The Psycho Circus

Igår var det KISS - konsert på Stockholm Stadion, o jag var där. Magic is the word for that.
Det finns inte tillräckligt me ord för att jag ska kunna beskriva hur det var, asså det var bara helt underbart !!!!!!!!! Stå där, typ mindre än 100 meter från scenen, o se mina ja, idoler faktiskt, det var helt sjukt, men sant. Stå där me mina två brorsor oxo, liksom bara det var ju; waah <3.
Men det som var väldigt, väldigt, VÄLDIGT tråkigt var att inte jag kunde möta upp Anastasia o hennes farsa, liksom, det var hur mycket folk som helst, jag hade liksom ingen chans, även om vi ringde varandra. Så jag hoppas att Anastasia inte är sur på mig iaf, utan att du hade kul som fan o rocka like hell, me din Bon Jovi - fader !!! För det gjorde iaf jag o brorsorna. Men det går ju fler tåg.

Som sagt, om jag ska skriva ner allting som hände denna dagen skulle det bli typ en tio sidor lång uppsats, o det pallar inte jag att skriva, o jag tror inte heller att ni pallar läsa det heller. Så titta o njut av dessa 38 bilder från denna bästa dagen i mitt liv, så förstår ni nog hur jag kände, o hur jag känner mig just nu.

Jag säger bara: SHOUT IT OUT LOUD !






































30/5 2008: It's FOREVER; <333


Kommentarer
Postat av: Mike

någon tid för autografer eller?

2008-05-31 @ 20:36:39
Postat av: Bea

hahaha, tror du det själv eller? Dom typ stack me sin limo tio minuter efter x)



2008-06-01 @ 10:46:33
URL: http://rocknrollallnite.blogg.se/
Postat av: therese

jääääävlar att jag inte sett din blogg tidigare! jag ääälskar oxå kiss! över allt annat, dom är mina gudar! men tyvärr kunde jag inte gå på konserten.



Och nu gör som många andra inte gör, jag FRÅGAR om jag kan få ta några av dina bilder och lägga upp på min blogg, och förstås skriva att de e dina bilder och att de va du som tog dom osv.. Det skulle vara toppen shysst men jag fattar ju om du inte vill de. Hursomhelst ! KISS ÄGEER !! I LOVE THEM <3

2008-06-01 @ 11:38:14
URL: http://thessanse.blogg.se/
Postat av: Therese

btw, jag gillar också Toto och har en brorsa som heter Tobbe :o

2008-06-01 @ 11:56:05
URL: http://thessanse.blogg.se/
Postat av: Therese

hahaha okej man tackar!! jag sökte på http://kiss.blogg.se och såg att du hade kommenterat det typ enda inlägget där xD jag har lyssnar på kiss i typ 100 år, asså seriöst! när jag va liten lyssnade min mamma så har växt upp med kiss kan man säga XD men jag köpte egna skivor och vart verkligen förälkad när jag va kanske 10.. hehe. du då?



Okej va bra, då kanske man ska börja spara pengar till deras nästa konsert nu då? XD





2008-06-01 @ 12:38:36
URL: http://thessanse.blogg.se/
Postat av: Fanny

Åh jag var också där!!!! Det var så BÄST!!!!!!!

2008-06-09 @ 21:49:03
URL: http://fnissfia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0