Helgen som varit

Halloj!

Den föregående helgen var tämligen innehållsrik! På fredagen åkte vi till Stockholm o Skansen o såg TOTO, o det går fan inte att beskriva hur övermäktigt jävla bra det var.... (Excuse moi for die svordomar) Drag från första stund o publiken var verkligen på hugget! Sån grym setlist också, MUMMAAAA!! O grymma bilder på ett grymt band kommer, jag lovar!
På lördagen begav vi oss ut till en MC klubb i stan för en överraskningsfest för min äldsta storebror som fyllt 40 år. Alla involverade såsom familj, vänner, klubbägare osv hade hållt allt om festen hemligt i två månaders tid. Så det är ingen underdrift att brorsan min blev 400% överraskad! :D Det blev en väldigt lyckad kväll med många skratt, livemusik, tal, tårta o god öl. O huvudsaken var att brorsan blev nöjd o det blev han med råge :) Sista sällskapet på plats hade varit kvar till halv fem på morgonkvisten, men vi begav oss hem "redan" vid två, efter att ha kommit i säng sent kvällen innan. 

Nedräkningen till Cypern tickar fortsatt på, 13 dagar kvar idag, o innan det bär av till Degerfors en sväng för packning osv så blir det kräftskiva hemma hos syster på lördag :) Bäst att passa på innan det blir för kallt för att sitta ute!

Fortsatt trevlig kväll önskar T & B :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0