too much KISS will kill you?



hahaha. vad ska man säga när man ser dessa bilder? ja.. rock and roll over kanske? nåväl. dessa bilder är tagna av ett stort KISS - fan, som är bosatt i USA. på KISS hemsida har man länkat till denna killens photobucket, 80 bilder har han lagt upp, kanske låter mycket men om man har över 1000 kvadratmeters yta bara med KISS - grejer, som denna killen har är det väl förståeligt. okej, jag är också ett väldigt stort KISS - fan, men inte är jag så här fanatisk. visserligen skulle jag vilja sno alla hans posters, tidningar, tröjor och de två KISS - lamporna, men inte skulle jag vilja ha toasitsen eller flipperspelet eller biljardbordet. då har det gått för långt. och hur kan han ha råd och köpa alla dessa grejer, och samtidigt gå på konserter och allt?!?! det är ett mysterium för mig. men aja, kul liv iaf, han gav mig några goda skratt igår kväll, hahah.

jag blev samtidigt lite inspirerad till att göra mitt rum lite mera "KISS", så jag satte upp lite bilder på baksidan av min dörr (mamma tillåter inte mig att sätta upp på framsidan av dörren för då skulle hon skämmas om det kommer gäster, men ändå sitter det en Love Gun - affisch på min vägg, rätt synlig, lol). det sitter iofs inte bara KISS där, lite annat smått och gott med, men ändå. Bea älskar't !

för att avrunda detta inlägg: grattis till min brorsa Tobbe som fyller 36 år idag, congrats !

Kommentarer
Postat av: Thessan

HAHAHAHA NEEEJ SJÄLVKLART KAN MAN INTE FÅ NOG AV KISS!!! Nästan så man diggar killen som har alla grejerna mer än själva gudarna xD (men bara nästan!) Mohuhuhaha :D

2008-07-19 @ 21:23:33
URL: http://thessanse.blogg.se/
Postat av: Bea

hahaha, där har du allt fel xDD



KISS äger allt o alla, men visst, denna killens grejer skulle man ju inte säga nej till direkt ;DD

2008-07-20 @ 13:03:17
URL: http://rocknrollallnite.blogg.se/
Postat av: mike

aa gör de

2008-07-20 @ 21:31:32
URL: http://mike85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0