My nerves they twist'n'they jerk see no drugs will do the work

Mihihihi :****

[Jag vet att bilden är riktigt liten, men Paint vill inte få det att funka ><]

Kommentarer
Postat av: Sinless Venom

tyska, spanska, latin och kinesiska och du är inte ens 18 år, imponerad som tusan. Kan nog inget egentligen på spanska förutom de gamla vanliga förstareplikerna man lär sig om om öl och annat. Däremot fick jag snabbt lära mig vad tejp hette på portugisiska när jag grovjobbade med ett 20-tal sådana, för det hade de snappat upp att det var kul på svenska. Latin skulle vara djäkligt fräckt också för den delen. Fasen om man hade samma intresse för språk ändå...



Matte däremot var mer my kind of cup of tea, men

man har väl legat av sig där med antar jag, allt som inte nyttjas försvinner ju ganska snabbt dessvärre. Du får lycka till på provet, går säkert som en dans, du verkar ju vara en tjej med hövve på skaft, som vi säger här omkring.



Nej nu är det dags att slô hôvve i bôsen, vilket betyder att gå och lägga sig på värmlandsmål, vilket är ett språk i sig =)

2010-01-25 @ 21:04:59
URL: http://sinless.blogg.se/
Postat av: Sinless Venom

Japp det var den frasen jag kunde i princip. Quanta costa seniorita fick man ju lära sig i samma veva iofs (ursäkta stavningen som jag förutsätter är fel)! Nej att tala flytande tar väl sin tid antar jag. Och latinet går väl det mesta att härleda till vilket är djäkligt smidigt.



Kul att se att du lyssnar på D-A-D förresten =)



Matte ja, som sagt, man glömmer fort men jag har läst tom matte E och sedan är det väl 30 högskolepoäng efter det tror jag. Men matte B skall nog inte vara några problem om du behöver hjälp.



Strängnäs, där ser man, där har jag nog bara åkt igenom skulle jag tro.



Jo då facebook finns allt, [email protected] eller Emil Svensson kan du söka på om du vill ha en KAS'are i din vänlista =)

2010-01-26 @ 14:09:51
URL: http://sinless.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0