just a broken heart?

Fredagskvällen vart lyckad. Kollade på Let's Dance me mamma o pappa, käkade en massa onyttigheter som utlovat o garvade massor. Alltså jag förstår mig inte på ungdomar yngre o i samma ålder som mig som ogillar att umgås me sina föräldrar? Eller är det jag som är onormal?
Appropå Let's Dance så är jag så jävla trött på den där Rabih-fjollan som tror att han är nåt när han kommer in me sin biffiga fotbollskropp o Michael Jackson moves. Ärligt talat, kunde de inte hittat en bättre ersättare?! Det här kanske klassas som påhopp men det skiter jag i för jag orkar verkligen inte me människan! Willy från Bygglov är lätt skönast ^^.

I eftermiddag kommer Tobbe, Emy o Alma o hälsar på, alltid lika roligt. De ska sova över också mihihi! :***

NU ska jag försöka hitta lite nya KISS relaterade nyheter o sen hoppa in i duschen.

Ha det bäst!

Prayer for the weekend!

YES, äntligen helg! Hela dagen har känts sömnig, eller kinesiska o engelsk kultur lektionerna var helt okej, men på tyskan o latinet ville jag bara somna.. zZzZzZzZ. Jag o Daniel satt typ bara o flumma på tyskan o på latinet översatte vi texten vi hade i läxa (Jag hade inte gjort den :D) o skrev på våra mytologiredovisningar. Jag diggar inte alls grekisk o romersk mytologi, tycker det är totalt ointressant, men det är en del utav kursen så det är bara att ta sig igenom skiten.

Btw, jag blev fett lack när jag skulle åka hem idag, för vi sluta tidigare så jag ringde upp pappa som ringde upp taxi (För taxi lyssnar inte på mig) o fråga om de kunde hämta mig tidigare så jag slapp vänta 20 minuter extra vilket har funkat de flesta tidigare gånger han ringt o frågat om de kan hämta mig tidigare men icke denna gång.. Det var den där tjuriga fjortisen som svarade o hon bara la på luren.. Fuck you din donkey!

Men men nu äre iaf helg o jag har inga planer förutom att slappa, läsa, äta en massa onyttigheter o lyssna på världens bästa musik!

Nä, nu ska jag fortsätta lyssna på musik, har satt iTunes på shuffle o det har hittills bara spelats kickass musik:
Ace Frehley-The Poodles-KISS-Mötley Crüe-TOTO-Moto Boy. Ljuvligt.

London i maj!!

haha, alltså jag brukar aldrig logga in på datorn på mornarna innan jag drar till skolan men idag tänkte jag göra det eftersom jag skulle skrivit ett blogginlägg igår kväll men det blev inte av på grund av en massa konvos på Facebook.. xD O för en stund sen när jag startade datorn o internet blev det Facebook i en tio minuter iaf *nörd*. Man blir väldigt beroende av FB alltså!

ANYWAY nu läggs all fokus o energi på detta inlägg. Igår skulle ju två nior från min gamla skola gå me mig hela dagen på diverse lektioner, o de gick på min spanskalektion men sen satt det ju en VISS globalare precis framför mig o kastade dynga på språk o rapade ur sig en massa fina superlativ om global. Så resultatet av det vart ju att de två språkintresserade gick me global resten av dagen.. I HOPE YOU ENJOYED IT. Men på engelskan fick jag min revansch då en annan Askenelev som var intresserad av ekonomi gick me mig, Teija o Daniel på engelskalektionen. Det var liiite kul faktiskt :)
För att återgå till rubriken ovan så ska jag åka till London i maj me min engelsk kultur klass, ska bli superkul! Igår hade vi vår första lektion o vår lärare gick igenom hur mycket allt skulle kosta, o det är inte alls såå dyrt faktiskt. Visserligen är vi 'bara' borta fyra dagar, but that's better than nothing!

Jao, det var typ det jag skulle skriva. Jag säger som Bollnäs-Martin: "Ha det king denna kingfredag!"

Pensamientos de BeatriZ

Yo creo que escribir una cosa en este blog, pero no puedo pensar en nada que escribir... Me encanta en todos modos escribir en español, no me importa si usted no entiende. Lo que si podría conseguir un mejor profesora española... De todos modos, buenas noches. :)



Rock is my religion♥

Jag känner mig lite bättre nu, det är bara den där sprängande huvudvärken som inte vill försvinna >< O jag vägrar ta Alvedon, den skiten hjälper aldrig. Men det blir skola imorn i vilket fall för det kommer två nior som ska gå me mig hela dagen för de är intresserade av språkinriktningen. Bea goes guide! ;p lol.

IAF för en tio minuter sen beställde jag ny musik vilket är mycket välbehövligt för jag har lyssnat på samma musik i en tre månader nu o jag laddar inte ner längre. Denna ljuvliga musik kommer mig tillhanda om en vecka eller så:



Nu lär jag klara mig ytterligare ett par månader♥

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!

Det här inlägget tillägnar jag världens bästa frontman alla kategorier: PAUL STANLEY då han firar sitt 58 jordår idag! May he have a fantastic birthday! För att ta firandet ett steg längre lägger jag in några av mina 5967970 bilder på The Starchild:













Ehm, jo några bilder var det, iaf sett ur mitt digitala Stanley fotoalbum xDDD

<Känns lite bittersweet att jag är sjuk o hängig just på min GUDS födelsedag, men that's life>




Liar liar pants on fire.

Jag är mätt o trött. Fick fiskbullar till middag, mums! Var evigheter sen jag åt det.. Har halvhjärtat gjort svenska läxan o kollat igenom matten en gång till, plus att jag gjort några kinesiska tecken.. Nu får det vara nog.

Resten av kvällen blire TV. Vem vet mest klockan 19 o handboll klockan 20 me pappa :)

Btw, om jag inte blir erbjuden en högre tjänst inom Fritidsresor efter min (förhoppningsvis) framtida reseledarkarriär tänker jag söka in till några av Uppsala universitets språkutbildningar. Det finns hur många som helst av dem! Språkvetarprogrammet o översättarprogrammet tilltalar mig starkt. Tänk er att jobba som översättare? Status säger jag :D

/Hejdå!/Goodbye!/Adíos!/Tschüss!/Záijián!/



jippijippirajraj

Sitter i biblan o dödar tid tills min skjuts kommer då vi fick sluta tidigare på naturkunskapen (:O).. Känns inte alls som att jag gjort nåt vettigt i skolväg idag, på matten räknade jag visserligen o gjorde en bra överenskommelse me Majonen, på svenskan gick vår lärare igenom varje elevs omdömen i vår klass så vi som inte snackade me henne skulle läsa isländsk saga, men eftersom jag läst den förut lekte jag hänga gubbe me Teija o Daniel istället, det var mycket roligare :D Öh, får snacka me min svensklärare imorn om hur jag ligger till :) SEEEN hade vi språkare låååång hååååltimme tills naturkunskapen började som vi var "försenade" till. Seriöst, vi kom typ tre minuter försent enligt skolans klockor o vi fick tio minuters frånvaro? Skit på dig Bingo! :O Aja, jag satt o ritade istället för att titta på filmen om universums födelse, skittråkigt ><

OJ vad positiv jag låter alltså, jippie! När jag kommer hem ska jag chilla, kanske räkna lite mer matte o göra svenskaläxa. Livet leker!

PS. Ni kan förvänta er nyhets & gratulationsbombning imorn för allas vår Paul Stanley firar 58 år imorn :D DS.

Voooooov

När mamma o jag kollade igenom alla böcker vi hade stod i bokhyllorna vi tog bort i helgen hittade jag en massa hundböcker, främst om Newfoundlandshundar♥♥♥♥. Jag ÄLSKAR Newfoundlandshundar, det är min absoluta favorithundras!!! Varför KAN ha att göra me att från i mitten av 80-talet fram till när jag var fem år hade vi en Newfoundlandshund vid namn Rambo. Ifrågasätt o håna namnet om ni vill, men Rambo var verkligen världens finaste, snällaste, gosigaste o bästaste hund!!! Jag saknar honom som bara den, o jag vill ha en ny hund av samma ras, men samtidigt så kan nog ingen ny hund ersätta Rambo.. I helgen läste jag iaf tre böcker om Newfoundlandshundar o är riktigt påläst nu :)) För tillfället får jag nöja mig me min systers hund som är en Newfoundländare, dock brun, inte svart.

Skolan idag var.. inte den bästa hittills under gymnasiet, men inte den sämsta heller. Naturkunskapen var helt okej, latinet var medelmåttig o datakunskapen var en dryg timmes rastlösthet nere i sömnlandet.. Låter jag bitter? NÄDÅ :)

Jag avslutar detta inlägg me lite bilder på världens finaste hundras!! GE MIG EN NUUUUUU!!!!


Menjajagvetattjagärvärldensbästapåattuppdatera

YEPP som ni kanske har märkt blev det ingen uppdatering varken i fredags eller i lördags o det har att göra me att jag hjälpt mamma o pappa me att möblera om vardagsrummet.. Kanske inte låter så värst jobbigt men vi var tvungen att ta bort fyra hyllor, bära upp en rätt så tung soffa till övervåningen o ställa dit ett nytt skåp där soffan förut stod.. Ganska så ansträngande faktiskt. Ska ta kort sen så ni får se hur det blev, är själv mycket nöjdare me hur det ser ut nu :D

Eftersom jag utlovade en recap om första skolveckan kan jag väl ge er den här o nu: Måndagen kändes tung; vart tvungen att gå upp flera timmar tidigare än vad jag var van vid från lovet, hjärnan hade tappat ett x antal hjärnceller sen julavslutningen o jag var tvungen att ha datakunskap igen ><. Tisdagen var chill, på latinet på onsdagen satt jag o Teija o snacka norska det var roliiiiiigt :DDDD (Jeg orker ikke!!!), på torsdagen gjorde jag nada på spanskan som vanligt, o fredagen flöt på rätt bra :D. Det var min första skolvecka, tyyyyp..

Imorn börjar vårtterminen o det känns super förutom att jag har naturkunskap första lektionen ><. Jag längtar till engelsk kultur kursen som börjar på torsdag :DDDD

Det var allt för nu o precis om ett tag ungefär ska jag in i duschen o sen läsa boook!

Adíos amigos!

Mustaches n' Whitefaces (Tänk er att döpa ett band till det.. O.o)

Loggade bara in för att säga att: JAG LEVER!
Har bara varit mycket nu i skolan sen lovet o har verkligen behövt plugga o jag är nästan klar me allt! Svenskauppgiften blir klar imorn, engelska recensionen är klar, ska hålla mitt speech imorn, matteprovet har skjutits upp till nästa onsdag o ja vad var det mer jag skulle lämna in den här veckan (förutom kinesiskan? xP).. Kommer inte ihåg, but all is well! :D

Skriver mer om veckan som gått o vad som händer i helgen imorn, men här o nu kan jag stolt o glatt meddela att det blir Mustasch som kommer agera förband åt KISS i Stockholm o i Malmö den 12 o 13 juni! :D Fett nice juuuu!!! Tänk er att få Damp-Ralf OCH bästa bandet nånsin KISS på en o samma konsert?! Jag är ännu mer taggad nu :DDD

Hasta mañana!

'

Hårdrockarna i Mustasch kommer öppna upp för..



Världens mest uthålligaste (o bästa) band nånsin: KISS!

Skolaaa

YEP! Första skoldagen idag efter lovet och jag känner mig redan less.. Imorn ska jag ha gjort svenskaläxa, på onsdag äre matteprov, på torsdag ska jag ha gjort klart kinesiska tecken, lämna in filmrecensionen på engelskan o ha mitt speech på Speechen (Det där lät weird -.-). Sen ska en svenska inlämning in någon gång den här veckan också.. VAD FAN HÄNDE?! Sen lär jag förmodligen få latin o tyskaläxa också.. PALLA ><
With this said så kanske ni förstår att det inte kommer bli så mycket bloggande förrän till helgen..

Ha ett bra liv.



Hey baberiba!

Ja, jag vet att jag inte bloggat på nåra dar nu men jag har helt enkelt inte haft lust. Vad är meningen me att blogga om man inte har nåt vettigt att skriva om?

De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket - chillat så mycket som möjligt nu innan skolan börjar igen på måndag för jag har en känsla av att jag kommer ha mycket att göra nu på vårterminen.. Jag sticker dock inte under stolen me att jag redan längtar till sommarlovet haha (Mycket på grund av KISS konserten).

Imorn borde jag verkligen dammsuga mitt rum, har ignorerat alla dammråttor liiite för länge nu.. Blä. AJA nu ska jag fortsätta titta på Let's Dance som verkligen har sämsta startfältet ever i år. Enda anledningen till att jag tittar på det är David Hellenius - kingen själv :D

Hey baberiba dudes!

Nightrain

haha, ni kommer ihåg att jag nuförtiden lägger ut nyheter på KAS hemsida? Well, jag hade problem me en grej när det gäller att publicera bilder i thumbnail format så jag var tvungen att ringa upp en av killarna som håller i hemsidan o nu förstår jag hur man ska göra, men nu har internet uppkopplingen börjat fucka igen så jag vågar inte lägga ut bilder i inläggen.. Alltså fan vad jag är fail, haha. Bea = teknikgeni? Ni kan iaf hoppas på't.

JUST NU lyssnar jag på Appetite for Destruction. I pay more attention to låtarna nu när jag vet exakt vad de handlar om efter att jag läser GN'R boken jag fick i julklapp.. Oh god vad den är braaa♥

Btw, hoppas ni digga listan i förra inlägget. Det var iaf kul att göra den :D

Bye SUCKERS!

Varning för lååååång lista o mååååånga videoklipp

Igår kollade jag igenom en massa gamla Worddokument o hittade en lista som jag kopierat från Tessans gamla blogg, som jag tycker är så häftig o som jag för flera månader sen tänkte lägga in i ett inlägg på min blogg. Det blev inte av då men nu skall det bli av! Spänn fast säkerhetsbälterna and be prepared for a looong ride. (lol).

1. Låten som ska spelas på din framtida begravning.



KISS bästa ballad nånsin o ett av Bruce finaste solon ever.♥

2. Låten som väcker glada minnen.



"Africa" räddade geografilektionerna i ettan, o fan som jag o Teija garvat till den :DDD

3. Låten som väcker mindre bra minnen.



Är inget fel på den här låten egentligen, är bara det att jag hörde den första gången när jag låg på uppvaket efter operationen, o jag hade rätt ont då....

4. Låten med snyggast sångare/sångerska.



Vad mer behöver tilläggas än att LYSSNA PÅ LÅTEN.

5. Låten med bäst sound.



Så himla perfekt upplagd låt. De lugna partierna, de snabba partierna, de danska textraderna, Michael Poulsens sång.. Goddamn!

6. Låten du lyssnade på i högstadiet.



Lyssnade på denna 24-fucking-7 men den förblir ändå alltid lika bra :D

7. Låten som representerar dig.



'Cause I know what I'm doing, and I know what I want! SUCKERS!

8. Låten som får dig att börja glädjegråta.



Don't know why, it's just.. The Ark♥

9. Låten som ger dig rysningar i hela kroppen.



Steven Tyler & CO always gives me chills♥

10. Låten som sitter fastklistrad i din hjärna nu.



När man är mitt uppe i att läsa en GN'R biografi blire som det blir, men jag klagar inte! Dock får man upp nya bilder i huvet nu när man vet vad låten handlar om....

11. Låten med bästa texten.



Ola Salo är mästarnas mästare när det kommer till att skriva texter, så äre bara. Alla snackar om att Kent är Sveriges "nurock"hjältar - dra till Sibirien era ANKOR!!!!

12. Låten som alltid finns där.



Det ultimata svaret. "Aces" finns tillgänglig i typ 46 olika versioner....

13. Låten som görs av ett helt okej band.



Nej, jag lyssnar inte bara på rock n' roll. Har faktiskt lyssnat på Keane sen 2005 nån gång o jag tycker de är ett helt okej band. De må inte spela den hårdaste av musik, men vem fanken bryr sig? :D

14. BÄSTA LÅTEN EVER.



Har hela MSG konserten från '77 på DVD, så JÄVLA KICKASS. Detta klipp må inte vara av den bästa kvalité, men lyssna iaf. Ett så hungrigt KISS, som spelade för första gången på The Garden. Detta är världens BÄSTA LÅT!

[Okej, flera band nämndes mer än en gång i denna lista men orka diskutera det! Det finns en anledning till att jag tjötar om dem om o om o om igen!!!]

Update!

Har varit lite off nu efter nyår men det har sina orsaker! På nyår var jag bortbjuden, på nyårsdagen var det förberedelser till släktträffen dagen efter (Nyårsdagen lol).. Men det har varit trevligt! Har tagit lite bilder som ni ska få se.. Har lite ångest nu dock, bara en vecka kvar av lovet o sen börjar skolan igen.. Mierda. Men det blir nog kalasans iaf!

Ha en fortsatt bra söndag :D


Mamma♥ på nyår :D


Brorsdöttrar o systerdotter having a great time :)


BUS-Neoooo


True girlpower ;p


Peace on earth dude!!


hahah, vi syskon fick ställa upp för syskonfoton.. Vet inte hur många bilder vi ställde upp för, minst 20 eller nåt haha.


Tre 70-talister o en 90-talist.. Kan ni gissa vem som är vem? xP



"The Lundins" MUAHAHA


Beatrice, Tobias, Christoffer o Linnéa!♥






RSS 2.0